Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Maczupikczu

#7390872 Napisano: dzisiaj o 10:12:56
mampytanie napisał(a):

:O też masz catering? xd

Nie, ale u mnie w domu czasami 2 zgrzewki idą na jeden dzień emotka  Dzięki nauczone są pić wodę, więc dla mnie taki zapas starczy na max miesiąc.

Ja do AI mam mieszane uczucia, z jednej strony jestem totalną przeciwniczką gdy regulamin tego zabrania. 
Natomiast prawda jest taka, że AI jest wszędzie, w telefonach, excelach i nawet Smolar dodaje do swoich grafik znacznik AI. Agencje tylko w ograniczonych przypadkach mogą jednoznacznie wyłapać AI, a i tak tego najczęściej nie robią. Jak chcą wyrównać szanse to powinni umożliwiać wszystkim korzystanie z narzędzi AI i kto chce niech korzysta, a tak to Agencje kłamią, że nie dopuszczają takich zgłoszeń, a ludzie kłamią, że nie używają AI.
0 0

makra

#7390873 Napisano: dzisiaj o 10:20:58
Maczupikczu napisał(a):

Nie, ale u mnie w domu czasami 2 zgrzewki idą na jeden dzień emotka  Dzięki nauczone są pić wodę, więc dla mnie taki zapas starczy na max miesiąc.

My nauczylismy się pić wodę z kranu. Mój syn to też głównie wodę piję. Nauczyłam go tak od małego to nie znaczy że nie pije w ogóle czegoś innego. Nawet ci od spisywania wody było w szoku że w kuchni tyle mamy nabite gdy inni mają 5 razy mniej niż my.  Wody to tylko na wyjeździe więc u mnie takie konki odpadają choć czasem mam chęć nich wziąć udział.

mampytanie

#7390875 Napisano: dzisiaj o 10:29:19
Maczupikczu napisał(a):

Ja do AI mam mieszane uczucia, z jednej strony jestem totalną przeciwniczką gdy regulamin tego zabrania. 
Natomiast prawda jest taka, że AI jest wszędzie, w telefonach, excelach i nawet Smolar dodaje do swoich grafik znacznik AI. Agencje tylko w ograniczonych przypadkach mogą jednoznacznie wyłapać AI, a i tak tego najczęściej nie robią. Jak chcą wyrównać szanse to powinni umożliwiać wszystkim korzystanie z narzędzi AI i kto chce niech korzysta, a tak to Agencje kłamią, że nie dopuszczają takich zgłoszeń, a ludzie kłamią, że nie używają AI.

U nas też pijemy tylko wodę, dotychczas była kranowa, ale w nowym domu butelkowana, choć kupujemy tylko te duże 5l, bo wychodzi taniej, a od mniejszych w większości jest mi niedobrze (serio, wody mineralizowane zle na mnie działają). No ale konkurs z wodą, zawsze taką kupimy 1-2 razy.

I tu kolejna rzecz - napoje typu cola maja loterie, a my tego syfu nie kupujemy i nie pijemy, no chyba, że mamy mieć gości (i tak nie zmarnowałam Pepsi, za która mamy wyjazd do Energylandii). Nie wyobrażam sobie, że niektórzy kupowali po dziesiąt Pepsi, by wygrać bilet….

aneta909811

#7390876 Napisano: dzisiaj o 10:44:20
aspartaqs napisał(a):

Brawo SMOLAR za "Obowiązuje limit 10 zgłoszeń dziennie z jednego adresu IP"

https://www.e-kon...e-leclerc#com_182131

Niektórzy używają VPN, więc to nic nie zmienia. emotka
1 parad0x 0