Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

visserarthur

#7390754 Napisano: dzisiaj o 18:17:00
fryz napisał(a):

Mam firme cateringową, w pażdzierniku bede parzyc kawe dla 700 osob przez 4 dni emotka  Musze tez kupic 2tys butelek wody emotka

To poinformuj forum jaką wodę będziesz kupować 😂
0 0

aneta909811

#7390758 Napisano: dzisiaj o 18:33:53
fryz napisał(a):

Ja kupiłam jakies 40kg kawy w malutkich paczkach emotka

40kg=400*100g, czyli 400 zgłoszeń  emotka
0 0

maro27

#7390760 Napisano: dzisiaj o 18:35:33
Tata dostał sms o nagrodzie I stopnia z loterii Żywiec Zdrój w dino. Ale ani w laureatach ani na wynikach nic nie pokazuje. Czy może to być rezerwa? Bo kiedyś kojarzę coś wygrałem z rezerwy i też dziwnym trafem nie było mnie w laureatach gdy wpisywałem numer paragonu i tel by sprawdzić
0 0

Maczupikczu

#7390761 Napisano: dzisiaj o 18:35:41
visserarthur napisał(a):

To poinformuj forum jaką wodę będziesz kupować 😂

Ja walczę w Dino, objechałam, 11 sklepów w okolicy, wykupiłam wszystkie butelki jakie były w sklepach i nie mam nawet 40 paragonów.
U Was w sklepach jest ta woda?
0 0

fryz

#7390763 Napisano: dzisiaj o 18:38:09
Maczupikczu napisał(a):

Ja walczę w Dino, objechałam, 11 sklepów w okolicy, wykupiłam wszystkie butelki jakie były w sklepach i nie mam nawet 40 paragonów.

Ja mam jedno dino i to najobskurniejszy sklep w całym mieście. Żaden konkurs mnie nie przekona żeby tam wrócić.
0 0

mampytanie

#7390764 Napisano: dzisiaj o 18:43:58
aneta909811 napisał(a):

40kg=400*100g, czyli 400 zgłoszeń  emotka

dlatego wolę loterie / konkursy z ograniczeniami. Może niektóre agencje wykluczają takie ilości zgłoszeń od jednego użytkownika. Choć pewnie zazwyczaj ludzie wysyłają też na innych, albo po prostu ograniczeń nie ma.
Co nie zmienia faktu, że konkursy są dla osób fizycznych - konsumentów, a takie zakupy, które są użyte na cele firmowe, to w sumie interpretacji konkursowej nie mają, w końcu ktoś bierze paragon, a nie fakturę. Nie znam się na tym,  no ale jestem zdania, że jednak ograniczenia rejestracji zgłoszeń na osobę, są fajne xd

mampytanie

#7390765 Napisano: dzisiaj o 18:44:20
Maczupikczu napisał(a):

:O też masz catering? xd
0 0

niunio

#7390768 Napisano: dzisiaj o 18:48:32
mampytanie napisał(a):

dlatego wolę loterie / konkursy z ograniczeniami. Może niektóre agencje wykluczają takie ilości zgłoszeń od jednego użytkownika. Choć pewnie zazwyczaj ludzie wysyłają też na innych, albo po prostu ograniczeń nie ma.
Co nie zmienia faktu, że konkursy są dla osób fizycznych - konsumentów, a takie zakupy, które są użyte na cele firmowe, to w sumie interpretacji konkursowej nie mają, w końcu ktoś bierze paragon, a nie fakturę. Nie znam się na tym,  no ale jestem zdania, że jednak ograniczenia rejestracji zgłoszeń na osobę, są fajne xd

Już pomijając kwestię opcji podawania zmyślonych danych, to jeśli ktoś może sobie pozwolić na takie zakupy, to jest duża szansa, że ma też na kogo to zgłaszać.
Ograniczenia niewiele zmieniają i prędzej uderzą w samotnika, który akurat chciałby sobie zrobić zapasy ulubionego produktu.

plaziks

#7390774 Napisano: dzisiaj o 19:05:34
Appetita dodała wyniki konkursu na fb. 2 z 3 zdjęć które wygrały główną nagrodę wyglądają jak z Ai emotka
0 0