Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mysia

#6147869 Napisano: 20.01.2016 07:42:07
Już dajcie spokój, ja też nie popieram takiego "próbowania", ale jak widać coś do kobiety dotarło. Natomiast krytykuje ją osoba, która sama przyznaje, że zdarzyło jej się grac bez paragonu emotka  Dla mnie podejście aa zagram sobie bez paragonu też jest niefajne, to też pewien rodzaj próby - a zobaczę co im się podoba, a jak już wygram to wtedy KUPIĘ paragonik, a inni niech sobie grają z paragonami naiwniacy emotka  Jedyna różnica to fakt rezerwy, poza tym oszustwo. Mam wrażenie, że ludzie myślą, że dostali pewne przyzwolenie na granie bez paragonów. Po tylu wpisach w temacie Paragony, chyba większość myśl, że skoro tak dużo osób w ten sposób postępuje to czemu ja nie mogę? Szkoda gadać emotka
0 0

danaaa

#6147872 Napisano: 20.01.2016 08:03:32
anialistopad napisał(a):

Z jakiego dnia belvita informowała?

Ja mam maila na zgłoszenie z 13.01.2016
0 0

Gość: elmo

#6147873 Napisano: 20.01.2016 08:05:18
danaaa napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Z jakiego dnia belvita informowała?

Ja mam maila na zgłoszenie z 13.01.2016

Z 11 stycznia
0 0

Gość: melisa78

#6147886 Napisano: 20.01.2016 08:35:13
Mam pytanie do tego konkursu: https://www.e-kon...or.html#.Vp829lLTBB8
gdzie jest ten formularz do wypełnienia, o którym mowa w regulaminie?
Dziękuję za odpowiedź.
0 0

agicho

#6147887 Napisano: 20.01.2016 08:43:00
melisa78 napisał(a):

Mam pytanie do tego konkursu: http://www.e-konk...or.html#.Vp829lLTBB8
Dziękuję za odpowiedź.

Tu znalazłam http://fakty.inte...-konkurs,nId,2005508
0 0

Gość: melisa78

#6147944 Napisano: 20.01.2016 10:56:58
agicho napisał(a):

melisa78 napisał(a):

Mam pytanie do tego konkursu: http://www.e-konk...or.html#.Vp829lLTBB8
Dziękuję za odpowiedź.

Tu znalazłam http://fakty.inte...-konkurs,nId,2005508

Dzięki, bo nie było w zakładce, był tylko regulamin.

0 0

staszek

#6147950 Napisano: 20.01.2016 11:01:50
edzia21 napisał(a):

xpac napisał(a):

Ktoś może wyjaśnił już punkt w Belriso gdzie mamy zapis &5 punkt 3 "Jeden Użytkownik może wziąć udział w konkursie tylko raz", chodzi o dany etap czy cały konkurs?? Nawet jak w pierwszym etapie nie wygram to już w drugim nie mogę grać??

dokładnie tak emotka

A mnie się chyba gdzieś rzuciło w oczy na forum, że ktoś pytał i można brać udział więcej niż raz, ale tylko raz można wygrać.
0 0

Gość: rogalino

#6147961 Napisano: 20.01.2016 11:17:49
staszek napisał(a):

edzia21 napisał(a):

xpac napisał(a):

Ktoś może wyjaśnił już punkt w Belriso gdzie mamy zapis &5 punkt 3 "Jeden Użytkownik może wziąć udział w konkursie tylko raz", chodzi o dany etap czy cały konkurs?? Nawet jak w pierwszym etapie nie wygram to już w drugim nie mogę grać??

dokładnie tak emotka

A mnie się chyba gdzieś rzuciło w oczy na forum, że ktoś pytał i można brać udział więcej niż raz, ale tylko raz można wygrać.

