Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: tato999
ja pilling sobie zrobiłam i tak mnie zaczęło szczypać że musiałam zmyć a twarz po tym miałam przez kilka godzin czerwoną
nie mam skóry wrażliwej więc stanowczo odradzam te kosmetyki ludziom z wrażliwą cerą
delfinka101
Postów 5755
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój prosiaczek co prawda pije z butelki- poidełka ale nie akceptuje ani jednej karmy.Wychowany na Cavia Duo , wszystkie inne wywala z miseczki.Jest w dodatku ogromny i silny, mało,ze piszczy,wali zebami o pręty to jak mu zbyt długo nie podam jego przysmaku to rzuca wielka porcelanową miska po całej klatce hałasując przy tym tak bardzo,ze sąsiedzi słyszą.Na szczęscie lubi buraczki, marchew, mandarynki..Jednak podstawowe pozywienie to ogórek i wszystko co zielone.
Gość: czarna2318
A ja nie wygrałam ale miałam zamiar je sobie kupić,ale teraz to się zastanawiam,bo należę do osób,które mają wrażliwą skórę i myślałam,że kosmetyki AA będą się nadawać,bo w końcu przecież są dla tych z wrażliwą skórą.Kiedyś miałam krem pod oczy z AA i był dobry.Może to tylko ta rozświetlająca seria jest do niczego.Ale kupię jeden krem i zobaczę.
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
,ja mam bardzo wrazliwa cere poza tym jestem alergiczka a kremiki AA sprawdzaja sie swietnie
Gość: rafi323raf
I to często w nocy!
Gość: czarnygreg
KochamKoty
Postów 282
Data rejestracji 02.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój tak miuaczy od urodzenia,ale już się przyzwyczaiłam
Gość: jutis
zaczytana-pola
Postów 11536
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie, że nie mogę wymyślić hasła- kompletna pustka w głowie
Gość: grancias
Gość: snupy3
Gorzej jak ktoś kupuje malamuta albo huskyego bo taki on ładny a potem pies wyje nocami na balkonie i ciągle obrywa za to że z tej frustracji wyżywa się na meblach i na czym popadnie.Znałam tak przypadek i jak słyszałam męki tego psa(wszyscy wychodzili do szkoły i pracy a on cały dzień był sam) to też mi się wyć chciało...masakra.
Wkurza mnie jak ktoś bierze psa bez zastanowienia i decyduje się po wyglądzie a nie po tym czy jest w stanie sprostać jego potrzebom.
Zaprzęgowy pies w bloku to już fanaberia.
Gość: moniaainom
A ja wlasnie jestem bardzo zadowolona z tego kremu. Pilling jeszcze zamkniety, ale zel i krem juz w uzyciu
Mnie wkurza, ze jestem tak niewyspana, ze wertowalam przez przypadek pierwsza strone z topu Wyniki konkursow, myslac, ze to swieze i dziwilam sie, ze nie bralam w tych konkursach udzialu... Wyniki byly z pazdziernika
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurczeeeeeee, u mnie to okropnie widać już teraz, na śniegu
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: ati88
a mnie bardzo wkurza to, ze po osiedlu biega pełno bezpańskich psów, takich wielkich aż strach przechodzić obok albo wyjść z psem, żeby go nie pogryzły i krzywdy mu nie zrobiły.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szfagier ma haskiego właśnie w bloku, pies codziennie wychodzi na długie spacery a 3 razy w tygodniu biega w ucznioskim klubie sportowym z przewodnikiem po kilkanaście kilometrów.
Co do wyprowadzania psa na place zabaw podzielam wasze zdanie , tragedią jest jak dzieci nie mogą sie bawić z winy głupich właścicieli .
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla mnie człowiek w bloku może trzymać nawet 5 kaukazów jeśli ma ochotę byle sprzątał po nich! obojętnie czy malutki czy duży ale niestety trzeba zaopatrzyć się w sprzęt, ciut odpowiedzialności i wyobraźni majac takiego pupila bo nie jest to tak że skoro mały to może się bez problemu załatwiać na trawnikach... zwierze to nie tylko przyjemność ale też obowiązek! wkurza mnie najbardziej jak ktoś wychodzi z pieskiem, piesek robi co ma robić a paniusia udaje że nie widzi bo akurat w inna stronę patrzy! bo to przecież takie obrzydliwe sprzątnąć więc lepiej głupa przypalić! płakać się normalnie chce i nie wiem czy lepiej pozbywać się psów czy głupich właścicieli! szkoda, że mandaty za to są tak mało popularne i chyba jednak stanowczo za niskie! po którymś z kolei niejedna babcia czy inna tam dama może by się zastanowiła...
Właścicielka była świadkiem,wyobraźcie sobie, że nawet jakoś szczególnie tego psa nie odwoływała. Zajście skomentowała:ale to łagodny piesek jest, on nikomu krzywdy nie zrobi.
Na pogotowiu stwierdzili że dzięki grubemu ubraniu nie mam wyrwanego kawałka ciała bo podobno w przypadku tych psów tak sie zdarza.
Mandat: 200 zł dla właściciela psa.
isiulka
Postów 3482
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
a tak propos kupowania zwierzaków dzieciom
http://demotywato...5/Zachcianki-dziecka
Ale finał jest taki: właściciel zapłacił 200 zł, nawet nie przeprosił, tą drogą chodzę i chodzić muszę do pracy, co gorsza chodzi tamtędy moje dziecko, spędziłam przemiłe chwile na pogotowiu, jestem na zwolnieniu lekarskim, biorę zastrzyki przeciw wściekliźnie ( nie było zaśw. a szczepieniu, potem cudem się znalazło ponoć sprzed tygodnia-właściciel zapomniał)???
W sanepidzie powiedziano mi że powinnam poprosić właściciela zeby oddał psa na obserwację ale to dla niego taki kłopot! Cyt: wie pani, narazi się człowieka na koszty.
Pytanie poza konkursowe:kto został ukarany?
Gość: rafi323raf
a z ciekawości spytam, czy jeśli rozszarpał by np. kurtkę, to czy właściciel jest zobowiązany do odkupienia jej?