Wkurza mnie...

inska

#6757373 Napisano: 11.01.2021 10:36:37
katrin1 napisał(a):

inska napisał(a):

Anita26 napisał(a):

Zakupy w sklepie osiedlowym  emotka  zakupiłam proszek do pieczenia Gellwe a na paragonie artykuły owocowo-przetworcze  emotka

wczoraj bez oznaczenia na paragonie kupiłam w c4 a dzień wcześniej w żabce to samo, gdzie gellwe to gellwe na paragonie?

w kauflandzie są dobre opisy

dzięki, wszystko tam fajnie opisane z gellwe, kucharek też kucharek na paragonie
0 0

moskala22

#6757581 Napisano: 11.01.2021 18:48:06
Wkurza mnie nasze auto - znów  szykuje się wizyta u mechanika emotka  Nigdy więcej citroenów!!!
0 0

magie1982

#6757610 Napisano: 11.01.2021 20:55:29
Wkurza mnie wysyp nowych konkursowiczów a w zasadzie nie sami oni, co to, że są tu chyba z przypadku i robią niezły bałagan w wątkach....

pikawka

#6757614 Napisano: 11.01.2021 21:18:36
magie1982 napisał(a):

Wkurza mnie wysyp nowych konkursowiczów a w zasadzie nie sami oni, co to, że są tu chyba z przypadku i robią niezły bałagan w wątkach....

Dosłownie przed chwilą o tym samym pomyślałam. Kompletnie bez zastanowienia piszą byle gdzie jeden po drugim. 
Wkurza mnie to 

magie1982

#6757615 Napisano: 11.01.2021 21:20:06
To chyba "pojętne" dzieci naszego Ninja

pikawka

#6757616 Napisano: 11.01.2021 21:22:06
magie1982 napisał(a):

To chyba "pojętne" dzieci naszego Ninja

Też tak myślę  emotka  

FBbeata7

#6757857 Napisano: 12.01.2021 15:26:10
Znów jest wysyp jakiś Olivii i Dian chcących się spotkać, w spamie, pewnie mail mają z jakiejś konkursowej agencji, no bo skąd? Nie rozdaję maila na prawo i lewo.
0 0

fiona25

#6757892 Napisano: 12.01.2021 16:51:17
FBbeata7 napisał(a):

Znów jest wysyp jakiś Olivii i Dian chcących się spotkać, w spamie, pewnie mail mają z jakiejś konkursowej agencji, no bo skąd? Nie rozdaję maila na prawo i lewo.

Na bank z agencji konkursowej (chociaż kto wie czy panie są tylko z konkursowej emotka ) bo mam to samo w ilości żenująco dużej, i to tylko w skrzynce , którą podaje w konkursach emotka
0 0

fiona25

#6757894 Napisano: 12.01.2021 16:55:13
Wkurza mnie moja konkursowa niemoc ostatnio...tak sie staram,piszę, klecę, rymuję, żartem rzucę albo i nie i wszystko na nic...Nikomu się to nie podoba , nikt na to uwagi nie zwróci emotka  I pomyśleć,ze nie tak dawno jeszcze wierzyłam,że może kiedyś trafię główną emotka Bramki i loterie już przemilczę.

kuleczkar

#6757896 Napisano: 12.01.2021 17:06:01
jokan napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

Co mnie podkusiło, żeby wziąć udział w konku/loterii na fb? Kolejny oszukańczy emotka

a ktory to profil FB? warto innych ostrzec

Fotografia dziecięca Paula Wróblewska- z cyklu szybkie konkursy na fb... No ale w sumie sama sobie jestem winna- pseudokonk bez regulaminu i w dodatku nowy profil. Dałam się ponieść chwili..
No i fb Lewiatan w grudniu nagrodził w konku  prace niezgodne ze swoim regulaminem, ale o tym juz pisałam wcześniej. Dalej czuje wkurzenie na taką nieuczciwość i nieżetelność... Wrrr
0 0

kuleczkar

#6757897 Napisano: 12.01.2021 17:07:49
FBbeata7 napisał(a):

U mnie to samo... emotka
0 0

tereniagno

#6757898 Napisano: 12.01.2021 17:14:45
kuleczkar napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

