Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: merkana

#5304273 Napisano: 28.07.2012 06:55:21
Mam pytanie do osób doświadczonych w konkursach z weryfikacją paragonów...
Mama niechcący wyrzuciła mi paragon do kosza, udało mi się go odzyskać, ale jeśli kilka liter danego produktu jest zamazanych, a kod i cena są widoczne (mimo solidnego zabrudzenia), paragon będzie pozytywnie zweryfikowany, czy już szukać kogoś kto poratuje? Z wkładek Discreet widać tylko creet i resztę... emotka
0 0

joan

#5304297 Napisano: 28.07.2012 07:31:46
merkana napisał(a):

Mam pytanie do osób doświadczonych w konkursach z weryfikacją paragonów...
Mama niechcący wyrzuciła mi paragon do kosza, udało mi się go odzyskać, ale jeśli kilka liter danego produktu jest zamazanych, a kod i cena są widoczne (mimo solidnego zabrudzenia), paragon będzie pozytywnie zweryfikowany, czy już szukać kogoś kto poratuje? Z wkładek Discreet widać tylko creet i resztę... emotka

Najlepiej przejść się do sklepu, przeważnie wydają duplikat paragonu albo szczegółowy opis zakupionych produktów. Twój paragon może wyblaknąć jeszcze bardziej, wystarczy, że zamókł - niby teraz druk jeszcze jest, ale za tydzień spojrzysz, a paragon będzie białym świstkiem. Wiem coś o tym, bo kiedyś Mój włożył paragon do siatki z zakupami i kwitek zamókł od wody skroplonej na lodach. Wysechł i było ok. A po jakimś czasie patrzę = paragon bielutki emotka
0 0

Gość: awi

#5304310 Napisano: 28.07.2012 07:49:05
joan napisał(a):

A po jakimś czasie patrzę = paragon bielutki emotka

Taki bielutki można przeprasować żelazkiem albo potraktować gorącym powietrzem... Odżyje jako negatyw (białe litery na ciemnym tle)
0 0

maa

#5304311 Napisano: 28.07.2012 07:50:43
awi napisał(a):

joan napisał(a):

Taki bielutki można przeprasować żelazkiem albo potraktować gorącym powietrzem... Odżyje jako negatyw (białe litery na ciemnym tle)

słyszałam o tym sposobie ale ilekroć tak nie robię to mi się nie udaje nic dobrego z tym zrobić
0 0

ace

#5305325 Napisano: 29.07.2012 09:31:10
kurcze zrobilam dzis zakupy konkursowe, ale przy okazji kupilam tez inne, w kasie zamiast kurczaka (który kupowalam) nabilo mi jakas rybe trzy razy droższą. Zauwazylam to dopiero jak odeszlam od kasy. Poszlam do POK i tam mi kase zwrócili, ale nie chcieli mi zwrócić paragonu... Zrobili mi tylko ksero emotka I teraz nie wiem czy moge wyslac zgloszenie w konku majac tylko ksero paragonu?? Po cholere sie upominalam o ta kase (no coz nie znosze jak mnie oszukuja). Mial ktos kiedys podobna sytuacje?
0 0

zaczytana-pola

#5305330 Napisano: 29.07.2012 09:37:35
ace napisał(a):

kurcze zrobilam dzis zakupy konkursowe, ale przy okazji kupilam tez inne, w kasie zamiast kurczaka (który kupowalam) nabilo mi jakas rybe trzy razy droższą. Zauwazylam to dopiero jak odeszlam od kasy. Poszlam do POK i tam mi kase zwrócili, ale nie chcieli mi zwrócić paragonu... Zrobili mi tylko ksero emotka I teraz nie wiem czy moge wyslac zgloszenie w konku majac tylko ksero paragonu?? Po cholere sie upominalam o ta kase (no coz nie znosze jak mnie oszukuja). Mial ktos kiedys podobna sytuacje?

Miałam podobną sytuację w Intermarche, poprosiłam wtedy o pieczątkę z adnotacją kierowniczki( na kserówce), ale paragon mi się nie przydał, więc nie wiem jak patrzą na to Organizatorzy.
0 0

tereniagno

#5305336 Napisano: 29.07.2012 09:46:40
maa napisał(a):

awi napisał(a):

joan napisał(a):

słyszałam o tym sposobie ale ilekroć tak nie robię to mi się nie udaje nic dobrego z tym zrobić

Przeprasowałam żelazkiem,zrobił się czarny i nic na nim nie było widać,żadnych białych literek.Ale przeprasowałam go z innego powodu,bardzo był pognieciony,a miał być do wysłania na konkurs. Już kiedyś o tym napisałam na forum.
0 0

ace

#5305361 Napisano: 29.07.2012 10:07:13
ilonar2301 napisał(a):

ace napisał(a):

