Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Claudia77

#6491447 Napisano: 22.05.2018 19:26:34
joan napisał(a):

kate87 napisał(a):

Czy na MDW chwalił się ktoś o wygranej w Raffaello? Niby tych fotoksiąg jest tysiak ale jakby głucho na forum. Ja próbowałam 4 razy i wielkie nic.

U mnie nic. I nie kojarzę, żeby ktokolwiek coś tam wygrał emotka

ja miałam 2 zgłoszenia i mam ich w d...
0 0

edzia21

#6491448 Napisano: 22.05.2018 19:28:50
Claudia77 napisał(a):

joan napisał(a):

kate87 napisał(a):

Czy na MDW chwalił się ktoś o wygranej w Raffaello? Niby tych fotoksiąg jest tysiak ale jakby głucho na forum. Ja próbowałam 4 razy i wielkie nic.

u mnie 5 z największych paczek i nic emotka
0 0

Claudia77

#6491449 Napisano: 22.05.2018 19:29:41
edzia21 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

joan napisał(a):

kate87 napisał(a):

ale co myślisz, że większa paczka to większa szansaemotka
1 klara1 0

edzia21

#6491451 Napisano: 22.05.2018 19:31:05
Claudia77 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

joan napisał(a):

kate87 napisał(a):

ale co myślisz, że większa paczka to większa szansa emotka

dokładnie tak myślę emotka  
0 0

joan

#6491453 Napisano: 22.05.2018 19:32:50
Claudia77 napisał(a):

To taka wymówka dla mugoli gdy pytają, czemu kupujesz największe opakowanie Raffaello emotka Po prostu chcesz wpierd* najwięcej kokosowych kulek, ale dobra ściema nie jest zła emotka

Claudia77

#6491454 Napisano: 22.05.2018 19:32:59
edzia21 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

joan napisał(a):

kate87 napisał(a):

dokładnie tak myślę emotka  

no dobra, jutro zaryzykuję, będzie adrenalinaemotka
2 edzia21, joan 0

Claudia77

#6491458 Napisano: 22.05.2018 19:52:31
superloser napisał(a):

: w Loterii jest zdefiniowanych 11 100 Kodów z przyznaną Nagrodą.

tak dla zabawy od czasu do czasu, a tak na poważnie czasami i tak kupuję Raffaello więc co mi szkodzi, ale ogolnie masz rację, takie konkursy nie powinny mieć racji bytu, zbojkotować to w cholerę, już wolę bramki pomimo, że nie wygrywam i w nich (w tym roku jeszcze)

Claudia77

#6491460 Napisano: 22.05.2018 20:22:09
superloser napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

superloser napisał(a):

tak dla zabawy od czasu do czasu, a tak na poważnie czasami i tak kupuję Raffaello więc co mi szkodzi, ale ogolnie masz rację, takie konkursy nie powinny mieć racji bytu, zbojkotować to w cholerę, już wolę bramki pomimo, że nie wygrywam i w nich (w tym roku jeszcze)

Jak już cos musi być SŁODKIEGO, to wybieram Wawel - bo coś od siebie daje na charity.
A Raffaello z 25 samochodów, rok temu až DWA wydał.
Tak z ciekawosci, jaki te opakowania promocyjne MAJĄ termin przydatnosci? 

nie wiem, u mnie wszystkie słodycze schodzą na bieżąco, bo jak się pojawiają to jest święto - muszę tym łasuchom wydzielać.)

shineoff

#6491463 Napisano: 22.05.2018 20:37:49
joan napisał(a):

mczarna napisał(a):

Ja bym chciała zauważyć fakt,że wątek MDW to zaraz wygaśnie...Na 100 nagród w danym konkursie chwalą się 2 osoby na krzyż itd itp.Wiem,że już o tym była gadka ale od ostatnich rozmów to jest jeszcze gorzej...W wątku "informują"też słabe relacje z tego co się dzieje...Oj słabo,słabo

A jak się kto pochwali... to z konkursu, którego albo nie ma w bazie w ogóle, albo nie było go w bazie, kiedy zostały wysłane zwycięskie zgłoszenia emotka Krótko mówiąc: świat stanął na głowie emotka

BTW - po ostatnich rozmowach na temat przesyłania organizatorom (konkretnie chodziło o Wizaż) plików z tabelką Kto / gdzie / jak często wygrywał nie liczyłabym na zwiększenie ilości wpisów w MDW emotka

1. Konkursy dodają ludzie do bazy zazwyczaj po wzięciu udziału. Te nie pojawiają się w bazie od razu. Nic dziwnego, że ktoś się chwali wygraną z momentu, gdy konkursu w bazie nie było.
2. Wpisy w MDW to moje ulubione wpisy emotka  Lubię się chwalić wygraną i uwielbiam patrzeć, że ktoś z forum coś utrafił - mam wtedy pewność, że konkurs był rzetelny, a nie wygrał jakiś podstawiony człowiek.Wy nie cieszycie się z sukcesów innych? emotka
3. Na Wizażu to nie mam pojęcia jak oni wybierają. Ja na serio z odpowiedziami się nie wysilałam, a dostałam do testów (póki co) 2 bardzo fajnie przedmioty - co ciekawe, dopiero w tym roku. Wcześniej w ogóle nie miałam tam szczęścia. Myślę, że wybierają spośród osób, które w pożądany sposób wypełnią ankietę.

agakaz2

#6491466 Napisano: 22.05.2018 20:54:37
Cieszy mnie wygrana innych A poza tym to mnie motywuje do grania

joan

#6491470 Napisano: 22.05.2018 21:04:06
shineoff napisał(a):