U mnie to samo...  emotka

I to mnie też wkurza. Ostatnimi czasy, to nawet Maciej wróżbita wbija mi na maila i nie wiem, jak to wszystko zablokować emotka
0 0

ziolko

#6757899 Napisano: 12.01.2021 17:18:28
Wkurza mnie, że ludzie w grupach o oszustach na fb opisują swoje "przygody" i ostrzegają innych, a część ludzi wyśmiewa się z poszkodowanych, zamiast im pomóc i podpowiedzieć, jak można odzyskać pieniądze albo zgłosić sprawę na policję...
Albo jak są opisywane osoby, co zostały oszukane metodą na wnuczka czy na policjanta. 
Rozumiem, że czasami człowiek może się zagapić i coś kliknąć (to jednak nie tłumaczy ślepego wpłacania pieniędzy komuś, kto ma ewidentnie lewe konto na fb), ale wyśmiewanie się z poszkodowanych? Albo jeśli dodatkowo są to starsze osoby i straciły oszczędności życia?
Gdzie ci szydercy mają sumienie, że się śmieją i kpią z poszkodowanych? 
To jest bardzo wkurzające. 

notta

#6757906 Napisano: 12.01.2021 18:06:20
fiona25 napisał(a):

Wkurza mnie moja konkursowa niemoc ostatnio...tak sie staram,piszę, klecę, rymuję, żartem rzucę albo i nie i wszystko na nic...Nikomu się to nie podoba , nikt na to uwagi nie zwróci emotka  I pomyśleć,ze nie tak dawno jeszcze wierzyłam,że może kiedyś trafię główną emotka Bramki i loterie już przemilczę.

Muszę Cię pocieszyć! nie jesteś sama emotka . Ja to tłumaczę to tym że jest styczeń. Konkursów mało, konkurencja spora i trudniej się wbić bo zgłoszeń lecą setki czy tysiące na każdy konkurs. Trzeba przeczekać i robić swoje bo w styczniu to każdy chciałby się szybko odbić po świętach.. ale nie zawsze tak się da emotka

fiona25

#6757915 Napisano: 12.01.2021 18:44:57
ivanotta napisał(a):

fiona25 napisał(a):

Muszę Cię pocieszyć! nie jesteś sama emotka . Ja to tłumaczę to tym że jest styczeń. Konkursów mało, konkurencja spora i trudniej się wbić bo zgłoszeń lecą setki czy tysiące na każdy konkurs. Trzeba przeczekać i robić swoje bo w styczniu to każdy chciałby się szybko odbić po świętach.. ale nie zawsze tak się da emotka

Dzięki emotka Pocieszyłaś mnie , miałam wrażenie ,że tylko ja tak kuleję ostatnio  emotka  Konkurs za konkursem rozwiązany a u mnie jakaś lipa...No i to co piszesz,mało konkursów - jak już coś wyskoczy to albo bramki albo loteria, a każdy wie jak z tym jest. Mam nadzieję,że będzie tak jak piszesz , przeczekamy i do przodu  emotka

nanajka81

#6757922 Napisano: 12.01.2021 19:02:30
fiona25 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

fiona25 napisał(a):

Dzięki  emotka Pocieszyłaś mnie , miałam wrażenie ,że tylko ja tak kuleję ostatnio  emotka  Konkurs za konkursem rozwiązany a u mnie jakaś lipa...No i to co piszesz,mało konkursów - jak już coś wyskoczy to albo bramki albo loteria, a każdy wie jak z tym jest. Mam nadzieję,że będzie tak jak piszesz , przeczekamy i do przodu  emotka

dołączam do Was - niemoc twórcza i u mnie. Owszem, jakieś konkursy wygrane już się u mnie pojawiły ale to wszystko to wyniki z konkursów z zeszłego roku. Tak na dobrą sprawę w tym miesiącu jedyne co wygrałam to dwie monety o wartości 15 zł... Dobija mnie kupowanie słodyczy bo chciałam schudnąć a i dzieci też oduczyć obżerania się cukrem a tu same takie słodyczowe konkursy emotka Opieram się im jak mogę ale jako konkursowicz to kusi aby próbować szczęścia szczególnie że co chwila ktoś tu pisze "hurra! piniata". Też chcę się czymś pochwalić a na razie nie za bardzo jest czym. Chyba tylko pudłami bramkowymi emotka  

norweska20

#6757926 Napisano: 12.01.2021 19:31:53
nanajka81 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

fiona25 napisał(a):

