Wkurza mnie...

ziolko

#6803175 Napisano: 23.08.2021 18:30:42
nanajka81 a już myślałam, że napiszesz o kartonach emotka  bo jedna para też słynie z tego, że wszędzie wstawiają badziewne kartony z różnymi napisami. I do tego zdjęcia bardzo słabej jakości. Ale wygrywali emotka
1 reniii 0

fiona25

#6803185 Napisano: 23.08.2021 19:01:11
ziolko napisał(a):

nanajka81 a już myślałam, że napiszesz o kartonach  emotka  bo jedna para też słynie z tego, że wszędzie wstawiają badziewne kartony z różnymi napisami. I do tego zdjęcia bardzo słabej jakości. Ale wygrywali  emotka

Dokładnie  emotka  Pani na rowerze  tak jeździ  już dobrych kilka miesięcy ,dziwię się z lekka bo wydawało mi się, że jak praca zostaje nagrodzona to autor "oddaje" do niej prawa ...no chyba,że sie mylę  emotka   
1 reniii 0

fiona25

#6803186 Napisano: 23.08.2021 19:08:39
nanajka81 napisał(a):

ziolko napisał(a):

southlander mnie zniechęca to, że wiele osób wysyła te same zgłoszenia na różne konkursy, tylko podmienia nazwę produktu.
Wystarczy wejść na profil pierwszej lepszej takiej osoby, prześledzić konkursy, w których bierze udział i popatrzeć na zgłoszenia. 
Wszędzie to samo zgłoszenie. Nawet jeśli jest wymagane JEDNO zdanie, czyli kilkanaście słów, to te osoby z reguły mają jakieś pseudo wierszyki okraszone zdjęciami i masą pochlebstw...  emotka
I to są te "kreatywne" zgłoszenia wg niektórych organizatorów.  emotka
Dlatego nie biorę udziału w takich konkursach, bo szkoda mojego czasu i nerwów... 
I dlatego nic nie wygrywam od miesięcy  emotka emotka emotka

ojjj też mnie to zniechęca... Jak się zaczęła pandemia to jakaś pani miała z hm chyba makaronu albo jakiś chrupek ułożoną dziewczynkę i tylko zmieniała napisy - był hochland, meblik, sokołów i masę innych i właściwie chyba w większości nich wygrała tą właśnie pracą. Widziałam ją wszędzie. Kolejna pani wszędzie wsadza zdjęcie z narysowanym kredą rowerem i udaje że na nim siedzi. Jeszcze jedna - w łódce... Kreatywności nie można im odmówić ale do wyrzygania żeby wszędzie właściwie to samo wsadzać?

Dla mnie taka osoba byłaby kreatywna, gdyby na każdy konkurs miała w zanadrzu nowe zaskakujące zgłoszenie , taki jednorazowy przebłysk geniuszu, upychany w kilkudziesięciu konkursach jest lekko mówiąc żenujący  emotka

nanajka81

#6803192 Napisano: 23.08.2021 19:29:24
fiona25 napisał(a):

ziolko napisał(a):

@nanajka81 a już myślałam, że napiszesz o kartonach  emotka  bo jedna para też słynie z tego, że wszędzie wstawiają badziewne kartony z różnymi napisami. I do tego zdjęcia bardzo słabej jakości. Ale wygrywali  emotka

Dokładnie  emotka  Pani na rowerze  tak jeździ  już dobrych kilka miesięcy ,dziwię się z lekka bo wydawało mi się, że jak praca zostaje nagrodzona to autor "oddaje" do niej prawa ...no chyba,że sie mylę  emotka   

pani na kredowym rowerze jeździ od dobrych dwóch lat emotka Kartony taaak, też taka się rzuciła. I pani w pudełku! I Pani z kartonowym bicepsem! I Pani z włosami... O i jeszcze Pan przeskakujący na deskorolce wszystko co się da! To wciąż się ciągnie i powtarza. Z tymi prawami jest tak że niby się oddaje ale nikt tego nie oddaje bo wysyła dalej... Tak, to trochę żenada ale ludzie korzystają bo napracować się nie trzeba, zdjęcie już wygrało więc ma szanse znowu wygrać, mini modyfikacje i padam!

tadziowa

#6803194 Napisano: 23.08.2021 19:35:09
mia napisał(a):

estrelitta napisał(a):

maverick napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Wkurza mnie poczta wp, nie mogę się od 10 minut zalogować, czy tylko ja tak mam?

