Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

newgirl

#7383103 Napisano: dzisiaj o 16:09:06
mia napisał(a):

Odnośnie chrzanionego Eduscho, ostateczna odpowiedź od agencji:

Szanowna Pani,
Zasady loterii określa regulamin gdzie jasno są opisane warunki wzięcia
udziału w promocji. Biorąc w nim udział akceptuje Pani jego warunki,
który należy spełnić.

Pozdrawiamy,
Zespół obsługi loterii

No i finito. emotka Nic nie można zarzucić. Wszystko gra.
Tylko odechciało mi się na razie konkursów. emotka

Czyli pieczątka nic nie pomoże? 

bez sensu! Też się wkurzyłam.
0 0

luko922

#7383104 Napisano: dzisiaj o 16:11:58
Nie dotyczy mnie ten konkurs, ale jak czytam co tu piszecie, to aż żal, jakie ciecie tam pracują emotka emotka

-Triss-

#7383105 Napisano: dzisiaj o 16:12:34
luko922 napisał(a):

Nie dotyczy mnie ten konkurs, ale jak czytam co tu piszecie, to aż żal, jakie ciecie tam pracują emotka emotka

Też w to nie gram, ale chyba pisałabym do sponsora... Żenada totalna...
0 0

luko922

#7383108 Napisano: dzisiaj o 16:14:37
-Triss- napisał(a):

Też w to nie gram, ale chyba pisałabym do sponsora... Żenada totalna...

W sumie przypomniałem sobie, że wziąłem udział w tym, znając moje szczęscie jak nie wygrywam w loteriach, to akurat w tym wypadku wylosują auto na ten paragon (a mam Tchibo na paragonie emotka )
1 newgirl 0

michalina0085

#7383109 Napisano: dzisiaj o 16:15:01
Czy jest mi w stanie ktoś podpowiedzieć, dlaczego nie mogę wziąć udziału w Mrągowskiej? Cały czas wyskakuje komunikat:Wystąpił nieznany błąd.

Czy ktoś też tak ma?
0 0

atyde25

#7383110 Napisano: dzisiaj o 16:15:30
Ja pikolę to czemu szanowna agencja przed rozpoczęciem loterii nie powiadomiła sklepów by zmienili w systemie zapis kawy Tchibo która jest Eduscho na opakowaniu a na paragonie w większości sklepów dalej w systemie jest jako Tchibo opisana.
To jest jawne naciąganie klienta na zakup wrrrrrrrrrrrrr

atyde25

#7383111 Napisano: dzisiaj o 16:17:14
Cif i Domestos mi się przypomniały masakra złe wspomnienia emotka  Nie wiem czy to nie ta sama odjechana agencja emotka
Bo to było z 20 lat temu wybaczcie ale nie pamiętam co to za pokręty były wtedy.
0 0

synk

#7383115 Napisano: dzisiaj o 16:20:04
ciecie pracują w różnych agencjach. Inny typ cieciostwa - np. konkurs gdzie do wygrania był Voucher na wydarzenie, o wartości (wg agencji) - 10 000 PLN. A po przesłaniu Vouchera wychodzi, że wartość oferowanych składników to około 2000zł. A gdzie reszta kasy? 8k to koszt obsługi (zakupu) biletu????
0 0

atyde25

#7383116 Napisano: dzisiaj o 16:21:14
W Biedrze nie ma co kupować Family Tchibo jakby co bo oni szybko w systemie nie zmienią a jest tylko Tchibo na paragonie  strata kasy.
0 0

lasiglasty

#7383117 Napisano: dzisiaj o 16:21:29
A czego się spodziewacie po agencji, która w innych konkursach dawała voucher na wycieczkę za 50000 zł do biura podróży widmo na wygwizdowie , i za taką kwotę nie było nawet obiadów, a hotel miał 3 gwiazdki emotka emotka  dziwię się tylko jakim cudem duże marki powierzają im swoje konkursy i akceptują ogromne budżety na takie "nagrody".
0 0

elemelex

#7383118 Napisano: dzisiaj o 16:22:00
Odpiszcie im, że potraktujecie tę odpowiedź poważnie tylko jak będzie opatrzona pieczątką. I uświadomcie jakie bywa trudne zdobycie owej pieczątki w sklepie i że obsługa traktuje to jak objaw jakiejś choroby. Kupiła kawę jaką chciała, ale musi mieć na paragonie, że kupiła dokładnie i precyzyjnie taką. Bo w piciu kawy liczy się paragon a nie smak. Dopiero wtedy konsumenta cieszy. Co z tego, że ma tę kawę w domu, potrzebuje pieczęci!
Klient grzecznie kupuje wymaganą kawę, ale to za mało! Pozostaje brudna robota udowadniania, że nie kupił jednak płynu do spryskiwaczy!

