Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

newgirl

#7383621 Napisano: dzisiaj o 17:46:47
wiadomość od Tchibo
0 0

zielonaszpilka

#7383623 Napisano: dzisiaj o 17:48:24
zaczytana-pola napisał(a):

mia napisał(a):

mia napisał(a):

Wczoraj, na koniec naszej korespondencji, zadałam im jeszcze dwa pytanie:
1) Co mogę jeszcze zrobić teraz?
2) Czy mają zwyczaj informować mailowo o wyniku weryfikacji (bez względu na to, czy pozytywna, czy negatywna).
Na razie nie doczekałam się odpowiedzi.
Może radzą się już prawnika.emotka

Szanowna agencja do tej pory nic mi nie odpisała, choć wczoraj byli błyskawiczni (może mam już bana u nich i koniec tematu), a mi narosło już kolejne pytanie:
3) Co zrobić, jeśli na paragonie nie ma miejsca na adnotację i pieczątkę? Co by nie było, że się czepiam wszystkiego, niżej obrazki - strona A i strona B paragonu.
Mam swój pomysł, jak z tego wybrnąć, ale chodzi o to żeby to było zgodne z duchem agencji... 

I nie wiem, czy agencja zdaje sobie sprawę, że są sklepy, gdzie paragon jest wielkości biletu tramwajowego...

A co zrobic, jeśli sklep odmówi pieczątki. Jutro w wolnej chwili naskrobię maila do agencji i sponsora. A co mi tam. Wygrać nie wygrałam. Ale tyłki pozawracam.

A może poprosić sklep o samą pieczątkę? Że niby organizator potrzebuje potwierdzenia, że to paragon z tego sklepu, a nie podrobiony. Opis i podpis już sobie można walnąć samemu emotka  w ostateczności można też zamówić pieczątkę sklepu, w którym robi się zakupy najczęściej i samemu sobie stemplować wszystko jak leci emotka  Przy czym oczywiście uważam, że te pieczątki to kpina i agencja powinna a) uznawać opisy Tchibo family b) weryfikować sobie sama paragony - przynajmniej te w dużych sieciach handlowych.
0 0

rufus

#7383624 Napisano: dzisiaj o 17:48:39

mia napisał(a):

mia napisał(a):

2) Czy mają zwyczaj informować mailowo o wyniku weryfikacji (bez względu na to, czy pozytywna, czy negatywna).

Szanowna agencja do tej pory nic mi nie odpisała, choć wczoraj byli błyskawiczni (może mam już bana u nich i koniec tematu), a mi narosło już kolejne pytanie:
3) Co zrobić, jeśli na paragonie nie ma miejsca na adnotację i pieczątkę? Co by nie było, że się czepiam wszystkiego, niżej obrazki - strona A i strona B paragonu.
Mam swój pomysł, jak z tego wybrnąć, ale chodzi o to żeby to było zgodne z duchem agencji... 

I nie wiem, czy agencja zdaje sobie sprawę, że są sklepy, gdzie paragon jest wielkości biletu tramwajowego...

A co zrobic, jeśli sklep odmówi pieczątki. Jutro w wolnej chwili naskrobię maila do agencji i sponsora. A co mi tam. Wygrać nie wygrałam. Ale tyłki pozawracam.

To jest wlasnie podwojna loteria na kogo sie trafi.. U mnie kobitka powiedziala ze nie moze dac pieczatki i zadzwonila po kogos innego. Przyszedl gosc i byl troche zorientowany, bo zapytal nawet co jest co wygrania i ze musi sprawdzic te loterie bo sam ostatnio widzial cos z perły. Generalnie machnal reką, na luzi
e.

A co do tego gdzie ma byc pieczatka, u mnie akurat klepnieta na wydrukowanych literach, nie bylo problemu z weryfikacja..
1 newgirl 0

lidka_

#7383625 Napisano: dzisiaj o 17:50:22
InkaR napisał(a):

DO osób które wygrały bilety na męskie granie w przywilej - czy oni to wysyłają jakoś na bieżąco? bo 22 finał a ja nadal nie mam biletów od nich (mam z żabki wiec pójdę, ale mogłabym kogoś zabrać) emotka

Tak, a przynajmniej w poprzednich etapach tak robili emotka  można do nich podbić na maila, szybko odpisują
0 0

ksiezniczkazasnela

#7383630 Napisano: dzisiaj o 17:56:01
W jakich godzinach rejestrujecie paragony na loterie? W ZADNEJ NIGDY nie wygrałam nawet natychmiastowej, a niektórzy stad po kilkanaście, podzielcie się rada emotka
0 0

rufus

#7383632 Napisano: dzisiaj o 17:57:59
ksiezniczkazasnela napisał(a):

W jakich godzinach rejestrujecie paragony na loterie? W ZADNEJ NIGDY nie wygrałam nawet natychmiastowej, a niektórzy stad po kilkanaście, podzielcie się rada emotka