O2 też chwilowo nie działa emotka

U mnie też nie działa - a chciałam sprawdzić czy u Avanti mamy wygrane emotka

To tak jak ja emotka . Na Onet głośnik u męża jest, ale mnie diabeł podkusił podać adres na WP... 

Dotarły Wam maile na o2 i wp od Avanti po awarii poczty? Niby widzę na liście "swoje" dane, ale maila brak, ale na poczcie tak jakby nic się nie działo przez kilka godzin, więc może mój mail z głośnikiem gdzieś wisi...
0 0

estrelitta

#6803197 Napisano: 23.08.2021 19:55:51
tadziowa napisał(a):

mia napisał(a):

estrelitta napisał(a):

maverick napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Wkurza mnie poczta wp, nie mogę się od 10 minut zalogować, czy tylko ja tak mam?

O2 też chwilowo nie działa emotka

U mnie też nie działa - a chciałam sprawdzić czy u Avanti mamy wygrane emotka

To tak jak ja emotka . Na Onet głośnik u męża jest, ale mnie diabeł podkusił podać adres na WP... 

Dotarły Wam maile na o2 i wp od Avanti po awarii poczty? Niby widzę na liście "swoje" dane, ale maila brak, ale na poczcie tak jakby nic się nie działo przez kilka godzin, więc może mój mail z głośnikiem gdzieś wisi...

Ja na jeden adres o2 dostałam maila z info o wygranej, na drugi nie mam nic a wydaje mi się, że to dane siostry. Jednego maila do tej pory nie mogę otworzyć więc nawet nie sprawdzę czy doszła @ od Avanti emotka
0 0

reniii

#6803198 Napisano: 23.08.2021 19:59:15
nanajka81 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

ziolko napisał(a):

nanajka81 a już myślałam, że napiszesz o kartonach  emotka  bo jedna para też słynie z tego, że wszędzie wstawiają badziewne kartony z różnymi napisami. I do tego zdjęcia bardzo słabej jakości. Ale wygrywali  emotka

pani na kredowym rowerze jeździ od dobrych dwóch lat emotka Kartony taaak, też taka się rzuciła. I pani w pudełku! I Pani z kartonowym bicepsem! I Pani z włosami... O i jeszcze Pan przeskakujący na deskorolce wszystko co się da! To wciąż się ciągnie i powtarza. Z tymi prawami jest tak że niby się oddaje ale nikt tego nie oddaje bo wysyła dalej... Tak, to trochę żenada ale ludzie korzystają bo napracować się nie trzeba, zdjęcie już wygrało więc ma szanse znowu wygrać, mini modyfikacje i padam!Aż Aż 

Szczera prawda. Nie można już na to patrzeć spokojnie, dlatego nienawidzę takich konkursów.
2 fiona25, mia 0

FBmonika33

#6803200 Napisano: 23.08.2021 20:14:48
reniii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

ziolko napisał(a):

pani na kredowym rowerze jeździ od dobrych dwóch lat emotka Kartony taaak, też taka się rzuciła. I pani w pudełku! I Pani z kartonowym bicepsem! I Pani z włosami... O i jeszcze Pan przeskakujący na deskorolce wszystko co się da! To wciąż się ciągnie i powtarza. Z tymi prawami jest tak że niby się oddaje ale nikt tego nie oddaje bo wysyła dalej... Tak, to trochę żenada ale ludzie korzystają bo napracować się nie trzeba, zdjęcie już wygrało więc ma szanse znowu wygrać, mini modyfikacje i padam!Aż Aż 

Szczera prawda. Nie można już na to patrzeć spokojnie, dlatego nienawidzę takich konkursów.

To głównie na konkursach na fb ? nie jestem doświadczona. Jedynie przewinął mi się gdzieś ten biceps z dwa razy, rower narysowany to dużo takich jest zgłoszeń. Ja jedynie natknęłam się na panią w stroju kąpielowym z różnymi produktami w ręce.
0 0

ola120

#6803206 Napisano: 23.08.2021 20:42:52
Od kilku godzin nie mogę zalogować się do poczty na WP emotka
1 kumulacja 0

andii

#6803208 Napisano: 23.08.2021 20:52:40
ola120 napisał(a):

