Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

aurorcia

#6436987 Napisano: 04.12.2017 21:31:47
zabcia0410 napisał(a):

ace napisał(a):

aurorcia napisał(a):

ace napisał(a):

Czy w konku z Allegro trzeba zrobić zakupy za 100zl u jednego sprzedawcy czy mozna połączyć zakupy u kilku?

Można u kilku.

Super emotka Dziękuję emotka

a jak wtedy ma się to do zapisu w regulaminie  cyt .z zastrzeżeniem, że płatność za Transakcję na Allegro odbędzie się w ramach jednej płatności;można tak kilku sprzedających opłacić jedną transakcja?

Oczywiście, że można.
0 0

ace

#6436991 Napisano: 04.12.2017 21:35:18
aurorcia napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

ace napisał(a):

aurorcia napisał(a):

ace napisał(a):

Czy w konku z Allegro trzeba zrobić zakupy za 100zl u jednego sprzedawcy czy mozna połączyć zakupy u kilku?

Można u kilku.

Super emotka Dziękuję emotka

a jak wtedy ma się to do zapisu w regulaminie  cyt .z zastrzeżeniem, że płatność za Transakcję na Allegro odbędzie się w ramach jednej płatności;można tak kilku sprzedających opłacić jedną transakcja?

Oczywiście, że można.

Nigdy tak nie kupowałam, ale właśnie widziałąm że jest taka opcja. A już od dłuższego czasu chiałąm wziąć udział w tym konku, ale teraz jestem na takim etapie, że w ogóle niczego nie potrzebuje (totalnie nic mi nie przychodzi do głowy (prezenty na święta też już mam od 2 miesięcy emotka ). A tak może coś uciułam emotka
0 0

delvitto

#6436994 Napisano: 04.12.2017 21:43:10
czy myślicie, że ten licznik biorących udział tutaj (sałatki):
https://www.nieprzespijzimy.pl/form
jest wiarygodny?
na tę opaskę aż tyle osób chętnych, a lepszych nagród naprawdę mniej ludzi chce?
0 0

jokan

#6437000 Napisano: 04.12.2017 21:59:19
delvitto napisał(a):

jest wiarygodny?
na tę opaskę aż tyle osób chętnych, a lepszych nagród naprawdę mniej ludzi chce?

tez sie nad tym zastanawialam...dziwne to dla mnie jest
0 0

trebor1

#6437017 Napisano: 04.12.2017 22:39:21
ace napisał(a):

Nigdy tak nie kupowałam, ale właśnie widziałąm że jest taka opcja. A już od dłuższego czasu chiałąm wziąć udział w tym konku, ale teraz jestem na takim etapie, że w ogóle niczego nie potrzebuje (totalnie nic mi nie przychodzi do głowy (prezenty na święta też już mam od 2 miesięcy emotka ). A tak może coś uciułam emotka

jakby co służę pozycjami z mojej listy z  listu do Mikołaja emotka   nie ma co na siłę wymyślać  w ostatniej chwili, na chybcika, jak tu rysuje się możliwość zrobienia takiej a la "szlachetnej paczki"  dla konkursowej sieroty emotka
2 ace, 1mariusz 0

Bimbusia

#6437018 Napisano: 04.12.2017 22:42:15
Czy konkurs wedla w lewiatanie ogranicza zgłoszenie do 1 smsa czy zgloszenie moze obejmowac wiecej smsow? Bo juz sama nie wiem...
0 0

trebor1

#6437020 Napisano: 04.12.2017 22:45:48
poprostuanette napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

Ktoś słuchał co dziś wygrało autko z allegro?

rowerek stacjonarny. Żona ma satsfakcję, dziecko wieszak na ubranie a kod bawi się pedałami

trochę politycznie to zajechało...
ale to nie kodzie, ale było coś o kocie, a pedałami to się zabawiał zdaje się pies (bo w odróżnieniu od psów na baby, ten był najwidoczniej na chłopy)
ogólnie na tle wcześniejszych wyróżnionych, to nawet fajne było, jeśli kto ktoś stąd to gratuluję
0 0

dolly

#6437023 Napisano: 04.12.2017 22:57:25
Bimbusia napisał(a):

Czy konkurs wedla w lewiatanie ogranicza zgłoszenie do 1 smsa czy zgloszenie moze obejmowac wiecej smsow? Bo juz sama nie wiem...

