Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Urbanek

#6437114 Napisano: 05.12.2017 10:12:32
tamlin111 napisał(a):

Czy miał ktos tak, że w Desperadosie wyskakuje mu powiadomienie, że limit gier wyczerpany, a nie było grane? Jak to zresetować?

no ja też chciałem kolejny kod dodać to kod błędny i też później limit gier wyczerpany wyskoczyło emotka
0 0

biokoo

#6437115 Napisano: 05.12.2017 10:14:19
stellasz napisał(a):

masza napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

stellasz napisał(a):

https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-sunlight-w-sieci-lidl.html#.WiZb_6OWzDe lecę dzisiaj do Lidla po sunlight bo obmyśliłam sobie zgłoszenie, a tu Pani mi mówi że Lidl tej marki nie prowadzi emotka  . Co to do jasnej ..... ma być. Tylko mnie deszcz złapał emotka

Są w Lidlu te kapsułki. Widziałam jakiś czas temu.

na stałe nie prowadzi,ale musza być w promocji przy kasach , albo w którymś ze szczytów ustawione

Myślałam, że nie widzę, schowali mi na złość - więc zapytałam i Pani mi jasno odpowiedziała, że nie mają emotka

a to tylko kapsułki z tego sa czy jakies plyny tez?
0 0

joan

#6437116 Napisano: 05.12.2017 10:15:10
stellasz napisał(a):

Myślałam, że nie widzę, schowali mi na złość - więc zapytałam i Pani mi jasno odpowiedziała, że nie mają emotka

Kiedyś już był podobny problem - chodziło bodajże o markę Surf...
0 0

tamlin111

#6437123 Napisano: 05.12.2017 10:27:26
Urbanek napisał(a):

tamlin111 napisał(a):

Czy miał ktos tak, że w Desperadosie wyskakuje mu powiadomienie, że limit gier wyczerpany, a nie było grane? Jak to zresetować?

no ja też chciałem kolejny kod dodać to kod błędny i też później limit gier wyczerpany wyskoczyło emotka

U mnie to w ogóle magia, chciałam zagrac od męża, który nigdy jeszcze nie grał i to samo powiadomienie. Pisałam na fb, ale mnie zbywają emotka
0 0

stellasz

#6437125 Napisano: 05.12.2017 10:29:08
joan napisał(a):

stellasz napisał(a):

Kiedyś już był podobny problem - chodziło bodajże o markę Surf...

Surf teraz mają emotka
0 0

joan

#6437129 Napisano: 05.12.2017 10:35:34
stellasz napisał(a):

Surf teraz mają emotka

A Sunlight znajdziesz tam w styczniu emotka

Z innej beczki: pamiętajcie, że 18.12.2017 jest dodatkowe losowanie biletów do Multikina z Kinder Bueno emotka Żebyście czasem przy przedświątecznych porządkach nie wyrzucili opakowań i paragonów emotka

katarynka-199

#6437141 Napisano: 05.12.2017 10:48:03
Czy Heniek to informuję z dnia na dzień? 
0 0

malgosia74

#6437147 Napisano: 05.12.2017 10:52:59
katarynka-199 napisał(a):

Czy Heniek to informuję z dnia na dzień? 

Tak w dni powszednie około 17 a za pt, sb, nd w poniedziałek tez Ok 17 emotka

szczupak

#6437149 Napisano: 05.12.2017 10:55:42
szczupak napisał(a):

defed napisał(a):

mrmax napisał(a):

a po cichaczu konkurs wedla w lewiatanie został przedłużony do 10 grudnia... niepoważna jest ta agencja

emotka  Faktycznie, wrzucili poprawiony regulamin. I nie że z aneksem, tylko zgumowali datę i wpisali sobie nową  emotka  O takich zmianach powinni informować na bieżąco wszystkich uczestników co najmniej smsem!  emotka

A co z ta sprawą ze dubluje się prefiks i numer smsa lewiatan i leclerc?
Coś się wyjaśniło? 

