Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: kotmarian

#5160151 Napisano: 25.04.2012 09:25:29
deva napisał(a):

ktosiu napisał(a):

deva napisał(a):

mój świat konkursowy się zawalił: nigdy mi do głowy nie przyszło wysyłać sms dłuższy niż 160 znaków, bo tako rzecze regulamin...poza tym wolałabym, żeby nie publikowali nagrodzonych haseł, bo potem są kradzieże no i oczywiście wkurzam się, że nie wpadłam na to, żeby im aż tak wazelinować

Ale czytając nagrodzone teksty już wiesz, że wazelinować trzeba. Ja w takiej błogiej nieświadomości tkwiłam przez chyba rok. Nie rozumiałam czemu nic nie wygrywam w promocyjnych, aż raz... zobaczyłam nagrodzone hasła. I mi się otworzyły oczy emotka KREATYWNA WAZELINKA i efekty są emotka

też prawda, człowiek zachodzi w głowę czemu nie wygrwa, ale czasem hasła są za ładne, żeby wygrać nie musza być najwyższych lotów, byleby wazelina była

jako, że KAMIS groill to też ta firma ALBEDO- radzę wysyłać sms nie tyle o treści GRILL ale o treści GRILL KOCHAM KAMISA - wtedy automat może bardziej... wylosuje:D emotka emotka
0 0

deva

#5160155 Napisano: 25.04.2012 09:27:59
nocti napisał(a):

joan napisał(a):

nocti napisał(a):

I to jest myśl emotka emotka Za błędy się płaci. Byleby się nie chcieli wykupić koszem produktów w stylu Wedla i nieprzyznanych piłek emotka

Lepiej, żeby im tak głupi pomysł nawet przez myśl nie przeszedł, Internet to skuteczna broń przeciwko firmom, co ruchają klientów...

Powiem tak... mam wielki uraz do produktów Palette więc nikomu nie życzę otrzymania rekompensaty w postaci kosza produktów... emotka

A co do wazelinki - też się nie spodziewałam, że aż tak trzeba się podlizywać Palette. Inne konkursy za to pokazały mi, że nie trzeba nawet wspominać o sponsorze i można wygrać porządną nagrodę. Czyli po raz kolejny - nie ma reguły. emotka

trzeba być jasnowidzem, albo uderzać na różne sposoby, jajcarsko, poetycko, wierszem, prozą i wazeliną i bez wazeliny
0 0

79magda

#5160156 Napisano: 25.04.2012 09:28:11
nocti napisał(a):

Powiem tak... mam wielki uraz do produktów Palette więc nikomu nie życzę otrzymania rekompensaty w postaci kosza produktów... emotka

Kosz jest po to, by go potem założyć na głowę w celu ukrycia fryzury
emotka
0 0

joan

#5160158 Napisano: 25.04.2012 09:28:28
cc_investigator napisał(a):

Ale powiedzmy, że o gustach się nie dyskutuje.
Dyskutować można jednak o konkretnym złamaniu regulaminu, w postaci przekroczenia liczby znaków. I na tym powinny opierać się reklamacje. Gdybym wygrała (nawet biżuterię), na pewno bym jedną wysłała.

O gustach nie chcę dyskutować, bo to bez sensu.
Nie wygrałam, ale i tak wysłałam reklamację, w imieniu tych, którzy nie zaglądają na forum. Błędy można popełniać, ale błędy się naprawia.
0 0

Gość: nocti

#5160161 Napisano: 25.04.2012 09:29:05
79magda napisał(a):

nocti napisał(a):

emotka

Albo nosić zamiast włosów gdy te sobie po prostu wypadną emotka emotka
0 0

ashley878

#5160175 Napisano: 25.04.2012 09:37:05
79magda napisał(a):

nocti napisał(a):

emotka

łehehehhee uwielbiam! emotka emotka emotka
0 0

asiatko

#5160176 Napisano: 25.04.2012 09:37:18
kotmarian napisał(a):

deva napisał(a):

ktosiu napisał(a):

deva napisał(a):

mój świat konkursowy się zawalił: nigdy mi do głowy nie przyszło wysyłać sms dłuższy niż 160 znaków, bo tako rzecze regulamin...poza tym wolałabym, żeby nie publikowali nagrodzonych haseł, bo potem są kradzieże no i oczywiście wkurzam się, że nie wpadłam na to, żeby im aż tak wazelinować

Ale czytając nagrodzone teksty już wiesz, że wazelinować trzeba. Ja w takiej błogiej nieświadomości tkwiłam przez chyba rok. Nie rozumiałam czemu nic nie wygrywam w promocyjnych, aż raz... zobaczyłam nagrodzone hasła. I mi się otworzyły oczy emotka KREATYWNA WAZELINKA i efekty są emotka

też prawda, człowiek zachodzi w głowę czemu nie wygrwa, ale czasem hasła są za ładne, żeby wygrać nie musza być najwyższych lotów, byleby wazelina była

jako, że KAMIS groill to też ta firma ALBEDO- radzę wysyłać sms nie tyle o treści GRILL ale o treści GRILL KOCHAM KAMISA - wtedy automat może bardziej... wylosuje:D emotka emotka

