Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mdepfs

#6473029 Napisano: 14.03.2018 16:27:16
szprotka napisał(a):

mdepfs mi też nie przechodzi hochland jakiś bląd na stronie

dziękuję za informację, można to będzie jakoś później dodać?
0 0

szprotka

#6473031 Napisano: 14.03.2018 16:30:19
mdepfs napisał(a):

szprotka napisał(a):

Nie mam pojęcia infolinia już nieczynna
0 0

mdepfs

#6473032 Napisano: 14.03.2018 16:30:54
szprotka napisał(a):

mdepfs napisał(a):

szprotka napisał(a):

Nie mam pojęcia infolinia już nieczynna

:/
0 0

marengo

#6473084 Napisano: 14.03.2018 19:00:31
Czy w konkursie Kasi nagrodą III stopnia jest forma (tak było napisane w Sms od Smolara) czy formy (jak widać na plakacie)? 
0 0

edzia21

#6473086 Napisano: 14.03.2018 19:02:00
marengo napisał(a):

Czy w konkursie Kasi nagrodą III stopnia jest forma (tak było napisane w Sms od Smolara) czy formy (jak widać na plakacie)? 

w regulaminie jest mowa również o formie (w liczbie pojedynczej), aczkolwiek cena takiej formy w sklepie to ~30 zł, a regulamin zakłada cenę 60 zł. Dlatego mogą być 2 emotka
0 0

marengo

#6473087 Napisano: 14.03.2018 19:02:48
Czy na konkurs Activii z Biedronki trzeba mieć paragon z danego etapu?
0 0

nkba

#6473088 Napisano: 14.03.2018 19:04:19
edzia21 napisał(a):

marengo napisał(a):

w regulaminie jest mowa również o formie (w liczbie pojedynczej), aczkolwiek cena takiej formy w sklepie to ~30 zł, a regulamin zakłada cenę 60 zł. Dlatego mogą być 2 emotka

A podajecie w formularzu pesel i nr DO?
0 0

edzia21

#6473089 Napisano: 14.03.2018 19:06:40
nkba napisał(a):

edzia21 napisał(a):

marengo napisał(a):

zapewne bez podania tych danych nie przyślą nagrody
1 nkba 0

nkba

#6473091 Napisano: 14.03.2018 19:08:22
edzia21 napisał(a):

nkba napisał(a):

edzia21 napisał(a):

marengo napisał(a):

zapewne bez podania tych danych nie prześlą nagrody

też mi się tak wydaje ale chciałam się upewnić emotka
1 edzia21 0

joan

#6473093 Napisano: 14.03.2018 19:10:55
nkba napisał(a):

Nie gram tam, niemniej... jak mi powiedział kiedyś kurier "Niech Pani wpisze byle co!" emotka PESEL ok, ale oni nie mają prawa żądać ani przechowywać nr DO, bo im nie jest absolutnie do niczego potrzebny.

Sami sobie dołek kopią; byłam dziś w Lidlu świadkiem megaawantury, bo działały dwie kasy, a pewien babsztyl darł ryja, żeby zawołać kolejną kasjerkę. W końcu przyszła kierowniczka i usiadła za kasą. Dodam, że kolejki nie były długie. Jak taka laureatka się trafi w tym konkursie, to przynajmniej organizator zobaczy, co może oznaczać beztroskie wyłudzanie danych osobowych. I tego im nawet życzę emotka

cleo25

#6473097 Napisano: 14.03.2018 19:25:42
Śmiać się, czy płakać ? Nowy konkurs w Kauflandzie. Kup za 100zł, do wygrania JEDNA nagroda - bon na 1000zł. 
https://www.e-kon...i7.html#.Wqln5WfTk0M

joan

#6473103 Napisano: 14.03.2018 19:41:33
cleo25 napisał(a):

Śmiać się, czy płakać ? Nowy konkurs w Kauflandzie. Kup za 100zł, do wygrania JEDNA nagroda - bon na 1000zł. 
https://www.e-kon...i7.html#.Wqln5WfTk0M

Bida z nędzą...

bibeck

#6473104 Napisano: 14.03.2018 19:44:51
Czy karty  Winiary z Biedronki są aktywowane dopiero po odesłaniu oświadczenia, czy nie trzeba tych oświadczeń odsyłać, żeby móc z nich korzystać? Znowu w mojej lokalnej Biedronce mają z nimi problem (albo karty jeszcze nie są aktywne (minęły już 2 tygodnie od ich otrzymania), albo Panie zapomniały jak je nabić na kasie...
0 0

defed

#6473115 Napisano: 14.03.2018 20:36:24
bibeck napisał(a):

Czy karty  Winiary z Biedronki są aktywowane dopiero po odesłaniu oświadczenia, czy nie trzeba tych oświadczeń odsyłać, żeby móc z nich korzystać? Znowu w mojej lokalnej Biedronce mają z nimi problem (albo karty jeszcze nie są aktywne (minęły już 2 tygodnie od ich otrzymania), albo Panie zapomniały jak je nabić na kasie...