atyde25

#7383121 Napisano: dzisiaj o 16:24:23
Agencjo czytajcie pokręty.
Opis z Dino na opakowaniu Eduscho a na paragonie Kawa Miel Fam 550g do kosza paragon,
Auchan opis Kawa.Miel. 26505A paragon w kosz,
Kaufland TchiboFamilyKawa250g paragon w kosz.
Wszystkie mają na opakowaniu Eduscho no i co z tym teraz.
0 0

elemelex

#7383132 Napisano: dzisiaj o 16:34:21
I jaką w ogóle wartość ma to potwierdzanie przez kogoś ze sklepu? Przynosicie produkt? Czy na słowo wam wierzą? A może analizują opis produktu? Na pewno mają na to czas i chęci😄
0 0

kamil17

#7383142 Napisano: dzisiaj o 16:54:52
Ja nic nie wygrałem w Edusho,ale bym nie popuścił jakby mi odrzucili, pisał bym do sponsora cos w stylu że cierpi wizerunek marki itp. i że mają zareagować bo w przeciwnym wypadku napiszecie gdzie się da i do znajomych co ta marka odwala i żeby Nie kupowali jej wyrobów.Swoją drogą mam dokładnie taką samą historię z wygrana 100zl z grycana gdzie na paragonie mam lody miętowe. Zrobiłem zdjęcie na tle lodów i czekam..... Kupowałem je w moim ukochanym do konkursów sklepie gdzie na paragonie były mega dobre i długie opisy łącznie z marką i gramaturą.....od paru miesięcy wymienili im kasy i teraz opisy są jak w latach 90 tj. chipsy małe, batonik, lody śmietankowe..... Koszmar...ile się człowiek nawnerwia potem
0 0

kamil17

#7383144 Napisano: dzisiaj o 16:56:05
elemelex napisał(a):

I jaką w ogóle wartość ma to potwierdzanie przez kogoś ze sklepu? Przynosicie produkt? Czy na słowo wam wierzą? A może analizują opis produktu? Na pewno mają na to czas i chęci😄

To jest dla mnie też dziwne czemu mają z tym problem. Ja przynoszę towar z półki idę pod informacje i każe babce sprawdzić jak to wchodzi ona mowi: kawa mielona. A ja do niej że to jest np. Jacobs i proszę mi tu napisać z tyłu.....chyba zależy od sklepu....
0 0

marzanna

#7383145 Napisano: dzisiaj o 16:58:03
Okocim Kaufland informuje mailem czy sms'em?
0 0

mellowfruit

#7383148 Napisano: dzisiaj o 17:02:35
marzanna napisał(a):

Okocim Kaufland informuje mailem czy sms'em?

mailem, poszły w tym samym czasie najpierw główne, potem bliki
1 marzanna 0

Dama_z_lisem

#7383150 Napisano: dzisiaj o 17:02:53
michalina0085 napisał(a):

Czy jest mi w stanie ktoś podpowiedzieć, dlaczego nie mogę wziąć udziału w Mrągowskiej? Cały czas wyskakuje komunikat:Wystąpił nieznany błąd.

Czy ktoś też tak ma?

Nie wiem jak w mrągowskiej, ale zwykle jak w jakimś konkursie mam taki błąd to jak skompresuje zdjęcie to już przechodzi. Może plik ze zdjęciem paragonu za duży
0 0

agicho

#7383153 Napisano: dzisiaj o 17:13:18
mia napisał(a):

Nie no, jaja se robią! Ja nie będę jechać 200 km do C4 po pieczątkę, żeby z tyłu paragonu mi poświadczyli, że to jest Eduscho!!emotka
Zdjęcie kawy, to mało? Mialam film nakręcić, jak wchodzę do C4, biorę kawę z półki (uwaga! zbliżenie nr 1 na kawę w ręku!) idę z nią do kasy, i płacę (uwaga! zbliżenie nr 2 na wysuwający się z drukarki paragon i jego dane!) ??? emotka

Teraz czytam statek i bezkarność agencji PR,wchodzi ludzkie pojęcie .
Zgłosiłam i wygrałam na paragon  Biedronki , gdzie opis jest Tchibo Famuły i jak ktoś zauważył Teraz Famuły to każda Eduscho. Ale jak jest dopisek .że nagrody przechodzą na ręce organizatora to się nie zdziwię jaki ochłoda rzuca dla zamydlenia oka. 
Swoją drugą firma As..e "przywłaszczyła" sobie 30 nagród tylko ode z emocji piwnych .zarzucaja, że błąd był w numerze konta..i tak 30 razy a inne 20 nagród jakoś dokulala .rozumiem jednak omyłka cyfrowa ale nie 30 🤬
0 0

wasata

#7383157 Napisano: dzisiaj o 17:19:40
hej, czy z Grześków zappka NAV przychodzi powiadomienie na maila po zgłoszeniu?
0 0