Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

slawsar2

#6013499 Napisano: 05.05.2015 22:03:06
kalka napisał(a):

sosna napisał(a):

Góralki I ETAP

http://www.loterianawypasie.pl/zwyciezcy
Wysłałam kilka zgłoszeń i nic nie wygrałam, wiem dlaczego, bo zgarnął je: Adam C, Aleksandrow Łodzki
To ja Góralkom już dziękujęemotka

Kochana ja zeżarłam (rodzina mi pomogła) ponad 40 góralek i d..a blada emotka    Zastanawiam się  ile ten pan Adam rozpakował wafli skoro 17 nagród zgarnął  emotka   W każdym razie tak mnie zemdliło (zwłaszcza po dzisiejszym losowaniu), że nie kupię już ani jednego góralka i ani jednej góralki  emotka  

Ciekawe czy rzeczywiście rozpakowywał, w trakcie wprowadzania kodu nie ma żadnej weryfikacji musi być tylko 8 znaków. Może będzie jakaś rezerwa emotka
0 0

wiesia30

#6013503 Napisano: 05.05.2015 22:07:48
kalka napisał(a):

sosna napisał(a):

Góralki I ETAP

Wysłałam kilka zgłoszeń i nic nie wygrałam, wiem dlaczego, bo zgarnął je: Adam C, Aleksandrow Łodzki

Kochana ja zeżarłam (rodzina mi pomogła) ponad 40 góralek i d..a blada emotka    Zastanawiam się  ile ten pan Adam rozpakował wafli skoro 17 nagród zgarnął  emotka   W każdym razie tak mnie zemdliło (zwłaszcza po dzisiejszym losowaniu), że nie kupię już ani jednego góralka i ani jednej góralki  emotka  

0 0

ondine

#6013508 Napisano: 05.05.2015 22:15:34
ace napisał(a):

ondine napisał(a):

ace napisał(a):

O co chodzi z tym Nivea? Bo nie bardzo kapuje. Mogę kupic dezodorant gdziekolwiek czy mam omijać jakieś sklepy? Będe wdzięczna za odp emotka

Możesz kupić gdziekolwiek, ale było zamieszanie z numerem, który należy podać. To numer kasy i jak ktoś przed Tobą kupił przy danej kasie dezodorant to strona nie chciała zaakceptować numeru, tak jakby był "wykorzystany" emotka

Dziękuje za odpowiedz emotka  czyli najlepiej kupic w jakimś osiedlowym sklepie? Choć ńikt nie wie gdzie sie konkursowićze zaopatrują XD

Oni coś pozmieniali, mam wrażenie, że nikt tego nie rozumie, co chcą nam przekazać zmianami w regulaminie (a jeśli ktoś rozumie to proszę o wyjaśnienie) emotka
Na chwilę obecną moje pierwsze zgłoszenie przyjęli bez problemu emotka
0 0

serene

#6013528 Napisano: 05.05.2015 23:20:15
ondine napisał(a):

ace napisał(a):

ondine napisał(a):

ace napisał(a):

O co chodzi z tym Nivea? Bo nie bardzo kapuje. Mogę kupic dezodorant gdziekolwiek czy mam omijać jakieś sklepy? Będe wdzięczna za odp emotka

Możesz kupić gdziekolwiek, ale było zamieszanie z numerem, który należy podać. To numer kasy i jak ktoś przed Tobą kupił przy danej kasie dezodorant to strona nie chciała zaakceptować numeru, tak jakby był "wykorzystany" emotka

Dziękuje za odpowiedz emotka  czyli najlepiej kupic w jakimś osiedlowym sklepie? Choć ńikt nie wie gdzie sie konkursowićze zaopatrują XD

