Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

nanajka81

#7246794 Napisano: 14.03.2025 22:52:16
FBsebastian3 napisał(a):

Wkurzają mnie wygrane bluzy. Czy nie m9gą choć raz na jakiś czas dać rozpinanych? Wszystkie przez głowe.....te co ja wygrywam.

tez o tym myślałam bo o rozpinane bluzy bym grała, a tych przez głowę to mam już za dużo.
1 montezuma 0

krakowskispleen

#7246796 Napisano: 14.03.2025 23:33:28
FBsebastian3 napisał(a):

Wkurzają mnie wygrane bluzy. Czy nie m9gą choć raz na jakiś czas dać rozpinanych? Wszystkie przez głowe.....te co ja wygrywam.

Wiele agencji nawet wyboru rozmiaru nie daje, a my marzymy o rozpinanych 🤣 W zeszłym roku mąż wygrał bluzę Neboa. Chciał wziąć dla mnie i napisał w odpowiedzi pytanie jak z rozmiarami, bo prosi o XS, ew. S, a agencja odpisała, że mają tylko rozmiary L.

Robienie konkursu z nagrodą odzieżową i zamówienie tylko jednego rozmiaru jest tak słabe, że brak słów. Nie wspominając o tym, że to konkurs kosmetyczny, więc w teorii bardziej targetowany pod kobiety, nagrodą jest bluza w oczojebnym niebieskim, który pewnie niewielu facetów będzie nosić, a geniusze zamawiają same bluzy wielkości męskiej elki.

escada

#7246866 Napisano: 15.03.2025 15:58:34
Naszukałam sie w C4 serków Sertop na konkurs, znalazłam, kupiłam 3 jak trzeba, po czym w domu doczytałam że maja być w kostkach a jedyne ktore były to takie "serdelki". I opis tez przepiękny -serdelek topiony. Znaczy paragon do kosza. W Biedronce tego wynalazku nie ma a innych sklepów w poblizu brak, wrr
i w dodatku zapomniałam podejśc do regału z papierami po Reginę.

tereniagno

#7246870 Napisano: 15.03.2025 16:10:44
Aaaa,wkurzyłam się.Byłam w Twoim Markecie i kupowałam śliwki w czekoladzie  po 28,99 w promocji, na paragonie 39,99kgemotka
Potem w Dino kupowałam schab z kością po 13...
teraz patrzę, a na mięsnym nabite żeberka po 22,99emotka
No, na wszystko musisz uważać i wszystko sprawdzać.emotka
Nie wiem, czy mam dziś pecha emotka
Tu 5, tam 5 i do tyłu emotka
No i do tego nie wierzę, przed chwilą wysłałam zgłoszenie na Kubusia,którego dziś kupiłam i co?
,,Niestety,zgłoszenie było już wysłane"emotka emotka emotka !!!!!!
A na koniec dziś same pudła z wysłanych zgłoszeń DZIĘKUJEemotka

ktosiek1

#7246871 Napisano: 15.03.2025 16:14:02
krakowskispleen napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

Wiele agencji nawet wyboru rozmiaru nie daje, a my marzymy o rozpinanych 🤣 W zeszłym roku mąż wygrał bluzę Neboa. Chciał wziąć dla mnie i napisał w odpowiedzi pytanie jak z rozmiarami, bo prosi o XS, ew. S, a agencja odpisała, że mają tylko rozmiary L.

Robienie konkursu z nagrodą odzieżową i zamówienie tylko jednego rozmiaru jest tak słabe, że brak słów. Nie wspominając o tym, że to konkurs kosmetyczny, więc w teorii bardziej targetowany pod kobiety, nagrodą jest bluza w oczojebnym niebieskim, który pewnie niewielu facetów będzie nosić, a geniusze zamawiają same bluzy wielkości męskiej elki.

Pewnie były tańsze 😆

cherry21

#7246920 Napisano: 15.03.2025 23:25:26
Słodka loteria... nie doczytałam tegorocznych zasad i kupiłam na 17 zł, dziś przy zgloszeniu dowiedziałam się że powinno być na 20 i jestem strasznie wkurzonaemotka . Na zakup inflację uwzględnili, natomiast na nagrody nie...
1 filemonek 0

elemelex

#7246976 Napisano: 16.03.2025 13:46:54
Wkurza mnie pytanie z serka topionego. Nie wiem co za poezyję mam tworzyć, bo tak naprawdę serek z wiosną nie ma wiele wspólnego. Trzeba się wspinać na nie wiadomo jakie wyżyny żeby cos naściemniać na taki temat. A ja go nawet lubię, tylko za cholerę z wiosną mi się nie kojarzy emotka
Żeby nie już tak nie marudzić to podoba mi się pytanie smolara o sąsiada.

