Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kasiulaa

#7395242 Napisano: dzisiaj o 11:24:00
[quote=

pikawka napisał(a):

masza napisał(a):

masza]a była jakaś wcześniejsza weryfikacja?
Zgłoszenie konkursowe trafiło do weryfikacji - jeśli spełnia warunki określone w Regulaminie, zostanie przekazane wraz z innymi zgłoszeniami pod obrady Jury.

U mnie to samo 4 puda, na tyle nagród to aż dziwne, tez miałam te emaile o weryfikacji...a może oni puszczali przez jakąś  weryfikację czy to Al pisało i jak tak to nie puszczali dalej tego zgłoszenia... ?
0 0

caramela

#7395250 Napisano: dzisiaj o 11:55:42
Czy do loterii Snickers/Mars/Twix może byc trójkapak (3x50g)?
0 0

as32572

#7395251 Napisano: dzisiaj o 12:00:12
caramela napisał(a):

Czy do loterii Snickers/Mars/Twix może byc trójkapak (3x50g)?

W poprzedniej loterii pisali że liczą to jako 1 sztukę.
0 0

caramela

#7395252 Napisano: dzisiaj o 12:03:32
as32572 napisał(a):

W poprzedniej loterii pisali że liczą to jako 1 sztukę.

To pewne teraz tez emotka  Dziękuję za odpowiedź emotka
0 0

dzdzownica_w_donicy

#7395273 Napisano: dzisiaj o 14:10:04
masza napisał(a):

a była jakaś wcześniejsza weryfikacja?
Zgłoszenie konkursowe trafiło do weryfikacji - jeśli spełnia warunki określone w Regulaminie, zostanie przekazane wraz z innymi zgłoszeniami pod obrady Jury.

To po prostu automatyczna odpowiedź o przyjęciu zgłoszenia. Weryfikacja warunków regulaminowych, to czy nie zawiera określeń obraźliwych itp.

Ja tam rzuciłam jakieś jedno zgłoszenie na ostatnią chwilę, więc na nic specjalnie nie liczę. Ale w ogóle w regulaminie było, że będą informować mailowo, a nie SMS. Ogólnie na pewno nie przeglądali całej puli od razu, skoro w czwartek poszły główne, a w sobotę bony.
0 0

atyde25

#7395276 Napisano: dzisiaj o 14:13:57
Super ,że te kupony na nagrody natychmiastowe z loterii Hebe teraz mają długą ważność a nie jak poprzednio .Dzięki Smolarku za ludzkie podejście.
Dzięki tej głupiej grze Sephora w której wygrałam dokładnie nic czyli 0 nauczyłam się robić screeny w fonie .
Mówię do gemini zrób screen piękna sprawa emotka
0 0

Yolobolo

#7395277 Napisano: dzisiaj o 14:17:52
dzdzownica_w_donicy napisał(a):

masza napisał(a):

a była jakaś wcześniejsza weryfikacja?

To po prostu automatyczna odpowiedź o przyjęciu zgłoszenia. Weryfikacja warunków regulaminowych, to czy nie zawiera określeń obraźliwych itp.

Ja tam rzuciłam jakieś jedno zgłoszenie na ostatnią chwilę, więc na nic specjalnie nie liczę. Ale w ogóle w regulaminie było, że będą informować mailowo, a nie SMS. Ogólnie na pewno nie przeglądali całej puli od razu, skoro w czwartek poszły główne, a w sobotę bony.

Maile też przyszły emotka
0 0

panaM

#7395278 Napisano: dzisiaj o 14:23:16
[quote=i co masz na tych screenach?

atyde25]Super ,że te kupony na nagrody natychmiastowe z loterii Hebe teraz mają długą ważność a nie jak poprzednio .Dzięki Smolarku za ludzkie podejście.
Dzięki tej głupiej grze Sephora w której wygrałam dokładnie nic czyli 0 nauczyłam się robić screeny w fonie .
Mówię do gemini zrób screen piękna sprawa emotka
0 0