Dzięki  emotka Pocieszyłaś mnie , miałam wrażenie ,że tylko ja tak kuleję ostatnio  emotka  Konkurs za konkursem rozwiązany a u mnie jakaś lipa...No i to co piszesz,mało konkursów - jak już coś wyskoczy to albo bramki albo loteria, a każdy wie jak z tym jest. Mam nadzieję,że będzie tak jak piszesz , przeczekamy i do przodu  emotka

dołączam do Was - niemoc twórcza i u mnie. Owszem, jakieś konkursy wygrane już się u mnie pojawiły ale to wszystko to wyniki z konkursów z zeszłego roku. Tak na dobrą sprawę w tym miesiącu jedyne co wygrałam to dwie monety o wartości 15 zł... Dobija mnie kupowanie słodyczy bo chciałam schudnąć a i dzieci też oduczyć obżerania się cukrem a tu same takie słodyczowe konkursy emotka Opieram się im jak mogę ale jako konkursowicz to kusi aby próbować szczęścia szczególnie że co chwila ktoś tu pisze "hurra! piniata". Też chcę się czymś pochwalić a na razie nie za bardzo jest czym. Chyba tylko pudłami bramkowymi emotka  

To i ja się dopisuję ... miałam tyle czasu wolnego ,bo korzystałam z opieki nad córką więc wysyłałam masę zgłoszeń ..a co wyniki to klapa. Teraz na głowie mam szukanie nowej pracy ( o zgrozo z tymi ofertami w moim regionie ) bo umowa kończy mi się ostatniego stycznia... więc oprócz braku wygranych ,dochodzi stresik z pracą ....
1 kumulacja 0

pikawka

#6757942 Napisano: 12.01.2021 20:39:54
Wkurza mnie, że czuję się tak fatalnie. Odpuszczam ostatnio konkursy bo nie jesem w stanie nic wymyśleć. Nic! Mam dziury w mózgu- dosłownie, mdłości od rana do nocy i non stop bóle głowy. Strasznie napaliłam się na piniatę na urodziny dla dzieciaków no ale paragony leżą. Boję się, że mam rok konkursowo zmarnowany emotka   kiedy mdłości miną. Jestem zła, że nie gram emotka  

A! I wkurzam mnie kolejna gwiazda, która ledwo co jest na forum, w mdw zadaje pytanie, o to czy wygrana w bramce była o pełnej godzinie.... kurła mać! Litości! 

delfinka101

#6757943 Napisano: 12.01.2021 20:46:49
pikawka napisał(a):

Wkurza mnie, że czuję się tak fatalnie. Odpuszczam ostatnio konkursy bo nie jesem w stanie nic wymyśleć. Nic! Mam dziury w mózgu- dosłownie, mdłości od rana do nocy i non stop bóle głowy. Strasznie napaliłam się na piniatę na urodziny dla dzieciaków no ale paragony leżą. Boję się, że mam rok konkursowo zmarnowany  emotka   kiedy mdłości miną. Jestem zła, że nie gram  emotka  

A! I wkurzam mnie kolejna gwiazda, która ledwo co jest na forum, w mdw zadaje pytanie, o to czy wygrana w bramce była o pełnej godzinie.... kurła mać! Litości! 

Przechodziłam to samo, jedynie coca cola mi pomagała.
1 pikawka 0

pikawka

#6757944 Napisano: 12.01.2021 20:49:02
delfinka101 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurza mnie, że czuję się tak fatalnie. Odpuszczam ostatnio konkursy bo nie jesem w stanie nic wymyśleć. Nic! Mam dziury w mózgu- dosłownie, mdłości od rana do nocy i non stop bóle głowy. Strasznie napaliłam się na piniatę na urodziny dla dzieciaków no ale paragony leżą. Boję się, że mam rok konkursowo zmarnowany  emotka   kiedy mdłości miną. Jestem zła, że nie gram  emotka  

Przechodziłam to samo, jedynie coca cola mi pomagała.

Próbowałam i raz pomoże raz nie, a nie chce też non stop coli pić  emotka
0 0