Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: cherry_coke

#6147656 Napisano: 19.01.2016 18:36:58
Swoją drogą myślę, że organizator zgarnie sporą pulę nagród emotka
0 0

Gość: Czterdziecha

#6147658 Napisano: 19.01.2016 18:37:38
joasiajulia napisał(a):

arya napisał(a):

edzia21 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Tak na chybił trafił wpisałam w nascafe byle jakie dane zakreciłam kubkiem i 100zł przepadło.......może w końcu zagrać w toemotka Zapisałam o której godzinie z minutami i sekundami....

swoją drogą...ciekawe ile osób praktykuje takie zagrywki emotka

Chyba dla rozrywki, też sobie pokręcę emotka Dżizys, to się nie dzieje naprawdę emotka

Dżizys dlaczego????Nie rozumiem....Może Ciebie stać na kilka paragonów do tego konkursu-mnie nie-a nagrody super....Zapewne jest dużo osób takich jak ja którzy spróbowali...Może bramki otwierają się codziennie o tej samej porze.... i może jest teraz szansa na wygraną......

joasiajulia napisał(a):

arya napisał(a):

edzia21 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Tak na chybił trafił wpisałam w nascafe byle jakie dane zakreciłam kubkiem i 100zł przepadło.......może w końcu zagrać w toemotka Zapisałam o której godzinie z minutami i sekundami....

Chyba dla rozrywki, też sobie pokręcę emotka Dżizys, to się nie dzieje naprawdę emotka

Dżizys dlaczego????Nie rozumiem....Może Ciebie stać na kilka paragonów do tego konkursu-mnie nie-a nagrody super....Zapewne jest dużo osób takich jak ja którzy spróbowali...Może bramki otwierają się codziennie o tej samej porze.... i może jest teraz szansa na wygraną......

Kurcze Jacy wszyscy uczciwi dzisiaj.....żebym wiedziała że taka będzie odezwa,nic bym nie napisała,zapewne nie tylko Ja tak spróbowałam........ale niepotrzebnie o tym napisałam......
0 0

malutka456

#6147660 Napisano: 19.01.2016 18:40:54
yolka123 napisał(a):

joan napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Po tylu negatywnych wpisach na temat tego konkursu,zastanawiałam się czy jest możliwośc wygrania,chodz jednej z tych nagród....okazuje się że można....Więc zakupię jutro produkty na konkurs i o tej samej porze spróbuje-może się uda emotka

Powiem szczerze, że nie rozumiem zupełnie, jak można puszczać bezpodstawne zgłoszenia w konkursie, gdzie do wygrania jest 3 x 25.000 zł. Z nudów? Żeby se sprawdzić system i ugrać potem dwieście zeta? emotka

PS: Ogląda ktoś debatę w Parlamencie Europejskim na żywo? Z jakiego kraju był koleś z plakietką JESTEM POLAKIEM?

Chyba był to europoseł z Czech .

tak, to był Czech emotka  też oglądam emotka
0 0

joan

#6147662 Napisano: 19.01.2016 18:41:56
joasiajulia napisał(a):

Kurcze Jacy wszyscy uczciwi dzisiaj.....żebym wiedziała że taka będzie odezwa,nic bym nie napisała,zapewne nie tylko Ja tak spróbowałam........ale niepotrzebnie o tym napisałam......ciekawe ile osób uczciwych po kolejnym konkursie odezwie się w zakładce "paragony"

Tu nie chodzi o uczciwość. Jak dostaniesz info, że na to fikcyjne zgłoszenie wygrałaś 25.000 zeta, co zrobisz? Zanucisz "Nic się nie stało, Polacy nic się nie stało..."?

A kto nie ma kasy na konkursy promocyjne, temu (jak zawsze) radzę się za nie nie brać emotka

yolka123 - dzięki za odpowiedź, też mi się tak zdawało.
0 0

kadett33

#6147665 Napisano: 19.01.2016 18:45:37
joan napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Oszalałaś, kobieto? Być może tym samym straciłaś szansę na prawie 25.000 zł! Co zrobisz, jak na to fikcyjne zgłoszenie wylosują nagrodę główną? emotka

i na koniec konkursu okaże się że będzie tylko 1/3 nagród wydanych. Bo rezerwy nie ma na te nagrody 100,200.
0 0

joan

#6147670 Napisano: 19.01.2016 18:51:51
kadett33 napisał(a):

i na koniec konkursu okaże się że będzie tylko 1/3 nagród wydanych. Bo rezerwy nie ma na te nagrody 100,200.

