Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

karoxxa

#7373999 Napisano: 14.07.2026 14:06:19
Ja dodałam zdjecie potrawy ale jak na złość moj serów burger wyszedl jakby robiło go dziecko w zerówce, cos czuje ze te zdjęcia beda jednak oceniane wiec wygranej robie papa
0 0

ktosiek1

#7374004 Napisano: 14.07.2026 14:18:11
kaka72 napisał(a):

Czy za zakup np.3 lemoniad Cappy w Żabce przyznane jest 3 kody?

Tak
0 0

gryszelm

#7374010 Napisano: 14.07.2026 14:25:19
Yolobolo napisał(a):

zdjęcie było dla chętnych tylko, więc zobaczymy kto będzie miał najbardziej apetyczny paragon emotka

Mój paragon był zdecydowanie apetyczny, leżał na lnianym obrusie w maki, więc oczekuję wygranejemotka

sergrazyna

#7374017 Napisano: 14.07.2026 14:40:55
Szanowna Pani,Dziękujemy za wiadomość.Cena biletu wskazana w regulaminie loterii odzwierciedla jego rzeczywistą wartość. Ceny biletów ustalane są przez organizatora wydarzenia, ich wartość jest zmienna i uzależniona min. od miejsca na trybunie stadionu, etapu sprzedaży, poziomu zainteresowania wydarzeniem, itp. Bilety przyznawane w ramach loterii usytuowane są na dedykowanej trybunie stadionu przeznaczonej dla gości marki Monster, stąd też ceny biletów na inne trybuny / miejsca na stadionie lub ceny ofertowe na platformach do odsprzedaży biletów nie mogą być podstawą do określenia ich rzeczywistej wartości.W związku z powyższym żadne dodatkowe wypłaty w ramach nagrody nie są przewidziane. Z poważaniemOrganizator Loterii

Albedo = największa żenada, odpowiedź po ponad tygodniu
0 0

Avelinax

#7374036 Napisano: 14.07.2026 15:09:52
Calliope22 napisał(a):

Pytanie do konkursu peroni - osoby które wygrały zestaw piknikowy . Zdjęcia dodawaliście z Polski ? Naturalnie czy specjalnie aranżowane?

Z mojego ogródka, aranżowane 🙂
0 0

mia

#7374045 Napisano: 14.07.2026 15:26:55
Calliope22 napisał(a):

Pytanie do konkursu peroni - osoby które wygrały zestaw piknikowy . Zdjęcia dodawaliście z Polski ? Naturalnie czy specjalnie aranżowane?

Była godzina do końca konkursu, więc wybrałam jakiekolwiek, byle ładne i w temacie ze swoich "starych" zdjęć. Robione w Polsce nad morzem. Aczkolwiek nie podpisywałam, że to nasz rodzimy Bałtyk. Wątpię zresztą, czy samo miejsce (w sensie miasto, kraj) miało dla nich znaczenie. emotka  
W dodatku zdjęcie nie było najwyższej jakości od strony technicznej, i potem plułam sobię w brodę, że mogłam wziąć inne.

martunik3

#7374047 Napisano: 14.07.2026 15:29:31
sergrazyna napisał(a):

Szanowna Pani,Dziękujemy za wiadomość.Cena biletu wskazana w regulaminie loterii odzwierciedla jego rzeczywistą wartość. Ceny biletów ustalane są przez organizatora wydarzenia, ich wartość jest zmienna i uzależniona min. od miejsca na trybunie stadionu, etapu sprzedaży, poziomu zainteresowania wydarzeniem, itp. Bilety przyznawane w ramach loterii usytuowane są na dedykowanej trybunie stadionu przeznaczonej dla gości marki Monster, stąd też ceny biletów na inne trybuny / miejsca na stadionie lub ceny ofertowe na platformach do odsprzedaży biletów nie mogą być podstawą do określenia ich rzeczywistej wartości.W związku z powyższym żadne dodatkowe wypłaty w ramach nagrody nie są przewidziane. Z poważaniemOrganizator Loterii

Albedo = największa żenada, odpowiedź po ponad tygodniu

Ja nie mogę doprosić się o info odnośnie gwarancji na airfrayer
0 0

zezowaty_kot

#7374105 Napisano: 14.07.2026 18:07:17
Mam pytanie, bo ostatnio jestem trochę poza tematem. Wysłałam zgłoszenie na wyzwanie rossmana, czytam regulamin i nie widzę informacji o dacie wyboru laureatów (albo nie umiem czytać ze zrozumieniem, to całkiem możliwe). Ktoś wie jak to wygląda, poza tym że podobno tam i tak nigdy nie ma laureatów? 😆
0 0

zaczytana-pola

#7374110 Napisano: 14.07.2026 18:19:51
zezowaty_kot napisał(a):

Mam pytanie, bo ostatnio jestem trochę poza tematem. Wysłałam zgłoszenie na wyzwanie rossmana, czytam regulamin i nie widzę informacji o dacie wyboru laureatów (albo nie umiem czytać ze zrozumieniem, to całkiem możliwe). Ktoś wie jak to wygląda, poza tym że podobno tam i tak nigdy nie ma laureatów? 😆

Jak wyslesz zgłoszenie to w apce jest info, kiedy spodziewać się wyników. Ostatnio kilka razy udało mi się coś tam wygrać.
1 kumulacja 0

mia

#7374116 Napisano: 14.07.2026 18:52:47
zaczytana-pola napisał(a):

Jak wyslesz zgłoszenie to w apce jest info, kiedy spodziewać się wyników. Ostatnio kilka razy udało mi się coś tam wygrać.

