Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

misiamarysia

#7394305 Napisano: 16.09.2026 19:15:41
mikiws napisał(a):

250

Dziękuję
0 0

martusisko

#7394311 Napisano: 16.09.2026 19:23:49
Ok dziękuję! Gratulacje  dla koleżanki i smutek dla mnie😆
1 newgirl 0

8igora9

#7394344 Napisano: 16.09.2026 20:56:17
Ktoś pamięta, czy w konkursie Fresco podawało się numer telefonu?
0 0

Thalia

#7394347 Napisano: 16.09.2026 21:09:39
Z konkursu Corony przyszla dzis na maila korekta że napisane jest, że voucher jest na 20 zl, ale faktycznie jest na 20 euro
0 0

Malamii

#7394351 Napisano: 16.09.2026 21:21:54
W tym kinder bueno chyba się nie da wygrać 0/35
1 mikiws 0

kuoka

#7394352 Napisano: 16.09.2026 21:24:52
0/35? Rany a ja jeszcze nie wysłałem ani jednego. Poddaje się na starcie - wyślę ze 3 i będę liczył na szczęście.
0 0

koniczynka123

#7394375 Napisano: 16.09.2026 23:31:38
Czy gra z Lecha w biedrze jakaś prosta? Mam 2 paragony i zastanawiam się czy grać czy sprzedaćemotka
0 0

niunio

#7394377 Napisano: 16.09.2026 23:38:06
koniczynka123 napisał(a):

Czy gra z Lecha w biedrze jakaś prosta? Mam 2 paragony i zastanawiam się czy grać czy sprzedaćemotka

Trzeba zbierać spadające z góry symbole i omijać te niepożądane. 3 życia i 10 poziomów stopniowo zwiększającej się prędkości.
0 0

koniczynka123

#7394379 Napisano: 16.09.2026 23:41:53
niunio napisał(a):

Trzeba zbierać spadające z góry symbole i omijać te niepożądane. 3 życia i 10 poziomów stopniowo zwiększającej się prędkości.

dziękuję, no to się nie nadaję  emotka
0 0

momd

#7394416 Napisano: dzisiaj o 09:29:20
Hej forumowicze! 😊Dopiero niedawno zaczęłam brać udział w konkursach, za namową przyjaciółki. Na początku wszystko fajnie szło, była seria sukcesów, wpadło nawet kilka większych nagród i człowiek się nakręcił. 😅A teraz nagle cisza. I zaczęłam się zastanawiać, jak Wy sobie radzicie z takimi przerwami?Staram się podchodzić do zgłoszeń kreatywnie, poświęcam im czas, nie korzystam z AI i zdecydowanie stawiam na jakość, a nie ilość. Nie kupuję też czegoś tylko po to, żeby mieć paragon. Gram głównie tam, gdzie produkty i tak wykorzystamy w domu, a nagroda faktycznie jest dla mnie.Ale wiadomo — mimo wszystko poświęca się czas, pieniądze i energię. I kiedy przez dłuższy czas nic nie wpada, przychodzi taka konkursowa niemoc. 😅Jak Wy sobie z tym radzicie? Gracie dalej i robicie swoje, czy robicie sobie przerwę, żeby wrócić z nową energią? A może po prostu trzeba zaakceptować, że raz jest seria wygranych, a później seria ciszy? 😁
1 Diana02 0

agakaz2

#7394418 Napisano: dzisiaj o 09:31:33
momd napisał(a):

Hej forumowicze! 😊Dopiero niedawno zaczęłam brać udział w konkursach, za namową przyjaciółki. Na początku wszystko fajnie szło, była seria sukcesów, wpadło nawet kilka większych nagród i człowiek się nakręcił. 😅A teraz nagle cisza. I zaczęłam się zastanawiać, jak Wy sobie radzicie z takimi przerwami?Staram się podchodzić do zgłoszeń kreatywnie, poświęcam im czas, nie korzystam z AI i zdecydowanie stawiam na jakość, a nie ilość. Nie kupuję też czegoś tylko po to, żeby mieć paragon. Gram głównie tam, gdzie produkty i tak wykorzystamy w domu, a nagroda faktycznie jest dla mnie.Ale wiadomo — mimo wszystko poświęca się czas, pieniądze i energię. I kiedy przez dłuższy czas nic nie wpada, przychodzi taka konkursowa niemoc. 😅Jak Wy sobie z tym radzicie? Gracie dalej i robicie swoje, czy robicie sobie przerwę, żeby wrócić z nową energią? A może po prostu trzeba zaakceptować, że raz jest seria wygranych, a później seria ciszy? 😁

ja gram dalej mimo porażek. konkursy to moja odskocznia od pracy
0 0

Jestemnowa

#7394420 Napisano: dzisiaj o 09:35:30
momd napisał(a):

E tam chyba ciut z AI się znasz 🤭 
a przerwy w wygrywaniu to chyba każdy ma ... chcesz grasz nie chcesz to odpuszczasz i tyle ☺️
1 InkaR 0

nanajka81

#7394421 Napisano: dzisiaj o 09:38:50
agakaz2 napisał(a):

ja gram dalej mimo porażek. konkursy to moja odskocznia od pracy

ja też gram dalej choć coraz częściej mam więcej porażek niż zwycięstw ale wiele konkursów omijam bo nie interesują mnie nagrody typu odzież, kosmetyki, walizki, maskotki itp a że w bramkach mam cela jak baba z wesela to też niespecjalnie w nich biorę udział. No i jak zaczęłam być anty MMMax Milkowa tak się tego trzymam i w konkursach z tą czekoladą nie biorę udziału. A z innymi Milkami - dość sporadycznie bo ze smolarem mi wybitnie nie po drodze.
0 0

Yolobolo

#7394422 Napisano: dzisiaj o 09:40:40
momd napisał(a):

-Kupować głównie produkty z których i tak by się skorzystało żeby mieć poczucia straconej kasy
-Nie pisać odpowiedzi na siłę 
-Nie traktować konkursów jako źródło przychodu
-Jak w danej agencji zupełnie nie idzie mimo wielu prób to polecam ją po prostu odpuścić 
-Wysłać odpowiedzi i nie czekać na wyniki. Jak przyjdzie mail/sms to masz miłą niespodziankę. Wyjątkiem są konkursy na instagramie/fb bo tam często przy rozwiązaniu nie oznaczają (więc nie dostajemy powiadomienia), więc tam trzeba sprawdzać na bieżąco, bo może nam nagroda uciec 
-Nie zaglądać za często w wątek MDW, który w przypadku serii porażek bywa jeszcze bardziej dołujący
-Seria porażek prędzej czy później się skończy i na to na pewno warto czekać emotka
0 0

endrjuen

#7394424 Napisano: dzisiaj o 09:41:08
momd napisał(a):

Kilka razy już miałem okres posuchy po fajnej serii większych wygranych. U mnie najlepiej działa przerwa. Robię średnio tak 2 miesiące przerwy i wracam - najczęściej z dobrym skutkiem. Zauważyłem po prostu, że czasem po kilku miesiącach pisania moje teksty są już przewidywalne i wymuszone. Kiedy do nich wracam, rozumiem, czemu nie wygrały. U mnie daje to lepsze efekty i paradoksalnie dzięki przerwom wygrywam więcej (choć seriami), a przy okazji nie tracę motywacji. Pewnie dla każdego inne rozwiązanie będzie dobre, ale u mnie sprawdza się właśnie takie emotka
0 0