Wkurza mnie...

kuleczkar

#6801205 Napisano: 14.08.2021 09:59:43
Wkurza mnie, że przepadnie nam stówka od Albedo, bo przy zakupach padło mi na oczy podczas czytania regulaminu i zamiast Palette kupiłam Pantenemotka emotka
0 0

tereniagno

#6801218 Napisano: 14.08.2021 11:41:10
lb napisał(a):

Wkurza mnie że wpisane kody Loteriady nie są widoczne na mojej stronie, czy ktoś jeszcze tak ma.

U mnie jest normalnieemotka
0 0

ktosiek1

#6801219 Napisano: 14.08.2021 11:48:43
Że organizatorzy żądają numeru dowodu osobistego do nagrody o wartości 100 zł (karta Meridol)   emotka
0 0

FBmonika33

#6801228 Napisano: 14.08.2021 12:38:45
ktosiek1 napisał(a):

Że organizatorzy żądają numeru dowodu osobistego do nagrody o wartości 100 zł (karta Meridol)   emotka

też mnie to trochę wkurzyło emotka
0 0

banka-manka

#6801229 Napisano: 14.08.2021 12:47:51
FBmonika33 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Na którym etapie należy podać ten numer dowodu  emotka  ?
Wygrałam 26 lipca, dwa meje - paragon, potem dane - bez informacji o numerze dowodu. Koniec. 
Czekam na nagrodę. 
Coś mi umknęło? Przy odbiorze ten numer? Czy powinnam mieć jeszcze trzeciego mejla od nich?
0 0

ktosiek1

#6801248 Napisano: 14.08.2021 15:20:33
banka-manka napisał(a):

FBmonika33 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Wygrałam 26 lipca, dwa meje - paragon, potem dane - bez informacji o numerze dowodu. Koniec. 
Czekam na nagrodę. 
Coś mi umknęło? Przy odbiorze ten numer? Czy powinnam mieć jeszcze trzeciego mejla od nich?

wraz z kartą, która jest nieaktywna przychodzi formularz do wypełnienia z danymi (trzeba wysłać mailem). Pewnie w przypadku braku danych, nie aktywują tej karty. Dodam, że samemu nie można jej aktywować...

FBmonika33

#6801272 Napisano: 14.08.2021 20:36:25
ktosiek1 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

FBmonika33 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Czekam na nagrodę. 

wraz z kartą, która jest nieaktywna przychodzi formularz do wypełnienia z danymi (trzeba wysłać mailem). Pewnie w przypadku braku danych, nie aktywują tej karty. Dodam, że samemu nie można jej aktywować...

Dokładnie.

Spokojnie... ja wygrałam 8 lipca, więc pewnie dopiero wysłali z początkowych dni.
0 0

ktosiek1

#6801279 Napisano: 14.08.2021 21:45:32
dzidziapiernik napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Że organizatorzy żądają numeru dowodu osobistego do nagrody o wartości 100 zł (karta Meridol)

Udział w konkursach NIE jest "obowiązkowy". To wszystko opiera się na dobrowolności. Świadomy Uczestnik, który przeczytał Regulamin emotka (ze zrozumieniem) i podjął decyzję, że chce spróbować, konsekwentnie podąża ścieżką wyznaczoną przez Organizatora.
Pozostałym dziękujemy. emotka
P.S. Nie każdy konkurs/loteria jest (jak widać) dla każdego. emotka

Ja przeczytałam regulamin ze zrozumieniem, ale ktoś tutaj mojej wypowiedzi już chyba nie... Tak, nie trzeba brać udziału w tych konkursach. Tak samo jak np. w loteriach bramkowych, które są specyficzne i dużo ludzi ich nie lubi, a zdominowały loterie. Co nie znaczy, że się nie można na to wkurzać. I nie musisz niczego wytłuszczać, bo wszyscy wiedzą (a może tylko Ci, którzy są tutaj dłużej niż od sierpnia emotka ), że konkursy są dobrowolne, co nie znaczy, że wszystko musi się w nich podobać. Od tego jest jest wątek emotka I ja się wkurzam, że niektórzy organizatorzy żądają tych numerów dowodów, choć nie są one im do niczego potrzebne. To po prostu podpada dla mnie pod wyłudzanie danych. I wkurza emotka

banka-manka

#6801283 Napisano: 14.08.2021 22:15:09

To jestem bardzo nie miło zaskoczona  emotka
Dziękuję za odpowiedz emotka
1 ktosiek1 0

atyde25

#6801285 Napisano: 14.08.2021 22:33:09
Już myślałam,że się więcej na wieczór nie wkurzę ale przypomniało mi się jak na szaliki podałam wszystkie dane dowodu razem z imieniem ojca.No moja wina bo mogłam przestudiować regulamin jak kiedyś dziadkowie studiowali gazety w wychodkach  wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
1 ktosiek1 0

lb

#6801363 Napisano: 15.08.2021 16:05:36
dzidziapiernik napisał(a):

lb napisał(a):

Wkurza mnie że wpisane kody Loteriady nie są widoczne na mojej stronie, czy ktoś jeszcze tak ma.

Z jakiej przeglądarki korzystasz?
U mnie są widoczne normalnie, z podziałem na terminy losowań, w których biorą udział...