I do tej pory się tego trzymali, poza ostatnim Rexona Camp, gdzie walnęli się z datą totalnie.
Albo się ockną jutro razem z Bobovita, albo konkurs przepadł w czeluściach internetów... emotka
0 0

xjustx

#7374119 Napisano: 14.07.2026 19:05:45
mia napisał(a):

Była godzina do końca konkursu, więc wybrałam jakiekolwiek, byle ładne i w temacie ze swoich "starych" zdjęć. Robione w Polsce nad morzem. Aczkolwiek nie podpisywałam, że to nasz rodzimy Bałtyk. Wątpię zresztą, czy samo miejsce (w sensie miasto, kraj) miało dla nich znaczenie. emotka  
W dodatku zdjęcie nie było najwyższej jakości od strony technicznej, i potem plułam sobię w brodę, że mogłam wziąć inne.

Ja zabrałam Peroni do Kostaryki, zrobiłam całkiem niezłe zdjęcia i... nie wygrałam emotka
0 0

mia

#7374120 Napisano: 14.07.2026 19:09:04
xjustx napisał(a):

Ja zabrałam Peroni do Kostaryki, zrobiłam całkiem niezłe zdjęcia i... nie wygrałam emotka

Na moim zdjęciu w ogóle nie było Peroni, ani żadnego innego piwa... Może w tym rzecz. emotka
0 0

ktosiek1

#7374134 Napisano: 14.07.2026 19:33:56
mia napisał(a):

I do tej pory się tego trzymali, poza ostatnim Rexona Camp, gdzie walnęli się z datą totalnie.
Albo się ockną jutro razem z Bobovita, albo konkurs przepadł w czeluściach internetów... emotka

No właśnie ciekawe co z tą Rexoną...tam czasem na 100 nagród chwaliły się 2 osobyvz forum, więc przy 15 nagrodach....
0 0

mamba31

#7374161 Napisano: 14.07.2026 20:19:52
Czy ktoś też miał problem z paragonem w konkursie Heinz w Kauflandzie? Na paragonie są trzy produkty Heinz, a mimo to na skrzynkę przyszła negatywna weryfikacja, ponieważ według nich nie została zakupiona minimalna ilość produktów  emotka  myślicie, że istnieje nadzieja, że oni będą mimo tego info ręcznie to jeszcze sprawdzać ? Czy już po zawodach ? emotka
0 0

Belly_Dancer

#7374170 Napisano: 14.07.2026 20:34:44
mamba31 napisał(a):

Czy ktoś też miał problem z paragonem w konkursie Heinz w Kauflandzie? Na paragonie są trzy produkty Heinz, a mimo to na skrzynkę przyszła negatywna weryfikacja, ponieważ według nich nie została zakupiona minimalna ilość produktów  emotka  myślicie, że istnieje nadzieja, że oni będą mimo tego info ręcznie to jeszcze sprawdzać ? Czy już po zawodach ? emotka

U mnie to samo niestety, tylko nie wiem , jak u Ciebie, ale ja miałam w moim Kauflandzie opis po prostu Keczup łagodny 570 g i Keczup pikantny 570 g i pewnie dlatego 
:/

Także też chętnie się dowiem czy da się coś z tym zrobić. Konkurs tylko w jednej sieci, to chyba powinni wiedzieć jakie sklep daje opisy???
0 0

zezowaty_kot

#7374172 Napisano: 14.07.2026 20:36:39
zaczytana-pola napisał(a):

No a gdzie tego szukać w apce? Zainstalowałam ją kilka dni temu i (śmiejcie się) jestem jak dziecko we mgle 😆 chodzi mi o konkurs Bobovita
0 0

kaka72

#7374183 Napisano: 14.07.2026 21:35:39
Zgłosiłam się do loterii Coca-Cola w Dino.W formularzu podaje się nr paragonu,datę zakupu i wgrywa się paragon.Na koniec przychodzi podziękowanie za udział w loterii i informacja , że zwycięzcy zostaną poinformowani drogą mailową,ale tam nie podaje się adresu e-mail  emotka
0 0

newgirl

#7374185 Napisano: 14.07.2026 21:38:34
kaka72 napisał(a):

Zgłosiłam się do loterii Coca-Cola w Dino.W formularzu podaje się nr paragonu,datę zakupu i wgrywa się paragon.Na koniec przychodzi podziękowanie za udział w loterii i informacja , że zwycięzcy zostaną poinformowani drogą mailową,ale tam nie podaje się adresu e-mail  emotka

Chodzi o adres e-mail przypisany do konta, trzeba być zalogowanym, żeby zgłosić się w loterii. Wszystko jest w regulaminie emotka
1 kaka72 0

lusienka

#7374189 Napisano: 14.07.2026 21:48:57
Konkurs Fairy/AmbiPur w Kauflandzie...
Po kilku próbach udało mi się wrzucić zdjęcie paragonu i  od razu otrzymałam podziękowanie. Nie miałam okienka by odpowiedzieć na pytanie konkursowe? Co mam teraz zrobić?
0 0

zaczytana-pola

#7374191 Napisano: 14.07.2026 21:54:34
zezowaty_kot napisał(a):

No a gdzie tego szukać w apce? Zainstalowałam ją kilka dni temu i (śmiejcie się) jestem jak dziecko we mgle 😆 chodzi mi o konkurs Bobovita

Jak wejdziesz w apkę, to musisz zjeżdżać w dół. I będzie zakładka (taka malutka) Drop alert, a obok Misje. Jak wejdziesz w Misje, to masz po kolei wszystkie. Jak wzięłaś w czymś udział, to będzie info, kiedy wyniki. BBV jutro.