Wkurza mnie...

tereniagno

#6799343 Napisano: 04.08.2021 17:32:40
superloser napisał(a):

tereniagno napisał(a):

ikropka napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

Wkurzają mnie te pseudo-loterie IQ. W ich stałym schemacie bramkowym były na początku bramki z nagrodami po 100 zł, później po 50 zł, ostatnio po 20 zł, w Halls zjechali na 10 zł. Niedługo będzie 5 zeta, a i tak wszyscy będą grać  i o to chodzi tym agencjom. Króliczki grzecznie kupują promocyjne produkty, wklepują paragony i się cieszą z 10 zł na waciki jak dziecko.

też mnie to wkurza i nie kupuję produktów specjalnie na te loterie. Wygrałam w Halls na znaleziony paragon. Grzech nie zagrać jak samo wpadło w ręce.

Tylko szkoda, że trzeba za 10zł podać dane i nawet datę urodzenia.
Pytam:GDZIE RODO? dlatego nie biorę udziału w Halls-ach emotka

Widzisz, ze sprawdzaja rozne opcje emotka
Zamiast dac 100zl na godzine to daja 6x10zl na godzine - zysk 40zl  emotka
Wiecej ludzi gra, kiedy nagrod wiecej - "mozg" idzie na ilosc a nie na wartosc wygranych  emotka  
Jak sie model sprawdzi, to beda dawac po 5zl i jeszcze dorzuca "zapros 3 przyjaciol" (podaj ich maile, daty urodzenia i obwod w pasie)  emotka

Po jakiego grzyba im data urodzin, skoro zaznaczasz, że jesteś osobą pełnoletnia?emotka
Opakowanie Halls -2.50=wygrywasz 10zł + dane, szkoda zachodu emotka

gizoon

#6799368 Napisano: 04.08.2021 19:08:47
Kurde  jechałem po zakupy konkursowe do C4 w tym na konkurs pepsi i lays. Zrobiłem zakupy na kwotę 16,50 zł, miało być minimum 15,00 zł, więc ok. Zajeżdżam do domu a tam rabat -1,80 na laysy (każdą paczkę sprawdzałem na czytniku ile kosztuje). Nie nawiedzę ukrytych promocji! I tak z 16,50 zrobiło się 14,70 ... Dobrze, że na paragonie mam też inne konkursy bo byłby do kosza.
0 0

FBmonika33

#6799375 Napisano: 04.08.2021 19:48:32
gizoon napisał(a):

Kurde  jechałem po zakupy konkursowe do C4 w tym na konkurs pepsi i lays. Zrobiłem zakupy na kwotę 16,50 zł, miało być minimum 15,00 zł, więc ok. Zajeżdżam do domu a tam rabat -1,80 na laysy (każdą paczkę sprawdzałem na czytniku ile kosztuje). Nie nawiedzę ukrytych promocji! I tak z 16,50 zrobiło się 14,70 ... Dobrze, że na paragonie mam też inne konkursy bo byłby do kosza.

Dlatego ja preferuje kasy samoobsługowe , bo mam kontrolę. W moim C4 akurat jest, pewnie nie każda ma.

0 0

angelsoul

#6799526 Napisano: 05.08.2021 14:15:53
FBmonika33 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Co za koszmarny dzień. Nie dość,że biedronka mnie olała to paskudnie się czuje. Głową,gardło,katar i nie mam siły. Zaraz zasnę,a w domu nic nie zrobione. Obiad nie ugotowany. Ledwo co ogarnęłam bałagan po dzieciakach i leże bez siły

przechodziłam to niedawno. A syn oskrzela teraz

Ja już 2 tygodnie bujam się z infekcją. Poszło na zatoki emotka Czwarty dzień antybiotyku, a poprawa niezbyt spektakularna.

