Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

bethan

#6191979 Napisano: 04.05.2016 23:15:48
mczarna napisał(a):

trzeba go trzymać pod odpowiednim kontem.

Tylko w jakim banku? emotka
0 0

edzia21

#6191987 Napisano: 04.05.2016 23:23:48
magnus napisał(a):

mczarna napisał(a):

Natie77 napisał(a):

Dwa pytanka, wygrał już ktoś w nałęczowiance?W jaki sposób informują?

I... czy tylko ja mam problem z zobaczeniem i odczytaniem kodu z laysów?

W Nalęczowiance ktoś tam juz wygrał...W Laysach j.w. Nie wiem co Wy macie za problem z tymi kodami...Każdy da radę odczytać,tylko w zależności od światła trzeba go trzymać pod odpowiednim kontem. P.S. W loteriach zauważyłam prawdopodobieństwo 1 zgłoszenie = wygrana ( albo nie,hehe), a im więcej zgłoszeń to więcej na NIE ( bez paczki sprzątaczki i wygraj z glade):p
P.S.Nie wspomnę już o loteriach u IQ Marketing, np. Halls itd, Mondelez, gdzie jedna osoba wygrywa kilka nagród dziennie...

W dużych paczkach nie ma problemy, ale w małych niestety jest. Mnie trafiły się 2 małe cebulkowe bez kodówemotka
Nie pomogło konto emotka , światło, nawet bank

Bo to był SKOK, a nie bank emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6191988 Napisano: 04.05.2016 23:24:02
bethan napisał(a):

mczarna napisał(a):

gdzieś była w necie instrukcja jak czytać tak nadrukowane kody jak w lay'sach, ale to pikuś przy odpowiednim kącie i świetle emotka  ale jak czytać kody w Bakusiu?....... 
0 0

luimig

#6191992 Napisano: 04.05.2016 23:27:09
kody w Laysach to tym razem porażka.. w pierwszej paczce szukając tak porwałam zgrzewkę (myślałam, że będą jakieś widoczne znaki emotka  że albo wcale kodu nie bylo albo skutecznie go unieszkodliwiłam (i będę musiała kupić nową paczkę... a miałam zamiar zjeść chipsy tylko z 2 emotka
0 0

Gość: siasiolka

#6191993 Napisano: 04.05.2016 23:30:24
Jak długo oczekuje się na maila potwierdzającego zgodność przesłanych danych i paragonu w paczce sprzątaczce?
Paragony wysyłane na zestawy były potwierdzane do max 3dni
a ten na windomatica nie dostał potwierdzenia od 2 tygodni
0 0

fragles

#6191995 Napisano: 04.05.2016 23:48:59
magnus napisał(a):

mczarna napisał(a):

Natie77 napisał(a):

Dwa pytanka, wygrał już ktoś w nałęczowiance?W jaki sposób informują?

I... czy tylko ja mam problem z zobaczeniem i odczytaniem kodu z laysów?

W Nalęczowiance ktoś tam juz wygrał...W Laysach j.w. Nie wiem co Wy macie za problem z tymi kodami...Każdy da radę odczytać,tylko w zależności od światła trzeba go trzymać pod odpowiednim kontem. P.S. W loteriach zauważyłam prawdopodobieństwo 1 zgłoszenie = wygrana ( albo nie,hehe), a im więcej zgłoszeń to więcej na NIE ( bez paczki sprzątaczki i wygraj z glade):p
P.S.Nie wspomnę już o loteriach u IQ Marketing, np. Halls itd, Mondelez, gdzie jedna osoba wygrywa kilka nagród dziennie...

W dużych paczkach nie ma problemy, ale w małych niestety jest. Mnie trafiły się 2 małe cebulkowe bez kodówemotka
Nie pomogło konto emotka , światło, nawet bank

U mnie w całym blistrze małych cebulkowych nie było kodów. I nie dlatego, że nie umiałem ich znaleźć emotka
0 0

radosna

#6191998 Napisano: 04.05.2016 23:53:42
Informacja dla osób, które (jak ja) nie miały kodu w promocyjnej paczce Lay's.
Witam,
W zaistniałej sytuacji zamówiony zostanie kurier na koszt Organizatora,
który odbierze od Państwa paczki z nieczytelnymi kodami. Po weryfikacji
opakowań zostaną Państwu zwrotnie wiadomością mail przesłane nowe kody.
Prosimy o przygotowanie paczki z opakowaniami oraz podanie danych do
odbioru: imię i nazwisko, adres (ulica, numer domu/mieszkania, kod, miasto),
telefonu kontaktowego.
Skontaktujemy się z Państwem telefonicznie w celu umówienia daty odbioru.
Z góry dziękujemy.
Pozdrawiam
Zespół Obsługi Konkursu

