Avanti

notta

#7357373 Napisano: dzisiaj o 11:15:43
adamo86 napisał(a):

Yazpik napisał(a):

rufus napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

lay'sy z biedry całe już poszły?

Chyba jeszcse nie

Wczoraj ktoś pisał w MDW że wygraną ma za 6 maja. Myślicie że stanęli gdzieś wcześniej, a to pomylka?

Mamy taką nadzieję emotka

dzisiaj były @ za 6.05
0 0

MDL

#7357375 Napisano: dzisiaj o 11:20:33
W Lidlu z pepsi wiemy już, że nagradzali tylko raz (na te same dane), a w Biedronce Lays też tylko jedna nagroda na osobę?
0 0

estrelitta

#7357434 Napisano: dzisiaj o 14:39:01
Majówka z Pepsi poszło już info do końca?
0 0

atlantydek

#7357441 Napisano: dzisiaj o 14:47:59
Teraz poszło do końca, mam wygraną z 03.05
0 0

Yolobolo

#7357442 Napisano: dzisiaj o 14:48:02
estrelitta napisał(a):

na pewno lista jest już pełna, 350 wpisów, wychodzi że nikt nie wygrał więcej niż raz z jednego konta
1 rare85 0

masza

#7357467 Napisano: dzisiaj o 15:20:23
estrelitta napisał(a):

tak
0 0

gregory04

#7357494 Napisano: dzisiaj o 16:07:14
Yolobolo napisał(a):

estrelitta napisał(a):

na pewno lista jest już pełna, 350 wpisów, wychodzi że nikt nie wygrał więcej niż raz z jednego konta

Z tą Pepsi to w ogóle ciekawa sprawa, na początku konkursu wygrałem 100zł a później, pomimo tego, że miałem o niebo lepsze hasła nie wygrałem nic. A przecież u Avanti zawsze można było wygrać więcej niż raz. Dziwna sprawa.
2 Yolobolo, MDL 0

MDL

#7357500 Napisano: dzisiaj o 16:13:15
gregory04 napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Z tą Pepsi to w ogóle ciekawa sprawa, na początku konkursu wygrałem 100zł a później, pomimo tego, że miałem o niebo lepsze hasła nie wygrałem nic. A przecież u Avanti zawsze można było wygrać więcej niż raz. Dziwna sprawa.

Dokladnie, już o tym pisałam, bo bardzo mnie do ruszyło, wygrałam na początku 100 zł, później 15 bardzo dopracowanych haseł i nic,bo postanowił nagrodzić raz jedną osobę, w regulaminie nie ma o tym mowy
0 0

magdalena-chili

#7357509 Napisano: dzisiaj o 16:34:56
MDL napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Dokladnie, już o tym pisałam, bo bardzo mnie do ruszyło, wygrałam na początku 100 zł, później 15 bardzo dopracowanych haseł i nic,bo postanowił nagrodzić raz jedną osobę, w regulaminie nie ma o tym mowy

Absolutnie nie chcę negować. Ale jeśli konkursowiczów jest ... kilkuset? Parę tysięcy? 
No nawet kilkuset. Pomóżmy razy piętnascie zgloszen. Matematycznie, ile nam to wyjdzie.

Pewnie chcą żeby było sprawiedliwie, z drugiej strony multum zgłoszeń, a i upodobania osoby po drugiej stronie... to wszystko się nakłada na to że teraz jest trudno cokolwiek wygrać. No i nie zapominajmy o AI... 🙄

Ale of course mogę się mylić, gram dopiero kilka lat.

MDL

#7357512 Napisano: dzisiaj o 16:46:13
8magdalena-chili napisał(a):

MDL napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Absolutnie nie chcę negować. Ale jeśli konkursowiczów jest ... kilkuset? Parę tysięcy? 
No nawet kilkuset. Pomóżmy razy piętnascie zgloszen. Matematycznie, ile nam to wyjdzie.

Pewnie chcą żeby było sprawiedliwie, z drugiej strony multum zgłoszeń, a i upodobania osoby po drugiej stronie... to wszystko się nakłada na to że teraz jest trudno cokolwiek wygrać. No i nie zapominajmy o AI... 🙄

Dla mnie sprawiedliwie to oznacza, że wygrywają najlepsze odpowiedzi, a nie każdemu po równo 🙂 chyba, że jest zapis w regulaminie, że maksymalnie jedna nagroda na osobę to zrozumiałe, do tej pory nagradzali wielokrotnie

magdalena-chili

#7357516 Napisano: dzisiaj o 16:59:34
7daysMDL napisał(a):

8magdalena-chili napisał(a):

MDL napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Dla mnie sprawiedliwie to oznacza, że wygrywają najlepsze odpowiedzi, a nie każdemu po równo 🙂 chyba, że jest zapis w regulaminie, że maksymalnie jedna nagroda na osobę to zrozumiałe, do tej pory nagradzali wielokrotnie

Nie siedzę w głowach jury, a szkoda, bo zgarnialabym wszystkie główne. 
Tylko co to znaczy "najlepsza odpowiedź"? Potrafisz mi to  3 zdaniach opisać? 

Widziałam konkurs, w którym najlepszą odpowiedzią było że facet buja się na fotelu podwieszanym i buja jajami, ja tego nie potrafię wiernie oddać, niestety, ale była u nas na forum imba o to....
1 iwona0103 0

karoxxa

#7357518 Napisano: dzisiaj o 17:05:13
Ja to w ogóle mam pecha teraz, zawsze gram raz i na siebie, nigdy na słupa. Staram się żeby bylo legitnie itd. Ale tym razem sie skusiłam po pierwszej stówce na kolejne zgłoszenia bo pisaliście zawsze ze w avanti mozna wiele razy w jednym konkursie i akurat jak sie skusiłam to weszlo cos nowego, że wygrywamy raz. Brrr. Ale i tak avanti jest najlepsze dla mnie i amooco.
1 MDL 0