Dodatkowo, wkurza mnie, że nie wygrałam ŻADNEGO z planowanych 12 samochodów emotka
0 0

atyde25

#6799643 Napisano: 06.08.2021 05:12:41
Mega  długa weryfikacja wygranej z Gerbera.Na moje pytanie ile potrwa taka weryfikacja,odpisali mi ,że nie posiadają takiej informacji hahahh:P Czy to problemy organizacyjne bo ludzie na urlopach czy znowu mnie zrobią w przysłowiowe bambuko.
0 0

FBmonika33

#6799657 Napisano: 06.08.2021 09:13:16
bruce napisał(a):

Wczoraj cały dzień: plus 15, dzisiaj od rana mam za oknem plus 13 i non stop leje. Pozalewane mam wszystko, co tylko może być. Ale rok!  emotka

U nas to samo. Pozdrawiam z Rzeszowa

1 brucee 0

slomkab

#6799658 Napisano: 06.08.2021 09:16:32
FBmonika33 napisał(a):

bruce napisał(a):

Wczoraj cały dzień: plus 15, dzisiaj od rana mam za oknem plus 13 i non stop leje. Pozalewane mam wszystko, co tylko może być. Ale rok!  emotka

U nas to samo. Pozdrawiam z Rzeszowa

Potwierdzam i tez pozdrawiam z Rzeszowa emotka

nanajka81

#6799686 Napisano: 06.08.2021 10:24:58
wczoraj buro i ponuro ale dało się na spacer wyjść, przez całą noc ulewy i deszcze i w sumie teraz to samo emotka Pozdrowienia spod Białegostoku...
2 ReneK, brucee 0

ReneK

#6799689 Napisano: 06.08.2021 10:38:46
A u Nas w Krakowie tradycyjnie mialo juz byc dobrze niby zbiorniki retencyjne nowe a jednak male potoczki pokazaly rogi!
Smutno i żal!z żywiołem ciezko wygrać!
Rownież Pozdrawiam i moze w końcu zaświeci słoneczkoemotka
1 brucee 0

karolina651

#6799772 Napisano: 06.08.2021 14:08:11
Wkurzają mnie ludzie co narzekają w lato, że za gorąco. emotka  Tak mało mamy tego ciepła, że po 10 miesiącach zimna, chłodu wyć się chce. 6 sierpnia i trzeba grzańca wypić wieczorem bo boli mnie gardło! Jeszcze kilka dni takich deszczowych i oszaleje w domu z nudzącymi się dziećmi.. emotka emotka
1 brucee 0

bianka33

#6799776 Napisano: 06.08.2021 14:10:55
Konkurs "Łazienka CZYSTA i PACHNĄCA – Graj o bony i inne nagrody" Intermarche w Konkursy promocyjne (e-konkursy.info)
Kolejni, którzy chcą, żeby przy kurierze podawać numer PESEL za bon 100 zł emotka  Ciekawe czy swoimi tak szastają? 
1 nikos 0

FBmonika33

#6799795 Napisano: 06.08.2021 15:14:24
karolina651 napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie co narzekają w lato, że za gorąco. emotka  Tak mało mamy tego ciepła, że po 10 miesiącach zimna, chłodu wyć się chce. 6 sierpnia i trzeba grzańca wypić wieczorem bo boli mnie gardło! Jeszcze kilka dni takich deszczowych i oszaleje w domu z nudzącymi się dziećmi.. emotka emotka

ja lubię ciepło. jednak byłam niedawno chora i syn oskrzela teraz kończy. i jest wysyp chorowitkow. Ten upał też zdradliwy, szczególnie jak się zmienia temperatura z klimy w aucie czy w sklepie. Co nie zmienia faktu, że wolę upał niż to co dzisiaj za oknem.
1 brucee 0

ziolko

#6799827 Napisano: 06.08.2021 16:50:27
karolina651 napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie co narzekają w lato, że za gorąco. emotka  Tak mało mamy tego ciepła, że po 10 miesiącach zimna, chłodu wyć się chce. 6 sierpnia i trzeba grzańca wypić wieczorem bo boli mnie gardło! Jeszcze kilka dni takich deszczowych i oszaleje w domu z nudzącymi się dziećmi..  emotka emotka

