Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

agakaz2

#6576785 Napisano: 03.03.2019 18:06:06
dwaburekoty napisał(a):

caramela napisał(a):

TicTac informował w tym tygodniu za II czy III etap?

II

myślę że w poniedziałek będzie informował 3 etap
0 0

pioge7

#6576809 Napisano: 03.03.2019 19:38:17
jokan napisał(a):

Dostajecie z Pudliszek zwrotkę?

Wysłałem i dostałem po 5 minutach emotka  
0 0

notta

#6576812 Napisano: 03.03.2019 20:10:08
pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

u mnie zwrotki są po minucie (tmobile i orange)
0 0

pioge7

#6576818 Napisano: 03.03.2019 20:46:38
ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

Nju po 5 minutach
plus od razu 
1 jokan 0

jokan

#6576830 Napisano: 03.03.2019 21:18:37
pioge7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

Nju po 5 minutach
plus od razu 

dzięki, Virgin jak zwykle dał plamę
0 0

prosiaczek

#6576836 Napisano: 03.03.2019 21:40:18
andii napisał(a):

Hallo, czy ktoś wie co oznaczają nr i cyfry przy imionach  na liście wygranych w OREO? emotka

To jest kod zgłoszenia, czyli NIE numer paragonu emotka
0 0

stefania7

#6576840 Napisano: 03.03.2019 21:46:50
andii napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

andii napisał(a):

Hallo, czy ktoś wie co oznaczają nr i cyfry przy imionach  na liście wygranych w OREO? emotka

To jest kod zgłoszenia, czyli NIE numer paragonu emotka

hmn... coś mi nie pasuje, bo  widzę sie na liście, ale inny kod mam na pudełku emotka

To nie jest kod z pudełka, tylko kod przypisany przez system do Twojego zgłoszenia.
1 andii 0

violka88

#6576843 Napisano: 03.03.2019 21:48:00
Czy informowano już z wcześniejszych etapów z loterii rodzinny karnawał słodkości?????
chodzi o tą loterię
https://www.e-kon...ci.html#.XHw9GriEbis
0 0

edzia21

#6576844 Napisano: 03.03.2019 21:48:22
violka88 napisał(a):

Czy informowano już z wcześniejszych etapów z loterii rodzinny karnawał słodkości?????
chodzi o tą loterię
https://www.e-kon...ci.html#.XHw9GriEbis

z pierwszego na 100%

trasza

#6576851 Napisano: 03.03.2019 22:11:20
Kurcze, co piszecie na Captain Jack?  Został mi ostatni kod i zero pomysłu na odpowiedź. Podpowie mi ktoś?
0 0

zielonaszpilka

#6576872 Napisano: 04.03.2019 00:01:15
trasza napisał(a):

Kurcze, co piszecie na Captain Jack?  Został mi ostatni kod i zero pomysłu na odpowiedź. Podpowie mi ktoś?

Oo dopiero zobaczyłam post i już za późno :) ja napisałam poemat na 500 znaków o muzyce i djowaniu i drugie zgłoszenie to krótka fraszka o Captainie Jacku. A na pudliszki wysłałam zgłoszenie przed sekundą, napisane w 2 minuty  emotka  Jak bym wygrała tym zgłoszeniem to bym padła ze śmiechu emotka  Kiedy ja się nauczę nie odkładania zgłoszeń na ostatnią chwilę? Ktoś ma jakieś rady na to?
1 notta 0

notta

#6576876 Napisano: 04.03.2019 06:52:14
zielonaszpilka napisał(a):

trasza napisał(a):

Oo dopiero zobaczyłam post i już za późno :) ja napisałam poemat na 500 znaków o muzyce i djowaniu i drugie zgłoszenie to krótka fraszka o Captainie Jacku. A na pudliszki wysłałam zgłoszenie przed sekundą, napisane w 2 minuty  emotka  Jak bym wygrała tym zgłoszeniem to bym padła ze śmiechu emotka  Kiedy ja się nauczę nie odkładania zgłoszeń na ostatnią chwilę? Ktoś ma jakieś rady na to?

Dobra zasada jest taka żeby puszczać zgłoszenia tego samego dnia, co zakup. Wtedy nie ma zaległości w paragonach i tez odpada granie na ostatnia chwile... sama ostatnio słabo sie trzymam tej zasady emotka . Gram na ostatnia chwile bo chyba przechodzę kryzys twórczy.  
1 kkbt 0

isiulka

#6576878 Napisano: 04.03.2019 07:21:24
ivanotta napisał(a):

trasza napisał(a):

Dobra zasada jest taka żeby puszczać zgłoszenia tego samego dnia, co zakup. Wtedy nie ma zaległości w paragonach i tez odpada granie na ostatnia chwile... sama ostatnio słabo sie trzymam tej zasady emotka . Gram na ostatnia chwile bo chyba przechodzę kryzys twórczy.  

