Avanti

rare85

#7356542 Napisano: dzisiaj o 15:43:23
magie1982 napisał(a):

pikawka napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Ogólnie ciężko nawet tę 100 wywalczyć.

No właśnie widzę… wysłałam dwa razy, pierwszy 28 i myślałam, że to będzie pewniak a tu klapa

Ja też wysyłałam codziennie. Raz wpadła główna. Moim zdaniem miałam lepsze zgłoszenia, za które nie dostałam nawet 100.

Również wysyłałam codziennie i mam podobne (wiem, subiektywne) odczucia. Tyle, że u mnie nie wpadła główna emotka jeszcze emotka
0 0

nataszka

#7356546 Napisano: dzisiaj o 15:48:53
1/1 Pepsi majówka ale tylko stówka 🤓
1 rare85 0

zezowaty_kot

#7356551 Napisano: dzisiaj o 16:00:53
magie1982 napisał(a):

pikawka napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Ogólnie ciężko nawet tę 100 wywalczyć.

No właśnie widzę… wysłałam dwa razy, pierwszy 28 i myślałam, że to będzie pewniak a tu klapa

Ja też wysyłałam codziennie. Raz wpadła główna. Moim zdaniem miałam lepsze zgłoszenia, za które nie dostałam nawet 100.

Ja od grudnia nie mogę NIC wygrać w Avanti. Kiedyś główne, teraz tylko frustracja, że stałam się dla nich niewidzialna. Raz wysłałam na mamę w Lidl i to nagrodzili. Na mnie - uparcie nic nie chce wpaść.W tych grudniowych też na mamę wygrałam. Zagram na słupa - wygram. Zagram na siebie? Nic. Nie chce mi się już u nich grać, bo nie lubię grać na słupy, a czasem właśnie wyślę jedno na mamę, kiedy długo nic nie trafiam, żeby sprawdzić, czy jak zmienię dane to się tekts spodoba 😆