Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

staszek

#6576701 Napisano: 03.03.2019 12:45:30
https://arrighi.pl/public/loteria/ komuś się otwiera regulamin z tej loterii?
0 0

mysia

#6576702 Napisano: 03.03.2019 12:49:30
nikusia88 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

To też dobrze.  W ten sposób ktoś może z rezerwy wygra główną.  Mi się też niedawno zdarzyło emotka .  Ale ja mam spiżarnię i tam trzymam , nie przeszkadza mi więc smieciowisko 

Oj życzę Ci, za samo poświęcenie Ci się należy. Nie zapomnij tylko zabrać klapek i reklamówki z Biedronki jak już wygrasz tą wycieczkę.

Ja bym nawet się spakowała do reklamówki z Biedry, gdyby to było warunkiem wygrania wycieczki...
"Poświęcających się" na forum jest więcej, no i super! W sumie wolę wyrzucić kilka opakowań za jednym razem, śmieci mam posegregowane i to jest na plus!
1 nikusia88 0

nikusia88

#6576703 Napisano: 03.03.2019 12:57:50
Mysia napisał(a):

nikusia88 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

To też dobrze.  W ten sposób ktoś może z rezerwy wygra główną.  Mi się też niedawno zdarzyło emotka .  Ale ja mam spiżarnię i tam trzymam , nie przeszkadza mi więc smieciowisko 

Oj życzę Ci, za samo poświęcenie Ci się należy. Nie zapomnij tylko zabrać klapek i reklamówki z Biedronki jak już wygrasz tą wycieczkę.

Ja bym nawet się spakowała do reklamówki z Biedry, gdyby to było warunkiem wygrania wycieczki...
"Poświęcających się" na forum jest więcej, no i super! W sumie wolę wyrzucić kilka opakowań za jednym razem, śmieci mam posegregowane i to jest na plus!

Mysia, jak ktoś chce trzymać to niech trzyma i super. Ja tylko napisałam, że łatwiej by było gdyby organizator wymagał wyciętego kodu, żeby nie trzeba było robić śmieciowiska, a Wpis -Violki- z cyklu "dobrze, że wyrzuciłaś bo teraz Ci przepadnie", zwyczajnie uważam za złośliwy.
Nie wiem po co?
0 0

mysia

#6576706 Napisano: 03.03.2019 13:09:45
nikusia88 napisał(a):

Mysia napisał(a):

Mysia, jak ktoś chce trzymać to niech trzyma i super. Ja tylko napisałam, że łatwiej by było gdyby organizator wymagał wyciętego kodu, żeby nie trzeba było robić śmieciowiska, a Wpis -Violki- z cyklu "dobrze, że wyrzuciłaś bo teraz Ci przepadnie", zwyczajnie uważam za złośliwy.
Nie wiem po co?

No niestety jest jak jest, chcemy brać udział to akceptujemy regulamin. Co do złośliwości, nie wiem po co, ja tam się staram powstrzymać i uśmiechnąć pod nosem jak mi ktoś coś niemiłego napisze, bo często kończy się na tym że ludzie się rozkręcają i forum musi przejść 3 strony żeby jakieś ważniejsze informacje znaleźć emotka Tak więc ja trzymam opakowania i radzę robić to samo, bo na forum jest wiele przypadków głównych nagród na 1 zgłoszenie! 

venix

#6576717 Napisano: 03.03.2019 13:47:06
nikusia88 napisał(a):

Mysia napisał(a):

nikusia88 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

Nie wiem po co?

To  nie złośliwość, tylko prawda . Po co? Żebyś nie wyrzucała. Podany mój przykład wygranej z rezerwy - żeby potwierdzić, że takie rzeczy się zdarzają. 
Dziś powiedziałam mężowi, że czuję , że wygramy jeepa z hochlanda, a on się ucieszył. Bo wierzy w to, bo wie, że mam kody schowane. Też nam czasami przepadnie nagroda, bo coś pomylę, ale z pewnością nie dlatego, że najpierw się zgłaszam, a potem rezygnuję z szansy i wywalam " śmieci". 
0 0

jokan

#6576724 Napisano: 03.03.2019 14:15:18
Dostajecie z Pudliszek zwrotkę?
0 0

pioge7

#6576727 Napisano: 03.03.2019 14:24:06
-Violka- napisał(a):

nikusia88 napisał(a):

Mysia napisał(a):

nikusia88 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

Nie wiem po co?