Nie ma na to zlotej rady.
Mozesz zostac hurtownikiem, ale to tez nie daje 100% szans.  emotka
Probuj szczescia i badz cierpliwa. emotka

ksiezniczkazasnela

#7383634 Napisano: dzisiaj o 18:01:18
rufus napisał(a):

Nie ma na to zlotej rady.
Mozesz zostac hurtownikiem, ale to tez nie daje 100% szans.  emotka
Probuj szczescia i badz cierpliwa. emotka

Dziękuję! emotka
1 rufus 0

xerdan

#7383638 Napisano: dzisiaj o 18:08:40
ksiezniczkazasnela napisał(a):

tez ostatnio zadałem te pytanie, nie martw sie. To wszystko jest turbo losowe.
Codziennie przed pracą (niestety zly nawyk) kupuje monstera, no i teraz 8 razy rejestrowałem w sumie o tej samej porze i co? Pusto. Dzisiaj za 9 razem wpadła czapka. To zwykłe szczęście poprostu =]
0 0

8igora9

#7383641 Napisano: dzisiaj o 18:17:13
elemelex napisał(a):

Ta loteria powinna się nazywać Eduscho w Żabce, bo chyba tylko tam jest dobry opis. Normalnie bym jeszcze kupiła tę kawę, ale nie mam zamiaru zaczepiać pracowników sklepu by mi podbijali pieczątki na paragonach. Dlatego jeśli jeszcze kupię to tylko w żabce, ale mam wątpliwości, gdyż prawdopodobnie jest tam droższa. Także takie to promowanie sprzedaży. Klient był chętny, ale mu się odechciało emotka  
Zdjęcie produktu powinno wystarczyć i prawie zawsze wystarcza.
A w ogóle wyobrażacie sobie kogoś kto celowo kupuje inną kawę niż trzeba i liczy na wygraną?

Można znaleźć ładnie opisaną chyba w  większości sklepów, tylko trzeba patrzeć na inne warianty niż family.
0 0

panasa

#7383645 Napisano: dzisiaj o 18:23:10
newgirl napisał(a):

wiadomość od Tchibo

no to chociaz ladnie odpisali. Mi Tchibo napisało, że nie sa organizatorem loterii i nie maja na nia wplywu, gdzie w swoim emailu wypracowaniu dwa razy co najmniej podkreslilam, że wiem ze nie są organizatorem...
1 newgirl 0

nanajka81

#7383648 Napisano: dzisiaj o 18:28:25
rufus napisał(a):

mia napisał(a):

mia napisał(a):

To jest wlasnie podwojna loteria na kogo sie trafi.. U mnie kobitka powiedziala ze nie moze dac pieczatki i zadzwonila po kogos innego. Przyszedl gosc i byl troche zorientowany, bo zapytal nawet co jest co wygrania i ze musi sprawdzic te loterie bo sam ostatnio widzial cos z perły. Generalnie machnal reką, na luzi
e.

A co do tego gdzie ma byc pieczatka, u mnie akurat klepnieta na wydrukowanych literach, nie bylo problemu z weryfikacja..

Mało że te kawy wcale tanie nie są, jakościowo też niższa półka, to jeszcze jak ci się uda wygrać  to lataj sobie po pieczątkę próbując znaleźć kogoś kto ją da bo przecież organizator nie może sam sprawdzić że we wszystkich Biedronkach opisy kawy Educho są tchibo......

mia

#7383649 Napisano: dzisiaj o 18:30:20
KaNaFaPiNiFi napisał(a):

Odpowiedź agencji: 

(...) Regulamin przewiduje publikację zwycięzców, nie są natomiast wysyłane maila ze statusem każdego zgloszenia. (...)

Fantastico. emotka
Najbardziej szkoda mi tych mugoli, co trafili na początku loterii, odesłali dane + zdjęcie paragonu z nazwą "Tchibo 100g", i teraz zadowoleni siedzą i czekają na nagrodę... emotka
1 nanajka81 0

michalina0085

#7383659 Napisano: dzisiaj o 18:47:43
Próbowałam  już chyba wszystkiego, zmniejszałam zdjęcia, zmieniałam przeglądarki, urządzenia i nic. Czy jest ktoś w stanie pomóc? Co mogę robić źle, że Mrągowska nie idzie..
0 0

endrjuen

#7383660 Napisano: dzisiaj o 18:49:16
michalina0085 napisał(a):

Próbowałam  już chyba wszystkiego, zmniejszałam zdjęcia, zmieniałam przeglądarki, urządzenia i nic. Czy jest ktoś w stanie pomóc? Co mogę robić źle, że Mrągowska nie idzie..

Jaki masz format zdjęcia?
0 0

michalina0085

#7383662 Napisano: dzisiaj o 18:53:35
[quote=JPG 

endrjuen]
michalina0085 napisał(a):

Jaki masz format zdjęcia?
0 0