0 0

nkba

#6192003 Napisano: 05.05.2016 00:11:10
giulietta napisał(a):

bethan napisał(a):

mczarna napisał(a):

gdzieś była w necie instrukcja jak czytać tak nadrukowane kody jak w lay'sach, ale to pikuś przy odpowiednim kącie i świetle emotka  ale jak czytać kody w Bakusiu?....... 

o właśnie!!! Ja kilka opakowań prześwietliłam latarką i za nic nie można było odczytać emotka Mądra (?) wymyśliłam, ze jak zeskrobie etykietę to odczytam... i d..pa! Kod zeskrobał się razem z etykieta emotka
0 0

zonka78

#6192017 Napisano: 05.05.2016 08:20:59
Czy zostawiacie sobie paczki ze zgłoszonymi kodami Lays?  Na profilu fb lays ktoś pisze, że będą je sprawdzaćemotka Nie chce mi się wierzyć, w regulaminie nic nie ma na ten temat.
0 0

shell

#6192021 Napisano: 05.05.2016 08:31:09
zonka78 napisał(a):

Czy zostawiacie sobie paczki ze zgłoszonymi kodami Lays?  Na profilu fb lays ktoś pisze, że będą je sprawdzaćemotka Nie chce mi się wierzyć, w regulaminie nic nie ma na ten temat.

Pytałam ostatnio o to, to ktoś mi odpisał, że mogę sobie te opakowania nawet zjeść emotka
Ale nadal nie wiem czy wyrzucić mogę emotka
Wydaje  mi się, że nie trzeba ich zachowywać - nie ma w regulaminie nic na temat przedstawiania do okazania opakowania po Lay's, by odebrać nagrodę.
0 0

olahorub

#6192024 Napisano: 05.05.2016 08:57:05
shell napisał(a):

zonka78 napisał(a):

Pytałam ostatnio o to, to ktoś mi odpisał, że mogę sobie te opakowania nawet zjeść emotka
Ale nadal nie wiem czy wyrzucić mogę emotka
Wydaje  mi się, że nie trzeba ich zachowywać - nie ma w regulaminie nic na temat przedstawiania do okazania opakowania po Lay's, by odebrać nagrodę.

Ludzie... jakiś noname napisał na fb komentarz, a wy od razu afera. POTWIERDZONE PIERWSZEGO DNIA INFO OD ORGANIZATORA: NIE TRZEBA ZACHOWYWAĆ OPAKOWANIA.

Przestańcie siać wiatr, bo pozrywa wam kapeelusze emotka
0 0

mczarna

#6192034 Napisano: 05.05.2016 09:20:28
bethan napisał(a):

mczarna napisał(a):

Gdzieś  w Szwajcarii najlepiej☺A tak na serio to miało być  kątem ale późno było i mózg już odmawiał posłuszeństwa:P 
0 0

dorcia0221-wp-pl

#6192041 Napisano: 05.05.2016 09:42:08
Czy biedronka informuje z coca coli z 4 etapu.
0 0

Gość: kasiaw1431

#6192042 Napisano: 05.05.2016 09:43:44
@[email protected] napisał(a):

Czy biedronka informuje z coca coli z 4 etapu.

Też jestem ciekawa
0 0

magisterek

#6192066 Napisano: 05.05.2016 10:28:40
Czy ktoś ze szczęśliwców PUF z Lay's pochwali się wygranym dialogiem, ku pokrzepieniu nadziei na pufę u innych emotka
0 0

Gość: brudny

#6192067 Napisano: 05.05.2016 10:29:58
Dla tych co nie wiedzą - w Lidlu jest teraz Nałęczowianka po 1zł na ten konkurs: 

https://www.e-kon...yskocz-z-kapci2.html

Have fun! emotka
0 0

kajmakam1

#6192070 Napisano: 05.05.2016 10:31:36
Czy ktoś się orientuje - w Laysach w okienku z tekstem "to nie moja koszulka" od początku było odwrotnie (jak się kliknie miniaturę żeby uzupełnić to chipsy zamieniają się miejscami), czy teraz jest jakiś błąd i będzie tak jak na miniaturce?
0 0

aerdna

#6192072 Napisano: 05.05.2016 10:34:24
kajmakam1 napisał(a):

Czy ktoś się orientuje - w Laysach w okienku z tekstem "to nie moja koszulka" od początku było odwrotnie (jak się kliknie miniaturę żeby uzupełnić to chipsy zamieniają się miejscami), czy teraz jest jakiś błąd i będzie tak jak na miniaturce?

3 dni temu był już ten błąd. Nie wiem jak wczesniej
0 0

kajmakam1

#6192074 Napisano: 05.05.2016 10:36:39
aerdna napisał(a):

kajmakam1 napisał(a):

3 dni temu był już ten błąd. Nie wiem jak wczesniej

dzięki! emotka
0 0

Gość: defed

#6192076 Napisano: 05.05.2016 10:37:43
kajmakam1 napisał(a):

od początku wypełniona chmurka jest tak na opak względem miniaturki i też mi to nie w smak  emotka
0 0