Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Yolobolo

#7381574 Napisano: dzisiaj o 13:49:49
ace napisał(a):

Jak wyglada maskotka z capr-sun. Wartosc niby 200zl, ale jesli to doslownie odwzorowania tego woreczka ze slomka to nie warte wysylania listem paragonu....

na vinted błyskawicznie poszła za 50zł
0 0

gosia46

#7381575 Napisano: dzisiaj o 13:54:39
[quote=

makra]Z przywilej żywiecki zaczęli informac. Ja myślałam że lista jest po kolei, nazwisko było jedno od końca a wygrałam trampki.. szczerze liczyłam na torbę bo z niej bym korzystała. 

Myślicie że nie przyznane nagrody będą rozdawać ? W pierwszych tygodniach było mało zgłoszeń a potem nie ma miejscowości obok nazwisk to może nie dostali danych

Ja mam trzy torby i zestaw koszulek ,czyli wszystko z czego nie skorzystam 😕
A wygrał tam ktoś bilety na męskie granie?
Według mnie zapis w regulaminie chyba sugeruje że nagrody powinny być po kolei przyznawane według kolejności, zaczynając od 1, potem nagrody nr 2 rozdane , potem 3 itd..... chyba że się mylę.

olunka

#7381588 Napisano: dzisiaj o 14:20:18
snowflake napisał(a):

Z ciekawości do nich napisałam w tej sprawie parę dni temu emotka  Odpisali, że brak rozdania wszystkich nagród wynika w skrócie m.in. z braku pozytywnej oceny odpowiedzi konkursowej emotka  dziwnym trafem w tej edycji wydali dużo więcej nagród emotka

ostatnio jakoś mało kreatywni jestesmy bo co chwila komisja nie może przyznac wszystkich nagród - chocby chciałaemotka
1 masza 0

snowflake

#7381602 Napisano: dzisiaj o 14:48:07
olunka napisał(a):

ostatnio jakoś mało kreatywni jestesmy bo co chwila komisja nie może przyznac wszystkich nagród - chocby chciałaemotka

inna bajka, że ja chyba ślepa jestem bo nic nie widzę w regulaminie o odrzucaniu odpowiedzi, które im się nie spodobają emotka  jest o odrzucaniu za wulgaryzmy, promowanie konkurencji, itp., wykorzystywanie narzędzi informatycznych i podejrzenie fałszowania paragonów ( ale o tym podobno informują) ale o innym guście nic  emotka
0 0

olunka

#7381606 Napisano: dzisiaj o 14:54:35
snowflake napisał(a):

inna bajka, że ja chyba ślepa jestem bo nic nie widzę w regulaminie o odrzucaniu odpowiedzi, które im się nie spodobają emotka  jest o odrzucaniu za wulgaryzmy, promowanie konkurencji, itp., wykorzystywanie narzędzi informatycznych i podejrzenie fałszowania paragonów ( ale o tym podobno informują) ale o innym guście nic  emotka

z Ya&soda tez połowę przyznali, bo reszta nie byla godna nagrody
0 0

masza

#7381611 Napisano: dzisiaj o 15:11:28
Czy ktoś mi wytłumaczy jak polaczyć w KROPCE konto bankowe , zeby móc skanować paragony?>
0 0

monmoon

#7381613 Napisano: dzisiaj o 15:13:22
anulka72 napisał(a):

Wysłali mi bilety jeszcze raz 😀

Czy jeszcze komuś wysłali ponownie bilety? Ja napisał do nich wczoraj po południu i do tej pory cisza
0 0

lusienka

#7381623 Napisano: dzisiaj o 15:30:43
Czy szykują się jakieś konkursy z chusteczkami , ręcznikami papierowymi i papierem toaletowym? Kończą mi się zapasy, a jakoś żal mi robić takie zakupy bez konkursu 🙈🙈🙈
0 0

makra

#7381626 Napisano: dzisiaj o 15:36:33
monmoon napisał(a):

Czy jeszcze komuś wysłali ponownie bilety? Ja napisał do nich wczoraj po południu i do tej pory cisza

U mnie też cisza
0 0

ace

#7381658 Napisano: dzisiaj o 16:31:37
[quote=Dzieki!

agakaz2]bardzo fajna ja traktuje jak poduszke
0 0

ace

#7381659 Napisano: dzisiaj o 16:32:09
Yolobolo napisał(a):

na vinted błyskawicznie poszła za 50zł

Dzieki! Tez sprobuje sprzedac 😁
0 0

makra

#7381694 Napisano: dzisiaj o 17:55:32
monsun napisał(a):

Nowa super promocja w Biedronce, trzeba wydać 234 zł na wodę Żywiec Zdrój (i zamrozić jakieś 58 zł na kaucję), żeby odebrać kod 100 zł do Biedronki
https://promocjab...nka.zywiec-zdroj.pl/

Czy gdzieś można paragony wgrywać ?
0 0