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ałaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa emotka emotka
0 0

cc_investigator

#5160180 Napisano: 25.04.2012 09:38:36
W nawiązaniu do haseł z Palette (wazelinka wazelinkę pogania), czy osoby, któym udało się coś złapać w Wiośnie pachnącej, też chwaliły tak markę? Bo właśnie wysłałam piękne hasełko, ale bez wazelinki.
0 0

joan

#5160182 Napisano: 25.04.2012 09:39:38
79magda napisał(a):

nocti napisał(a):

emotka

No ba, a jak wygodnie się wtedy zakupy robi! emotka

http://m.ariva.de...orb_kopf_233649p.jpg
0 0

ktosiu

#5160190 Napisano: 25.04.2012 09:41:27

W nawiązaniu do haseł z Palette (wazelinka wazelinkę pogania), czy osoby, któym udało się coś złapać w Wiośnie pachnącej, też chwaliły tak markę? Bo właśnie wysłałam piękne hasełko, ale bez wazelinki.

Ja też wysłałam kiedyś fajne, wesołe hasełko bez wazelinki i... pudło! Nawet chemii nie wygrałam. Od osoby, której się udało wygrać wiem, że pisała bardzo pod sponsora.
0 0

henryczka62

#5160196 Napisano: 25.04.2012 09:43:33
ktosiu napisał(a):

Ja też wysłałam kiedyś fajne, wesołe hasełko bez wazelinki i... pudło! Nawet chemii nie wygrałam. Od osoby, której się udało wygrać wiem, że pisała bardzo pod sponsora.

ja wygrałam produkty hasłem które nic wspólnego nie miało ze sponsorem
0 0

cc_investigator

#5160197 Napisano: 25.04.2012 09:43:44
ktosiu napisał(a):

Kurcze, a taka byłam zadowolona z siebie.
Trzeba będzie wymyśleć drugie.
A ta osoba grała w lokalnym, czy w ogółnopolskim?
0 0

isiulka

#5160200 Napisano: 25.04.2012 09:44:15
Ale wy pitolicie, w konkursach chodzi o to by wygrać, a skoro słodzenie marce daje rezultaty to nie bede pisać o cenzura marynie, chyba normalne czy zbyt skomplikowane dla co poniektórych?
0 0

cc_investigator

#5160202 Napisano: 25.04.2012 09:44:59
henryczka62 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

ja wygrałam produkty hasłem które nic wspólnego nie miało ze sponsorem

Ale w wiośnie poachnacej? Chodzi mi o ten konkretny konkurs.
Mi też udało się wygrać główną, nie nawiązując do sponsora, ale to różnie bywa. A Palette daje do myślenia
0 0

Gość: krynio

#5160203 Napisano: 25.04.2012 09:45:10
J
ktosiu napisał(a):

To już wszyscy wiemy że trzeba wazelinować to tak róbmy, nie wiem w czym problem
0 0

henryczka62

#5160206 Napisano: 25.04.2012 09:46:52
cc_investigator, tak w wiośnie pachnącej
0 0

notta

#5160207 Napisano: 25.04.2012 09:47:34
krynio napisał(a):

J

ktosiu napisał(a):

To już wszyscy wiemy że trzeba wazelinować to tak róbmy, nie wiem w czym problem

to wy wazelinujcie a ja pozostanę przy swojej skromności emotka . Dzięki czemu będę się wyróżniać na tle konkurencji xD. Może to coś pomoże?
0 0

joan

#5160211 Napisano: 25.04.2012 09:50:15
isiulka napisał(a):

Ale wy pitolicie, w konkursach chodzi o to by wygrać, a skoro słodzenie marce daje rezultaty to nie bede pisać o cenzura marynie, chyba normalne czy zbyt skomplikowane dla co poniektórych?

emotka To oczywista oczywistość.
0 0

asia670

#5160213 Napisano: 25.04.2012 09:50:48
iva napisał(a):

krynio napisał(a):

J

ktosiu napisał(a):

to wy wazelinujcie a ja pozostanę przy swojej skromności emotka . Dzięki czemu będę się wyróżniać na tle konkurencji xD. Może to coś pomoże?

W poniedziałek miałam telefon o wygranej dodatk.z wiosny-mój sms nie miał nic wspólnego z produktami,a wygrał emotka
0 0

turli

#5160214 Napisano: 25.04.2012 09:51:19
krynio napisał(a):

J

ktosiu napisał(a):

Ja na wiosnę wazelinę posłałam ale nagród nie wygrałam. - Nie ma reguły. Co do Palette nie grałam ale też nie sądziłam że tylu Panów farbuje włosy emotka
0 0