Od kilku godzin nie mogę zalogować się do poczty na WP  emotka

to coś u ciebie jest nie teges emotka  bo ja umiem się zalogować
0 0

assal

#6803209 Napisano: 23.08.2021 20:53:45
Ola120: Też mi nie działa poczta u nich, a mam tam pilne dokumenty na już emotka
2 kumulacja, mia 0

southlander

#6803308 Napisano: 24.08.2021 11:41:01
nanajka81 napisał(a):

ziolko napisał(a):

southlander mnie zniechęca to, że wiele osób wysyła te same zgłoszenia na różne konkursy, tylko podmienia nazwę produktu.
Wystarczy wejść na profil pierwszej lepszej takiej osoby, prześledzić konkursy, w których bierze udział i popatrzeć na zgłoszenia. 
Wszędzie to samo zgłoszenie. Nawet jeśli jest wymagane JEDNO zdanie, czyli kilkanaście słów, to te osoby z reguły mają jakieś pseudo wierszyki okraszone zdjęciami i masą pochlebstw...  emotka
I to są te "kreatywne" zgłoszenia wg niektórych organizatorów.  emotka
Dlatego nie biorę udziału w takich konkursach, bo szkoda mojego czasu i nerwów... 
I dlatego nic nie wygrywam od miesięcy  emotka emotka emotka

ojjj też mnie to zniechęca... Jak się zaczęła pandemia to jakaś pani miała z hm chyba makaronu albo jakiś chrupek ułożoną dziewczynkę i tylko zmieniała napisy - był hochland, meblik, sokołów i masę innych i właściwie chyba w większości nich wygrała tą właśnie pracą. Widziałam ją wszędzie. Kolejna pani wszędzie wsadza zdjęcie z narysowanym kredą rowerem i udaje że na nim siedzi. Jeszcze jedna - w łódce... Kreatywności nie można im odmówić ale do wyrzygania żeby wszędzie właściwie to samo wsadzać?

Ech... To ja już się źle czuję jak robię zgłoszenie w podobnym stylu do jakiejś mojej dawnej zwycięskiej odpowiedzi, a ludzie wykorzystują jedną pracę i się nie czają... emotka  To nie są czasy dla uczciwych ludzi. emotka

rainbowdash

#6803318 Napisano: 24.08.2021 12:30:30
inpost. uszkodzili i zalali moją paczkę (bylam nadawcą). w paczce towar za 500zł emotka jest protokuł szkody i przyznają się do winy. czy ktoś tak miał? czy w reklamacji oddzadzą mi te 500zł? czy rzucą jakiś ochłap????emotka
0 0

bezaczek7

#6803325 Napisano: 24.08.2021 13:00:42
kumulacja napisał(a):

andii napisał(a):

ola120 napisał(a):

Od kilku godzin nie mogę zalogować się do poczty na WP  emotka

to coś u ciebie jest nie teges emotka  bo ja umiem się zalogować

Ale ja też nie mogę się zalogować. 

Tez mialam problem ze swoim kontem, maz mogl wejsc emotka   a na moim zdjecie zwycieskiego kapsla z zywca bylo emotka  na szczescie przed polnoca sie udalo. Ale troche sie nawkurzalam.
Jeszcze wczoraj wkurzyla mnie scianka w kabinie prysznicowej 4scianowej, ot tak sobie pekla i tak pekala jeszcze kilka godzin, slychac bylo trzaski. Jak na zlosc w castoramie nie ma loterii emotka
Dzis mnie wkurzyl opis paragonu tofflairs cena zolta, jak tak kasuja byle jak, nie tylko dzialaja na niekorzysc sklepu, ale i na nerwowosc klientow, tylko konkursowych akurat w tym przypadku emotka
0 0

nanajka81

#6803406 Napisano: 24.08.2021 17:24:19
wkurza mnie że już mam 10 pudeł w Nestle a inni bez problemu trafiają w bramki po to aby sprzedać nagrody. Chcę tylko jeden głupi zestaw a tak ciężko trafić emotka
0 0

tereniagno

#6803416 Napisano: 24.08.2021 17:54:31
Wkurzają mnie już te snickersy.Jak to jest z wygraną,
czy trzeba czekać na maila,czy od razy jest ,że wygrałeś?
Bo już się w tym wszystkim gubięemotka
0 0

pusheen

#6803451 Napisano: 24.08.2021 19:40:16
nanajka81 napisał(a):

wkurza mnie że już mam 10 pudeł w Nestle a inni bez problemu trafiają w bramki po to aby sprzedać nagrody. Chcę tylko jeden głupi zestaw a tak ciężko trafić emotka

