Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

edzia21

#7247270 Napisano: 17.03.2025 22:56:26
pusheen napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Zaraz będzie koniec marca a ciekawych konkursów i loterii mało. Smolar robi loterie z biletami wartymi 40 zł czy przeglądami stomatologicznymi wartymi 20 zł. Tragedia emotka

Ten od dziś co jest w Lidlu Schweppes wydaje się być spoko konkursem 😉

A masz może regulamin tego konkursu albo znasz zasady? Strona podana w gazetce lidl pokazuje inną zawartość.

Schweppes

Wielkie dzięki! emotka
0 0

atyde25

#7247662 Napisano: 19.03.2025 06:05:45
Płacz celebrytów jak ich wreszcie pozywają za reklamę %. Bo agencja mi powiedziała ,że to dozwolone. Serio a nie masz mózgu swojego i czatu GPT emotka   Wiem, że to utopia bo agencja i tak zabuli karę i producenci % ale durne tłumaczenia.
1 niunio 0

agnesita

#7247710 Napisano: 19.03.2025 10:24:18
Padł mi telefon chyba na dobre. Czarny ekran i nie chce się włączyć a nie mam żadnego  innego, żeby kartę przełożyć, kusiło mnie jak była loteria z telefonami, ale odpuściłam i teraz żałuję. Rano nie mogłam odbić dzieci w przedszkolu. Zadzwonią z nagrodą, zadzwonią  z jakąś ofertą  pracy to się nie dodzwonia - po prostu pięknie ;/
0 0

tormenta77

#7247757 Napisano: 19.03.2025 12:49:11
atyde25 napisał(a):

Płacz celebrytów jak ich wreszcie pozywają za reklamę %. Bo agencja mi powiedziała ,że to dozwolone. Serio a nie masz mózgu swojego i czatu GPT emotka   Wiem, że to utopia bo agencja i tak zabuli karę i producenci % ale durne tłumaczenia.

Masz rację i nie masz racji. Naprawdę trudno znać się na wszystkim i wszystko weryfikować. 
Np mój syn przez "podobno"jedna z najlepszych specjalistek od skoliozy w Gdańsku, w wieku 12 lat został skierowany na gorsetowanie. Dzieciak nosił gorset, jeden, drugi, trzeci a kręgosłup falował jak głupi. W końcu syn stwierdził, że nie założy więcej tego g***a itd 
Od jakiegoś czasu jesteśmy pod opieką innego lekarza, innych fizjo itd i każdy się za głowę łapał, że przy tamtym jego skrzywieniu ten gorset to był bez sensu, że można go było inaczej wyprowadzić. A jak patrzą na pieczątki i widzą nazwisko to zdziwienie się jeszcze pogłębia. Teraz syn ma prawie 18 lat i dużo już się ćwiczeniami nie da zrobić, a gorsety bardzo pogłębiły skrzywienie, osłabily mięśnie itd.

Gdybym się na tym znała to bym na to nie pozwoliła, a tak ...
Dlatego nie usprawiedliwiam "celebrytów" ale naprawdę nie jestem w stanie być we wszystkim specjalista. Ich przynajmniej powinno być stać na profesjonalnych doradców ale jak widać różnie z tym bywa emotka

nanajka81

#7247786 Napisano: 19.03.2025 14:12:27
Blikomania emotka Wszystko płacę tym głupim blikiem i co? I nico emotka
1 niunio 0

halliday

#7247852 Napisano: 19.03.2025 17:24:41
nanajka81 napisał(a):

może za długo wbijasz te kody? Bo tutaj trzeba trafić w czas idealnie, a nie jak w bramkach wystarczy być po danej godzinie pierwszym.

Jak wylosują czas 12:08:01 to wygrasz tylko jak zrobisz zakupy o 12:08:01, jak zrobisz zakupy o 12:08:02 to nic nie wygrasz.
0 0

nanajka81

#7247871 Napisano: 19.03.2025 18:03:49
halliday napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

może za długo wbijasz te kody? Bo tutaj trzeba trafić w czas idealnie, a nie jak w bramkach wystarczy być po danej godzinie pierwszym.