Różni są ludzie i mają różne odczucie zimna i ciepła.
Lubię ciepło, ale max do 25 stopni w cieniu, bo inaczej źle się czuję, łącznie z migrenowymi bólami głowy.
Jak jest zimno, to można się ubrać, a jak jest za gorąco, to co mam zrobić? Zdjąć skórę??
Dlaczego nie wypuścisz dzieci na deszcz? Przecież nie są z cukru emotka  
Niech założą pelerynki przeciwdeszczowe, kalosze i będą miały zabawę emotka

pikawka

#6799860 Napisano: 06.08.2021 19:20:25

Wkurzają mnie ludzie co narzekają w lato, że za gorąco. emotka  Tak mało mamy tego ciepła, że po 10 miesiącach zimna, chłodu wyć się chce. 6 sierpnia i trzeba grzańca wypić wieczorem bo boli mnie gardło! Jeszcze kilka dni takich deszczowych i oszaleje w domu z nudzącymi się dziećmi..  emotka emotka

Taki typ mojej mamy...ciagle jej źle...zimno źle, gorąco źle i lamemtuje ...nie mogę czasem jej słucha jak narzeka na pogodę. Kocham lato i upały..... żal, że niedługo koniec i znowu jesień  emotka

sks900

#6799862 Napisano: 06.08.2021 19:27:26
karolina651 napisał(a):

Z roku na rok średnia temperatura na ziemi coraz wyższa, tysiące ludzi z tego powodu umiera. W Polsce zniknęła zima praktycznie. W lipcu tego roku nie było ani jednego zimnego dnia u nas. Lubisz spać, jak w nocy jest w domu ponad 30 stopni?  Spójrz trochę dalej niż wierzchołek swojego nosa.
0 0

donia7

#6799866 Napisano: 06.08.2021 19:39:40
pikawka napisał(a):

Taki typ mojej mamy...ciagle jej źle...zimno źle, gorąco źle i lamemtuje ...nie mogę czasem jej słucha jak narzeka na pogodę. Kocham lato i upały..... żal, że niedługo koniec i znowu jesień  emotka

Mi się wyć chce emotka  Kiedyś lubiłam jesień, a odkąd mieszkam w domu to pragnę, aby lato trwało cały rok emotka
0 0

donia7

#6799867 Napisano: 06.08.2021 19:41:07
sks900 napisał(a):

karolina651 napisał(a):

Z roku na rok średnia temperatura na ziemi coraz wyższa, tysiące ludzi z tego powodu umiera. W Polsce zniknęła zima praktycznie. W lipcu tego roku nie było ani jednego zimnego dnia u nas. Lubisz spać, jak w nocy jest w domu ponad 30 stopni?  Spójrz trochę dalej niż wierzchołek swojego nosa.

To ciekawe, bo w moich rejonach w styczniu i w lutym tego roku była bardzo mocna zima, ciągle śnieg i mróz emotka  kominek hulał na całego emotka

tereniagno

#6799877 Napisano: 06.08.2021 20:14:02
melancholia napisał(a):

Konkurs "Łazienka CZYSTA i PACHNĄCA – Graj o bony i inne nagrody" Intermarche w Konkursy promocyjne (e-konkursy.info)
Kolejni, którzy chcą, żeby przy kurierze podawać numer PESEL za bon 100 zł  emotka  Ciekawe czy swoimi tak szastają? 

Oj, takie coś też mnie wkurza- podawanie pesel, nr dowodu itp.
A może jeszcze nr buta, odciski palców itp. RODO, RODO emotka emotka emotka
0 0

babska

#6799882 Napisano: 06.08.2021 20:48:41
Pomijając porażkę w Tymbarku to wku.... mnie, że musiałam przerwać urlop i wracać do Wawy spod Szczecina, bo moje dziecię złapało anginę pod namiotem. A chciałam, żeby miało fajne wspomnienia.
1 kumulacja 0

Gość: buziolek

#6799974 Napisano: 07.08.2021 17:07:16
sks900 napisał(a):

karolina651 napisał(a):

W zimie ludzie zamarzają, więc spójrz trochę dalej niż wierzchołek swojego nosa.
1 donia7 0