Wkurza mnie...

luk1990

#3078083 Napisano: 02.02.2010 02:00:36
rafi323raf napisał(a):

katmich napisał(a):

wkurza mnie nazywanie ludzi którzy sprzedają nagrody konkursowymi prostytutkami emotka w MDW - no to już chyba lekka przesada emotka

emotka tego określenia jeszcze nie słyszałem emotka

a mnie to nie wkurza...nawe mi sie to podoba w pewnym sensie...
oczywiscie rozumiem ze niektorzy maja taka czy inna sytuacje ale Ci ktorzy graja TYLKO po to zeby sprzedac to juz dla mnie przesada....bo czasem to i mnie sie zdarzy cos sprzedac ale wiekszosc rzeczy zachowuje dla siebie;]
0 0

Gość: tedance

#3078087 Napisano: 02.02.2010 02:02:16
katmich napisał(a):

wkurza mnie nazywanie ludzi którzy sprzedają nagrody konkursowymi prostytutkami emotka w MDW - no to już chyba lekka przesada emotka

emotka emotka emotka
0 0

katmich

#3078094 Napisano: 02.02.2010 02:02:52
tedance napisał(a):

katmich napisał(a):

emotka emotka emotka

smsowicz napisał(a):

Znicz z zapunktowanych, ale nie sprzedam. Nie jestem prostytutką konkursową. emotka

nie ja to wymysliłam, ale mnie to wkurza emotka emotka
0 0

melissa

#3078095 Napisano: 02.02.2010 02:02:53
dawidekk napisał(a):

joka napisał(a):

wkurza mnie nabijanie głosów normalnie masakra ale to juz znany temat emotka staram się jak moge na obssesive i wypadłam z rankingu emotka jak to jest mozliwe naklikac tysiac głosów w kilka dni emotka walcze dalej ale jak w największym prawdopodobieństwie przegram to koniec z konkursami klikanymi albo poszukam hakera i sama będe kombinować emotka emotka

Nie zniżaj się do tego poziomu.. Ci co nabijają sobie głosy to są za przeproszeniem cio*y i jak nie potrafią wygrać sprawiedliwie, to muszą się zniżać do poziomu oszukiwania. Normalnie za grosz honoru.. Najgorsi są Ci co nabijają nawet w konkursach dla dzieci (patrz: minimini puzzle). Kim trzeba być, żeby odbierać dzieciom nagrodę.. to jest konkurs dla DZIECI! Rozumiem, że bieda, i w ogóle ale to jest nagorsze wytłumaczenie jakie można sobie znaleźć. Od kiedy to bieda usprawiedliwia oszukiwanie? Już lepiej poprosić o pomoc np. jakąś fundację albo coś. Niektórzy biorą te konkursy z lekka za poważnie..

Dokładnie tak jak piszesz. Dlatego szerokim łukiem omijam konkursy klikane - to powinna być zabawa dla dzieci, a nie chęć wygranej za wszelką cenę, oszustwa, etc.
0 0

Gość: luiza

#3078102 Napisano: 02.02.2010 02:04:49
snupy3 napisał(a):

Luiza widocznie Ty stanowisz wyjątek,i pozostaje się z tego cieszyć.Jednak większość właścicieli takich psów w blokach(i nie tylko) nie poczuwa się do tego,żeby zapewniać im tyle ruchu bo po prostu nie liczyło się z tym,kiedy kupowało psa.Taka jest prawda.A psu takiej rasy nie wystarczy szybki spacer rano i wieczorem,raczej tylko po to żeby się wysikał a nie wybiegał.
Kupując takiego psa ludzie muszą się liczyć z tym że jest to pies zaprzęgowy i wymaga czegoś więcej.
Ja przez rok mieszkałam w bloku pod takim Państwem co mieli suczkę husky i tak jak pisałam,miałam ochotę wyć razem z nią.Wychodzili z nią rano i wieczorem przed klatkę żeby się odlała i tyle.Pies całymi dniami i nocami wył,niszczył meble i ogólnie wszystko co miał w zasięgu,za co jeszcze obrywał...

Masz rację, bo niestety ludzie najpierw kupują psa jakiejś rasy, często ze względu na modę a dopiero potem o nich czytają albo nawet nie. Kupią takiego huskiego, a pies niewybiegany zacznie niszczyć mieszkanie, przekopywać ogródek, wyć, pozostawiony na wybiegu czy w kojcu będzie szukać możliwości ucieczki (podkopy, przeskakiwanie płotu). Nie wiedzą też, że mają silne instynkty łowieckie i zazwyczaj zagryzają koty, kury itp.
U mnie było na odwrót, kupiłam takie psy, ponieważ suczki od znajomych, które pożyczałam, trenowałam i jeździłam z nimi na zawody przez 10 lat już się zestarzały. Dlatego u mnie zakup był bardzo przemyślany i psy były przeznaczone do biegania w zaprzęgu.
0 0