To  nie złośliwość, tylko prawda . Po co? Żebyś nie wyrzucała. Podany mój przykład wygranej z rezerwy - żeby potwierdzić, że takie rzeczy się zdarzają. 
Dziś powiedziałam mężowi, że czuję , że wygramy jeepa z hochlanda, a on się ucieszył. Bo wierzy w to, bo wie, że mam kody schowane. Też nam czasami przepadnie nagroda, bo coś pomylę, ale z pewnością nie dlatego, że najpierw się zgłaszam, a potem rezygnuję z szansy i wywalam " śmieci". 

życzę Ci żebyśmy byli razem w gronie zwycięzców samochodów emotka emotka

29renata

#6576728 Napisano: 03.03.2019 14:26:39
staszek napisał(a):

Niestety u mnie nie działa.
1 staszek 0

prosiaczek

#6576729 Napisano: 03.03.2019 14:33:31
29renata napisał(a):

staszek napisał(a):

mnie od piątku też nie.
1 staszek 0

helcia85

#6576733 Napisano: 03.03.2019 14:56:35
Wysyłał ktoś Frugo przez stronę? Bo wyskoczył mi komunikat dziękujemy za udział w konkursie Black? I smsem trzeba numer par wpisywać, a na stronie już nie emotka
0 0

wiesia30

#6576736 Napisano: 03.03.2019 15:11:52
helcia85 napisał(a):

Wysyłał ktoś Frugo przez stronę? Bo wyskoczył mi komunikat dziękujemy za udział w konkursie Black? I smsem trzeba numer par wpisywać, a na stronie już nie emotka

wysłałam tez przez stronę,bez nr paragonu
0 0

helcia85

#6576737 Napisano: 03.03.2019 15:15:12
wiesia30 napisał(a):

A miałaś powiadomienie, że to konkurs BLACK, a nie Frugo?
0 0

notta

#6576740 Napisano: 03.03.2019 15:30:44
a wie ktoś może w jakich sklepach można dostać te produkty ARRIGHI? 
0 0

wiesia30

#6576741 Napisano: 03.03.2019 15:32:18
helcia85 napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

A miałaś powiadomienie, że to konkurs BLACK, a nie Frugo?

tak,Black!
0 0

jokan

#6576743 Napisano: 03.03.2019 15:37:39
prosiaczek napisał(a):

29renata napisał(a):

staszek napisał(a):

mnie od piątku też nie.

U mnie na tel. działa 
0 0

caramela

#6576776 Napisano: 03.03.2019 17:44:51
TicTac informował w tym tygodniu za II czy III etap?
0 0

dwaburekoty

#6576777 Napisano: 03.03.2019 17:45:34
caramela napisał(a):

II
0 0

caramela

#6576778 Napisano: 03.03.2019 17:46:01
dwaburekoty napisał(a):

caramela napisał(a):

II

Dzięki za odpowiedź emotka  
0 0

prosiaczek

#6576781 Napisano: 03.03.2019 17:57:55
jokan napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

29renata napisał(a):

staszek napisał(a):

mnie od piątku też nie.

U mnie na tel. działa 

U mnie ani na tel ani na komputerze, mamsz możliwość może krotko streścić zasady? (ile czego kupić itp)
0 0

jokan

#6576783 Napisano: 03.03.2019 18:00:38
[quote=
prosiaczek napisał(a):

jokan napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

29renata napisał(a):

staszek napisał(a):

mnie od piątku też nie.

U mnie na tel. działa 

U mnie ani na tel ani na komputerze, mamsz możliwość może krotko streścić zasady? (ile czego kupić itp)

prosiaczek]
jokan napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

29renata napisał(a):

staszek napisał(a):

mnie od piątku też nie.

U mnie na tel. działa 

U mnie ani na tel ani na komputerze, mamsz możliwość może krotko streścić zasady? (ile czego kupić itp) aj sorki, wam chodzilo o regulamin, a nie strone....emotka (zle doczytalam), mi sie tez nie otwiera:(
0 0