Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mia

#7383373 Napisano: dzisiaj o 10:34:00
rufus napisał(a):

KaNaFaPiNiFi napisał(a):(...)

I co powiedzieli?emotka

Wczoraj, na koniec naszej korespondencji, zadałam im jeszcze dwa pytanie:
1) Co mogę jeszcze zrobić teraz?
2) Czy mają zwyczaj informować mailowo o wyniku weryfikacji (bez względu na to, czy pozytywna, czy negatywna).
Na razie nie doczekałam się odpowiedzi.
Może radzą się już prawnika.emotka

KaNaFaPiNiFi

#7383380 Napisano: dzisiaj o 10:45:34
rufus napisał(a):

KaNaFaPiNiFi napisał(a):

rufus napisał(a):

mia napisał(a):

Z odpowiedzi w mailu - weryfikacja negatywna. Uj mnie strzelił, odpisałam, co o tym myślę, a teraz zastanawiam się nad prowadzeniem korespondencji ze sponsorem. emotka
Na razie się wyłączam, bo s.z.l.a.g mnie trafia. Już nawet nie chodzi o te 100 zł, choć piechotą nie lata, ale o to ile będzie negatywnych weryfikacji... emotka  A w tym pewnie i moja druga wygrana.

Nie no jaja sobie robią jakies. emotka
W ogole niby ta weryfikacja jest otwarta i mozna zalatwic to pieczatka sklepu czy negatywna i temat zamkniety? Tak czy siak bylbym za tym zeby temat pchnac gdzies dalej..emotka

pociągnijmy temat dalej ja zaraz do nich będę dzwonił zobaczę co powiedzą, bo to jest skandal...
i potem obowiązkowo trzeba skontaktować się ze sponsorem
chyba nie wiedzą z kim się na wojnę szykują

I co powiedzieli?emotka

proszą o kontakt mejlowy, ale w razie co gdzie możemy napisać do tchibo/eduscho oficjalnego emaila? zgadajmy się na priv/whatsapp i napiszmy zbiorową wiadomość do sponsora. Jak mi odpiszą dam znać ale nie można tego tak zostawić, bo to jest jakiś skandal ...

ktoś dostał negatywną weryfikację mimo pieczątki/nagrania zakupu???
0 0

rufus

#7383384 Napisano: dzisiaj o 10:50:59
Ja dostalem informacje ze moje paragony jeszcze nie byly weryfikowane, ale z tego co widzą to beda negatywnie (procz pieczatki musi byc adnotacja). W miedzy czasie skoczylem do sklepu po pieczątki i doslalem im mailowo..i czekam.
0 0

nanajka81

#7383390 Napisano: dzisiaj o 11:00:53
Ale to jest chore... Pieczątki zbierać jak w biedrze innych kaw niż educho nie ma.
2 agicho, mia 0

mia

#7383394 Napisano: dzisiaj o 11:12:24
KaNaFaPiNiFi napisał(a):

(...)

ktoś dostał negatywną weryfikację mimo pieczątki/nagrania zakupu???

Nagrania??? Poważnie myślisz, że ktoś się nagrywał przy akcji np. zakup w Biedronce? emotka
Poza tym, mieliby pliki wideo dołączać do swojej dokumentacji?  emotka
0 0

mellowfruit

#7383395 Napisano: dzisiaj o 11:12:51
nanajka81 napisał(a):

Ale to jest chore... Pieczątki zbierać jak w biedrze innych kaw niż educho nie ma.

No chore na maksa... Koniecznie trzeba napisać do Sponsora, że im agencja robi złą robotę, bo tylko zniechęcają ludzi do brania udziału w loterii...
0 0