Jak wylosują czas 12:08:01 to wygrasz tylko jak zrobisz zakupy o 12:08:01, jak zrobisz zakupy o 12:08:02 to nic nie wygrasz.

no ale te czasy to są przecież różne to skąd wiedzieć w jaki celować, czy ja czegoś nie rozumiem???
0 0

winek

#7247880 Napisano: 19.03.2025 19:00:28
[quote=

halliday napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

nanajka81]Blikomania emotka Wszystko płacę tym głupim blikiem i co? I nico emotka

"Jak wylosują czas 12:08:01 to wygrasz tylko jak zrobisz zakupy o 12:08:01" to masz dopiero 10% szansy na wygraną, bo "szczęśliwe godziny" są losowane w formacie godzina:minuta:sekunda:jedna dziesiąta sekundy jak w regulaminie.
1 halliday 0

halliday

#7247886 Napisano: 19.03.2025 19:27:24
nanajka81 napisał(a):

halliday napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

no ale te czasy to są przecież różne to skąd wiedzieć w jaki celować, czy ja czegoś nie rozumiem???

w dniu losowanie losują do danego dnia bodajże 500 czasów i później sprawdzają czy do tych czasów były zakupy. I później dopisują 143 osób do tych czasów. Więc może być ze do 300-400 czasów nie było żadnych zakupów. A tylko 100 czasów było wygranych, bo jak dwie lub więcej osób zrobiło zakupy w tym samym czasie są dopisany wszyscy do listy laureatów.
0 0

nanajka81

#7247891 Napisano: 19.03.2025 19:45:33
halliday napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

halliday napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

w dniu losowanie losują do danego dnia bodajże 500 czasów i później sprawdzają czy do tych czasów były zakupy. I później dopisują 143 osób do tych czasów. Więc może być ze do 300-400 czasów nie było żadnych zakupów. A tylko 100 czasów było wygranych, bo jak dwie lub więcej osób zrobiło zakupy w tym samym czasie są dopisany wszyscy do listy laureatów.

jednym słowem trzeba mieć szczęście i dzielić zakupy na dużo blików... No to chyba jednak mi się nie chce
0 0

anaesth

#7247895 Napisano: 19.03.2025 20:14:02
nanajka81 napisał(a):

halliday napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

halliday napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

jednym słowem trzeba mieć szczęście i dzielić zakupy na dużo blików... No to chyba jednak mi się nie chce

Wychodzę z założenia, że jeśli los przewiduje dla mnie wygraną, to wygram którąś z tych pojedynczych transakcji emotka

koniczynka123

#7247925 Napisano: 19.03.2025 22:47:06
Wkurzam się niepotrzebnie czytając odpowiedzi w konkursach na FB. Większość "napisana" przez AI- zmienia się tylko szyk w zdaniach albo słowa. Przyzwoitość nie pozwoliłaby mi, sygnować swoimi danymi takich wypocin emotka A co dopiero w konkursach na hasło, których nie widzimy?!  Tysiące zgłoszeń, których organizatorom nie chce się czytać więc robią losowanko emotka
1 ziolko 0

nanajka81

#7247939 Napisano: 20.03.2025 07:23:31
koniczynka123 napisał(a):

Wkurzam się niepotrzebnie czytając odpowiedzi w konkursach na FB. Większość "napisana" przez AI- zmienia się tylko szyk w zdaniach albo słowa. Przyzwoitość nie pozwoliłaby mi, sygnować swoimi danymi takich wypocin emotka A co dopiero w konkursach na hasło, których nie widzimy?!  Tysiące zgłoszeń, których organizatorom nie chce się czytać więc robią losowanko emotka

i tak jest coraz częściej. Ludzie posiłkują się AI i tym wygrywają. Od kiedy AI stał się dostępny dla każdego właściwie przestałam wygrywać na fejsie. Moje odpowiedzi są chyba zbyt normalne w przeciwieństwie do tych esejów, które co niektórzy piszą z pomocą AI. A często wygrywają eseje...

radziosny

#7247945 Napisano: 20.03.2025 08:28:57
nanajka81 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

i tak jest coraz częściej. Ludzie posiłkują się AI i tym wygrywają. Od kiedy AI stał się dostępny dla każdego właściwie przestałam wygrywać na fejsie. Moje odpowiedzi są chyba zbyt normalne w przeciwieństwie do tych esejów, które co niektórzy piszą z pomocą AI. A często wygrywają eseje...

