Wkurza mnie...

inska

#6758964 Napisano: 16.01.2021 23:22:48
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie loteria Milka.Kilka razy probowalam wpisac nr kasy fiskalnej, to za każdym razem info, ze musi zawierać 3 litery i 8 lub 10 znakow- na 100 procent mial tyle! Gdy już w koncu udalo sie wbic ten numer- oczywiście pudło!

pisz bez spacji między literami i cyframi, wtedy bez info spokojnie przechodzi
0 0

laureat

#6759190 Napisano: 18.01.2021 12:50:20
Nowa loteria Coccolino emotka  Kup za 15 zł... wygraj 10...

Najgorsze, że wydali na te misie prawie 100 tysięcy złotych, a można było rozdać 200 x 500 zł emotka  

nanajka81

#6759192 Napisano: 18.01.2021 12:55:23
laureat napisał(a):

Nowa loteria Coccolino  emotka  Kup za 15 zł... wygraj 10...

Najgorsze, że wydali na te misie prawie 100 tysięcy złotych, a można było rozdać 200 x 500 zł emotka  

pewnie ktoś z rodziny organizatora ma firmę z misiami, które nie schodzą. Do niczego taki konkurs.

domika

#6759196 Napisano: 18.01.2021 13:00:05
nanajka81 napisał(a):

laureat napisał(a):

pewnie ktoś z rodziny organizatora ma firmę z misiami, które nie schodzą. Do niczego taki konkurs.

Niestety znajdą się i tacy co będą grali emotka
1 kumulacja 0

jokan

#6759199 Napisano: 18.01.2021 13:02:27
domika napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

laureat napisał(a):

zagrają tylko ci, którzy kupują ten płyn....specjalnie dla misia raczej nie kupią (tak mi się wydaje...ale może się zdziwię...)
0 0

nanajka81

#6759201 Napisano: 18.01.2021 13:04:55
jokan napisał(a):

domika napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

laureat napisał(a):

zagrają tylko ci, którzy kupują ten płyn....specjalnie dla misia raczej nie kupią (tak mi się wydaje...ale może się zdziwię...)

no zdziwisz się emotka kolorowych misiów jeszcze nie było więc ci co kolekcjonują misie to będą grać o wszystkie trzy kolory i jeszcze płakać tu na forum że jakiegoś koloru nie udaje im się ustrzelić. Dla mnie taka nagroda to dno, wolałabym 10 zł niż misia.

joan

#6759225 Napisano: 18.01.2021 14:17:18
laureat napisał(a):

Czy na pewno wydali tyle? Czy to czasem nie jest niby taka jakby rynkowo-regulaminowa "wartość" tych misiów, czyli kupione u Chińczyka za złotówkę, a potem "wycenione" na 10 zł? emotka Krótko mówiąc: DNO emotka

moskala22

#6759361 Napisano: 18.01.2021 18:32:56
Wkur*** mnie cennik pogrzebowy w naszej wsi: 1000 zł ksiądz, 650 zł organista, 300 zł kościelny emotka

moskala22

#6759367 Napisano: 18.01.2021 18:44:13
bruce napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Wkur*** mnie cennik pogrzebowy w naszej wsi: 1000 zł ksiądz, 650 zł organista, 300 zł kościelny  emotka

emotka Ja nawet pisać nie będę, ile wydałam na pogrzeby w ostatnich miesiącach.  emotka A do tego jeszcze dodatkowe opłaty. Wiele też ponoć zależy od "kategorii" cmentarza.  emotka  Nie dość, że człowiek dobity tragedią, to mu jeszcze kasę taką każą płacić, że masakra.  emotka

Na szczęście to nie w mojej rodzinie pogrzeb, ale u bliskiej koleżanki i ona jest w totalnym szoku. Nasz cmentarz jest mały, w wiosce jest około 800 mieszkańców 
1 brucee 0

pawelski

#6759373 Napisano: 18.01.2021 18:55:56
Chcą zarobić na pogrzebach bo na kolędzie nie zarobią , na ślubach i  niedzielnych mszach dużo mniej.
1 brucee 0

FBanna21

#6759438 Napisano: 19.01.2021 00:46:00
domika napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

laureat napisał(a):

