Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

wiesia30

#6576559 Napisano: 02.03.2019 16:34:10
gryfnobabka napisał(a):

Formularz w Captain Jack nie ma narzuconego wymaganego limitu znaków? Szlag, by to - wysłałam za długą odpowiedź. Nie wezmą jej wcale pod uwagę? Ktoś wie?

wezmą,ja też wysłałam dłuższą i wygrałam emotka
1 @gnieszk@ 0

kreatia

#6576569 Napisano: 02.03.2019 17:12:03
wiesia30 napisał(a):

gryfnobabka napisał(a):

Formularz w Captain Jack nie ma narzuconego wymaganego limitu znaków? Szlag, by to - wysłałam za długą odpowiedź. Nie wezmą jej wcale pod uwagę? Ktoś wie?

wezmą,ja też wysłałam dłuższą i wygrałam emotka

a ja, głupia, zgodnie z regulaminem emotka  

Gość: gutka94

#6576582 Napisano: 02.03.2019 18:16:00
czy w muzeum cheetos można wygrać 2 razy, w dwóch różnych etapach? w regulaminie nie mogę się dopatrzeć takiej informacji...
0 0

kreatia

#6576588 Napisano: 02.03.2019 18:19:33
gutka94 napisał(a):

czy w muzeum cheetos można wygrać 2 razy, w dwóch różnych etapach? w regulaminie nie mogę się dopatrzeć takiej informacji...

też nie znalazłam info, a co nie jest zabronione...
0 0

ikropka

#6576622 Napisano: 02.03.2019 21:31:37
Próbuję wgrać paragon w http://www.wyprobujdeveley.pl/ i od pół godziny trwa przetwarzanie. Miał ktoś tak?
0 0

madllen

#6576623 Napisano: 02.03.2019 21:36:20
ikropka napisał(a):

Próbuję wgrać paragon w http://www.wyprobujdeveley.pl/ i od pół godziny trwa przetwarzanie. Miał ktoś tak?

też tak miałam wczoraj, gdy już zwątpiłam to kliknęłam cofnij i wtedy raz jeszcze próbowałam wgrać paragon a wówczas pojawił się komunikat, że paragon istnieje już w bazie emotka  i czy przesłać do weryfikacji ręcznej  czy coś podobnego także kliknęłam, że tak.
Teraz czekam na weryfikacje.  emotka
0 0

magisterek

#6576636 Napisano: 02.03.2019 22:57:57
gutka94 napisał(a):

Teoretycznie można wygrać wiele razy, nie ma ograniczeń, jednak nie sądze by Avanti to praktykowało i nagrodziło w tym konkursie już nagrodzonych. Wtedy byłaby dopiero afera koperkowa hahaha
0 0

gonika

#6576653 Napisano: 03.03.2019 09:24:09
madllen napisał(a):

ikropka napisał(a):

też tak miałam wczoraj, gdy już zwątpiłam to kliknęłam cofnij i wtedy raz jeszcze próbowałam wgrać paragon a wówczas pojawił się komunikat, że paragon istnieje już w bazie  emotka  i czy przesłać do weryfikacji ręcznej  czy coś podobnego także kliknęłam, że tak.
Teraz czekam na weryfikacje.  emotka

Miałam identyczną sytuację. Też przetwarzało w nieskończoność, po cofnięciu i wgraniu ponownie- paragon istnieje. Ciekawe co napiszą po weryfikacji.
0 0

jokan

#6576654 Napisano: 03.03.2019 09:31:02
jak informowali z żelków c4, smsem?
0 0

pioge7

#6576661 Napisano: 03.03.2019 10:31:40
czy na Nestle zachować trzeba całe opakowanie do losowania o Barcelone czy wystarczy fragment z kodem?
0 0

venix

#6576668 Napisano: 03.03.2019 11:05:59
pioge7 napisał(a):

czy na Nestle zachować trzeba całe opakowanie do losowania o Barcelone czy wystarczy fragment z kodem?

Opakowanie Produktu Promocyjnego musi być przechowywane przez Uczestnika w całości, w stanie nienaruszonym pozwalającym na weryfikację Kodu. 

pioge7

#6576670 Napisano: 03.03.2019 11:09:44
-Violka- napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Opakowanie Produktu Promocyjnego musi być przechowywane przez Uczestnika w całości, w stanie nienaruszonym pozwalającym na weryfikację Kodu. 

aha... trudno emotka pociąłem emotka kod da się zweryfikować emotka a nie będę sklejać emotka
0 0

venix

#6576671 Napisano: 03.03.2019 11:12:09
pioge7 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

pioge7 napisał(a):

aha... trudno emotka pociąłem emotka kod da się zweryfikować emotka a nie będę sklejać emotka

Może i lepiej posklejaj; ) 
1 pioge7 0

anialistopad

#6576672 Napisano: 03.03.2019 11:24:08
jokan napisał(a):

A to juz informowali?
0 0

pioge7

#6576673 Napisano: 03.03.2019 11:25:42
-Violka- napisał(a):

pioge7 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Może i lepiej posklejaj; ) 

dla pewności skleje emotka ale kurcze... za dużo tych śmieci emotka płatki, górlaki, tic taki, oreo
już nie mam szuflady na to emotka
0 0

nikusia88

#6576674 Napisano: 03.03.2019 11:26:12
pioge7 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Niepoważne to jest, ja się wczoraj poddałam i wyrzuciłam opakowania po hochlandach, kinder bueno i płatkach bo nie mam zamiaru prowadzić w domu wysypiska śmieci.

Jeszcze rozumiem wyciąć kod i schować do koperty, ale całe opakowania płatków śniadaniowych?
0 0

jokan

#6576675 Napisano: 03.03.2019 11:27:58
anialistopad napisał(a):

jokan napisał(a):

A to juz informowali?

Ja się pytałam o poprzednie etapy 
0 0

pioge7

#6576676 Napisano: 03.03.2019 11:29:05
nikusia88 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Niepoważne to jest, ja się wczoraj poddałam i wyrzuciłam opakowania po hochlandach, kinder bueno i płatkach bo nie mam zamiaru prowadzić w domu wysypiska śmieci.

Jeszcze rozumiem wyciąć kod i schować do koperty, ale całe opakowania płatków śniadaniowych?

właśnie emotka już by dali kup i paragon masz masz... akurat przechowywanie paragonów o wiele lepsze niż kody wśrodku opakowania... wolę kupić góralka i zostawić sobie paragon a dać go komuś, ale nie dam bo się nie da bo musże mieć opakowanie emotka no cóż..
ktoś i tak powie: nie chcesz nie musisz grać emotka
0 0

venix

#6576679 Napisano: 03.03.2019 11:33:17
nikusia88 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

pioge7 napisał(a):

To też dobrze.  W ten sposób ktoś może z rezerwy wygra główną.  Mi się też niedawno zdarzyło emotka .  Ale ja mam spiżarnię i tam trzymam , nie przeszkadza mi więc smieciowisko 
0 0

nikusia88

#6576699 Napisano: 03.03.2019 12:41:46
-Violka- napisał(a):

nikusia88 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

pioge7 napisał(a):

To też dobrze.  W ten sposób ktoś może z rezerwy wygra główną.  Mi się też niedawno zdarzyło emotka .  Ale ja mam spiżarnię i tam trzymam , nie przeszkadza mi więc smieciowisko 

Oj życzę Ci, za samo poświęcenie Ci się należy. Nie zapomnij tylko zabrać klapek i reklamówki z Biedronki jak już wygrasz tą wycieczkę.
0 1 tuw3105