Ja tam wolałbym życie bez tego całego AI.. kolejki do lekarzy jak były tak są.. nic dobrego dla ludzi z tego nie będzie. Wszędzie te roboty, cyborgi, rakiety.. a bieda na świecie jak była tak jest..

PPPet-er

#7248311 Napisano: 21.03.2025 12:47:33
Wkurza mnie Coca-cola z tymi ich kodami na czerwonych nakretkach, ktorych zwyczajnie nie widac emotka
I Fortis tez mnie wkurza, bo zrobił durną aplikacje gdzie nie mozna sobie spokojnie dodawac kodów by sie kumulowaly emotka  tylko wymyslaja tak akcje, by kody tracily waznosc emotka
1 miketyson 0

Maczupikczu

#7248321 Napisano: 21.03.2025 13:13:46
Wkurza mnie Joy z restaurant week, dzis zerknęłam z ciekawości i wyniki do 28 marca a od miesiąca trwa restaurant week i zostanie 2 tygodnie na wykorzystanie nagrody, gdzie wszystkie fajniejsze miejsca są prorezerwowane z 2 tygodniowym wyprzedzeniem. Jednak coca cola lepiej podchodziła do tematu i dawali nagrody miesiąc przed rozpoczęciem restaurant week. Duży minus dla Pepsi.
1 miketyson 0

Maczupikczu

#7248322 Napisano: 21.03.2025 13:15:31
PPPet-er napisał(a):

Wkurza mnie Coca-cola z tymi ich kodami na czerwonych nakretkach, ktorych zwyczajnie nie widac emotka
I Fortis tez mnie wkurza, bo zrobił durną aplikacje gdzie nie mozna sobie spokojnie dodawac kodów by sie kumulowaly emotka  tylko wymyslaja tak akcje, by kody tracily waznosc emotka

ja zawsze kładę nakrętkę na aplikacji , wtedy ten biały mi podświetla i ładnie widać kod, ale zgadzam się do tego przeterminowania. Mam cale wiaderko kodów sprite, których nie mogę wpisać...
0 0

PPPet-er

#7248406 Napisano: 21.03.2025 15:09:42
Maczupikczu napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

ja zawsze kładę nakrętkę na aplikacji , wtedy ten biały mi podświetla i ładnie widać kod, ale zgadzam się do tego przeterminowania. Mam cale wiaderko kodów sprite, których nie mogę wpisać...

Dziwne, ze na czarnych, bez cukru, to moga wyrazne kody drukowac emotka
Moje kody Kinley poszly w siną dal razem z Coca-Cola emotka  expired 
 Dzieki Fortis to na Pepsi przejde, bo kodow nie maja wiec nic nie przepadnie emotka
1 catcat 0

tereniagno

#7248551 Napisano: 22.03.2025 11:43:21
emotka Tak mogę zrobić tylko ja.Poszłam do bankomatu wypłacić Blikiem kasę z Pawełków(z rezerwy).
I co zrobiłam? zamiast wybrać 100zł-wybrałam 20, bankomat wypluł 20.
80 zł do tyłu. Wypłata jednorazowa i nic już z tym nie zrobię, przepadło resztę.emotka
2 cb656, Yoko 0

@gnieszk@

#7248553 Napisano: 22.03.2025 11:48:02
tereniagno napisał(a):

emotka Tak mogę zrobić tylko ja.Poszłam do bankomatu wypłacić Blikiem kasę z Pawełków(z rezerwy).
I co zrobiłam? zamiast wybrać 100zł-wybrałam 20, bankomat wypluł 20.
80 zł do tyłu. Wypłata jednorazowa i nic już z tym nie zrobię, przepadło resztę.emotka

Napisz do agencji. Może są się wygenerować nowy czek na resztę
0 0