Otrzymałam od organizatorów taką odpowiedź na zadane pytanie -
W odpowiedzi na przesłaną wiadomość uprzejmie informujemy, że problem z wyświetlaniem się zarejestrowanych kodów jest nam znany i jest na etapie
usuwania. Kody powinny być widoczne w ciągu 2 dni roboczych. Prosimy o
cierpliwość i przepraszamy za niedogodności.
0 0

assal

#6801408 Napisano: 15.08.2021 21:17:41
Chcę wysłać tekst na konkurs Captain Jacka, a tam komunikat wyskakuje:
Sugerujemy skorzystanie z innego adresu e-mail ze względu na utrudnienia z wysyłką powiadomień na adresy z rozszerzeniem adres.pl, amorki.pl, autograf.pl, buziaczek.pl, cyberia.pl, gazeta.pl, onet.com.pl, onet.eu, onet.pl, op.pl, opoczta.pl, poczta.onet.eu, poczta.onet.pl, spoko.pl, vip.onet.pl, vp.pl.
emotka emotka emotka
1 brucee 0

pusheen

#6801497 Napisano: 16.08.2021 11:42:54
Wkurza mnie podmiana regulaminu w trakcie konkursu i redukcja nagród o połowę. Chodzi o ten konkurs: Wygraj rower od Gosh w Konkursy promocyjne - zakończone (e-konkursy.info). Najpierw rozdawali 60 nagród, a później zmienili na 33 i to z podziałem na 3 nagrody na każdą drogerię. emotka
0 0

fineessa

#6801503 Napisano: 16.08.2021 11:53:55
pusheen napisał(a):

Wkurza mnie podmiana regulaminu w trakcie konkursu i redukcja nagród o połowę. Chodzi o ten konkurs: Wygraj rower od Gosh w Konkursy promocyjne - zakończone (e-konkursy.info). Najpierw rozdawali 60 nagród, a później zmienili na 33 i to z podziałem na 3 nagrody na każdą drogerię.  emotka

O kurczę a miałam wziac udział. Dobrze ze odpuściłam bo bym się teraz denerwowała niepotrzebnie.
1 pusheen 0

ziolko

#6801556 Napisano: 16.08.2021 15:30:26
pusheen napisał(a):

Wkurza mnie podmiana regulaminu w trakcie konkursu i redukcja nagród o połowę. Chodzi o ten konkurs: Wygraj rower od Gosh w Konkursy promocyjne - zakończone (e-konkursy.info). Najpierw rozdawali 60 nagród, a później zmienili na 33 i to z podziałem na 3 nagrody na każdą drogerię.  emotka

Jeśli masz poprzedni regulamin, to możesz napisać oficjalną reklamację do organizatora, że regulamin i ilość nagród nie powinny być zmieniane w trakcie konkursu, bez oficjalnego powiadomienia uczestników.

Kiedyś jeden organizator przedłużył konkurs, bo wg niego wpłynęło za mało zgłoszeń. Napisałam reklamację i nawet przyznali mi z tego powodu jakąś nagrodę emotka  Nie pamiętam, czy oficjalną, czy "na przeprosiny". 
1 brucee 0

pusheen

#6801622 Napisano: 16.08.2021 20:26:09
ziolko napisał(a):

pusheen napisał(a):

Jeśli masz poprzedni regulamin, to możesz napisać oficjalną reklamację do organizatora, że regulamin i ilość nagród nie powinny być zmieniane w trakcie konkursu, bez oficjalnego powiadomienia uczestników.

Kiedyś jeden organizator przedłużył konkurs, bo wg niego wpłynęło za mało zgłoszeń. Napisałam reklamację i nawet przyznali mi z tego powodu jakąś nagrodę emotka  Nie pamiętam, czy oficjalną, czy "na przeprosiny". 

Nie mam, usunęli go ze swoich postów. Reklamacja nic nie da, bo sami przyznali się w wiadomości prywatnej do zmniejszenia ilości nagród i nie widzą w tym nic złego.
1 brucee 0

kluskaziemniaczana

#6801641 Napisano: 16.08.2021 21:54:30
Wkurzają mnie konkursy w dino... Robią konkurs, gdzie trzeba kupić coś marki Tymbark/Tiger/Alkalia itd. Wzięłam 2 tymbarki, jednego Tigera... a na parogonie widnieje "napój energetyczny" i "sok jabłkowy".... nie wiem co robić w takim przypadku. Podobnie w Dino było z konkursem Schwepsa "tonik".
0 0

edzia21

#6801642 Napisano: 16.08.2021 21:56:08
kluskaziemniaczana napisał(a):

Wkurzają mnie konkursy w dino... Robią konkurs, gdzie trzeba kupić coś marki Tymbark/Tiger/Alkalia itd. Wzięłam 2 tymbarki, jednego Tigera... a na parogonie widnieje "napój energetyczny" i "sok jabłkowy".... nie wiem co robić w takim przypadku. Podobnie w Dino było z konkursem Schwepsa "tonik".

Nic nie robić, olać emotka  i zgłosić paragon.

fineessa

#6801643 Napisano: 16.08.2021 21:58:00
kluskaziemniaczana napisał(a):

Ja bym zgłosiła pewnie większość osób będzie miała takie paragony

mia

#6801708 Napisano: 17.08.2021 11:47:24
Taki dzień... emotka
0 0