Gość: rafi323raf

#3078106 Napisano: 02.02.2010 02:05:42
alaalex40 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

katmich napisał(a):

emotka tego określenia jeszcze nie słyszałem emotka

a mnie to nie wkurza...nawe mi sie to podoba w pewnym sensie...
oczywiscie rozumiem ze niektorzy maja taka czy inna sytuacje ale Ci ktorzy graja TYLKO po to zeby sprzedac to juz dla mnie przesada....bo czasem to i mnie sie zdarzy cos sprzedac ale wiekszosc rzeczy zachowuje dla siebie;]

hehe to spytaj swojego 'syna' (stopka) czy on tak nie gra, wiesz o co chodzi emotka w ogóle czy to nie Ty jesteś? jakoś identycznie piszecie
0 0

Gość: drzemek

#3078107 Napisano: 02.02.2010 02:05:50
katmich napisał(a):

a mówią tak pewnie konkursowe niedorajdy emotka
0 0

joka

#3078113 Napisano: 02.02.2010 02:07:52
melissa napisał(a):

dawidekk napisał(a):

joka napisał(a):

wkurza mnie nabijanie głosów normalnie masakra ale to juz znany temat emotka staram się jak moge na obssesive i wypadłam z rankingu emotka jak to jest mozliwe naklikac tysiac głosów w kilka dni emotka walcze dalej ale jak w największym prawdopodobieństwie przegram to koniec z konkursami klikanymi albo poszukam hakera i sama będe kombinować emotka emotka

Nie zniżaj się do tego poziomu.. Ci co nabijają sobie głosy to są za przeproszeniem cio*y i jak nie potrafią wygrać sprawiedliwie, to muszą się zniżać do poziomu oszukiwania. Normalnie za grosz honoru.. Najgorsi są Ci co nabijają nawet w konkursach dla dzieci (patrz: minimini puzzle). Kim trzeba być, żeby odbierać dzieciom nagrodę.. to jest konkurs dla DZIECI! Rozumiem, że bieda, i w ogóle ale to jest nagorsze wytłumaczenie jakie można sobie znaleźć. Od kiedy to bieda usprawiedliwia oszukiwanie? Już lepiej poprosić o pomoc np. jakąś fundację albo coś. Niektórzy biorą te konkursy z lekka za poważnie..

Dokładnie tak jak piszesz. Dlatego szerokim łukiem omijam konkursy klikane - to powinna być zabawa dla dzieci, a nie chęć wygranej za wszelką cenę, oszustwa, etc.

oczywisćie było w formie żartu ze będe kombinowac emotka zeby nikt niemyslał ze cos naprawdę kombinuje,bo wole przegrac z honorem niz wygrać oszukująć a szczególnie ze jak niewygram majciochów to nie koniec świata emotka
0 0

Gość: sophie

#3078142 Napisano: 02.02.2010 02:16:47
wkurza mnie jak otrzymuję emaila GRATULACJE TWÓJ ADRES ZOSTAŁ WYBRANY.człowiek widzi na początku Gratulacje już cały zadowolony a tu się okazuje jakieś pierdołki emotka emotka emotka
emotka emotka
0 0

agusia200189

#3078152 Napisano: 02.02.2010 02:22:07
wkurza mnie to, że chciałąm kupić duże paczki tic taców na konkurs to przy kasie nie weszły, bo jeszcze do systemu nie wprowadzili. Dobra to kupiłam małe paczki, wpisuje kod i wysyłam i co?? kod już został wykorzystany. emotka emotka
0 0

Gość: nutelka1

#3078155 Napisano: 02.02.2010 02:23:20
agusia200189 napisał(a):

wkurza mnie to, że chciałąm kupić duże paczki tic taców na konkurs to przy kasie nie weszły, bo jeszcze do systemu nie wprowadzili. Dobra to kupiłam małe paczki, wpisuje kod i wysyłam i co?? kod już został wykorzystany. emotka emotka

miałam dokładnie tak samo w niedzielę wkurzyłam się jak nie wiem co emotka emotka emotka
0 0

delfinka101

#3078159 Napisano: 02.02.2010 02:23:57
joka napisał(a):

melissa napisał(a):

dawidekk napisał(a):

joka napisał(a):

oczywisćie było w formie żartu ze będe kombinowac emotka zeby nikt niemyslał ze cos naprawdę kombinuje,bo wole przegrac z honorem niz wygrać oszukująć a szczególnie ze jak niewygram majciochów to nie koniec świata emotka

Mnie wkurza nabijanie sobie głosow ale dzis dostałam maiala ze oszustów wywalono i to ja dostałam pierwszą nagrodę..Czy to nie wspaniałe?Nadaje się do DZIŚ CIESZE SIÊ..Wkurzam się za to okropnie na syna;bawi się w kreatora mody i powycinał sobie wzorki w nowych spodniach.Teraz muszę wygrać mu maszynę aby to pozaszywał:)
0 0

Gość: karlita

#3078174 Napisano: 02.02.2010 02:30:13
sambolera napisał(a):

strasznie mnie wkurza nowe pw

potwierdzam!!!

0 0

Gość: dita

#3078498 Napisano: 02.02.2010 04:44:19
wkurza mnie, że strasznie tęsknie za moim seterem, biednym dużym psem, mieszkającym w mieszkaniu w bloku, który jest aż tak nieszczęśliwy że codziennie kradnie mi papcia i każe się gonić wokół stołu emotka (czy te psy kiedykolwiek dorośleją?)

