Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

notta

#6580030 Napisano: 13.03.2019 12:12:24
jokan napisał(a):

Torba Malina wg regulaminu to wartość 15 zł, śmiech na sali.... emotka emotka

Takie teraz będą trendy w konkursach promo.. Zobaczcie: koszulki dla Activi, bidony z hallsów teraz torby z Actimela. Polacy kochają "darmowe" gratisy, które nie wymagają większego zaangażowania po ich stronie. 
0 0

Gość: buziolek

#6580032 Napisano: 13.03.2019 12:13:30
isiulka napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

układaj historie, tym razem łatwe
natalia szroeder?
potwierdzacie?

Tak w ramach ciekawostki:

1. Zabrania się umieszczania linków i prowadzenia dyskusji na temat konkursów spoza bazy Serwisu jak również podawanie do nich odpowiedzi oraz podawania odpowiedzi do jakiegokolwiek konkursu.

Przecież sama w zeszłym tygodniu napisałaś kogo obstawiasz. Ciebie to nie dotyczy?

isiulka

#6580033 Napisano: 13.03.2019 12:14:43
buziolek napisał(a):

isiulka napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

natalia szroeder?
potwierdzacie?

1. Zabrania się umieszczania linków i prowadzenia dyskusji na temat konkursów spoza bazy Serwisu jak również podawanie do nich odpowiedzi oraz podawania odpowiedzi do jakiegokolwiek konkursu.

Przecież sama w zeszłym tygodniu napisałaś kogo obstawiasz. Ciebie to nie dotyczy?

Dotyczy kochanie  :) Czytaj ze zrozumieniem , napisałam to w ramach ciekawostki.
0 0

maverick

#6580035 Napisano: 13.03.2019 12:16:35
isiulka napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

natalia szroeder?
potwierdzacie?

w ramach innej ciekawostki:
https://www.e-kon...ria-smak-muzyki.html

Potwierdzam - sam wytypowałem Natalie, Michał S tym razem na pewno nie pasuje emotka
0 0

isiulka

#6580038 Napisano: 13.03.2019 12:20:38
maverick napisał(a):

isiulka napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

natalia szroeder?
potwierdzacie?

A ta ciekawostka polega na?

Kochani życzę Wam wszystkim powodzenia zarówno w tej loterii  jak innych konkursach, to ze każdy tekst odbieracie jako atak na siebie to już Wasza sprawa emotka  miłego dnia.
0 0

e-e

#6580051 Napisano: 13.03.2019 12:28:52
isiulka napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

natalia szroeder?
potwierdzacie?

No tak, ale nie zabrania się przecież celowego podawania złych odpowiedzi by wprowadzić innych w błąd. Przecież dzięki temu można wygrać. Takie to proste....cwaniackie...i żałosne. A jednak czytałam ostatnio na forum takie wpisy   emotka   takie tam w ramach ciekawoski  emotka ?
0 0

@gnieszk@

#6580054 Napisano: 13.03.2019 12:32:08
maverick napisał(a):

isiulka napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

natalia szroeder?
potwierdzacie?

No właśnie - nie zabrania się podawania odpowiedzi do loterii emotka

isiulka

#6580057 Napisano: 13.03.2019 12:33:37
E-e ojejku jaki Ty jesteś błyskotliwa. Wyjaśniłam już o co chodziło ze szpakiem, nawet na Pw zaproponowałam, ze oddam swoją nagrodę osobie która przeze mnie podała zła odp. ale hmmm no popatrz jakoś nikt się nie zgłosił... czyżby nikt nie wziął tego na poważnie?
masz kłopot to zapraszam na pw. Cczy tylko tu jesteś bohaterka bo zaraz kolejnych 5 osób szukających afery cię poprze?
0 1 kkbt

e-e

#6580062 Napisano: 13.03.2019 12:36:09
isiulka napisał(a):

E-e ojejku jaki Ty jesteś błyskotliwy. Wyjaśniłam już o co chodziło ze szpakiem, nawet na Pw zaproponowałam, ze oddam swoją nagrodę osobie która przeze mnie podała zła odp. ale hmmm no popatrz jakoś nikt się nie zgłosił... czyżby nikt nie wziął tego na poważnie?
masz kłopot to zapraszam na pw. Cczy tylko tu jesteś bohaterem bo zaraz kolejnych 5 osób szukających afery cię poprze?