Karty są aktywne max po 7 dniach od daty nadania przesyłki. Oświadczeń w ogóle nie odsyłałam. Kartą płaci się w ten sposób, że przeciąga się paskiem magnetycznym w terminalu płatniczym(tym do kart Visa, MasterCard) - a nie nabija je na kasie. emotka Robiłam zakupy za ponad 100 zł i resztę dopłacałam kartą - na tym samym terminalu. Gdy płacisz za zakupy < 100 zł to na paragonie wydrukuje się zaktualizowane saldo karty  emotka
1 bibeck 0

misiamarysia

#6473118 Napisano: 14.03.2018 20:45:09
defed napisał(a):

bibeck napisał(a):

Karty są aktywne max po 7 dniach od daty nadania przesyłki. Oświadczeń w ogóle nie odsyłałam. Kartą płaci się w ten sposób, że przeciąga się paskiem magnetycznym w terminalu płatniczym(tym do kart Visa, MasterCard) - a nie nabija je na kasie. emotka Robiłam zakupy za ponad 100 zł i resztę dopłacałam kartą - na tym samym terminalu. Gdy płacisz za zakupy < 100 zł to na paragonie wydrukuje się zaktualizowane saldo karty  emotka

Ja robiłam (wszystko jak we wpisie powyżej) po 7 dniach i nie było żadnego problemu, płaciłam raz około 50 zł, drugi raz z tej samej około 20 zl, jeszcze mam wydruk ile mi zostało. Przeciągać trzeba powoli, bo jak za szybko, to "się gubi".
1 bibeck 0

magie1982

#6473127 Napisano: 14.03.2018 21:13:47
misiamarysia napisał(a):

defed napisał(a):

bibeck napisał(a):

Ja robiłam (wszystko jak we wpisie powyżej) po 7 dniach i nie było żadnego problemu, płaciłam raz około 50 zł, drugi raz z tej samej około 20 zl, jeszcze mam wydruk ile mi zostało. Przeciągać trzeba powoli, bo jak za szybko, to "się gubi".

Po 7 dniach od otrzymania, nie nadania. Tak powiedziała pani z agencji. I tak było u mnie.
0 0

ola120

#6473128 Napisano: 14.03.2018 21:28:27
Czy kart Kaufland są aktywne? Wczoraj przyszła i nie wiem, czy mogę zapłacić jutro w sklepie.
0 0

asia670

#6473135 Napisano: 14.03.2018 21:46:57
ola120 napisał(a):

Czy kart Kaufland są aktywne? Wczoraj przyszła i nie wiem, czy mogę zapłacić jutro w sklepie.

aktywne
0 0

tereniagno

#6473138 Napisano: 14.03.2018 21:52:26
misiamarysia napisał(a):

defed napisał(a):

bibeck napisał(a):

U mnie też transakcja poszła bez problemu emotka
0 0

korekk

#6473140 Napisano: 14.03.2018 21:54:14
RODZINNALOTERIA I LOTERIAGLADE 

Postanowiłam być bystra jak zwycięzcy tej i poprzednich edycji. Zgłosiłam więc 500 paragonów, których fizycznie nie posiadam. Ale czemu nie mogę tego zrobić, skoro pewni panowie otrzymują nagrody za druknięte paragoniki? Jaki wniosek? Niestety nie jestem chyba bystra,bo nie wygrałam nawet zestawu produktów. Ciąg zgłoszonych paragonów idący w tysiącach jak nie kilkunastu tysiącach aż bije po oczach (zwłaszcza w Glade). Loyalty Point wprowadza zabezpieczenia typu max 3 zgłoszenia dziennie, max 15 w całej loterii. I co to daje? Nie zniechęca to naszych zawziętych drukarzy do gry, jest jedynie trochę trudniej. Nagrody już powystawiane na Allegro. Wielka szkoda,że tak ciężko pracownikom Loyalty potwierdzić autentyczność paragonu. 
Współczuję bardzo osobom, które wysyłają jedno, dwa , pięć zgłoszeń i łudzą się że wygrają. Może jeden-dwa zestawy produktów trafią w ich ręce, bo te duże nagrody wiadomo w jakie ręce muszą wpaść emotka