żeby nikt na mnie nie naskoczył- mieszkam niedaleko pola, psina ma się gdzie wylatać. nie puszczam jej w okolicy domu, bo boje się że mi pod samochód wpadnie.

Wy się tak martwicie, że pies Wam może dziecko pogryźć, a ja się martwię że dzieciaki mi psa męczą. piszczą, ciągną za ogon, palce w oczy wkładają, a moja mała tylko na mnie patrzy spode łba z miną w stylu 'weź ode mnie to bachorstwo' emotka
0 0

leona

#3078520 Napisano: 02.02.2010 04:52:10
Pomyślałam, że wczoraj trochę za mało dramatycznie napisałam o tym wdeptywaniu dwu-trzylatki w psią kupę na placu zabaw. Komuś może się wydawać, że to nic takiego. Podam więc może ku wyobraźni trochę więcej szczegółów, tym którzy tego nie doświadczyli. Jak maluch wdepnie w kupkę to z reguły nie pozostaje ona na podeszwie, tylko ląduje aż do okolic kostki. W konsekwencji są upaprane i buciki i spodnie. To jednak nic – nawet po wytarciu z użyciem całego opakowania wilgotnych chusteczek nie da się problemu pozbyć na miejscu. Maluch zwykle nie jest w stanie dotrzeć do domu sam idąc. Po chwili chce, żeby mamusia wzięła go na ręce. Ostatecznie i ja mam upapraną kurtkę i spodnie bo niosę malucha przytulonego do siebie do domu. Malucha trudno zmusić do stania w miejscu w przedpokoju , więc w perspektywie mam mycie podłogi. Potem muszę wszystko, łącznie z moją kurtką, wrzucić do pralki (dodatkowe koszty). I przez 20 minut szorować buciki, żeby pozbyć się i brudu i przykrego zapachu – szczoteczkę na końcu wyrzucam, bo się jej brzydzę. W międzyczasie Mała cały czas jęczy niezadowolona , że musiała zakończyć zabawę przed czasem. Normalnie całe popołudnie przes****. Dziękuję za uwagę. Ulżyło mi emotka
0 0

Gość: cobra176

#3078529 Napisano: 02.02.2010 04:56:49
karlita napisał(a):

sambolera napisał(a):

strasznie mnie wkurza nowe pw

potwierdzam!!!

A mnie się podoba emotka tylko szkoda, że emotikonek nie widać tak, jak kiedyś emotka
0 0

#3078552 Napisano: 02.02.2010 05:04:10
leona emotka

fakt faktem, psa trzeba wychować żeby nie załatwiał się na placu zabaw. ja moją nauczyłam tak, że mówię 'nie wolno', i pies idzie w tym momencie przy nodze.

a i dzieci trzeba nauczyć żeby nie latały po trawnikach (nie mówię o placu zabaw). ale jak jestem na polu to szczerze się przyznam że nie sprzątam. krowy cenzuraą, konie cenzuraą, to mój pies już nie może? emotka toć to normalnie najlepsiejszy nawóz emotka a jeszcze żeby znaleźć tą kupkę wśród wysokich traw... emotka
0 0

sambolera

#3078592 Napisano: 02.02.2010 05:17:49
dita napisał(a):

leona emotka

fakt faktem, psa trzeba wychować żeby nie załatwiał się na placu zabaw. ja moją nauczyłam tak, że mówię 'nie wolno', i pies idzie w tym momencie przy nodze.

a i dzieci trzeba nauczyć żeby nie latały po trawnikach (nie mówię o placu zabaw). ale jak jestem na polu to szczerze się przyznam że nie sprzątam. krowy cenzuraą, konie cenzuraą, to mój pies już nie może? emotka toć to normalnie najlepsiejszy nawóz emotka a jeszcze żeby znaleźć tą kupkę wśród wysokich traw... emotka

wszystko ok ale krowa czy kon nie sra na srodku miasta a jak sie idzie ulica to nierzadko mozna wdepnac w psia kupe
0 0

ja-sylwia

#3078611 Napisano: 02.02.2010 05:25:46
wkurza mnie że nie przysłali mi jeszcze wypłaty a tyle mam do zapłacenia emotka emotka emotka
0 0

#3078613 Napisano: 02.02.2010 05:26:24
sambolera napisał(a):

dita napisał(a):

leona emotka

wszystko ok ale krowa czy kon nie sra na srodku miasta a jak sie idzie ulica to nierzadko mozna wdepnac w psia kupe

ano to są właśnie uroki większego miasta, gdzie trawników mało, a właściciele niewychowani emotka
a z tymi końmi to też różnie, przejedzie taka bryczka i już odchody na przestrzeni kilku, kilkunastu metrów emotka

w temacie, wkurzają mnie duże miasta. wszędzie daleko, trzeba jeździć autobusami i tramwajami, które się wiecznie spóźniają. terenów zielonych mało, hałas że olaboga. wolałabym studiować w rodzinnym miasteczku, ale nie ma jak.
0 0