Tez tak mi sie wydaje ze ktoś dostał od nich taka odpowiedz 
0 0

malenka89

#6147981 Napisano: 20.01.2016 12:17:29
z jakich dni w nocy informowała BelVita? 
0 0

norweska20

#6147987 Napisano: 20.01.2016 12:26:21
Mysia napisał(a):

Już dajcie spokój, ja też nie popieram takiego "próbowania", ale jak widać coś do kobiety dotarło. Natomiast krytykuje ją osoba, która sama przyznaje, że zdarzyło jej się grac bez paragonu emotka  Dla mnie podejście aa zagram sobie bez paragonu też jest niefajne, to też pewien rodzaj próby - a zobaczę co im się podoba, a jak już wygram to wtedy KUPIĘ paragonik, a inni niech sobie grają z paragonami naiwniacy emotka  Jedyna różnica to fakt rezerwy, poza tym oszustwo. Mam wrażenie, że ludzie myślą, że dostali pewne przyzwolenie na granie bez paragonów. Po tylu wpisach w temacie Paragony, chyba większość myśl, że skoro tak dużo osób w ten sposób postępuje to czemu ja nie mogę? Szkoda gadać emotka

Mysia ja nikogo nie krytykuje i tak jak pisałam nie jestem święta-chciałam tylko zwrócić uwagę na fakt , o którym nie wszyscy nowi konkursowicze  mogą wiedzieć  że loterię nie przewidują losowań do skutku- w ten sposób wiele nagród nie zostaje wydanych ... nie ma tam zazwyczaj rezerw ...  a co do zarzutów do mnie to w konkursie ,w którym wzięłam udział bez paragonu liczył się POMYSŁ-odp. na pytanie  ....i to on jest nagradzany( a co do ewentualnych poszukiwań paragonu , to byłby już mój problem i ryzyko), a nie numer paragonu - a jak jesteś tak bardzo uczciwa to chwała Ci bogu - pewnie los ci to wynagrodzi ....
0 0

Gość: cherry_coke

#6147989 Napisano: 20.01.2016 12:27:46
malenka89 napisał(a):

z jakich dni w nocy informowała BelVita? 

do 12.01
0 0

Gość: dzikiwiewiór

#6147998 Napisano: 20.01.2016 12:42:25
norweska20 napisał(a):

Mysia napisał(a):

Mysia ja nikogo nie krytykuje i tak jak pisałam nie jestem święta-chciałam tylko zwrócić uwagę na fakt , o którym nie wszyscy nowi konkursowicze  mogą wiedzieć  że loterię nie przewidują losowań do skutku- w ten sposób wiele nagród nie zostaje wydanych ... nie ma tam zazwyczaj rezerw ...  a co do zarzutów do mnie to w konkursie ,w którym wzięłam udział bez paragonu liczył się POMYSŁ-odp. na pytanie  ....i to on jest nagradzany( a co do ewentualnych poszukiwań paragonu , to byłby już mój problem i ryzyko), a nie numer paragonu - a jak jesteś tak bardzo uczciwa to chwała Ci bogu - pewnie los ci to wynagrodzi ....

bez przesady, tam jest tyle nagród, że i tak zakupy się zwracają na 4 zgłoszenia mam 2 wygrane (100x2) więc jestem do przodu emotka
trzeba tylko dobrze kręcić kubkiem emotka
0 0

Gość: slonko365

#6148032 Napisano: 20.01.2016 13:30:19
norweska20 napisał(a):

Ale serio myślisz, że dla jakiegokolwiek organizatora liczy się POMYSŁ? Dla każdego, prowadzącego firmę liczą się wyniki finansowe. A konkursy i wszelkie inne "działalności marketingowe" są po to robione, żeby sobie zrobić reklamę, dobry PR, żeby sklepy chętniej wzięły produkty "bo dbamy o odsprzedaż". Pomijam już zupełnie fakt, że zdecydowana większość tych "pomysłów" to jest żenada nie do zastosowania w jakiejkolwiek rzeczywistej akcji reklamowej.
Jasno i węzłowato: dla organizatora liczy się SPRZEDAŻ. Jak jej nie będzie, to nie będzie konkursów. Bo po co robić coś, co nie przynosi efektów... A zatem każdy, kto wysyła konkursy bez paragonów, żeruje na tych konkursowiczach, którzy produkty kupują. Jakby wszyscy przestali, to organizator nie zauważając większej sprzedaży w czasie trwania konkursu np. w jakiejś sieci w której był konkurs, da sobie spokój. Czyli to takie jakby podcinanie gałęzi, na której się siedzi, nie? emotka
0 0

freyja88

#6148041 Napisano: 20.01.2016 13:44:57
Czy ktoś z Was pytal moze Szanownego GRAFa kiedy ma zamiar powiadamiać z Palmolive?
0 0

renatak0

#6148042 Napisano: 20.01.2016 13:45:37
buncia88 napisał(a):

Czy ktoś z Was pytal moze Szanownego GRAFa kiedy ma zamiar powiadamiać z Palmolive?

