Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

jokan

#6595935 Napisano: 06.05.2019 10:45:26
ZetZ napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Loreal Paris konkurs w Rosmanie ,niech mi ktoś powie czy szampony elseve to tez ta sama marka czy tu chodzi o kosmetyki kolorowe do makijażu?

U nas w Rossmannie informacja o loterii jest nad szamponami, odżywkami itd...mam nadzieję że biorą one udział bo już szampon kupiony i stówka wpadła chwilę temu. emotka

a co wychodzi w korzystnej cenie?
0 0

Gość: adamadam

#6595938 Napisano: 06.05.2019 10:51:45
bo dzis Koral to 26.10
0 0

ZetZ

#6595941 Napisano: 06.05.2019 10:53:51
jokan napisał(a):

ZetZ napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Loreal Paris konkurs w Rosmanie ,niech mi ktoś powie czy szampony elseve to tez ta sama marka czy tu chodzi o kosmetyki kolorowe do makijażu?

U nas w Rossmannie informacja o loterii jest nad szamponami, odżywkami itd...mam nadzieję że biorą one udział bo już szampon kupiony i stówka wpadła chwilę temu. emotka

L'Oreal Paris Elseve Arginine Resist X3 Light Szampon Wzmacniający 400Ml za 7.99
1 jokan 0

alan84

#6595965 Napisano: 06.05.2019 11:30:14
czy ktos ma kontakt do org. promocji halls łyknij nagrodę? Ich skrzynka jest przepelniona, brak odpowiedzi na maile itd.
zero kontaktu. Co robic?
0 0

atanerka

#6595971 Napisano: 06.05.2019 11:38:20
alan84 napisał(a):

czy ktos ma kontakt do org. promocji halls łyknij nagrodę? Ich skrzynka jest przepelniona, brak odpowiedzi na maile itd.
zero kontaktu. Co robic?

Reklamacje mogą być zgłaszane do Organizatora w formie pisemnej na adresOrganizatorawskazany w Regulaminielub elektroniczny za pośrednictwem adresu poczty e-mail: reklamacje@lyknijnagrode.pl

Organizator to IQ Marketing Poland Sp. z o.o.
zatem http://www.iq-marketing.pl/kontakt.html
0 0

mysia

#6595974 Napisano: 06.05.2019 11:45:44
ZetZ napisał(a):

jokan napisał(a):

L'Oreal Paris Elseve Arginine Resist X3 Light Szampon Wzmacniający 400Ml za 7.99

Miałam pytać czy się coś z Loreala szykuje emotka czas na zakupy emotka
1 ZetZ 0

malgol

#6595975 Napisano: 06.05.2019 11:48:58
Mysia napisał(a):

ZetZ napisał(a):

jokan napisał(a):

Miałam pytać czy się coś z Loreala szykuje emotka czas na zakupy emotka

odżywki są po 6,89
0 0

deva

#6595976 Napisano: 06.05.2019 11:49:56
wszyscy maja smsy z lidl tymbark?
0 0

faworek

#6595978 Napisano: 06.05.2019 11:51:16
ktosiek1 napisał(a):

darog napisał(a):

yreks napisał(a):

faworek napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

czy wysyłał Ktoś sms dzisiaj na Kamis C4 ?  przychodzi zwrotka?

nie doszła mi a właśnie  o to chciałam zapytać teraz, bo wysłałam jakieś 30 minut temu

ja wysyłałam dzisiaj ok. 16 i nie dostałam zwrotki...

Wysyłał ktoś jeszcze raz? Wiadomo czy wczorajsze smsy doszly? Moze ktoś pytał organizatora?

nie mamy zwrotek- 3 osoby/.

Dzwoniłam do organizatora. Podobno smsy do nich przychodzą, ale radzą dla pewności wysłać wiadomość również przez formularz kontaktowy na stronie.

Na stronie konkursu nie mogę znaleźć formularza emotka  Czy może chodziło im o wysłanie hasła na emaila? Czy ja jestem ślepa już emotka
0 0

mia

#6595979 Napisano: 06.05.2019 11:51:30
jokan napisał(a):

ZetZ napisał(a):

anialistopad napisał(a):

w regulaminie chyba bylo, z tego co pamietam "dowolny produkt L'oreal"

"Dowolny produkt L'oreal Paris".
1 jokan 0

ktosiek1

#6595981 Napisano: 06.05.2019 11:53:44
faworek napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

darog napisał(a):

yreks napisał(a):

faworek napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

nie doszła mi a właśnie  o to chciałam zapytać teraz, bo wysłałam jakieś 30 minut temu

Wysyłał ktoś jeszcze raz? Wiadomo czy wczorajsze smsy doszly? Moze ktoś pytał organizatora?

