Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

-Triss-

#7388235 Napisano: dzisiaj o 10:15:21
maryjane napisał(a):

No dobrze zagrajmy w otwarte karty... ile z nas marzy o torebce YSL? Ile zgłoszen wysyłaliscie? 🫣

Ja marzę, ale ten konkurs odpuściłam - zdemotywowałam się zeszłorocznym z Louis Vuitton, gdzie było chyba 11 tysięcy zgłoszeń emotka
Prędzej wygram 10k u Smolara w innym konkursie, niż tu bym trafiła tę torebkę.
Natomiast życzę powodzenia, aby było jak najwięcej trafień na forum emotka
1 maryjane 0

daisygirl

#7388237 Napisano: dzisiaj o 10:17:38
-Triss- napisał(a):

Ja marzę, ale ten konkurs odpuściłam - zdemotywowałam się zeszłorocznym z Louis Vuitton, gdzie było chyba 11 tysięcy zgłoszeń emotka

ja raz dawno dawno temu wygrałam torebkę co prawda polskiej firmy ale też taką pro (a dla mnie studentki to było wtedy jak wygrać YSL), wygrany się nie zgłosił po odbiór i dostałam z rezerwy emotka

maryjane

#7388238 Napisano: dzisiaj o 10:19:52
-Triss- napisał(a):

Ile?! Dobrze, że dziś to przeczytałam, bo wczoraj bym się też zdemotywowała i nie puściłabym pewnie swojego jednego, marnego zgłoszenia 🤭
0 0

aurelia

#7388240 Napisano: dzisiaj o 10:20:01
maryjane napisał(a):

No dobrze zagrajmy w otwarte karty... ile z nas marzy o torebce YSL? Ile zgłoszen wysyłaliscie? 🫣

Ja nie marzę odkąd przeczytałam, że to ze skóry jagnięcej emotka nie dałabym rady się z niej cieszyć, wiedząc, że to z małej owieczki.
1 elmas 0

maryjane

#7388241 Napisano: dzisiaj o 10:20:11
daisygirl napisał(a):

ja raz dawno dawno temu wygrałam torebkę co prawda polskiej firmy ale też taką pro (a dla mnie studentki to było wtedy jak wygrać YSL), wygrany się nie zgłosił po odbiór i dostałam z rezerwy emotka

czyli ewidentnie była Ci pisana!
0 0

Dama_z_lisem

#7388242 Napisano: dzisiaj o 10:21:39
karolinaaa123 napisał(a):

Czy ktoś wie, gdzie można kupić Pryncytorcik z dr Gerard?

w stokrotce
0 0

isiulka

#7388245 Napisano: dzisiaj o 10:26:36
maryjane napisał(a):

Ile?! Dobrze, że dziś to przeczytałam, bo wczoraj bym się też zdemotywowała i nie puściłabym pewnie swojego jednego, marnego zgłoszenia 🤭

Ooo myślę że może być więcej, bo Smolar ostatnio inwestuje w influencerki na tik toku i instagramie , było dużo reklam tego konkursu, nawet mówiły co one by napisały by to wygrać.
1 -Triss- 0

myszania

#7388250 Napisano: dzisiaj o 10:32:54
Kiedyś wygrałam w Rossmanie torebkę Michaela Korsa. Kwota ok. 3 tys. i słabej jakości to jest. Leży w szafie, ale jakoś nie mam ochoty jej nosić już.
Zagralam o YSL dla corki, 17 latki. Ale to Smolar więc nie mam złudzeń.
0 0

let_the_sun_shine

#7388262 Napisano: dzisiaj o 11:06:26
Cześć, czy macie problem z wysłaniem zgłoszenia w konkursie z Żabki "Crush this"? Cały czas mam taki komunikat, już skasowałam myślniki i dwukropki, ale nie pomaga. Wygląda na to, że trzeb byłoby w ogóle zrezygnować ze znaków interpunkcyjnych... Albo ja nie ogarniam 🤯🤪🫣
0 0

MDL

#7388264 Napisano: dzisiaj o 11:08:43
Coś mało tych nagród na forum z ostatnich konkursów Los Mejores...😏 trafiłam 100 zł, ale patrząc na jakość i ilość zgłoszeń nie jestem zadowolona 😢
0 0