Zamiast kupować te pełne cukru płatki, za wydane na nie pieniądze miałabyś na pewno dużo fajniejszą wyprawkę emotka
0 0

nanajka81

#6803464 Napisano: 24.08.2021 20:32:36
pusheen napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Zamiast kupować te pełne cukru płatki, za wydane na nie pieniądze miałabyś na pewno dużo fajniejszą wyprawkę emotka

no akurat są to paragony od siostry i znalezione, swój mam tak naprawdę jeden bo dzieci słabo płatkowe.
0 0

visserarthur

#6803467 Napisano: 24.08.2021 20:53:41
dzidziapiernik napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

inpost. uszkodzili i zalali moją paczkę (bylam nadawcą). w paczce towar za 500zł emotka jest protokuł szkody i przyznają się do winy. czy ktoś tak miał? czy w reklamacji oddzadzą mi te 500zł? czy rzucą jakiś ochłap???? emotka

Jesteś Konsumentem (osoba prywatna) czy Firma?
Przesyłka standardowa czy wykupiłaś opcję?
(regulamin obowiązujący od 02-10-2019)

7.8
Wskazana przez Nadawcę (Zleceniodawcę) wartość Przesyłki nie może przewyższać jej zwykłej wartości i powinna być potwierdzona stosownymi dowodami (np. faktury, rachunki lub inne dokumenty). W przypadku Nadawców niebędących Konsumentami, rzeczy i jakiekolwiek materiały o wartości przekraczającej kwotę 200 zł (słownie: dwieście złotych) lub których
utrata czy uszkodzenie mogłyby powodować powstanie roszczenia przewyższającego tę kwotę nie mogą być wysyłane w
Przesyłkach innych niż Przesyłka z wykupioną usługą ubezpieczenia. W przypadku niewykupienia usługi ubezpieczenia
Przesyłki przez Nadawcę (Zleceniodawcę), wszelką odpowiedzialność Operatora związaną ze świadczeniem Usługi pocztow
ej lub Usługi przewozowej ogranicza się do kwoty 200 zł.

Dokładnie, na "gębę" odszkodowania nie wypłacą. Mi zgubili przesyłkę, której byłem odbiorcą, po uzyskaniu zgody od nadawcy, to ja ubiegałem się o odszkodowanie, które wypłaciła ich firma ubezpieczeniowa. Wypłacili kwotę, jaką wykazałem przedstawiając przelew.
1 brucee 0

rainbowdash

#6803472 Napisano: 24.08.2021 21:14:43
visserarthur napisał(a):

dzidziapiernik napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

inpost. uszkodzili i zalali moją paczkę (bylam nadawcą). w paczce towar za 500zł emotka jest protokuł szkody i przyznają się do winy. czy ktoś tak miał? czy w reklamacji oddzadzą mi te 500zł? czy rzucą jakiś ochłap???? emotka

Jesteś Konsumentem (osoba prywatna) czy Firma?
Przesyłka standardowa czy wykupiłaś opcję?
(regulamin obowiązujący od 02-10-2019)

7.8
Wskazana przez Nadawcę (Zleceniodawcę) wartość Przesyłki nie może przewyższać jej zwykłej wartości i powinna być potwierdzona stosownymi dowodami (np. faktury, rachunki lub inne dokumenty). W przypadku Nadawców niebędących Konsumentami, rzeczy i jakiekolwiek materiały o wartości przekraczającej kwotę 200 zł (słownie: dwieście złotych) lub których
utrata czy uszkodzenie mogłyby powodować powstanie roszczenia przewyższającego tę kwotę nie mogą być wysyłane w
Przesyłkach innych niż Przesyłka z wykupioną usługą ubezpieczenia. W przypadku niewykupienia usługi ubezpieczenia
Przesyłki przez Nadawcę (Zleceniodawcę), wszelką odpowiedzialność Operatora związaną ze świadczeniem Usługi pocztow
ej lub Usługi przewozowej ogranicza się do kwoty 200 zł.

Dokładnie, na "gębę" odszkodowania nie wypłacą. Mi zgubili przesyłkę, której byłem odbiorcą, po uzyskaniu zgody od nadawcy, to ja ubiegałem się o odszkodowanie, które wypłaciła ich firma ubezpieczeniowa. Wypłacili kwotę, jaką wykazałem przedstawiając przelew.

jestem osobą prywatną, mam rachunki a sprzedaz byla przez olx
0 0