No i wykrakałaś.
Już się zaczyna zaśmiecanie MDW "super wygraną"...  Co ci ludzie mają w głowach, że rzucają się na byle ochłap... Żenuła...
1 ziolko 0

dydys

#6760207 Napisano: 21.01.2021 20:56:34
Z góry przepraszam, ale muszę, po prostu muszę wpisać się w tym wątku. Wkurza mnie, że załapałam to dziadostwo, które zwie się COVIDem. Wylądowałam na kwarantannie, a u mnie wygląda to tak: Jedna córka zajęcia zdalne, więc druga przebywa a nami w pokoju. Mąż cały czas do późnego wieczora praca zdalna, tysiąc telefonów. Ja w tym wszystkim, a potwornym bólem zatok muszę z córką, pierwszoklasistką przerabiać po kilka zadań z 10 książek. Nie mam zupełnie węchu, ugotowałam zupę, której nikt nie chciał zjeść emotka  Nie wspomnę już o samych konkursowych porażkach emotka  Nawet wymarzonej piniaty na urodziny córki wygrać nie potrafię, a zostały już 2 paragony. Muszę konkursową karierę zawiesić z powodu niemożności robienia zakupów. Zostałam w domu w toną batonów i wafli, których nawet nie spróbuję, bo i tak wszystko smakuje jak papier. Już 2 dnia mam dosyć. A najbardziej mnie wkurza, że od początku pandemii noszę maseczki, dezynfekuję dłonie, a i tak załapałam ten syf. Pracuję w sklepie i na co dzień obserwuję niefrasobliwość ludzi, którym zwracałam uwagę na brak maseczki, to ja byłam tą głupią, która wierzy w "plandemię". W pracy mam dużą możliwość obserwacji społecznych i z moich obserwacji wynika, że prędko z obecnej sytuacji nie wyjdziemy...
Dziękuję za wysłuchanie i zdrowia życzę

mia

#6760208 Napisano: 21.01.2021 21:00:03
dydys napisał(a):

Z góry przepraszam, ale muszę, po prostu muszę wpisać się w tym wątku. Wkurza mnie, że załapałam to dziadostwo, które zwie się COVIDem. Wylądowałam na kwarantannie, a u mnie wygląda to tak: Jedna córka zajęcia zdalne, więc druga przebywa a nami w pokoju. Mąż cały czas do późnego wieczora praca zdalna, tysiąc telefonów. Ja w tym wszystkim, a potwornym bólem zatok muszę z córką, pierwszoklasistką przerabiać po kilka zadań z 10 książek. Nie mam zupełnie węchu, ugotowałam zupę, której nikt nie chciał zjeść  emotka  Nie wspomnę już o samych konkursowych porażkach  emotka  Nawet wymarzonej piniaty na urodziny córki wygrać nie potrafię, a zostały już 2 paragony. Muszę konkursową karierę zawiesić z powodu niemożności robienia zakupów. Zostałam w domu w toną batonów i wafli, których nawet nie spróbuję, bo i tak wszystko smakuje jak papier. Już 2 dnia mam dosyć. A najbardziej mnie wkurza, że od początku pandemii noszę maseczki, dezynfekuję dłonie, a i tak załapałam ten syf. Pracuję w sklepie i na co dzień obserwuję niefrasobliwość ludzi, którym zwracałam uwagę na brak maseczki, to ja byłam tą głupią, która wierzy w "plandemię". W pracy mam dużą możliwość obserwacji społecznych i z moich obserwacji wynika, że prędko z obecnej sytuacji nie wyjdziemy...

Co tu gadać... emotka Trzymaj się!

pikawka

#6760209 Napisano: 21.01.2021 21:02:07
dydys napisał(a):

Z góry przepraszam, ale muszę, po prostu muszę wpisać się w tym wątku. Wkurza mnie, że załapałam to dziadostwo, które zwie się COVIDem. Wylądowałam na kwarantannie, a u mnie wygląda to tak: Jedna córka zajęcia zdalne, więc druga przebywa a nami w pokoju. Mąż cały czas do późnego wieczora praca zdalna, tysiąc telefonów. Ja w tym wszystkim, a potwornym bólem zatok muszę z córką, pierwszoklasistką przerabiać po kilka zadań z 10 książek. Nie mam zupełnie węchu, ugotowałam zupę, której nikt nie chciał zjeść  emotka  Nie wspomnę już o samych konkursowych porażkach  emotka  Nawet wymarzonej piniaty na urodziny córki wygrać nie potrafię, a zostały już 2 paragony. Muszę konkursową karierę zawiesić z powodu niemożności robienia zakupów. Zostałam w domu w toną batonów i wafli, których nawet nie spróbuję, bo i tak wszystko smakuje jak papier. Już 2 dnia mam dosyć. A najbardziej mnie wkurza, że od początku pandemii noszę maseczki, dezynfekuję dłonie, a i tak załapałam ten syf. Pracuję w sklepie i na co dzień obserwuję niefrasobliwość ludzi, którym zwracałam uwagę na brak maseczki, to ja byłam tą głupią, która wierzy w "plandemię". W pracy mam dużą możliwość obserwacji społecznych i z moich obserwacji wynika, że prędko z obecnej sytuacji nie wyjdziemy...