max. 160 znaków ze spacjam
1 Bimbusia 0

Bimbusia

#6437024 Napisano: 04.12.2017 23:03:31
dolly napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

max. 160 znaków ze spacjam

Dziekuje bardzo emotka
0 0

mrmax

#6437060 Napisano: 05.12.2017 07:50:04
a po cichaczu konkurs wedla w lewiatanie został przedłużony do 10 grudnia... niepoważna jest ta agencja
0 0

tamlin111

#6437065 Napisano: 05.12.2017 08:12:57
Czy miał ktos tak, że w Desperadosie wyskakuje mu powiadomienie, że limit gier wyczerpany, a nie było grane? Jak to zresetować?
0 0

defed

#6437074 Napisano: 05.12.2017 08:54:35
mrmax napisał(a):

a po cichaczu konkurs wedla w lewiatanie został przedłużony do 10 grudnia... niepoważna jest ta agencja

emotka  Faktycznie, wrzucili poprawiony regulamin. I nie że z aneksem, tylko zgumowali datę i wpisali sobie nową emotka  O takich zmianach powinni informować na bieżąco wszystkich uczestników co najmniej smsem! emotka
0 0

jokan

#6437081 Napisano: 05.12.2017 09:08:37
defed napisał(a):

mrmax napisał(a):

emotka  Faktycznie, wrzucili poprawiony regulamin. I nie że z aneksem, tylko zgumowali datę i wpisali sobie nową  emotka  O takich zmianach powinni informować na bieżąco wszystkich uczestników co najmniej smsem!  emotka

taaa, a pozniej zmienia na 15 grudnia i tak do konca roku przeczolgaja....oj juz zaluje, ze wzielam udzialemotka
0 0

stellasz

#6437097 Napisano: 05.12.2017 09:45:41
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-sunlight-w-sieci-lidl.html#.WiZb_6OWzDe lecę dzisiaj do Lidla po sunlight bo obmyśliłam sobie zgłoszenie, a tu Pani mi mówi że Lidl tej marki nie prowadzi emotka  . Co to do jasnej ..... ma być. Tylko mnie deszcz złapał emotka
0 0

zaczytana-pola

#6437099 Napisano: 05.12.2017 09:50:27
stellasz napisał(a):

https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-sunlight-w-sieci-lidl.html#.WiZb_6OWzDe lecę dzisiaj do Lidla po sunlight bo obmyśliłam sobie zgłoszenie, a tu Pani mi mówi że Lidl tej marki nie prowadzi emotka  . Co to do jasnej ..... ma być. Tylko mnie deszcz złapał emotka

Są w Lidlu te kapsułki. Widziałam jakiś czas temu.
0 0

masza

#6437101 Napisano: 05.12.2017 09:51:30
zaczytana-pola napisał(a):

stellasz napisał(a):

na stałe nie prowadzi,ale musza być w promocji przy kasach , albo w którymś ze szczytów ustawione
0 0

joan

#6437103 Napisano: 05.12.2017 09:56:57
masza napisał(a):

stellasz napisał(a):

na stałe nie prowadzi,ale musza być w promocji przy kasach , albo w którymś ze szczytów ustawione

W moich Lidlach nigdzie nie ma żadnych produktów marki Sunlight, za to w cioool ich odpowiedników marek Fairy i Finish + dodatkowa promocja na ichniejsze Wcośtam emotka Jak zwykle smolarowy konkurs "dla klientów a nie tych mend konkursowiczów", gdzie w sklepach nie ma produktów, nie ma plakatów o konkursie, nie ma info o konkursie w gazetce i nie ma info o konkursie na stronie Lidla... dla klientów, eh... emotka
1 stellasz 0

szczupak

#6437105 Napisano: 05.12.2017 10:00:14
defed napisał(a):

mrmax napisał(a):

emotka  Faktycznie, wrzucili poprawiony regulamin. I nie że z aneksem, tylko zgumowali datę i wpisali sobie nową  emotka  O takich zmianach powinni informować na bieżąco wszystkich uczestników co najmniej smsem!  emotka

A co z ta sprawą ze dubluje się prefiks i numer smsa lewiatan i leclerc?
Coś się wyjaśniło? 
0 0

alicie2570

#6437108 Napisano: 05.12.2017 10:04:48
jokan napisał(a):

delvitto napisał(a):

jest wiarygodny?

tez sie nad tym zastanawialam...dziwne to dla mnie jest

ale tu są dwie opaski do wygrania w zestawie więc może tyle chętnych, zresztąemotka te opaski sa teraz bardzo na czasie
0 0

stellasz

#6437112 Napisano: 05.12.2017 10:09:55
masza napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

stellasz napisał(a):

Myślałam, że nie widzę, schowali mi na złość - więc zapytałam i Pani mi jasno odpowiedziała, że nie mają emotka
1 joan 0