Wkurza mnie...

fiona25

#6757961 Napisano: 12.01.2021 21:29:36
delfinka101 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurza mnie, że czuję się tak fatalnie. Odpuszczam ostatnio konkursy bo nie jesem w stanie nic wymyśleć. Nic! Mam dziury w mózgu- dosłownie, mdłości od rana do nocy i non stop bóle głowy. Strasznie napaliłam się na piniatę na urodziny dla dzieciaków no ale paragony leżą. Boję się, że mam rok konkursowo zmarnowany  emotka   kiedy mdłości miną. Jestem zła, że nie gram  emotka  

A! I wkurzam mnie kolejna gwiazda, która ledwo co jest na forum, w mdw zadaje pytanie, o to czy wygrana w bramce była o pełnej godzinie.... kurła mać! Litości! 

Przechodziłam to samo, jedynie coca cola mi pomagała.

Ja mam to samo - żeby napisać dwa zgłoszenia na KINDER męczyłam się tak , jakbym próbowała przecisnąć melona przez otwór wielkości cytryny...pisałam kawałek, zostawiałam, wracałam za chwilkę, wszystko skreślałam , zaczynałam od nowa... efekt żaden, piniaty brak ... Mam jeszcze jeden paragon ,ale nie ma bola ,nic nie wymyślę... emotka
1 pikawka 0

fiona25

#6757962 Napisano: 12.01.2021 21:34:04
pikawka napisał(a):

Wkurza mnie, że czuję się tak fatalnie. Odpuszczam ostatnio konkursy bo nie jesem w stanie nic wymyśleć. Nic! Mam dziury w mózgu- dosłownie, mdłości od rana do nocy i non stop bóle głowy. Strasznie napaliłam się na piniatę na urodziny dla dzieciaków no ale paragony leżą. Boję się, że mam rok konkursowo zmarnowany  emotka   kiedy mdłości miną. Jestem zła, że nie gram  emotka  

A! I wkurzam mnie kolejna gwiazda, która ledwo co jest na forum, w mdw zadaje pytanie, o to czy wygrana w bramce była o pełnej godzinie.... kurła mać! Litości! 

Też chciałam napisać, że mnie wkurza ,ale nie wiem czy mam takie prawo  emotka  też jestem stosunkowo "świeża" i  pewnie nie raz kogoś wkurzałamemotka  a może nawet dalej wkurzam?  emotka   emotka  

veldominik

#6758004 Napisano: 13.01.2021 08:52:43
A mnie wkurza to ze nie mogę brać udziału w konkursach fb których jest dużo, bo nie mam konta na fb i nie zamierzam mieć u tych szpiegów emotka
2 inska, FBilona 0

zdolnabestia

#6758018 Napisano: 13.01.2021 09:43:18
fiona25 napisał(a):

Też chciałam napisać, że mnie wkurza ,ale nie wiem czy mam takie prawo  emotka  też jestem stosunkowo "świeża" i  pewnie nie raz kogoś wkurzałam emotka  a może nawet dalej wkurzam?  emotka   emotka  

Jeżeli nie ma Cię w wątku "Punkty karne", to nie  emotka
1 bezaczek7 0

kumulacja

#6758021 Napisano: 13.01.2021 09:51:40
veldominik napisał(a):

A mnie wkurza to ze nie mogę brać udziału w konkursach fb których jest dużo, bo nie mam konta na fb i nie zamierzam mieć u tych szpiegów emotka

A ja się cieszę, że nie biorę udziału w konkursach na fb, bo nie mam zamiaru pokazywać "obcym" swojej kreatywnej twórczości.
A wkurza mnie to, że się wkurzacie przez konkursy. To ma być zabawa, świetny relaks i powód do zadowolenia. Głowa do góry!

FBbeata7

#6758026 Napisano: 13.01.2021 10:03:35
kumulacja napisał(a):

veldominik napisał(a):

A ja się cieszę, że nie biorę udziału w konkursach na fb, bo nie mam zamiaru pokazywać "obcym" swojej kreatywnej twórczości.
A wkurza mnie to, że się wkurzacie przez konkursy. To ma być zabawa, świetny relaks i powód do zadowolenia. Głowa do góry!

Fb jest już tak oblegany ,że szok.Po 900 zgłoszeń, gdzie nagroda za 50 zł.Szkoda czasu i atłasu.Jedynie jakieś lokalne konkursy, gdzie wygraną  trzeba odebrać osobiście np. w jakimś sklepie, mają mniejsze powodzenie.Kilka razy wygrałam tak bilety na różne imprezy i atrakcje.
1 kumulacja 0

fiona25

#6758028 Napisano: 13.01.2021 10:12:48
zdolnabestia napisał(a):

fiona25 napisał(a):

Też chciałam napisać, że mnie wkurza ,ale nie wiem czy mam takie prawo  emotka  też jestem stosunkowo "świeża" i  pewnie nie raz kogoś wkurzałam emotka  a może nawet dalej wkurzam?  emotka   emotka  

Jeżeli nie ma Cię w wątku "Punkty karne", to nie  emotka

emotka

ziolko

#6758111 Napisano: 13.01.2021 13:13:34
I ZNOWU nic nie wygrałam u Smolara... nawet odkurzacza... emotka emotka
Kiedy ten pech u nich mi się odmieni??? 

