Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
adamaszek
Postów 526
Data rejestracji 10.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Luiza, i tak trzymaj, widzę, że rozumiesz i kochasz psy
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I teraz Gienia pocztowa pacykuje się moimi kosmetykami
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: luiza
Dzięki
Jak ktoś chce zobaczyć moje biedne, męczone w blokach psy to zapraszam w weekend tu http://ec2010.mushing.pl/
ignam
Postów 530
Data rejestracji 13.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie znasz typowej sytuacji?
Podbiega pies i kreci się koło mojego. Mój warczy. Tamten warczy. Mój jest na smyczy, tamten luzem. Szarpię się z psem a właściciel tamtego nie reaguje.
-Proszę zabrać psa
-Ale on nic nie zrobi
-Jednak proszę go zabrać
-Ale on jest młody/Musi się wybiegać/Przesadza pani itd
-Proszę zabrać psa, bo użyję gazu
I już piesek odwołany.
Tak to działa
A nie żeby psu krzywdę robić, bo właściciel nie ma mózgu.
Książki, filmy, muzyka, gry http://www.finta.pl/ref/Ignam
jasnoska
Postów 1013
Data rejestracji 10.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
To już jest koniec-nie ma już nic
Gość: kondzikdg
Mialem na mysli sytuacje zagrozenia zdrowia/zycia dla czlowieka, a nie jak psy na siebie warcza. Psy maja to do siebie, ze na siebie warcza... A jak piesek nie jest na smyczy, to nr 112 jest chyba znany. To nie jest sytuacja, zeby gazu uzywac.
Co do gazu - krzywda psu sie nie stanie - poszczypie pol godziny i przejdzie. Zadnych trwalych obrazen.
Gość: beciala
adamaszek
Postów 526
Data rejestracji 10.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i w tym momencie wszystkim mądralom odpowiedziałaś
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
brr medias cały czas kręci z bonami z knorr o których już powinnam zapomniećnawet że było
nestle realizuj marzenia 6 raz dzwoniłam i za każdym razem nie wiedzą dlaczego nie mam bonu , ja mam to wiedziec
a rekord dzisiaj pobił garnier i konk na gg który był z 7 miesięcy temu jak nie dalej moje i męża zgody na przetwarzanie i wykorzystanie wizerunku mają a nagrody nadal brak
Gość: js28
ignam
Postów 530
Data rejestracji 13.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wierzysz w 112? Ja już przestałam.
sambolera
Postów 3757
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I mnie również...
Człowiek się niby szybko przyzwyczaja...
Gość: rafi323raf
a wcześniej wszyscy narzekali że wysłane się nie zapisują, ehh
dobrze jest, w kilka dni się przyzwyczaicie i zapomnicie, jak wcześniej wyglądało
Ja już zupeeeełnie zapomniałem jak at stronka kiedyś wyglądała, co też był zmieniony jej wygląd na zieloną
Gość: lukas4444
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: snupy3
Luiza widocznie Ty stanowisz wyjątek,i pozostaje się z tego cieszyć.Jednak większość właścicieli takich psów w blokach(i nie tylko) nie poczuwa się do tego,żeby zapewniać im tyle ruchu bo po prostu nie liczyło się z tym,kiedy kupowało psa.Taka jest prawda.A psu takiej rasy nie wystarczy szybki spacer rano i wieczorem,raczej tylko po to żeby się wysikał a nie wybiegał.
Kupując takiego psa ludzie muszą się liczyć z tym że jest to pies zaprzęgowy i wymaga czegoś więcej.
Ja przez rok mieszkałam w bloku pod takim Państwem co mieli suczkę husky i tak jak pisałam,miałam ochotę wyć razem z nią.Wychodzili z nią rano i wieczorem przed klatkę żeby się odlała i tyle.Pies całymi dniami i nocami wył,niszczył meble i ogólnie wszystko co miał w zasięgu,za co jeszcze obrywał...
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie zniżaj się do tego poziomu.. Ci co nabijają sobie głosy to są za przeproszeniem cio*y i jak nie potrafią wygrać sprawiedliwie, to muszą się zniżać do poziomu oszukiwania. Normalnie za grosz honoru.. Najgorsi są Ci co nabijają nawet w konkursach dla dzieci (patrz: minimini puzzle). Kim trzeba być, żeby odbierać dzieciom nagrodę.. to jest konkurs dla DZIECI! Rozumiem, że bieda, i w ogóle ale to jest nagorsze wytłumaczenie jakie można sobie znaleźć. Od kiedy to bieda usprawiedliwia oszukiwanie? Już lepiej poprosić o pomoc np. jakąś fundację albo coś. Niektórzy biorą te konkursy z lekka za poważnie..
merp
katmich
Postów 447
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rafi323raf