Tez wole puścić od razu, mam wrażenie ze niektóre agencje wybierają cześć laureatów tez na bieżąco, jeszcze  w trakcie trwania konkursu  emotka   
1 notta 0

trasza

#6576880 Napisano: 04.03.2019 07:35:46
Ukleciłam coś w ostatniej godzinie, dziękuję za chęci. Ciekawe czy się spodoba emotka
1 isiulka 0

zielonaszpilka

#6576892 Napisano: 04.03.2019 08:30:55
isiulka napisał(a):

ivanotta napisał(a):

trasza napisał(a):

Tez wole puścić od razu, mam wrażenie ze niektóre agencje wybierają cześć laureatów tez na bieżąco, jeszcze  w trakcie trwania konkursu  emotka   

Tak, tez mam takie wrazenie:) i rzeczywiscie to moze mnie zmotywowac do puszczania zgłoszeń wczesniej:) ale jak w capitanie udalo mi sie wygrac zgloszeniem tuz przed polnoca to znowu zostawiłam to na ostatnia chwile:D
Ana granie w tym samym dniu co paragon nie ma szans,  bo nie kazdego dnia mam tyle czasu zeby usiasc i stworzyc cos sensownego a potem jeszcze usiasc do kompa;) ewentualnie najpierw stworze tekst i dopiero wt edy pojde na zakupy:D
0 0

cala-w-trawie

#6576909 Napisano: 04.03.2019 10:07:02
Ja trochę z innej beczki.. emotka

mam taki sklep w okolicy, który ma nr paragonu wg wzoru "W09375". Co powinnam wpisywać w formularzach? całość?  09375 czy 9375?
0 0

amastowa

#6576912 Napisano: 04.03.2019 10:17:56
koniczynka123 napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

mam taki sklep w okolicy, który ma nr paragonu wg wzoru "W09375". Co powinnam wpisywać w formularzach? całość?  09375 czy 9375?

W09375 - z literką i z zero musisz wpisać !

potwierdzam, a jak nie wchodzi W, to pisz z zerem, raz juz tak mi nagroda przepadla bo pominelam zero

mysia

#6576917 Napisano: 04.03.2019 10:28:00
amastowa napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

W09375 - z literką i z zero musisz wpisać !

potwierdzam, a jak nie wchodzi W, to pisz z zerem, raz juz tak mi nagroda przepadla bo pominelam zero

Ja wpisuję całość, ale czasem jak mam potwierdzenie zgłoszenia od organizatora to podają mi ten numer bez literki, na forum zawsze radzili wpisywać tak jak jest żeby później nagroda nie przepadła emotka

magisterek

#6576927 Napisano: 04.03.2019 11:05:08
W Loterii Coca-Cola ktoś już odgadł o jakiego artystę w tym tygodniu może chodzić?
0 0

mysia

#6576931 Napisano: 04.03.2019 11:10:44
Ja dzisiaj też z innej beczki.
Wczoraj zakończył się konkurs Pudliszki, chciałam sprawdzić kiedy wyniki i czytam regulamin a tam:
"Konkurs organizowany jest na terenie Rzeczpospolitej Polskiej"
To wiedzieliśmy, ale jak rozumieć zapis:
"W Konkursie nie mogą
uczestniczyć: pracownicy Organizatora, pracownicy Organizatora Wykonawczego, pracownicy Punktów Sprzedaży, a także członkowie najbliższej rodziny tych osób. Przez członków najbliższej rodziny rozumie się: wstępnych, zstępnych, rodzeństwo,małżonków,
rodziców małżonków oraz osoby pozostające z nimi w stosunku przysposobienia, a także
osoby pozostające we wspólnym gospodarstwie domowym z tymi osobami."
Czyli jest konkurs ogólnopolski, ja kupuję Pudliszki w C4 a np. moja siostra pracuje w Tesco to mogę być uczestnikiem bo to inny sklep? Czy to nie ma znaczenia bo najważniejsze jest to, że siostra pracuje w punkcie sprzedaży?
Czy nie mogę uczestniczyć dopiero w momencie gdy kupię w Tesco bo tam pracuje ktoś z rodziny? emotka
Jeśli sama pracuję w Tesco, a kupię w Biedronce to mogłabym się zgłosić do konkursu?
Jak Wy to widzicie? emotka
Mówią, że nie ma głupich pytań, moje chyba jest emotka emotka emotka
Ps. Tak wiem kto by to sprawdził... emotka
0 0