Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

cala-w-trawie

#6601848 Napisano: 21.05.2019 11:13:07
Czy tic-tac to już się skończył na dobre? czy ciągle jeszcze można liczyć na jakieś rezerwy rezerw?
0 0

pioge7

#6601855 Napisano: 21.05.2019 11:28:37
cala-w-trawie napisał(a):

Czy tic-tac to już się skończył na dobre? czy ciągle jeszcze można liczyć na jakieś rezerwy rezerw?

jeszcze czekać emotka
14.05 była rezerwa V etapu. Więc jeszcze wstrzymaj się z wyrzuceniem ich

@gnieszk@

#6601858 Napisano: 21.05.2019 11:37:22
glodek24 napisał(a):

" Radosne wakacje Nestle"
 konkursu – dokonywanie zgłoszeń

W konkursie biorą udział produkty następujących marek: Winiary, Princessa, Nescafe, Nesvita, Lion, KitKat, Nesquik, JOJO Marschallow, Smarties, After Eight, Maggi, Caro Original, Nascore, Nescafe Dolce Gusto oraz płatki śniadaniowe i śniadaniowe batony zbożowe (Nestle Corn Flakes, Nestle Nesquik, Nestle Cookie Crisp, Nestle Chocapic, Nestle Cheerios, Nestle Cini Minis, Nestle Lion, Nestle Fitness), szczegółowa lista produktów promocyjnych (dalej „Produkty Promocyjne”) znajduje się w Załączniku nr 1 do Regulaminu, zakupione w jednym ze sklepów sieci Intermarche.

orientuje się ktoś jak to jest czy produkty np nescafe ktorych niema wymienionych w szczegółowej liście produktów promocyjnych zakup upoważnia do wzięcia udziału w konkursie? Na początku punktu z regulaminu ta marką jest wymieniona jako biorąca udział konkursie.

Jeśli jest załącznik z listą produktów to tylko z załącznika.
0 0

yaagatka

#6601860 Napisano: 21.05.2019 11:42:39
@gnieszk@ napisał(a):

glodek24 napisał(a):

" Radosne wakacje Nestle"
 konkursu – dokonywanie zgłoszeń

W konkursie biorą udział produkty następujących marek: Winiary, Princessa, Nescafe, Nesvita, Lion, KitKat, Nesquik, JOJO Marschallow, Smarties, After Eight, Maggi, Caro Original, Nascore, Nescafe Dolce Gusto oraz płatki śniadaniowe i śniadaniowe batony zbożowe (Nestle Corn Flakes, Nestle Nesquik, Nestle Cookie Crisp, Nestle Chocapic, Nestle Cheerios, Nestle Cini Minis, Nestle Lion, Nestle Fitness), szczegółowa lista produktów promocyjnych (dalej „Produkty Promocyjne”)
znajduje się w Załączniku nr 1 do Regulaminu, zakupione w jednym ze sklepów sieci Intermarche.

orientuje się ktoś jak to jest czy produkty np nescafe ktorych niema wymienionych w szczegółowej liście produktów promocyjnych zakup upoważnia do wzięcia udziału w konkursie? Na początku punktu z regulaminu ta marką jest wymieniona jako biorąca udział konkursie.

Jeśli jest załącznik z listą produktów to tylko z załącznika.

Tylko, że ja widzę jedynie 113 produktów w szczegółowej liście i tam nie ma w ogóle Nescfae ... 
0 0

izkak

#6601866 Napisano: 21.05.2019 11:46:10
yaagatka napisał(a):

Tylko, że ja widzę jedynie 113 produktów w szczegółowej liście i tam nie ma w ogóle Nescfae ... 

Produkty są wymienione, otwórz regulamin na innym urządzeniu albo zmień przeglądarkę emotka   Poniżej wklejam listę Nescafe:

0 0

bezaczek7

#6601881 Napisano: 21.05.2019 12:13:44
pioge7 napisał(a):

W eurosklepie na 4000 gier wygrała jedna osoba tylko? Poinformowali ok. 2 tygodnie temu i cisza... ?

Zadalam ze 2 dni temu mailowo uprzejme pytanie czy byly wyniki i czy jest do wgladu gdzies lista nagrodzonych, brak odzewu na razie. Nie wiem czy odczytuja tego maila, na ktorego slalo sie zgloszenia, trzeba gdzie indziej uderzyc emotka
0 0

pioge7

#6601884 Napisano: 21.05.2019 12:18:11
bezaczek7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

W eurosklepie na 4000 gier wygrała jedna osoba tylko? Poinformowali ok. 2 tygodnie temu i cisza... ?

Zadalam ze 2 dni temu mailowo uprzejme pytanie czy byly wyniki i czy jest do wgladu gdzies lista nagrodzonych, brak odzewu na razie. Nie wiem czy odczytuja tego maila, na ktorego slalo sie zgloszenia, trzeba gdzie indziej uderzyc emotka

chyba będzie trzeba pisać na facebooku emotka
1 bezaczek7 0

nanajka81

#6601887 Napisano: 21.05.2019 12:24:52
bezaczek7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

W EUROsklep wygrałam ja i jedna z moich sióstr. Tyle że zastanawiam się czy ta nagroda co doszła to jest rzeczywiście z tego konkursu z planszówkami bo jednocześnie na ich FB profilu obie z siostrą i koleżanką z forum w innym ich konkursie brałyśmy udział gdzie też wygrałyśmy takie planszówki. Planszówki doszły: 1 szt do mnie, 1 szt do siostry, 1 szt do koleżanki... Tak więc konkurs na FB sobie, sklepowy konkurs sobie... Dziwne totalnie... 
0 0

olunka

#6601893 Napisano: 21.05.2019 12:33:16
nanajka81 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

W EUROsklep wygrałam ja i jedna z moich sióstr. Tyle że zastanawiam się czy ta nagroda co doszła to jest rzeczywiście z tego konkursu z planszówkami bo jednocześnie na ich FB profilu obie z siostrą i koleżanką z forum w innym ich konkursie brałyśmy udział gdzie też wygrałyśmy takie planszówki. Planszówki doszły: 1 szt do mnie, 1 szt do siostry, 1 szt do koleżanki... Tak więc konkurs na FB sobie, sklepowy konkurs sobie... Dziwne totalnie... 

