Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

atena03

#7380730 Napisano: dzisiaj o 16:05:46
Przechodzi Wam zdjęcie namysłów/
0 0

MDL

#7380734 Napisano: dzisiaj o 16:08:25
Odnosząc się do pytań w MDW. Skąd informacja, że nie można wygrać z jednego urządzenia więcej nagród? Ja wygrałam z jednego urządzenia, jedna osoba więcej nic 1. W regulaminie jest zapis, że laureat otrzymuje po jednej nagrodzie, rozumiem to że za dane miejsce jest jedną nagroda 🙂
0 0

-Triss-

#7380745 Napisano: dzisiaj o 16:25:26
Maczupikczu napisał(a):

Czy ktoś miał odrzucone zgłoszenie z CC z powodu nieczytelnego dowodu zakupu? Co w takiej sytuacji? Przecież nie wiadomo, które to akurat zdjęcie wydało się nie wyraźne. Kontaktował sow ktoś w tej sprawie z albedo?

Ja tak miałam i to olałam prawdę mówiąc. Nie będę się kopać z koniem. Próbowałam wgrać ponownie z innym zdjęciem, ale od razu formularz wyłapał, że taki dowód już zgłaszałam. Miałam bardzo długi paragon, pewnie system nie skumał, że tam produkt jest... Albo osobie weryfikującej nie chciało się czytać.
0 0

vazzz

#7380746 Napisano: dzisiaj o 16:26:44
W tym konkursie Warka Dino jedna osoba mogła wygrać więcej niż jedną nagrodę?Jeśli tak to czy komuś się udało? I wysyłają jeszcze maile czy już koniec?
0 0

tosia777

#7380755 Napisano: dzisiaj o 16:35:31
Czy z Warki dino dalej idą maile? Ktos wygrał za ostatni dzień?
1 awangarda 0

atyde25

#7380768 Napisano: dzisiaj o 16:58:14
Ja wygrałam za ostatni dzień  z Warki -Dino mam maila z godziny 15:18.
Ale nie mogę danych przesłać tylko komunikat taki.
Wystąpił błąd
Twoje dane nie zostały zapisane
0 0

atyde25

#7380770 Napisano: dzisiaj o 16:59:12
To pierwszy raz w moim krótkim życiu jak grałam w Dino i pierwsza wizyta w tym sklepie. Dlatego nie wiem o co chodzi z tym ,że danych nie przyjmuje.
0 0

uzuri

#7380777 Napisano: dzisiaj o 17:09:56
la-princessa napisał(a):

uzuri napisał(a):

Wywnioskowała, że masz rezerwę głównej z Grycana i przeprasza za swój wcześniejszy wpis, że w takiej sytuacji by płakała tydzień, bo nie miała świadomości, że laureat rezerwowy jest na forum.

Nie, nie mam rezerwy w tej loterii emotka
0 0

KateJot88

#7380783 Napisano: dzisiaj o 17:16:00
atyde25 napisał(a):

Wystąpił błąd

Mam to samo
0 0

Natie77

#7380785 Napisano: dzisiaj o 17:20:32
KateJot88 napisał(a):

Mam to samo

u mnie też
0 0

mo.m.d

#7380792 Napisano: dzisiaj o 17:41:47
Znalazłam e-mial z informacji o wygranej z Hochland Kibicuj na serio z 9 lipca. Zgłosiłam reklamacje zgodnie z regulaminem. Czy miał ktoś taka sytuacja i jest szansa na przesłanie nagrody. Czy ktoś miał taką sytuację? Wiem, że nagroda nie trafiała do rezerwowego laureata tylko zostawała w posiadaniu organizatora.
0 0

zielonaszpilka

#7380796 Napisano: dzisiaj o 17:47:45
mo.m.d napisał(a):

Znalazłam e-mial z informacji o wygranej z Hochland Kibicuj na serio z 9 lipca. Zgłosiłam reklamacje zgodnie z regulaminem. Czy miał ktoś taka sytuacja i jest szansa na przesłanie nagrody. Czy ktoś miał taką sytuację? Wiem, że nagroda nie trafiała do rezerwowego laureata tylko zostawała w posiadaniu organizatora.

"Każdy z laureatów Nagrody zobowiązany jest, w terminie 3 dni kalendarzowych od dnia otrzymania e-maila z informacją o przyznaniu Nagrody, o którym mowa w par. 4 ust. 12 Regulaminu, w odpowiedzi na tę wiadomość, podać wszelkie niezbędne informacje konieczne do stwierdzenia prawidłowości dokonanego Zgłoszenia oraz przekazania Nagrody, tj.: numer telefonu kontaktowego, adres mailowy, na który ma być przesłana Nagroda.  5. Jeżeli Zwycięzca nie prześle wszystkich danych, o których mowa w powyższym ustępie we wskazanym tam terminie, poda nieprawidłowy adresu lub dane lub dokona innego uchybienia uniemożliwiającego przekazanie Nagrody, uznawany on jest za Zwycięzcę, który zrzekł się Nagrody. Zwycięzca traci prawo do Nagrody, która w konsekwencji pozostaje w dyspozycji Organizatora.  "

Albo się uda albo nie. Zgodnie z regulaminem nagroda przepadła. Czasami organizator idzie na rękę uczestnikowi, ale najczęściej niestety się tak nie dzieje.
1 mo.m.d 0

zielonaszpilka

#7380800 Napisano: dzisiaj o 17:51:06
mo.m.d napisał(a):

Cytowanie się wykrzaczyło emotka  Dobrze, że napisałaś reklamację, bo nic nie tracisz, ale nie nastawiaj się, bo niestety większość takich sytuacji kończy się brakiem nagrody.
0 0

mo.m.d

#7380814 Napisano: dzisiaj o 18:10:36
Może miał która taka sytuację i jednak zakończyła się pozytywnie ? 😉
0 0

kufel98

#7380816 Napisano: dzisiaj o 18:12:01
mo.m.d napisał(a):

Na pewno Smolar, Avanti i Amocco mają prokonsumenckie podejście do klientów, więc jeśli nie było rezerwy to uda się odebrać nagrodę. Ważne żeby przyznać się do błędu, przeprosić, postanowić poprawę i poprosić o możliwość dopełnienia formalności
0 0

tosia777

#7380819 Napisano: dzisiaj o 18:17:21

w mailu 500 x bon do Dino, wg strony i regulaminu 800 emotka
0 0

mo.m.d

#7380823 Napisano: dzisiaj o 18:20:37
Agencja Cukier.Works nigdy nie miałam doczynienia. Zobaczymy emotka  dam znać czy się udalo
0 0

anialistopad

#7380830 Napisano: dzisiaj o 18:27:20
atyde25 napisał(a):

Wystąpił błąd

Mam to samo . Nie da sie odeslac danych
0 0

Yolobolo

#7380844 Napisano: dzisiaj o 19:04:42
anialistopad napisał(a):

Mam to samo . Nie da sie odeslac danych

formularz już działa
1 kuoka 0

agakaz2

#7380854 Napisano: dzisiaj o 19:12:59