filemonek

#7246986 Napisano: 16.03.2025 14:35:22
20 zł do Lidla dziś trafilam.
0 0

zezowaty_kot

#7246987 Napisano: 16.03.2025 14:52:43
elemelex napisał(a):

Wkurza mnie pytanie z serka topionego. Nie wiem co za poezyję mam tworzyć, bo tak naprawdę serek z wiosną nie ma wiele wspólnego. Trzeba się wspinać na nie wiadomo jakie wyżyny żeby cos naściemniać na taki temat. A ja go nawet lubię, tylko za cholerę z wiosną mi się nie kojarzy emotka

A wiosnę lubisz? Jak lubisz wiosnę i lubisz serek, to już jest coś łączy emotka
1 niunio 0

elemelex

#7246990 Napisano: 16.03.2025 15:21:39
zezowaty_kot napisał(a):

elemelex napisał(a):

A wiosnę lubisz? Jak lubisz wiosnę i lubisz serek, to już jest coś łączy emotka

Chyba napiszę, że ser topiony jest dla mnie pyszny jak stokrotki  i mlecze emotka  
Fajnie czasem ponarzekać na to jakie wygibasy w głowie trzeba robić by cos wygrać.

snowflake

#7247002 Napisano: 16.03.2025 17:23:20
elemelex napisał(a):

Chyba napiszę, że ser topiony jest dla mnie pyszny jak stokrotki  i mlecze emotka  
Fajnie czasem ponarzekać na to jakie wygibasy w głowie trzeba robić by cos wygrać.

Mlecze są lekko trujące - lepiej tak im nie pisz emotka  chociaż w sumie... zawsze to mniejsza konkurencja - pisz, to genialny pomysł 😛
Wkurza mnie, że mam podobne dylematy 😣 i jutro znowu wstaję o 5 😶
1 elemelex 0

notta

#7247022 Napisano: 16.03.2025 21:17:11
fungenerator - ta gra na kompie to jakiś koszmar emotka
0 0

anaesth

#7247023 Napisano: 16.03.2025 21:24:22
elemelex napisał(a):

Może coś, że jesz ich tak dużo, że niedługo zaczniesz wąchać kwiatki od spodu? emotka emotka emotka

Kiciunia21

#7247032 Napisano: 16.03.2025 22:50:39
krakowskispleen napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

Jeśli macie problem z konkursowymi bluzami to chętnie przygarnę te w rozmiarze L 😁 Mój nastoletni brat je uwielbia  emotka  Mam wrażenie, że im bardziej szalona tym lepiej emotka
0 0

loteryjny

#7247092 Napisano: 17.03.2025 11:24:34
Zaraz będzie koniec marca a ciekawych konkursów i loterii mało. Smolar robi loterie z biletami wartymi 40 zł czy przeglądami stomatologicznymi wartymi 20 zł. Tragedia emotka

atyde25

#7247152 Napisano: 17.03.2025 14:07:39
Przez jedną sekundę pomyślałam, że kupię Chupa Chups za 10 zeta.
Ale sobie przypomniałam o zafoliowanych  10 letnich Chupa Chupsach wygranych pewnie z 10 lat temu.
To moja chwila wstydu ale jakoś je schowałam i lat sobie spokojnie leżakowały.
Koszmar czasami jak o tym myślę to mam dość.
0 0

Jestemnowa

#7247155 Napisano: 17.03.2025 14:16:14
loteryjny napisał(a):

Zaraz będzie koniec marca a ciekawych konkursów i loterii mało. Smolar robi loterie z biletami wartymi 40 zł czy przeglądami stomatologicznymi wartymi 20 zł. Tragedia emotka

Ten od dziś co jest w Lidlu Schweppes wydaje się być spoko konkursem 😉
0 0

visserarthur

#7247156 Napisano: 17.03.2025 14:19:46
Trochę mnie to wkurza, bo to nieudolność agencji, a nie moja wina, na szczęście nagroda nieduża- ten bilet Wedla. Chciałem wypełnić w ostatni dzień przed północą formularz Zwycięzcy, ale nie przepuszczało, a oni twierdzą, że było po czasie i to dlatego  emotka . Kurna, nie wiem, z jakiego zegara korzystają (jeśli są około 3 minuty różnicy), ale wieloletni konkursowicz nie patrzy na zegarek, który ma na ręku...
0 0

edzia21

#7247159 Napisano: 17.03.2025 14:25:28
Jestemnowa napisał(a):

loteryjny napisał(a):

A masz może regulamin tego konkursu albo znasz zasady? Strona podana w gazetce lidl pokazuje inną zawartość.
0 0

pusheen

#7247160 Napisano: 17.03.2025 14:28:09
edzia21 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

loteryjny napisał(a):

A masz może regulamin tego konkursu albo znasz zasady? Strona podana w gazetce lidl pokazuje inną zawartość.

Schweppes
1 edzia21 0