Oni coś pozmieniali, mam wrażenie, że nikt tego nie rozumie, co chcą nam przekazać zmianami w regulaminie (a jeśli ktoś rozumie to proszę o wyjaśnienie) emotka
Na chwilę obecną moje pierwsze zgłoszenie przyjęli bez problemu emotka

ja kupiłam w Kauflandzie na dwa paragony Nivea...i mam na kwitach dwa identyczne nr paragonów( te z 3 literami i ciągiem cyfr)..paranoja emotka
0 0

marzenier

#6013529 Napisano: 05.05.2015 23:32:49
Bo ten nr kasy się nie zmienia ,dlatego jest taki cyrk właśnie 
0 0

nanajka81

#6013540 Napisano: 06.05.2015 06:01:26
wiesia30 napisał(a):

kalka napisał(a):

sosna napisał(a):

Góralki I ETAP

i ja to samo, co prawda góralków zjadłam mniej ale po pierwszym losowaniu już widzę że tam jakieś machlojki są. Tak mało nagród i Adam C. zgarnia 1/3. Cos chyba nie tak no nie? wqrzylam sie. Głupi konkurs!
0 0

kalka

#6013541 Napisano: 06.05.2015 06:40:50
W losowaniu machlojki?! Nie sądzę, z pewnością nie. Dziewczyny po prostu z hurtownikami nie mamy szans. Na pocieszenie Wam powiem, że kiedyś w  loterii w Auchan wrzuciłam j e d e n kupon i wygrałam główną tygodniową nagrodę (tysiaka), a zbieracze paragonów wrzucali po kilkanaście i więcej i NIC.     
0 0

Gość: Kate78

#6013549 Napisano: 06.05.2015 07:51:30
kalka napisał(a):

W losowaniu machlojki?! Nie sądzę, z pewnością nie. Dziewczyny po prostu z hurtownikami nie mamy szans. Na pocieszenie Wam powiem, że kiedyś w  loterii w Auchan wrzuciłam j e d e n kupon i wygrałam główną tygodniową nagrodę (tysiaka), a zbieracze paragonów wrzucali po kilkanaście i więcej i NIC.     

Absolutnie nie było machlojek, bo skoro by były, to by właśnie nie strzelili sobie samobója w postaci tylu wygranych jednej osoby.
To jest dowód na to, że losowali ok, tylko gość miał 8546364837643876483764734374637253453546354635463 losów z hurtowni/maszyny/nie wiadomo skąd emotka
0 0

nanajka81

#6013558 Napisano: 06.05.2015 08:17:40
Kate78 napisał(a):

kalka napisał(a):

Absolutnie nie było machlojek, bo skoro by były, to by właśnie nie strzelili sobie samobója w postaci tylu wygranych jednej osoby.
To jest dowód na to, że losowali ok, tylko gość miał 8546364837643876483764734374637253453546354635463 losów z hurtowni/maszyny/nie wiadomo skąd emotka

wg mnie cos jest nie tak skoro na tyle nagrod prawie 1/3 zgarnela ta sama osoba. Kto przez tydzien zezarl tyle góralek żeby go wylosowali 17 razy???????????????????????????
0 0

Gość: ir

#6013560 Napisano: 06.05.2015 08:29:46
nanajka81 napisał(a):

Kate78 napisał(a):

kalka napisał(a):

wg mnie cos jest nie tak skoro na tyle nagrod prawie 1/3 zgarnela ta sama osoba. Kto przez tydzien zezarl tyle góralek żeby go wylosowali 17 razy???????????????????????????

Ja sądzę, że odwrotnie, że jest tak jak pisze Kate. To świadczy o tym, że losowali uczciwie, myślisz że robiliby sobie brudy dla plecaka z Góralkami? Nie przewidzieli tego, powinien być zapis, że max 3 nagrody i byłoby spoko.
A że facet robił przekręty lub zgłosił masę kodów to inna sprawa.
0 0

koper

#6013561 Napisano: 06.05.2015 08:36:46
Wszystko przez brak ograniczenia w regulaminie co do ilości nagród na jedną osobę. Napisaliby np, że jedna osoba może wygrać max po jednej nagrodzie każdego stopnia, albo po max 3 nagrody na każde losowanie.