No to sprawa się wyjaśniła,wyście dostały nagrody z FB a ten promocyjny dalej nierozwiązany 
0 0

cudaczek121

#6601894 Napisano: 21.05.2019 12:33:21
Orientuje się ktoś może czy w loterii Plusa mogę wziąć udział w przypadku gdy wygrałam w panelu badawczym doładowanie za 10 zł, podam swój numer w simplusie na stronie tego panelu i oni mi doładują z ichniejszego systemuemotka
0 0

magisterek

#6601898 Napisano: 21.05.2019 12:36:43
cudaczek121 napisał(a):

Orientuje się ktoś może czy w loterii Plusa mogę wziąć udział w przypadku gdy wygrałam w panelu badawczym doładowanie za 10 zł, podam swój numer w simplusie na stronie tego panelu i oni mi doładują z ichniejszego systemu emotka

Nie jest ważne w jaki sposób numer będzie zasilony! Ważne aby był zasilony kwotą m.in 5zł

nanajka81

#6601900 Napisano: 21.05.2019 12:40:49
olunka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

No to sprawa się wyjaśniła,wyście dostały nagrody z FB a ten promocyjny dalej nierozwiązany 

no właśnie nie do końca bo ja dostałam maila z wygraj@eurosklep.eu "Witam, gratulujemy wygranej. Gra planszowa zostanie doręczona w ciągu tygodnia. emotka ". I rzeczywiście w ciągu tygodnia ta gra przyszła... Na FB maila im nie podawałam... Tak więc temu jest to mega, mega, mega dziwne....
0 0

yaagatka

#6601907 Napisano: 21.05.2019 12:49:40
izkak napisał(a):

yaagatka napisał(a):

Produkty są wymienione, otwórz regulamin na innym urządzeniu albo zmień przeglądarkę emotka   Poniżej wklejam listę Nescafe:

Dziękuję Ci  emotka
0 0

bezaczek7

#6601911 Napisano: 21.05.2019 12:52:29
nanajka81 napisał(a):

no właśnie nie do końca bo ja dostałam maila z wygraj@eurosklep.eu "Witam, gratulujemy wygranej. Gra planszowa zostanie doręczona w ciągu tygodnia. emotka ". I rzeczywiście w ciągu tygodnia ta gra przyszła... Na FB maila im nie podawałam... Tak więc temu jest to mega, mega, mega dziwne....

Ale tez dziwne, ze nagroda zostanie dostarczona, skoro wg reg, z tego co pamietam, mial byc odbior w sklepie, z ktorego pochodzi paragon.
Byla jakas lista zwyciezcow w konku na fb? Wszystkie tam we trojke wygralyscie i bylyscie na liscie na fb? Czy wszystkie bralyscie udzial w promocyjnym konkursie?
0 0

Gość: andziulka21

#6601915 Napisano: 21.05.2019 13:11:24
magisterek napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Orientuje się ktoś może czy w loterii Plusa mogę wziąć udział w przypadku gdy wygrałam w panelu badawczym doładowanie za 10 zł, podam swój numer w simplusie na stronie tego panelu i oni mi doładują z ichniejszego systemu emotka

Nie jest ważne w jaki sposób numer będzie zasilony! Ważne aby był zasilony kwotą m.in 5zł

A wiecie może czy numery w mix się liczą czy tylko karta? 
0 0

aempe

#6601928 Napisano: 21.05.2019 14:16:27
Jest teraz coś na proszek do prania? emotka
0 0

magisterek

#6601932 Napisano: 21.05.2019 14:23:48
andziulka21 napisał(a):

magisterek napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

A wiecie może czy numery w mix się liczą czy tylko karta? 

Tylko karta! Mix i inne umowy na doładowania i abonamentowe nie wchodzą w grę.
0 0

rwas

#6601935 Napisano: 21.05.2019 14:26:58
aempe napisał(a):

Jest teraz coś na proszek do prania? emotka

od czwartku wystartuje budzet w kauflandzie
1 andii 0

rare85

#6601937 Napisano: 21.05.2019 14:31:06
cudaczek121 napisał(a):

Dodam jeszcze, że w Loterii Plus biorą udział następujące taryfy:
  • Plus Elastyczna na Kartę
  • Prosto na Kartę
  • NOWY PLUSH
  • JA + NA KARTĘ
  • JA + NA KARTĘ I
0 0

Gość: slonko365

#6601940 Napisano: 21.05.2019 14:39:11
Wstukałam kod z Danio, potrząsnęłam telefonem i co widzę? Ciemność i czarność wyłącznie - całą czarną stronę bez żadnej informacji. Gdy spróbowałam ponownie - info że kod wykorzystany. Miał tak ktoś?
0 0