Mnie w tym wszystkim wkurza, że prokuratorzy mają być szczepieni lada chwila gdzie wg mnie kasjerzy w sklepach są dużo bardziej narażeni... powinni być przed nimi. 

joan

#6760215 Napisano: 21.01.2021 21:18:44
dydys napisał(a):

Szybkiego powrotu do formy! Może będzie tak, że za 2 dni Ci przejdzie, więc dasz radę kobito! emotka

nanajka81

#6760252 Napisano: 22.01.2021 07:03:33
joan napisał(a):

dydys napisał(a):

Szybkiego powrotu do formy! Może będzie tak, że za 2 dni Ci przejdzie, więc dasz radę kobito! emotka

dopisuje się i życzę zdrowia! A konkursami nie na co się przejmować - raz na wozie raz w nawozie

nanajka81

#6760285 Napisano: 22.01.2021 10:44:30
...że nie umiem wygrać piniaty a ci co ją wygrywają wystawiają ją na olx za ponad 40 zł (bez cukierków oczywiście).
0 0

nanajka81

#6760298 Napisano: 22.01.2021 11:23:22
superloser napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

...że nie umiem wygrać piniaty a ci co ją wygrywają wystawiają ją na olx za ponad 40 zł (bez cukierków oczywiście).

W Biedrze sa te koniki  emotka

w biedrze po ile? nie widziałam...
0 0

FBbeata7

#6760322 Napisano: 22.01.2021 12:32:32
nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

W Biedrze sa te koniki  emotka

w biedrze po ile? nie widziałam...

Ludzie !Nie karmcie dzieci tym świństwem, naprawdę zdrowie jest ważniejsze.Nabijacie kabzę wielkim koncernom kosztem swoich pociech, ich zdrowia i dobrego samopoczucia.Upieczcie  jakieś domowe ciasteczka albo zróbcie domowe, zdrowe słodycze ; z musli, orzechów itd.Zabijanie się o głupie piniaty nie ma sensu, ja od tygodnia nie jem cukru i wiecie:  lepiej się czuję, mam więcej energii.Pewnie kiedyś kostkę czekolady zjem abo ciastko- ale starajcie się to ograniczać, bo wyrabiacie złe nawyki żywieniowe w swoich dzieciach.Możni tego świata bogacą się  kosztem zdrowia waszych pociech, oglądnijcie:,, Cały ten cukier" czy jakoś tak, może jest w Internecie, ja byłam na tym w kinie.Aborygeni jak zaczęli jeść wg. naszej ,,zachodniej" diety, zaczęli przedwcześnie umierać.Zróbcie z dziećmi własną piniatę.W ten sposób rozwiniecie kreatywność u pociech- jak ktoś chce to ja mam mnóstwo kolorowych papierów, mogę podesłać jak otrzymam adres na priv. Można to skleić, a na pewno w Internecie pomysłów na domową piniatę jest full.I jeszcze zęby- cukier sprzyja próchnicy, wiem , bo jestem ,,słodkojeszką" od dzieciństwa, teraz w wieku 52 lat nie mam już 4 stałych zębów.Możecie zignorować mój apel,bo co ta ,, dziaderska" wie, ale czasem może warto posłuchać starszych.Dziękuję za uwagę.

Gość: rubik

#6760357 Napisano: 22.01.2021 14:15:25
Wkurza mnie że nie moge wygrać piniaty ani niczego innego .Tyle konkursów i nic.Szkoda słów czyzby nie czytali co pisza a losuja tylko.Myśle,że wreszcie los i do mnie sie uśmiechnie może sie los odczaruje.
0 0