A skąd tyle kodów?
Wystarczy uruchomić wyobraźnię.
Może gość ma sklep spożywczy w którym teraz sprzedaje wafelki na wagę (bez opakowań). Może dogadał się z jakąś podrzędną firmą cateringową dostarczającą posiłki np do przedszkoli i dzieciaki jadły góralki na podwieczorek. 
0 0

assal

#6013565 Napisano: 06.05.2015 08:40:38
Wystarczy kupić dużo wafelków na jakąś imprezę (szkolną, służbową) i potem pozbierać paragony. Uzbiera się szybko pokaźna ilość.
Tylko że to loteria, gdzie zgłoszeń tysiące. I tak wygrać główną będzie trudno.
Kiedyś był konkurs opisowy Helleny. 20 kodów miałam w jeden dzień, bo w firmie oranżadę zamówiliśmy  emotka
0 0

edith

#6013569 Napisano: 06.05.2015 08:49:56
Mam pytanie:ktory numer wpisujecie w konkursie Malmy nr paragonu z góry czy nr transakcji z dołuemotka emotka
0 0

toka

#6013584 Napisano: 06.05.2015 09:12:35
edith napisał(a):

Mam pytanie:ktory numer wpisujecie w konkursie Malmy nr paragonu z góry czy nr transakcji z dołuemotka emotka

ten obok daty
0 0

Gość: nouvelle

#6013586 Napisano: 06.05.2015 09:28:43
koper napisał(a):

Wszystko przez brak ograniczenia w regulaminie co do ilości nagród na jedną osobę. Napisaliby np, że jedna osoba może wygrać max po jednej nagrodzie każdego stopnia, albo po max 3 nagrody na każde losowanie.

A skąd tyle kodów?
Może gość ma sklep spożywczy w którym teraz sprzedaje wafelki na wagę (bez opakowań). Może dogadał się z jakąś podrzędną firmą cateringową dostarczającą posiłki np do przedszkoli i dzieciaki jadły góralki na podwieczorek. 

Masz rację.
0 0

Gość: slonko365

#6013590 Napisano: 06.05.2015 09:33:15
koper napisał(a):

A skąd tyle kodów?

Tylko że loterie są po to, żeby zwiększyć sprzedaż produktu, też żeby więcej sklepikarzy go zamówiło, zachęconych tym, że konsumenci chętniej będą kupować promocyjny produkt. W tym wypadku ja nie widzę żadnych machlojek - gość musiał te wafelki kupić i to w dużej ilości, a co zrobił z zawartością - zjadł, wyrzucił, sprzedał na wagę czy cokolwiek, to już jego sprawa.
Takie odnoszę wrażenie, że dużo osób na tym forum uważa, że konkursy i loterie są po to, aby uszczęśliwiać konkursowiczów. I oczywiście chodzi o satysfakcję konsumentów, którzy po wygraniu czegoś jeszcze bardziej lubią markę, chwalą się rodzi nie itp., ale to też tak naprawdę ma prowadzić do wzrostu sprzedaży, bo o to koniec końców chodzi producentowi.
0 0

zezowaty_kot

#6013592 Napisano: 06.05.2015 09:35:25
Jestem poza domem na szybkich zakupach, czy ktoś może podpowiedzieć w kwestii Nivea? Ten dezodorant można kupić w dowolnym sklepie, nawet osiedlowym? 
0 0

katrin1

#6013595 Napisano: 06.05.2015 09:37:51
zezowaty_kot napisał(a):

Jestem poza domem na szybkich zakupach, czy ktoś może podpowiedzieć w kwestii Nivea? Ten dezodorant można kupić w dowolnym sklepie, nawet osiedlowym? 

w dowolnym, pod warunkiem że nikt przed tobą nie kupił 3 sztuk w kasie w której będziesz płacić  i nie zgłosił ich do konkursu
0 0

Gość: ksantypa

#6013596 Napisano: 06.05.2015 09:38:01
zezowaty_kot napisał(a):

tak-nivea w każdym sklepie
0 0

Gość: slonko365

#6013597 Napisano: 06.05.2015 09:38:09
zezowaty_kot napisał(a):

Tak, gdziekolwiek.
0 0