Bo każdemu szkoda 25 zeta, a MUSI zabawić się w Sherlocka emotka

Mnie w tym konkursie jako atrakcyjne i warte zachodu jawią się tylko nagrody główne, ale może w ogóle nie zostaną wydane, bo wele 90% zgłoszeń = fikcyjne bzdety.
0 0

mysia

#6147680 Napisano: 19.01.2016 18:59:54
joan napisał(a):

kadett33 napisał(a):

Mnie w tym konkursie jako atrakcyjne i warte zachodu jawią się tylko nagrody główne, ale może w ogóle nie zostaną wydane, bo wele 90% zgłoszeń = fikcyjne bzdety.

Ja póki co się wstrzymałam z zakupami, chociaż jeśli się zdecyduję to spróbuję raz i na tym koniec emotka Nie sprawdzałam regulaminu jeszcze, jakieś rezerwy przewidziane tak? emotka
0 0

zaczytana-pola

#6147682 Napisano: 19.01.2016 19:00:10
joasiajulia napisał(a):

Po tylu negatywnych wpisach na temat tego konkursu,zastanawiałam się czy jest możliwośc wygrania,chodz jednej z tych nagród....okazuje się że można....Więc zakupię jutro produkty na konkurs i o tej samej porze spróbuje-może się uda emotka

Więc chodź, pomaluj mój Świat emotka A może zakręć moim kubkiem emotka

0 0

kadett33

#6147685 Napisano: 19.01.2016 19:04:38
Mysia napisał(a):

joan napisał(a):

kadett33 napisał(a):

Ja póki co się wstrzymałam z zakupami, chociaż jeśli się zdecyduję to spróbuję raz i na tym koniec emotka Nie sprawdzałam regulaminu jeszcze, jakieś rezerwy przewidziane tak? emotka

nie, bo każdy by grał na fikcyjne dane i jakby wygrał, to zaraz by zagrał i podał prawdziwe dane i czekał na rezerwę.

Rezerwa jest tylko do Nagrody głównej która jest losowana na koniec konkursu.
0 0

mama2006

#6147699 Napisano: 19.01.2016 19:36:34
malutka456 napisał(a):

yolka123 napisał(a):

joan napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Powiem szczerze, że nie rozumiem zupełnie, jak można puszczać bezpodstawne zgłoszenia w konkursie, gdzie do wygrania jest 3 x 25.000 zł. Z nudów? Żeby se sprawdzić system i ugrać potem dwieście zeta? emotka

PS: Ogląda ktoś debatę w Parlamencie Europejskim na żywo? Z jakiego kraju był koleś z plakietką JESTEM POLAKIEM?

Chyba był to europoseł z Czech .

tak, to był Czech emotka  też oglądam emotka

chyba wszyscy oglądają
0 0

Gość: arya

#6147836 Napisano: 19.01.2016 23:08:31
joasiajulia napisał(a):

arya napisał(a):

edzia21 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Nie wiem czego nie rozumiesz. Regulamin "wspomina" o zakupie produktów promocyjnych i podaniu w zgłoszeniu danych z paragonu, a nie zmyślonych bzdetów. Wiele nagród nie zostanie wydanych, bo pewnie niejeden wpadł na taki genialny pomysł, żeby sobie "popróbować". Strasznie mnie irytuje takie podejście. Nie gram bez paragonów, a jak mnie nie stać na zakup-odpuszczam. Jak się ma szczęście, to się wygrywa jednym zgłoszeniem (znam to z autopsji). Ot takie mam spaczone podejście. 
0 0

norweska20

#6147840 Napisano: 19.01.2016 23:21:53
arya napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

arya napisał(a):

edzia21 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Nie wiem czego nie rozumiesz. Regulamin "wspomina" o zakupie produktów promocyjnych i podaniu w zgłoszeniu danych z paragonu, a nie zmyślonych bzdetów. Wiele nagród nie zostanie wydanych, bo pewnie niejeden wpadł na taki genialny pomysł, żeby sobie "popróbować". Strasznie mnie irytuje takie podejście. Nie gram bez paragonów, a jak mnie nie stać na zakup-odpuszczam. Jak się ma szczęście, to się wygrywa jednym zgłoszeniem (znam to z autopsji). Ot takie mam spaczone podejście. 

