Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

8igora9

#7394442 Napisano: dzisiaj o 10:21:01
reolo3 napisał(a):

Chcąc nie chcąc dom się zagraci, bo jeśli grasz o główną, a wpadnie nagroda niższego rzędu, to się czasem tego nazbiera.
Kwestia w jakiej ilości się gra emotka emotka

Nie zagracić domu przy konkursach, dobre żarty. 😂
 U mnie w salonie aktualnie stoi wieża ułożona z walizek . 😄

kachakacha

#7394446 Napisano: dzisiaj o 10:24:17
martusisko napisał(a):

Myślicie ze to juz całość  z hochlandu ten jeden post w mdw?

Nie. Wg regulaminu narady jutro, 5 dni roboczych na powiadomienie.
0 0

KonkurSowaa

#7394450 Napisano: dzisiaj o 10:27:15
kachakacha napisał(a):

Nie. Wg regulaminu narady jutro, 5 dni roboczych na powiadomienie.

Ale już ktoś dodał w mdw, że wygrał iPhone.
0 0

karoxxa

#7394452 Napisano: dzisiaj o 10:29:42
Na bank beda informować. Jest 500 stówek, nie ma bata, że nikt nie trafił głupiej stówki. (Hochland)

pikawka

#7394453 Napisano: dzisiaj o 10:30:55
8igora9 napisał(a):

Nie zagracić domu przy konkursach, dobre żarty. 😂
 U mnie w salonie aktualnie stoi wieża ułożona z walizek . 😄

Mi się udaje sukcesywne sprzedawać, choć muszę przyznać, że jeszcze niedawno borykałam się z lekkim zapasem niechcianych konkursowych  rzeczy. Na szczęście mam dwa duże garaże emotka  i udało się sprzedać prawie wszystko…
0 0

pikawka

#7394463 Napisano: dzisiaj o 10:48:22
karoxxa napisał(a):

Na bank beda informować. Jest 500 stówek, nie ma bata, że nikt nie trafił głupiej stówki. (Hochland)

Oby już zaczęli bo czekam emotka )))))
0 0

as32572

#7394467 Napisano: dzisiaj o 10:51:29
pikawka napisał(a):

Mi się udaje sukcesywne sprzedawać, choć muszę przyznać, że jeszcze niedawno borykałam się z lekkim zapasem niechcianych konkursowych  rzeczy. Na szczęście mam dwa duże garaże emotka  i udało się sprzedać prawie wszystko…

podziwiam, u mnie to nie tlyko ja ale i nikt z domownikow nie chce sie bawic w sprzedawanie i tym sposobem pol garazu zajmuje mi grill wart 20k, na ktorym stoi grill wart 1k emotka  
na szczescie innych wiekszych nagrod brak, to nie potrzeba drugiego garazu
0 0

luko922

#7394470 Napisano: dzisiaj o 10:53:24
as32572 napisał(a):

podziwiam, u mnie to nie tlyko ja ale i nikt z domownikow nie chce sie bawic w sprzedawanie i tym sposobem pol garazu zajmuje mi grill wart 20k, na ktorym stoi grill wart 1k emotka  

Jak wygrasz auto, zrobisz porządek emotka

pikawka

#7394474 Napisano: dzisiaj o 10:56:54
as32572 napisał(a):

Jej czemu tego nie sprzedaż… ja zaraz wystawiam na vinted i na grupy sprzedażowe na fb swojego miasta i serio schodzi wszystko dość szybko, ewentualnie miesiąc max dwa…
0 0

ktosiek1

#7394475 Napisano: dzisiaj o 11:01:38
nanajka81 napisał(a):

ja też gram dalej choć coraz częściej mam więcej porażek niż zwycięstw ale wiele konkursów omijam bo nie interesują mnie nagrody typu odzież, kosmetyki, walizki, maskotki itp a że w bramkach mam cela jak baba z wesela to też niespecjalnie w nich biorę udział. No i jak zaczęłam być anty MMMax Milkowa tak się tego trzymam i w konkursach z tą czekoladą nie biorę udziału. A z innymi Milkami - dość sporadycznie bo ze smolarem mi wybitnie nie po drodze.