Szukać afery , a podawać fakty to różnica emotka  Życzę spokojnego dnia emotka  
0 0

isiulka

#6580067 Napisano: 13.03.2019 12:39:01
e-e napisał(a):

isiulka napisał(a):

E-e ojejku jaki Ty jesteś błyskotliwy. Wyjaśniłam już o co chodziło ze szpakiem, nawet na Pw zaproponowałam, ze oddam swoją nagrodę osobie która przeze mnie podała zła odp. ale hmmm no popatrz jakoś nikt się nie zgłosił... czyżby nikt nie wziął tego na poważnie?
masz kłopot to zapraszam na pw. Cczy tylko tu jesteś bohaterem bo zaraz kolejnych 5 osób szukających afery cię poprze?

Szukać afery , a podawać fakty to różnica emotka  Życzę spokojnego dnia  emotka  

podawać fakty :) oj dziewczyno... miłego dnia.
1 e-e 0

rufus

#6580075 Napisano: 13.03.2019 12:47:28
Wlasciwie to za ktory etap Tic tac informuje?  emotka
0 0

magdalena1020

#6580078 Napisano: 13.03.2019 12:48:48
rufus napisał(a):

za IV  emotka
1 rufus 0

monia24

#6580079 Napisano: 13.03.2019 12:49:46
rufus napisał(a):

chyba IV
1 rufus 0

rufus

#6580080 Napisano: 13.03.2019 12:50:04
[quote=
monia24 napisał(a):

rufus napisał(a):

chyba IV

magdalena1020]
rufus napisał(a):

chyba IV ok dzieki emotka
0 0

joan

#6580082 Napisano: 13.03.2019 12:53:59
Niech mi to ktoś łopatologicznie wyłoży, bo nie potrafię się doliczyć -> "Fairy ekspertem w Twojej kuchni" Drogerie Laboo:

https://www.e-kon...oo.html#.XIjuYyhKhPY

a. Komisja konkursowa wyłoni 6 potencjalnych laureatów Konkursu oraz 6 laureatów rezerwowych.

5. Potencjalny laureat, który spełni wszystkie warunki niniejszego Regulaminu zostanie ostatecznym laureatem Konkursu.

Czyli jeśli SZEŚCIU potencjalnych laureatów spełni wszystkie warunki regulaminu, wszyscy oni zostają ostatecznymi laureatami konkursu.
To miło, ale nagrody są TRZY.

emotka
1 pioge7 0

nswe69

#6580102 Napisano: 13.03.2019 13:22:23
tic tac informuje z maila takiego jak potwierdzenie przychodzi ? 
0 0

violka88

#6580105 Napisano: 13.03.2019 13:33:02
czy konkursu fotograficznego " Barilla czynni mistrza "przychodzi jakieś potwierdzenie otrzymania zgłoszenia na maila czy jakiekolwiek podziękowanie, bo wysłałam i NIC więc nie wiem czy w ogóle wysłało
0 0

tuw3105

#6580106 Napisano: 13.03.2019 13:35:25
violka88 napisał(a):

czy konkursu fotograficznego " Barilla czynni mistrza "przychodzi jakieś potwierdzenie otrzymania zgłoszenia na maila czy jakiekolwiek podziękowanie, bo wysłałam i NIC więc nie wiem czy w ogóle wysłało

ja wczoraj wyslalam i tez nie mialam potwierdzenia
1 violka88 0

notta

#6580109 Napisano: 13.03.2019 13:37:29
joan napisał(a):

Niech mi to ktoś łopatologicznie wyłoży, bo nie potrafię się doliczyć -> "Fairy ekspertem w Twojej kuchni" Drogerie Laboo:

https://www.e-kon...oo.html#.XIjuYyhKhPY

a. Komisja konkursowa wyłoni 6 potencjalnych laureatów Konkursu oraz 6 laureatów rezerwowych.

5. Potencjalny laureat, który spełni wszystkie warunki niniejszego Regulaminu zostanie ostatecznym laureatem Konkursu.

Czyli jeśli SZEŚCIU potencjalnych laureatów spełni wszystkie warunki regulaminu, wszyscy oni zostają ostatecznymi laureatami konkursu.
To miło, ale nagrody są TRZY.

emotka

Może kopiuj wklej nie pykło dobrze? W Head and Schoulders jest 6 laureatów. 
0 0

joan

#6580110 Napisano: 13.03.2019 13:40:12
ivanotta napisał(a):

Może kopiuj wklej nie pykło dobrze? W Head and Schoulders jest 6 laureatów. 

A wiesz, że może chodzić właśnie o to? Aczkolwiek i tak radzę nagrywać rozmowy z nimi, bo różnie bywało emotka
1 notta 0