misialala79

#6758242 Napisano: 13.01.2021 19:00:15
Nie będę się rozpisywać, ale po co te uszczypliwości? Chciałam się upewnić. Nie chcesz, nie pisz. Może ktoś inny mi słowo wpisze, nikt nie wpisze, też pewnie bym przeżyła. I jeszcze jaka zgodność, pięć tysięcy "łapek", że taką zbrodnie popelnilam. Dzień zaliczony. 
0 0

FBewa36

#6758263 Napisano: 13.01.2021 20:04:54
FBbeata7 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

veldominik napisał(a):

Fb jest już tak oblegany ,że szok.Po 900 zgłoszeń, gdzie nagroda za 50 zł.Szkoda czasu i atłasu.Jedynie jakieś lokalne konkursy, gdzie wygraną  trzeba odebrać osobiście np. w jakimś sklepie, mają mniejsze powodzenie.Kilka razy wygrałam tak bilety na różne imprezy i atrakcje.

To prawda, też byłam w szoku gdzie w konkursie gdzie do wygrania był kubek bylo 1500 zgłoszeń, do tego bardzo często konkursy na fb są oszukancze, nie ma żadnych regulaminów, a nagrody kiepskie, właściwie to chodzi tylko o lajki i promowanie strony na fb, uwierz nic nie tracisz

prosiaczek

#6758362 Napisano: 14.01.2021 10:25:21
Wkurza mnie rozwiązywanie konkursów na setki albo i tysiące zgłoszeń na drugi dzień po zakończeniu... Ballantine's moglibyście chociaż dla zmyłki ze 4 dni odczekać.

Gość: kermit

#6758364 Napisano: 14.01.2021 10:35:47
prosiaczek napisał(a):

Wkurza mnie rozwiązywanie konkursów na setki albo i tysiące zgłoszeń na drugi dzień po zakończeniu... Ballantine's moglibyście chociaż dla zmyłki ze 4 dni odczekać.

A Kinder chociaż 2 dni.
No ale jak to było? Zapewne czytają na bieżąco emotka

rozczochrana-bobrzyca

#6758365 Napisano: 14.01.2021 10:36:24
Wchodzę na post konkursowy na facebooku, widzę, ze jest więcej komentarzy- myślę "oo to pewnie wyniki są". Patrzę,  a tam ktoś podobija swój komentarz wstawiając jakieś gify... 
1 kumulacja 0

psotka

#6758624 Napisano: 15.01.2021 06:41:16
Wkurza mnie pewien profil ktory 6 grudnia i po nowym roku organizowal konkursy. Zero informacji o wygranych. Nie jest to firma krzak co gorsza. Wczesniejsze konkursy ktore organizowali byly roztrzygniete bo wpisywali komentarz: podaj dane do wysylki. Po co organizowac cos czego nie potrafia rozegrac do konca...
0 0

ziolko

#6758729 Napisano: 15.01.2021 14:19:31
psotka napisał(a):

Wkurza mnie pewien profil ktory 6 grudnia i po nowym roku organizowal konkursy. Zero informacji o wygranych. Nie jest to firma krzak co gorsza. Wczesniejsze konkursy ktore organizowali byly roztrzygniete bo wpisywali komentarz: podaj dane do wysylki. Po co organizowac cos czego nie potrafia rozegrac do konca...

Mają dane kontaktowe albo adresowe? czy tylko nazwę profilu?
Kiedy profil został założony?
0 0

maverick

#6758776 Napisano: 15.01.2021 16:36:44
że zamiast zrobić samemu z Prince Polo, batoników Milka, ciastek Belvita + od wtorku cukierków Wawel - piniatę, to kupuje kolejne Kinder Pingui emotka

joan

#6758779 Napisano: 15.01.2021 16:38:34
maverick napisał(a):

że zamiast zrobić samemu z Prince Polo, batoników Milka, ciastek Belvita + od wtorku cukierków Wawel - piniatę, to kupuje kolejne Kinder Pingui emotka

Ale trzeba docenić te mądre przemyślenia! emotka

mia

#6758819 Napisano: 15.01.2021 19:38:41
Wkurza mnie maksymalnie uzależnienie od techniki na każdym kroku. emotka I pianie peanów na jej cześć, póki nie zawodzi.
A wtedy okazuje się, że kicha, finito i nic nie można zrobić. A na piechty nie da rady. emotka

edzia21

#6758822 Napisano: 15.01.2021 19:55:50
kermit napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

A Kinder chociaż 2 dni.
No ale jak to było? Zapewne czytają na bieżąco emotka

Zapewne zatrudnili cały sztab ludzi, którzy od rana do wieczora...siedzą i czytają, debatując nad jakością zgłoszeń emotka

cudaczek121

#6758962 Napisano: 16.01.2021 23:08:18
Wkurza mnie loteria Milka.Kilka razy probowalam wpisac nr kasy fiskalnej, to za każdym razem info, ze musi zawierać 3 litery i 8 lub 10 znakow- na 100 procent mial tyle! Gdy już w koncu udalo sie wbic ten numer- oczywiście pudło!
0 0