0 0

mrmax

#6437160 Napisano: 05.12.2017 11:04:23
szczupak napisał(a):

szczupak napisał(a):

defed napisał(a):

mrmax napisał(a):

a po cichaczu konkurs wedla w lewiatanie został przedłużony do 10 grudnia... niepoważna jest ta agencja

emotka  Faktycznie, wrzucili poprawiony regulamin. I nie że z aneksem, tylko zgumowali datę i wpisali sobie nową  emotka  O takich zmianach powinni informować na bieżąco wszystkich uczestników co najmniej smsem!  emotka

Coś się wyjaśniło? 

wygląda na to że nic i obowiązują te same numery, pewnie dlatego że materiały promocyjne drukowane mają ten właśnie numer podany, szczerze mówiąc nie wiem jak oni zamierzają to ogarnąć
0 0

Niebieska_Laguna

#6437161 Napisano: 05.12.2017 11:08:01
mrmax napisał(a):

szczupak napisał(a):

szczupak napisał(a):

defed napisał(a):

mrmax napisał(a):

Coś się wyjaśniło? 

wygląda na to że nic i obowiązują te same numery, pewnie dlatego że materiały promocyjne drukowane mają ten właśnie numer podany, szczerze mówiąc nie wiem jak oni zamierzają to ogarnąć

Twierdzą, że mają na to sposób emotka :

System wysyłkowy weryfikuje zgłoszenia na poziomie wewnętrznym systemu.
Jeśli wysłała Pani zgłoszenie – jest ono zarejestrowane prawidłowo.
0 0

szczupak

#6437163 Napisano: 05.12.2017 11:08:16
mrmax napisał(a):

szczupak napisał(a):

szczupak napisał(a):

defed napisał(a):

mrmax napisał(a):

Coś się wyjaśniło? 

no właśnie , a teraz jeszcze wyrównali daty zakończenia  obu konkursów, żeby sobie "ułatwić" zamieszanie ???? emotka
1 joan 0

rat

#6437164 Napisano: 05.12.2017 11:09:19
do kiedy maslanka mragowska ma czas na wysyłkę nagród?
0 0

tadziuuu

#6437169 Napisano: 05.12.2017 11:16:50
Mam pytanie odnośnie konkursu Black Energy WINTHEGAME. który numer paragonu trzeba podać do formularza? Ten u góry jako nr wydruku czy ten na dole ? Ktoś już brał udział? emotka  z góry dzięki za pomoc
0 0

joan

#6437177 Napisano: 05.12.2017 11:23:19
Niebieska_Laguna napisał(a):

Twierdzą, że mają na to sposób emotka :

System wysyłkowy weryfikuje zgłoszenia na poziomie wewnętrznym systemu. (...)

Buahahaha, cóż za technologia, normalnie sztuczna inteligencja; chyba zbyt wiele razy obejrzeli "Powrót do przyszłości" emotka A może polonistka będzie siedziała nad tymi zgłoszeniami próbując zinterpretować, którego z konkursów dotyczą? emotka
1 nkba 0

mountain

#6437183 Napisano: 05.12.2017 11:38:32
witam macie aktywne z ostatniego etapu karty carex?
0 0

grzybekmalutki

#6437192 Napisano: 05.12.2017 11:49:48
mountain napisał(a):

witam macie aktywne z ostatniego etapu karty carex?

Jeśli czekasz ponad tydzień na aktywację odkąd ich poinformowałaś, napisz jeszcze raz, najprawdopodobniej nie przekazali informacji do banku, albo w banku gdzieś się zawieruszył Twój numer karty i nie doładowali konta.
1 mountain 0

marengo

#6437196 Napisano: 05.12.2017 12:09:14
Zastanawiam się, czy I etap konkursu "Rycerze Duracell" został już "ogarnięty" przez organizatora? 
Na stronie ciągle jest widoczna informacja: Informujemy, że proces informowania Laureatów wyłonionych w ramach I etapu Konkursu "Rycerze Duracell" nie został jeszcze zakończony.
A już chyba powinni wejść w etap II  z informowaniem laureatów. 
0 0

Mila26

#6437197 Napisano: 05.12.2017 12:10:29
marengo napisał(a):

Zastanawiam się, czy I etap konkursu "Rycerze Duracell" został już "ogarnięty" przez organizatora? 
Na stronie ciągle jest widoczna informacja: Informujemy, że proces informowania Laureatów wyłonionych w ramach I etapu Konkursu "Rycerze Duracell" nie został jeszcze zakończony.
A już chyba powinni wejść w etap II  z informowaniem laureatów. 

pisałam do nich ale nie nie odpisali na meila
0 0

calineczka333

#6437198 Napisano: 05.12.2017 12:11:48
Hej emotka  nie wiem czy ktoś już się pytał, ale nie mogę znaleźć informacji czy zgłoszenia które wygrywają w Allegro są pisane prozą czy to rymowanki? Niestety pracuję w godzinach kiedy ogłaszają wyniki a do tej pory nie udało się zdobyć ani jednej karty mimo usilnej próby w każdym etapie i zaraz skonczy się lista potrzebnych rzeczy do kupienia hahha
0 0