Czy wysyłają juz nagrody z... ???

alita

#7355628 Napisano: 15.05.2026 11:35:02
mizazu71 napisał(a):

alita napisał(a):

Czy ktoś z Was czeka na nagrodę z Gillette Venus Hebe - agencja PELARGOS? Do mojej nagrody nie został dołączony dokument zwrotny, więc kurier nie mógł mi zostawić nagrody. emotka

Miałam tą samą sytuację przed chwilą. Będę chyba pisać do Pelargosa

Ja odpisałam na maila w którym otrzymałam informację o wygranej. Chciałam też złożyć reklamację, ale link do formularza reklamacyjnego (podany w regulaminie) jest błędny- nie znalazłam możliwości złożenia reklamacji.
0 0

zof83

#7355638 Napisano: 15.05.2026 11:43:15
alita napisał(a):

mizazu71 napisał(a):

alita napisał(a):

Czy ktoś z Was czeka na nagrodę z Gillette Venus Hebe - agencja PELARGOS? Do mojej nagrody nie został dołączony dokument zwrotny, więc kurier nie mógł mi zostawić nagrody. emotka

Ja odpisałam na maila w którym otrzymałam informację o wygranej. Chciałam też złożyć reklamację, ale link do formularza reklamacyjnego (podany w regulaminie) jest błędny- nie znalazłam możliwości złożenia reklamacji.

Chyba wszystkie paczki nie maja dokumentów zwrotnych, pomimo zaznaczenia przez nich takiej opcji przy przesyłce, u mnie paczki zostały w filii GLS... i nie zostały wydane do doręczenia.
0 0

nanajka81

#7355647 Napisano: 15.05.2026 12:11:46
zof83 napisał(a):

alita napisał(a):

mizazu71 napisał(a):

alita napisał(a):

Chyba wszystkie paczki nie maja dokumentów zwrotnych, pomimo zaznaczenia przez nich takiej opcji przy przesyłce, u mnie paczki zostały w filii GLS... i nie zostały wydane do doręczenia.

Ostatnio tak było z bonami z intermarche (konkurs Wedel) - wszystko wróciło do organizatora i wysyłali jeszcze raz. Z Pelargos może nie być tak łatwo bo oni strasznie wolno odpisują ale jak kiedyś mi wysłali do testowania podpaski na zły adres i paczka do nich wróciła to po 2 tygodniach mi ją przysłali ponownie, już pod dobry adres. Ale wymieniłam z nimi wtedy ze 4 maile.
0 0

atyde25

#7355698 Napisano: 15.05.2026 14:48:31
O to nie tylko ja widzę mam ten problem .Już do nich napisałam z formularza 
https://consumers...rydayme#brandListDiv
Bo jestem przewrażliwiona ,że ktoś coś zakręci i nagroda przepadnie .
Venus zestaw maszynek (Hebe-Everydayme) 
Normalnie czuję ,że mi ciśnienie przez to skoczyło.
0 0

atyde25

#7355700 Napisano: 15.05.2026 14:51:36
No sorry ale po tych doświadczeniach co człowiek beknął za nie swoje błędy mam stres pourazowy i jeszcze większą nerwicę niż kiedyś .
Ktoś zawinił a boję się ,że na koniec powiedzą oj adresat nie odebrał nagrody i przepadło. Tak to tylko maszynki olej to ale ja kupiłam je za 49,99 zeta to nie są tanie rzeczy emotka
0 0

atyde25

#7356263 Napisano: dzisiaj o 14:56:57
Odpisali mi o zestawie maszynek z Hebe ( co zapomnieli dokument zwrotny z danymi dołączyć ) 
Tylko ,że odp od czapy ,że mój paragon został  zarejestrowany do zwrotu. A ja nie dodawałam paragonu do zwrotu. 
Chyba nikt nie przeczytał mojego pytania. Czuję dziwny ścisk w krtani ale nie chcę się nakręcać.
0 0