Dobrze że w obecnym konkursie można dane ciastka kupić, bo nie cierpię tych czekolad, a ciasteczko do kawy dobrze wchodzi  emotka
1 nanajka81 0

as32572

#7394476 Napisano: dzisiaj o 11:01:45
pikawka napisał(a):

Jej czemu tego nie sprzedaż… ja zaraz wystawiam na vinted i na gruby sprzedażowe na fb swojego miasta i serio schodzi wszystko dość szybko, ewentualnie miesiąc max dwa…

nie chcę się użerać z ludźmi, chociaż w sumie nie miałam słabych sytuacji, nie wiem, pewnie nadejdzie taki dzień że się będę musiała tego pozbyć
z tym droższym próbowałam ale mimo początkowego zainteresowania nic z tego nie wyszło
0 0

pikawka

#7394477 Napisano: dzisiaj o 11:02:33
ktosiek1 napisał(a):

Dobrze że w obecnym konkursie można dane ciastka kupić, bo nie cierpię tych czekolad, a ciasteczko do kawy dobrze wchodzi  emotka

Ooo dobrze wchodzi ale to duże ciasto milka, te małe nie są takie dobre

pikawka

#7394479 Napisano: dzisiaj o 11:07:19
as32572 napisał(a):

nie chcę się użerać z ludźmi, chociaż w sumie nie miałam słabych sytuacji, nie wiem, pewnie nadejdzie taki dzień że się będę musiała tego pozbyć
z tym droższym próbowałam ale mimo początkowego zainteresowania nic z tego nie wyszło

Wiesz co, ja odpukać nie miałam żadnych problemów i z ludźmi. Choć też się naczytałam m.in o vinted to póki co wszystko ładnie i bez problemu sprzedaje. 

Taki drogi grill będzie problemowy, ciężko sprzedać, ale ten tańszy już powinnaś dawno opchnąć emotka  

U mnie w garderobie wisi suknia Violi Piekut za ponoć 22 tys z konkursu Syos… tego to ja się w życiu nie pozbędę bo kto to kupi ;(.
2 edith, as32572 0

martusisko

#7394481 Napisano: dzisiaj o 11:10:00
pikawka napisał(a):

Wiesz co, ja odpukać nie miałam żadnych problemów i z ludźmi. Choć też się naczytałam m.in o vinted to póki co wszystko ładnie i bez problemu sprzedaje. 

Taki drogi grill będzie problemowy, ciężko sprzedać, ale ten tańszy już powinnaś dawno opchnąć emotka  

U mnie w garderobie wisi suknia Violi Piekut za ponoć 22 tys z konkursu Syos… tego to ja się w życiu nie pozbędę bo kto to kupi ;(.

a ja bym ją nosiła ! Ale są też takie sklepy w których można sprzedać markowe rzeczy. W sesnie, że oni odkupują po wiadomo jakieś niższej cenie ale odkupują bo mają klientele na to emotka
0 0

pikawka

#7394483 Napisano: dzisiaj o 11:13:06
martusisko napisał(a):

a ja bym ją nosiła ! Ale są też takie sklepy w których można sprzedać markowe rzeczy. W sesnie, że oni odkupują po wiadomo jakieś niższej cenie ale odkupują bo mają klientele na to emotka

Nosiła? Costy nie jestem w stanie emotka ))))))))))  body przezroczyste i do tego taki żakiet ala sukienka, ledwo duuuupke  zasłoni, wszystko ręcznie wyszywane kamieniami, waży duuuuzoooo.
0 0

pikawka

#7394484 Napisano: dzisiaj o 11:13:43
martusisko napisał(a):

Próbowałam to sprzedać ale nie poszło a nie wiem gdzie jeszcze mogłabym próbować
0 0

martusisko

#7394487 Napisano: dzisiaj o 11:20:55
pikawka napisał(a):

Próbowałam to sprzedać ale nie poszło a nie wiem gdzie jeszcze mogłabym próbować

a może Moliera 2 odkupuje, albo po orstu wrzuc na vinted i jak pojdzie to pojdzie:P lub na grupach facebookowych jakiś miłosników Violi emotka
0 0

pikawka

#7394490 Napisano: dzisiaj o 11:26:58
martusisko napisał(a):

a może Moliera 2 odkupuje, albo po orstu wrzuc na vinted i jak pojdzie to pojdzie:P lub na grupach facebookowych jakiś miłosników Violi emotka

Mam na vinted od początku emotka  
Moliera 2??
0 0

martusisko

#7394495 Napisano: dzisiaj o 11:31:52
pikawka napisał(a):

Mam na vinted od początku emotka  
Moliera 2??

To ten luksusowy sklep, gdzies kiedyś widziałam info o takiej odsprzedaży ale głowy nie daje
0 0

pikawka

#7394498 Napisano: dzisiaj o 11:43:29
martusisko napisał(a):

To ten luksusowy sklep, gdzies kiedyś widziałam info o takiej odsprzedaży ale głowy nie daje

Dzięki, popatrzę w necie, może znajdę info na ten temat
0 0