Avanti

sabaka

#7098267 Napisano: 06.06.2023 09:37:20
O rety. To ja z moim jednym zgłoszeniem chyba już się wpiszę do "Dziś nic nie wygrałem"... 😂 No nie będzie tego bonu

ashanti

#7098269 Napisano: 06.06.2023 09:43:25
sabart napisał(a):

O rety. To ja z moim jednym zgłoszeniem chyba już się wpiszę do "Dziś nic nie wygrałem"... 😂 No nie będzie tego bonu

Jejku ja też tylko jedno w tym etapie. W ogóle ten temat jest tak bardzo nie-mój, że kilka etapów całkiem odpuściłam z braku weny  emotka
0 0

rufus

#7098271 Napisano: 06.06.2023 09:45:47
sabart napisał(a):

W pepsi gralem od samego poczatku 1-2 zgloszeniami co tydz i wpadaly bilety. 
A projektor wpadl, gdy wysylalem 2 ostatnie paragony i myslalem, zeby je tylko wykorzystac i nie poszły do kosza. Juz bez nadziei. emotka
Także bywa zaskakująco i ilość zgloszen nie jest decydująca. emotka

monisss

#7098276 Napisano: 06.06.2023 09:51:08
rufus napisał(a):

sabart napisał(a):

A projektor wpadl, gdy wysylalem 2 ostatnie paragony i myslalem, zeby je tylko wykorzystac i nie poszły do kosza. Juz bez nadziei. emotka

ale uważasz,że tekst,który zgarnął projektor był genialny ?:) jakie jest Twoje odczucie?
0 0

rufus

#7098280 Napisano: 06.06.2023 10:01:44
monisss napisał(a):

rufus napisał(a):

sabart napisał(a):

ale uważasz,że tekst,który zgarnął projektor był genialny ?:) jakie jest Twoje odczucie?

Genialny na pewno nie. Wymyśliłem go  szybko bez większego obmyślania tematu. Coś wpadło do głowy i po kilku chwilach było już wysłane zgłoszenie. Nie "dopracowywałem"

monisss

#7098284 Napisano: 06.06.2023 10:04:24
rufus napisał(a):

monisss napisał(a):

rufus napisał(a):

sabart napisał(a):

Genialny na pewno nie. Wymyśliłem go  szybko bez większego obmyślania tematu. Coś wpadło do głowy i po kilku chwilach było już wysłane zgłoszenie. Nie "dopracowywałem"

widocznie wena weszła emotka
1 rufus 0

notta

#7098295 Napisano: 06.06.2023 10:10:34
Czasem nie ilość, a jakoścvwygrywa. Wcześniejsłalam po max 5. I cały konkurs tylko dwa bony. Teraz sie zawzięłam 🫣emotka
1 29renata 0

monisss

#7098299 Napisano: 06.06.2023 10:16:23
notta napisał(a):

Czasem nie ilość, a jakoścvwygrywa. Wcześniejsłalam po max 5. I cały konkurs tylko dwa bony. Teraz sie zawzięłam 🫣emotka

a ja nie wiem .. wygrałam 1 bon a potem wysyłałam lepsze teksty w podobnym stylu i już nic nie wpadło, więc do końca nie wiem co jest tą "jakością" w Avanti emotka
i szacun za 23 teksty emotka  nie wiem jak ty dałaś radę tyle napisać.
2 @gnieszk@, mia 0

@gnieszk@

#7098302 Napisano: 06.06.2023 10:22:07
notta napisał(a):

Czasem tak. Choć podobno w Avanti ostatnio lepiej iść w ilość właśnie 😉 I też Cię podziwiam, że byłaś w stanie tyle wyprodukować.
1 monisss 0

adamo86

#7098307 Napisano: 06.06.2023 10:29:09
Jakość, nigdy ilość emotka

@gnieszk@

#7098310 Napisano: 06.06.2023 10:31:00
adamo86 napisał(a):

Kiedyś tak było w Avanti
1 ewikewikk 0

adamo86

#7098311 Napisano: 06.06.2023 10:33:01
@gnieszk@ napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Kiedyś tak było w Avanti

Oczywiście piszę to z punktu widzenia niedzielnego konkursowicza, który puszcza max 1-2 zgłoszenia na etap/konkurs, a niektóre w ogóle odpuszcza.
emotka

joan

#7098315 Napisano: 06.06.2023 10:40:37
@gnieszk@ napisał(a):

Czasem tak. Choć podobno w Avanti ostatnio lepiej iść w ilość właśnie 😉 (...)