1. Konkursy dodają ludzie do bazy zazwyczaj po wzięciu udziału. Te nie pojawiają się w bazie od razu. Nic dziwnego, że ktoś się chwali wygraną z momentu, gdy konkursu w bazie nie było.
2. Wpisy w MDW to moje ulubione wpisy emotka  Lubię się chwalić wygraną i uwielbiam patrzeć, że ktoś z forum coś utrafił - mam wtedy pewność, że konkurs był rzetelny, a nie wygrał jakiś podstawiony człowiek.Wy nie cieszycie się z sukcesów innych? emotka
3. Na Wizażu to nie mam pojęcia jak oni wybierają. Ja na serio z odpowiedziami się nie wysilałam, a dostałam do testów (póki co) 2 bardzo fajnie przedmioty - co ciekawe, dopiero w tym roku. Wcześniej w ogóle nie miałam tam szczęścia. Myślę, że wybierają spośród osób, które w pożądany sposób wypełnią ankietę.

1) Nie ci się chwalili, co konkursy w bazę wrzucili. A jednego w ogóle nigdzie nie było. Grunt to lans.

2) Na forum cieszę się z cudzych wygranych w konkursach, które można znaleźć na forum lub w bazie. To logiczne.

3) Na Wizażu nie gram, ale myślę, że cała dyskusja pokazała, dlaczego wątek MDW kuleje. Strach się wpisać, żeby komuś nie podpaść. Jeśli więc post o wygranej zamieści jedna osoba, reszta milczy - forum i tak poinformowane, że nagrody rozdano, po co się wychylać.

masza

#6491473 Napisano: 22.05.2018 21:16:36
Claudia77 napisał(a):

superloser napisał(a):

to samo z Shebą, tam mniej wartosciowe nagrody- ale kupiłam juz z 10 paczek i w każdej "Rozpieszczaj mnie dalej" emotka emotka

mietowa

#6491474 Napisano: 22.05.2018 21:22:05
Loteria Wedel - ptasie mleczko. Jak odróżniacie 0 (zero) od "O" (jak Ola) ?
0 0

shineoff

#6491476 Napisano: 22.05.2018 21:25:04

to samo z Shebą, tam mniej wartosciowe nagrody- ale kupiłam juz z 10 paczek i w każdej "Rozpieszczaj mnie dalej" emotka emotka

Nie Ty jedna emotka  moje koty nie jedzą tego g... chociaż bardzo lubią. Czasem dostają, jak już nic innego im nie pasuje, więc mogę "rozpieszczać je dalej" w nieskończoność emotka
0 0

dwaburekoty

#6491477 Napisano: 22.05.2018 21:25:41
Niestety, nie mam czasu na konkursy, więc gram w loteriach. W loteriach za to nie mam w ogóle szczęścia, ale.... NIESAMOWICIE cieszę się z loterii Piwniczanki. Oczywiście bardziej z powodu promowanego produktu, niż ze sposobu wyboru zwycięzców. Ta woda jest fenomenalna. Od kiedy pamiętam, miałam problem z piciem nawet litra płynów dziennie, a teraz? 8 godzin w pracy i butli nie ma. Tak więc, Piwniczanko, zostaję przy Tobie (daj mi tylko jeszcze tego Fiacika)!

PS. To nie jest kryptoreklama. Nie zachęcam do kupna tego produktu. Nawet więcej, zniechęcam przez okres trwania loterii emotka .

joan

#6491479 Napisano: 22.05.2018 21:31:43
dwaburekoty napisał(a):

(...) Nie zachęcam do kupna tego produktu. Nawet więcej, zniechęcam przez okres trwania loterii .

Za późno - i tak ją kupię, jak tylko gdzieś dorwę, bo pierwsze wygrane spa wpadło mi właśnie z loterii wody mineralnej (kod pod nakrętką) emotka

dwaburekoty

#6491481 Napisano: 22.05.2018 21:35:37
joan napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

(...) Nie zachęcam do kupna tego produktu. Nawet więcej, zniechęcam przez okres trwania loterii .

Za późno - i tak ją kupię, jak tylko gdzieś dorwę, bo pierwsze wygrane spa wpadło mi właśnie z loterii wody mineralnej (kod pod nakrętką) emotka

Proponuję wstrzymać się do zakończenia pierwszej tury. Mam w bagażniku 4 zgrzewki i nie zawaham się ich (z)użyć (a smuteczek będzie jak nic mi się nie uda trafić). A w ten sposób i wilk będzie syty i owca cała emotka

joan

#6491482 Napisano: 22.05.2018 21:40:09
dwaburekoty napisał(a):

Proponuję wstrzymać się do zakończenia pierwszej tury. Mam w bagażniku 4 zgrzewki i nie zawaham się ich (z)użyć (a smuteczek będzie jak nic mi się nie uda trafić). A w ten sposób i wilk będzie syty i owca cała emotka

Spoko loko -> nawet tej wody nigdzie jeszcze nie namierzyłam + nie mogę dźwigać ciężarów typu zgrzewka wody + od jutra u mnie burze emotka

masza

#6491490 Napisano: 22.05.2018 21:56:25
mietowa napisał(a):

hm, jka wpiszesz nie tak to nie powinien wejśc kod
0 0

@gnieszk@

#6491491 Napisano: 22.05.2018 21:59:49
masza napisał(a):

mietowa napisał(a):

hm, jka wpiszesz nie tak to nie powinien wejśc kod

Formularz nie blokuje nieprawidłowych kodów.
0 0