Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

xxxdaliax

#7394500 Napisano: dzisiaj o 11:50:17
pikawka napisał(a):

Dzięki, popatrzę w necie, może znajdę info na ten temat

vestiaire collective, pyskaty zamsz albo sellpy?
0 0

pikawka

#7394502 Napisano: dzisiaj o 11:56:48
xxxdaliax napisał(a):

vestiaire collective, pyskaty zamsz albo sellpy?

Nic mi to nie mówi ale zobaczę emotka )))
0 0

martusisko

#7394503 Napisano: dzisiaj o 11:59:21
Mam pytanie do tych co wygrali w misji AXE co oni tam w tym Rossmanie lubią bardziej na śmiesznie czy sentymentalnie? Wydawało mi się że mam świetne zgłoszenia xD

jusiaaa

#7394512 Napisano: dzisiaj o 12:22:22
pikawka napisał(a):

Wiesz co, ja odpukać nie miałam żadnych problemów i z ludźmi. Choć też się naczytałam m.in o vinted to póki co wszystko ładnie i bez problemu sprzedaje. 

Taki drogi grill będzie problemowy, ciężko sprzedać, ale ten tańszy już powinnaś dawno opchnąć emotka  

U mnie w garderobie wisi suknia Violi Piekut za ponoć 22 tys z konkursu Syos… tego to ja się w życiu nie pozbędę bo kto to kupi ;(.

Pozwoliłam sobie poszukać tej sukienki z ciekawości, piękna!
1 pikawka 0

niewyspanamama

#7394523 Napisano: dzisiaj o 12:47:55
Eveline Cosmetics z misji Rossmana to wgl kogoś powiadomił np o wyjątkowym prezencie albo voucherze na biżuterię? emotka  niby do wczoraj miało być rozwiazanie
0 0

MDL

#7394528 Napisano: dzisiaj o 13:00:11
niewyspanamama napisał(a):

Eveline Cosmetics z misji Rossmana to wgl kogoś powiadomił np o wyjątkowym prezencie albo voucherze na biżuterię? emotka  niby do wczoraj miało być rozwiazanie

Ktoś pisał, że koleżanka wygrała. Niestety tak to wygląda w tych konkursach rosmana, bywało, że nie było żadnego wpisu 😦
0 0

fan-mandaryny

#7394575 Napisano: dzisiaj o 14:39:53
Czy dostał ktoś stówę za sierpień z loterii 7day "Szukaj kodu". Nie znalazłem w regulaminie, do kiedy wysyłają te drobne nagrody, a mowa jest o terminie wydania nagród wyższego rzędu, albo czegoś nie widzę. Miałem problem z wysłaniem formularza, po jakimś czasie odezwali się i poprosili o ponowne wysłanie załączników i uzupełnienie formularza. I nie wiem, czy oni wydają te przelewy 100 zł w niedługim czasie, czy czekają na styczeń. Czekam jeszcze na przelew 50 zł z konkursu (właściwie z gry) Tyskie "W kibicowaniu warto być na Ty" w Dino.
0 0

Madzix67

#7394578 Napisano: dzisiaj o 14:42:14
fan-mandaryny napisał(a):

Czy dostał ktoś stówę za sierpień z loterii 7day "Szukaj kodu". Nie znalazłem w regulaminie, do kiedy wysyłają te drobne nagrody, a mowa jest o terminie wydania nagród wyższego rzędu, albo czegoś nie widzę. Miałem problem z wysłaniem formularza, po jakimś czasie odezwali się i poprosili o ponowne wysłanie załączników i uzupełnienie formularza. I nie wiem, czy oni wydają te przelewy 100 zł w niedługim czasie, czy czekają na styczeń. Czekam jeszcze na przelew 50 zł z konkursu Tyskie "W kibicowaniu warto być na Ty" w Dino.

Podbijam, ja nie miałam problemu z formularzem a czekam na stówkę z lipca emotka

Luiza37

#7394597 Napisano: dzisiaj o 15:09:44
fan-mandaryny napisał(a):

Czy dostał ktoś stówę za sierpień z loterii 7day "Szukaj kodu". Nie znalazłem w regulaminie, do kiedy wysyłają te drobne nagrody, a mowa jest o terminie wydania nagród wyższego rzędu, albo czegoś nie widzę. Miałem problem z wysłaniem formularza, po jakimś czasie odezwali się i poprosili o ponowne wysłanie załączników i uzupełnienie formularza. I nie wiem, czy oni wydają te przelewy 100 zł w niedługim czasie, czy czekają na styczeń. Czekam jeszcze na przelew 50 zł z konkursu (właściwie z gry) Tyskie "W kibicowaniu warto być na Ty" w Dino.

Z 7 days nie wysyłali, czekam na wygrane z lipca.
0 0

anialistopad

#7394604 Napisano: dzisiaj o 15:12:44
Luiza37 napisał(a):

Z 7 days nie wysyłali, czekam na wygrane z lipca.

Też czekam z lipca . Na koniec loterii wyślą tradycyjnie jak to oni
1 Luiza37 0

anula790

#7394610 Napisano: dzisiaj o 15:14:47
A Czy powiadamiali już z konkursu Garnier Sorbet w Hebe?
0 0

blimey-limey

#7394613 Napisano: dzisiaj o 15:16:48
anula790 napisał(a):

A Czy powiadamiali już z konkursu Garnier Sorbet w Hebe?

Nie, mają czas do 2.10
0 0

8igora9

#7394639 Napisano: dzisiaj o 16:06:39
pikawka napisał(a):

Mi się udaje sukcesywne sprzedawać, choć muszę przyznać, że jeszcze niedawno borykałam się z lekkim zapasem niechcianych konkursowych  rzeczy. Na szczęście mam dwa duże garaże emotka  i udało się sprzedać prawie wszystko…

Oczywiście wszystko sprzedaję, ale niektóre rzeczy sprzedają się od razu, a niektóre czekają na kupca nawet i rok. Zazdroszczę garaży, bo ja nie mam ani jednego, tylko  taki dodatkowy pokój, tak zwany pie*****ik, w którym moje konkursy muszą się zmieścić razem z pasjami mojego męża. 😄 A duże gabaryty niestety lądują z salonie. 🫣
1 joan 0

mizazu71

#7394653 Napisano: dzisiaj o 16:48:11
Czy osoby, które wygrały w konkursie Piłkarska Jesień z Pepsi dostały już informacje odnośnie meczu? Przelew dzisiaj dostałam, ale informacji brak i chce się tylko dowiedzieć jak to u was wygląda
0 0

mampytanie

#7394662 Napisano: dzisiaj o 17:25:12
Jak to jest możliwe, że z Dino Hochland już są wyłonieni zwycięzcy iphonów i ipadów, skoro w regulaminie i na stronie jest info, że jury będzie miało narady i wybierze zwycięzców w dniu 18ty września? A dziś jest przecież 17 emotka
0 0