Nie mogę się zgodzić emotka A że nie w każdym konku się wygrywa... to już bardziej kwestia gustu danego jury, nie ilości prac czy ich (subiektywnie ocenianej przez autora) jakości emotka Chyba nikt nie wierzy, że Lady Lidia w pojedynkę sama ogarnia wszystkie konki & loterie emotka

Szkoda, że konk filmowy się kończy -> świetnie się bawiłam przy tych zadaniach/wyzwaniach emotka
Oby wincyj takich! Mnie siem należy! Dej! emotka

mietowa

#7098317 Napisano: 06.06.2023 10:43:46
joan napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Nie mogę się zgodzić emotka A że nie w każdym konku się wygrywa... to już bardziej kwestia gustu danego jury, nie ilości prac czy ich (subiektywnie ocenianej przez autora) jakości emotka  

Podpisuję się pod tym emotka . Swoją drogą kiedyś próbowałam u Avanti ilością, przez co były to zgłoszenia na szybko, jak na taśmie, byle dużo. Efekt gorszy niż gdy puszczam dwa zgłoszenia, ale dłużej obmyślam pomysł, a potem starannie go opracowuję.

@gnieszk@

#7098320 Napisano: 06.06.2023 10:49:08
mietowa napisał(a):

joan napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Nie mogę się zgodzić emotka A że nie w każdym konku się wygrywa... to już bardziej kwestia gustu danego jury, nie ilości prac czy ich (subiektywnie ocenianej przez autora) jakości emotka  

Podpisuję się pod tym emotka . Swoją drogą kiedyś próbowałam u Avanti ilością, przez co były to zgłoszenia na szybko, jak na taśmie, byle dużo. Efekt gorszy niż gdy puszczam dwa zgłoszenia, ale dłużej obmyślam pomysł, a potem starannie go opracowuję.

To by była bardzo dobra wiadomość. Ja ostatnio Avanti zasadniczo odpuszczam. Np. w Lay's czy Pepsi nawet nie wzięłam udziału. Kiedyś wygrywałam u nich z łatwością i to sporo, właśnie tym jednym, dwoma zgłoszeniami. A opinia o ilości nie tyle jest moja prywatna, co wynika z rozmów z innymi forumowiczami.
Ale może trzeba się po prostu wziąć do roboty i nie zrażać już na dzień dobry?
1 ewikewikk 0

delfinka101

#7098330 Napisano: 06.06.2023 10:58:35
Ja z Avanti nie wygrywalam ale ostatnio w pepsi bilety się udalo, a rok temu w historiach z lays 5 tysiecy. Jednak wtedy tekst byl moim zdanim rewelacyjny. Teraz tez wysłam 1 bardzo dopracowanie zgłoszenie. Ale zobaczymy jak będzie. Syn napisal co napisal i wygral bon 1 zgloszeniem. Myślę, że jednak czytają.

@gnieszk@

#7098333 Napisano: 06.06.2023 11:07:56
delfinka101 napisał(a):

Ja z Avanti nie wygrywalam ale ostatnio w pepsi bilety się udalo, a rok temu w historiach z lays 5 tysiecy. Jednak wtedy tekst byl moim zdanim rewelacyjny. Teraz tez wysłam 1 bardzo dopracowanie zgłoszenie. Ale zobaczymy jak będzie. Syn napisal co napisal i wygral bon 1 zgloszeniem. Myślę, że jednak czytają.

O "nieczytanie" nawet ich nie posądzam. Co jak co ale to solidna agencja.

agunia666

#7098336 Napisano: 06.06.2023 11:09:15
[quote=Nie wiem czy ilość...Nie zgodzę się z tym.
Wysłałam jedno zgłoszenie w 5 etapie i wygrałam bon. A mój mąż 1 zgłoszeniem wygrał w 7 etapie. Wysłałam jeszcze jedno w 8 etapie i mąż też. W całym konkursie moje 2 zgłoszenia + 2 męża. 

@gnieszk@]
mietowa napisał(a):

joan napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

To by była bardzo dobra wiadomość. Ja ostatnio Avanti zasadniczo odpuszczam np. w Lay's czy Pepsi nawet nie wzięłam udziału. Kiedyś wygrywałam u nich z łatwością i to sporo, właśnie tym. jedynym, dwoma zgłoszeniami. A opinia o ilości nie tyle jest moja prywatna co wynika z rozmów z innymi forumowiczami.
Ale może trzeba się po prostu wziąć do roboty i nie zrażać już na Dzień Dobry

0 0

monisss

#7098337 Napisano: 06.06.2023 11:09:24
@gnieszk@ napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

O "nieczytanie" nawet ich nie posądzam. Co jak co ale to solidna agencja.

dokładnie! raczej chodzi o to,że nie zawsze wiadomo o co im chodzi emotka  co wybierają. co jest tą jakością emotka

mietowa

#7098683 Napisano: 07.06.2023 10:11:15
Lecą maile z Piłkarskiego.