Pytałam mailowo nie raczyli odpisac
0 0

Morti84

#6148121 Napisano: 20.01.2016 15:57:25
renatak0 napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Na FB podali że proszą jeszcze o chwilkę cierpliwości bo mają dużo zgłoszeń.
0 0

Morti84

#6148122 Napisano: 20.01.2016 15:58:15
Czy ktoś może ma informację czy ze Świątecznej loterii Winiary będzie rezerwa ?
0 0

stefania7

#6148123 Napisano: 20.01.2016 15:59:19
Morti84 napisał(a):

Czy ktoś może ma informację czy ze Świątecznej loterii Winiary będzie rezerwa ?

regulamin mówi, że nie
0 0

qst

#6148125 Napisano: 20.01.2016 16:09:20
norweska20 napisał(a):

arya napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

arya napisał(a):

edzia21 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Tak na chybił trafił wpisałam w nascafe byle jakie dane zakreciłam kubkiem i 100zł przepadło.......może w końcu zagrać w toemotka Zapisałam o której godzinie z minutami i sekundami....

swoją drogą...ciekawe ile osób praktykuje takie zagrywki emotka

Chyba dla rozrywki, też sobie pokręcę emotka Dżizys, to się nie dzieje naprawdę emotka

Dżizys dlaczego????Nie rozumiem....Może Ciebie stać na kilka paragonów do tego konkursu-mnie nie-a nagrody super....Zapewne jest dużo osób takich jak ja którzy spróbowali...Może bramki otwierają się codziennie o tej samej porze.... i może jest teraz szansa na wygraną......

Nie wiem czego nie rozumiesz. Regulamin "wspomina" o zakupie produktów promocyjnych i podaniu w zgłoszeniu danych z paragonu, a nie zmyślonych bzdetów. Wiele nagród nie zostanie wydanych, bo pewnie niejeden wpadł na taki genialny pomysł, żeby sobie "popróbować". Strasznie mnie irytuje takie podejście. Nie gram bez paragonów, a jak mnie nie stać na zakup-odpuszczam. Jak się ma szczęście, to się wygrywa jednym zgłoszeniem (znam to z autopsji). Ot takie mam spaczone podejście. 

I ja muszę się zgodzić z tym podejściem. Owszem do świętych nie należę i zdarzyło mi się grać bez paragonu- ale w konkursach gdzie nie trzeba ich podawać ...a loteria- masakra-np. po przekrętach ludzi z paragonami   w loterii z niebieskim misiem auto nie zostało wydane- bo to loteria i nie ma tam ponownych losowań -(chyba że regulamin jasno o tym pisze )....dlatego ludzie tak naskoczyli na Ciebie-uznali ze tym sposobem odebrałaś szansę na nagrodę - która nie zostanie w ogóle wydana ..a loteria jak sama widzisz droga inwestycja

Z kolei w loterii fioletowej strony od milka nie została wydana nagroda główna 100 tysięcy zł ponieważ laureat główny oraz dwóch laureatów rezerwowych nie spełniło regulaminu emotka  naliczyłem jeszcze że w tej loterii przepadło 12 smartphonów, 15 tabletów, 11 puf, 8 słuchawek, 19 walizek emotka

a skoro już mowa o niebieskim misiu, ktoś wie co z pozostałymi fotelikami? z ostatniego etapu widzę tylko 4 zwycięzców, reszta przepadła?
0 0

Gość: mariolakal

#6148126 Napisano: 20.01.2016 16:17:41
Morti84 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

buncia88 napisał(a):

Na FB podali że proszą jeszcze o chwilkę cierpliwości bo mają dużo zgłoszeń.

Skoro nie chcieli numeru paragonu przy zgłoszeniu to teraz mają nawał... emotka
0 0