I ja muszę się zgodzić z tym podejściem. Owszem do świętych nie należę i zdarzyło mi się grać bez paragonu- ale w konkursach gdzie nie trzeba ich podawać ...a loteria- masakra-np. po przekrętach ludzi z paragonami   w loterii z niebieskim misiem auto nie zostało wydane- bo to loteria i nie ma tam ponownych losowań -(chyba że regulamin jasno o tym pisze )....dlatego ludzie tak naskoczyli na Ciebie-uznali ze tym sposobem odebrałaś szansę na nagrodę - która nie zostanie w ogóle wydana ..a loteria jak sama widzisz droga inwestycja
0 0

norweska20

#6147843 Napisano: 19.01.2016 23:24:48
otrzymał ktoś was zwrot za misionwrapsy ?
http://www.missionwraps.pl/promocje/cashback
0 0

xpac

#6147849 Napisano: 20.01.2016 00:00:48
Ktoś może wyjaśnił już punkt w Belriso gdzie mamy zapis &5 punkt 3 "Jeden Użytkownik może wziąć udział w konkursie tylko raz", chodzi o dany etap czy cały konkurs?? Nawet jak w pierwszym etapie nie wygram to już w drugim nie mogę grać??
0 0

Bucislaw

#6147852 Napisano: 20.01.2016 00:19:52
norweska20 napisał(a):

otrzymał ktoś was zwrot za misionwrapsy ?
http://www.missionwraps.pl/promocje/cashback

Tak. Po okołu 2 tygodniach przychodzi zwrot kasy na konto emotka
0 0

edzia21

#6147854 Napisano: 20.01.2016 00:38:02
xpac napisał(a):

Ktoś może wyjaśnił już punkt w Belriso gdzie mamy zapis &5 punkt 3 "Jeden Użytkownik może wziąć udział w konkursie tylko raz", chodzi o dany etap czy cały konkurs?? Nawet jak w pierwszym etapie nie wygram to już w drugim nie mogę grać??

dokładnie tak emotka
0 0

Gość: Czterdziecha

#6147856 Napisano: 20.01.2016 01:03:32
Konkursowiczki pisałyście o tej loterii w samych negatywach.Z mojej strony to była zwykła ludzka ciekawość,czy faktycznie tak trudno trafić.Niestety trafiłam bon 100zł-on ogromnie by się Mi przydał-ale zawaliłam sprawę,za co uczciwie grających przepraszam.Napisałam o tym na forum,bo chciałam być uczciwa-ale tak zrobiłam i nic na to nie poradzę...emotka Wiele z Was Mnie przekleło w duchemotka ,ale mam nadzieję że wygracie w tej Loterii wiele cennych nagród emotka (ja się wycofałam,tym jednym zakręceniem-więc nie będzie już żadnych obaw,że nagroda komuś  przepadnie z mojej stronyemotka
Pozdrawiam wszystkich i życzę udanej konkursowo środy emotka
0 0

Gość: dolly

#6147857 Napisano: 20.01.2016 01:50:22
joasiajulia napisał(a):

Konkursowiczki pisałyście o tej loterii w samych negatywach.Z mojej strony to była zwykła ludzka ciekawość,czy faktycznie tak trudno trafić.Niestety trafiłam bon 100zł-on ogromnie by się Mi przydał-ale zawaliłam sprawę,za co uczciwie grających przepraszam.Napisałam o tym na forum,bo chciałam być uczciwa-ale tak zrobiłam i nic na to nie poradzę...emotka Wiele z Was Mnie przekleło w duchemotka ,ale mam nadzieję że wygracie w tej Loterii wiele cennych nagród emotka (ja się wycofałam,tym jednym zakręceniem-więc nie będzie już żadnych obaw,że nagroda komuś  przepadnie z mojej stronyemotka

ależ łatwo pomylić uczciwość z głupotą.
0 0

xpac

#6147865 Napisano: 20.01.2016 07:33:08
joasiajulia napisał(a):

No proszę Cie nie przepraszaj  że żyjesz !! emotka Sam zagrałem z dwa razy na fikcyjne paragony z ciekawości żeby zobaczyc czy coś wpadnie i nie mam zamiaru nikogo przepraszać, a co to jakiś Trybunał O.o ?? daj sobie na looooooz dziewczyno emotka
0 0

anialistopad

#6147867 Napisano: 20.01.2016 07:38:55
Z jakiego dnia belvita informowała?
0 0