Miałam podobną sytuację w Intermarche, poprosiłam wtedy o pieczątkę z adnotacją kierowniczki( na kserówce), ale paragon mi się nie przydał, więc nie wiem jak patrzą na to Organizatorzy.

dziekuję za odp emotka No to nic spróbuje wysłać emotka a jutro lub pojutrze przejde sie do sklepu może jeszcze mi podbija (choc nie wiem czy nie za późno).
0 0

cudaczek121

#5305365 Napisano: 29.07.2012 10:11:00
Jeśli dziś po północy czyli już 30 lipca wysłałam smsa na konkurs Stoczka, to kiedy oni ewentualnie zadzwonią emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5305378 Napisano: 29.07.2012 10:39:12
maa napisał(a):

awi napisał(a):

joan napisał(a):

bo białe literki na czarnym tle pojawiają się na moment - tyle żeby odczytac co na paragonie

potem wszystko diabli biorą
0 0

cc_investigator

#5305397 Napisano: 30.07.2012 05:13:03
cudaczek121 napisał(a):

Jeśli dziś po północy czyli już 30 lipca wysłałam smsa na konkurs Stoczka, to kiedy oni ewentualnie zadzwonią emotka

myślę, że w następnym tygodniu środa-czwartek
0 0

Gość: qba1990

#5305557 Napisano: 30.07.2012 08:30:06
ktoś coś wie na temat piłek z biedronki? dostał ktoś jakieś powiadomienie czy trzeba cierpliwie czekać?
0 0

frodo

#5305561 Napisano: 30.07.2012 08:31:44
qba1990 napisał(a):

ktoś coś wie na temat piłek z biedronki? dostał ktoś jakieś powiadomienie czy trzeba cierpliwie czekać?

U mnie cisza... Czekam cierpliwie emotka
0 0

#5305779 Napisano: 30.07.2012 11:06:57
Kurczę.
Myślicie, że jak podejdę do Biedry z tym moim wybrudzonym paragonem, na którym zżarło Wkładki Discreet i zostało samo creet z ceną, to kierownik sklepu napisze mi co mam na paragonie i podbije? Paragon jest z 27lipca.
emotka
0 0

mundek2004

#5305787 Napisano: 30.07.2012 11:13:16
merkana napisał(a):

Kurczę.
Myślicie, że jak podejdę do Biedry z tym moim wybrudzonym paragonem, na którym zżarło Wkładki Discreet i zostało samo creet z ceną, to kierownik sklepu napisze mi co mam na paragonie i podbije? Paragon jest z 27lipca.
emotka

jeżeli numer jest widoczny to coś załatwisz, a jeżli nie to lipa
0 0

Gość: maro

#5305790 Napisano: 30.07.2012 11:15:58
merkana napisał(a):

Kurczę.
emotka

co to za konkurs?
0 0

Gość: nocti

#5305806 Napisano: 30.07.2012 11:30:05
tereniagno napisał(a):

maa napisał(a):

awi napisał(a):

joan napisał(a):

Przeprasowałam żelazkiem,zrobił się czarny i nic na nim nie było widać,żadnych białych literek.Ale przeprasowałam go z innego powodu,bardzo był pognieciony,a miał być do wysłania na konkurs. Już kiedyś o tym napisałam na forum.

Prasowanie jest możliwe chyba tylko przy paragonach drukowanych (np. Kaufland). Pozostałe to w 90% papier termiczny. Nie wiem jak ktoś mógł poradzić ludziom prasowanie papieru termicznego emotka
0 0

#5305808 Napisano: 30.07.2012 11:32:21
mundek2004 napisał(a):

merkana napisał(a):

Kurczę.
emotka

jeżeli numer jest widoczny to coś załatwisz, a jeżli nie to lipa

Wszystko jest widoczne, tylko ten nieszczęsny produkt zamazało. Będę próbowała załatwić fakturę, według rady kolegi z forum.

maro- biedronka.pl/pg
0 0

Gość: nineczka17

#5305812 Napisano: 30.07.2012 11:34:57
maro napisał(a):

merkana napisał(a):

Kurczę.
emotka

co to za konkurs?

http://www.biedronka.pl/pg/
0 0

notta

#5305827 Napisano: 30.07.2012 11:43:11
Może doradzicie co zrobić bo mam wielki problem z Top secretem.. konkurs zakończył się 31.05 informacje o wygranej miały być do 30.06. Faktycznie informowali ale do dnia dzisiejszego nie ma żadnych konkretnych informacji ani nagród. Konkurs widmo? Nie mam bladego pojęcia o co tutaj chodzi. Na fanpejdżu informowali o toku sprawy aż nagle zakończyli działalności i odesłali bezpośrednio do Top Secretu gdzie oczywiście nikt nie raczy się odezwać w tej sprawie. Teoretycznie wg regulaminu do 14.07 wszystko powinno się wyjaśnić i do 30.07 miały być wydane nagrody.
0 0