Dzwoniłam do organizatora. Podobno smsy do nich przychodzą, ale radzą dla pewności wysłać wiadomość również przez formularz kontaktowy na stronie.

Na stronie konkursu nie mogę znaleźć formularza  emotka  Czy może chodziło im o wysłanie hasła na emaila? Czy ja jestem ślepa już emotka

na emaila, lub też prościej - na stronie internetowej sgm jest formularz kontaktowy
1 faworek 0

asantesana

#6595985 Napisano: 06.05.2019 11:57:52
ktosiek1 napisał(a):

darog napisał(a):

yreks napisał(a):

faworek napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

Skoro smsy dochodzą to dla jakiej pewności? I czemu nie potrafią tego nadal naprawić. Ręce opadają przy tych wszystkich pseudo agencjach. Nie, nie mam pretensji do Ciebie emotka

titinunu

#6596005 Napisano: 06.05.2019 12:11:10
asantesana napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

darog napisał(a):

yreks napisał(a):

faworek napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

Skoro smsy dochodzą to dla jakiej pewności? I czemu nie potrafią tego nadal naprawić. Ręce opadają przy tych wszystkich pseudo agencjach. Nie, nie mam pretensji do Ciebie emotka

teraz mam zwrotkę z numeru 664079262.Wczoraj i dzisiaj z rana nie miałam zwrotek

faworek

#6596008 Napisano: 06.05.2019 12:18:52
titinunu napisał(a):

asantesana napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

darog napisał(a):

yreks napisał(a):

faworek napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

teraz mam zwrotkę z numeru 664079262.Wczoraj i dzisiaj z rana nie miałam zwrotek

o dzięki za informację emotka  też dostałam teraz zwrotkę z numeru 573...
1 titinunu 0

ktosiek1

#6596010 Napisano: 06.05.2019 12:20:34
asantesana napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

darog napisał(a):

yreks napisał(a):

faworek napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

Myślę, że po prostu coś im nawaliło w systemie ze zwrotkami. A smsy wcześniejsze doszły. Wysłałam jeszcze raz na ich formularz i dostałam potwierdzenie na maila dokładnej daty i godziny wczorajszego zgłoszenia, A teraz tez potwierdzenie z nr 664... widocznie coś im padło i teraz ręcznie wysyłają....
0 0

baxter

#6596013 Napisano: 06.05.2019 12:24:19
Mam pytanie, co macie na paragonach Loreal z rossmana? https://www.e-kon...lownej-rossmann.html
ja kupiłam szampon  L’ORÉAL PARISElseve, MagicznaMoc Olejków
i mam na paragonie ELSEVE  czy to jest dobry paragon do tej loterii?

0 0

reniii

#6596027 Napisano: 06.05.2019 12:45:16
baxter napisał(a):

Mam pytanie, co macie na paragonach Loreal z rossmana? https://www.e-kon...lownej-rossmann.html

Też tak mam tak na paragonie i myślę, że wiadomo, iż chodzi o L'Oreal. A nam powinno zaś chodzić o to, aby trafić w nagrodę, ale u mnie zero. Mam jeszcze jeden paragon, ale aż boję się wysłać. Podpowie ktoś, coś???
0 0

nswe69

#6596029 Napisano: 06.05.2019 12:46:35
baxter napisał(a):

jak wygramy, to w rossmannie bezproblemowo dopisek dają dla świętego spokoju emotka

cudaczek121

#6596040 Napisano: 06.05.2019 12:54:30
nswe69 napisał(a):

baxter napisał(a):

jak wygramy, to w rossmannie bezproblemowo dopisek dają dla świętego spokoju emotka

Skoro to loteria Rossmanna to teoretycznie kasjerki/kasjerzy w Rossmannie powinni się doinformować, że w ich sieci jest loteria i bez focha przybić stosowne pieczątki. Inna sprawa, jeśli loteria dedykowana jest bezpośrednio Rossmannowi, to powinni organizatorzy loterii znać ichniejsze oznaczenia produktów i je respektować.
1 reniii 0

jokan

#6596046 Napisano: 06.05.2019 12:59:51
reniii napisał(a):

baxter napisał(a):

Też tak mam tak na paragonie i myślę, że wiadomo, iż chodzi o L'Oreal. A nam powinno zaś chodzić o to, aby trafić w nagrodę, ale u mnie zero. Mam jeszcze jeden paragon, ale aż boję się wysłać. Podpowie ktoś, coś???

nikt ci nic nie podpowie, bo przeciez to bramki - wysylaj i tak jest 50% szansy ze trafisz...trzymam kciuki
0 0