Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

zielonaszpilka

#6643166 Napisano: 25.09.2019 20:59:29
dorothy napisał(a):

czy już ktoś sprawdził czy z Tic Taca można kupić tylko okulary czy również soczewki/płyny do soczewek?

Tak sprawdził i nie, nie można. https://www.twoje...ji_voucherow_350.pdf
1 dorothy 0

bandit

#6643235 Napisano: 26.09.2019 08:45:27
Witam
VANISH w TESCO agencja ADDICTERS - czy komuś się udało dowiedzieć co wygrał ?

pozdrawiam
0 0

fiona25

#6643241 Napisano: 26.09.2019 09:04:03
zielonaszpilka napisał(a):

Pytanie o konkursowe wydatki. Prowadzicie jakieś zestawienie konkursowych wydatków? Konkursy promocyjne to często spora kasa. Zwraca Wam się to, jesteście na plusie? Ja póki co tak, ale tak mocno w promocyjne gram od niedawna, a sierpień był bogaty jeśli chodzi o wygraną gotówkę emotka A w tym miesiącu widzę, że znowu sporo zainwestowałam w konkursy i martwię się o wynik. Jak jest u Was?

Ja to jednak jestem słabym graczem, kupuję głównie to, co wiem,że zużyję, w sklepach, które mam w pobliżu i to w dodatku w ilościach ograniczonych, bo mieszkanie w bloku pozbawia mnie możliwości magazynowania emotka . W wielu konkursach gram jednym, dwoma zgłoszeniami.Jednym zgłoszeniem trafiłam skuter, konsola wpadła po 5 paragonach z tic tac,słuchawki i głośnik w poprzedniej edycji po 3 i 4, inne wygrane też po dwóch zgłoszeniach.Najgorzej nie wychodzę, ale konkurencją dla prawdziwych graczy nie jestem emotka
Uwielbiam grać i gram, ale patrząc na Wasze osiągnięcia to jestem mały pikuś emotka

cordilia

#6643247 Napisano: 26.09.2019 09:17:47
Czy wysyłali już maile z powiadomieniem o wygranej z Garage z 6 etapu? 
0 0

assal

#6643248 Napisano: 26.09.2019 09:18:43
Zielonaszpilka: Ja sama nie robię zapasów na kilka miesięcy emotka   Za małe mieszkanie. Proszek kupię jeden na 3 miesiące, pasty z 3 razy w roku... Mało kto wie ze znajomych, że gram, ale kiedyś prosiłam tę garstkę osób, by mi odkładali wszystkie paragony.
Tylko kumplowi się chciało, skany podsyła... Jak wygrałam mu wycieczkę za 3 tysiące, dwie koleżanki się obraziły
Jedna do mnie: Ale ja bym ci potem za produkty, jakie kupiłaś, wróciła. Tylko wygraj mi taką wycieczkę emotka

pati12b

#6643251 Napisano: 26.09.2019 09:21:39
cordilia napisał(a):

Tak, dostałam wczoraj powiadomienie o wygranej (piwka)
0 0

cordilia

#6643254 Napisano: 26.09.2019 09:38:13
pati12b napisał(a):

cordilia napisał(a):

Tak, dostałam wczoraj powiadomienie o wygranej (piwka)

Czyli literówka w mailu... emotka  dziwiłam się, dlaczego formularz nie działa
0 0

FBbeata7

#6643257 Napisano: 26.09.2019 09:56:14
assal napisał(a):

Zielonaszpilka: Ja sama nie robię zapasów na kilka miesięcy emotka   Za małe mieszkanie. Proszek kupię jeden na 3 miesiące, pasty z 3 razy w roku... Mało kto wie ze znajomych, że gram, ale kiedyś prosiłam tę garstkę osób, by mi odkładali wszystkie paragony.
Tylko kumplowi się chciało, skany podsyła... Jak wygrałam mu wycieczkę za 3 tysiące, dwie koleżanki się obraziły
Jedna do mnie: Ale ja bym ci potem za produkty, jakie kupiłaś, wróciła. Tylko wygraj mi taką wycieczkę emotka

Myślę,że więcej można by wygrać w konkursach, gdyby rodzina bądź przyjaciele pomagali i dostarczali paragony, ale też nie do końca tak jest, bo na loterię paragonową zmobilizowałam, kogo mogłam, wrzuciłam bardzo dużo paragonów i nic nie wygrałam.Zauważyłam,że większe prawdopodobieństwo wygrania jest na początku loterii albo w konkursach zupełnie niszowych, gdzie np.trzeba kupić farbę do włosów w konkretnym sklepie i jeszcze coś napisać od siebie- w takim konkursie kiedyś  wygrałam iphona. Również konkursy z nagrodami mniej cennymi są, moim zdaniem, mniej oblegane.Loterie ogólnopolskie, np. Almette mają  ponad tysiąc zgłoszeń dziennie( wywnioskowałam to z numerów przydzielonych moim zgłoszeniom dzień po dniu), więc prawdopodobieństwo wygranej jak  ok.7: 1000, co nie zmienia faktu,że 2 lata temu, w  jednej z poprzednich edycji, zmieściłam się w tym prawdopodobieństwie.Generalnie przyjęłam zasadę: gram w co uważam za stosowne, nie liczę na wiele, a zawsze można być mile zaskoczonym.Ostatnio rocznym zapasem wody Nałęczowianki, ludzie z klatki myśleli,że jakaś dłuższa awaria się szykuje, o której spółdzielnia nie poinformowała.

Gość: goldensight

#6643259 Napisano: 26.09.2019 09:57:03
Informowali już z konkursu Nivea wygraj wolny czas dla rodziny? Według regulaminu powinni 2 dni temu
0 0

elizam

#6643265 Napisano: 26.09.2019 10:22:25
Co do paragonów, udało mi się zmobilizować rodziców, i to dopiero po tym, jak wygrałam w almette dwa lata temu, choć wtedy jeszcze nie do końca byli przekonani... Potem jak wpadły inne fajne nagrody, i Tata śmiał się, że jak wygram jakiś rower to uwierzy, miesiąc później kurier przytargał ów rower emotka
W bonusie mam teraz paragony rodziców plus te, które Tata znajdzie w wózkach sklepowych... 
Zapasy alkoholu jakie wygrywalam czy w Heinekenie, czy w innych "procentowych" oczywiście lądują u rodziców, bo ja nie pije alkoholu 

joan

#6643267 Napisano: 26.09.2019 10:24:18
zielonaszpilka napisał(a):

Pytanie o konkursowe wydatki. Prowadzicie jakieś zestawienie konkursowych wydatków? Konkursy promocyjne to często spora kasa. Zwraca Wam się to, jesteście na plusie? Ja póki co tak, ale tak mocno w promocyjne gram od niedawna, a sierpień był bogaty jeśli chodzi o wygraną gotówkę emotka A w tym miesiącu widzę, że znowu sporo zainwestowałam w konkursy i martwię się o wynik. Jak jest u Was?

Nie prowadzę zestawienia - czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal emotka

Z biegiem lat prawie całkowicie przestałam używać produktów marek konkursowych na rzecz np. mydła Aleppo, goździkowej pasty do zębów, szamponu do włosów w kostce itp. O jedzeniu nawet nie wspomnę. Można powiedzieć, że każda akcja promocyjna jest dla mnie nieprzewidzianym wydatkiem. W dodatku kiedyś można było kupić cokolwiek, a teraz zakupy po 40 zł? 100 zł? Żart jakiś. I nagrody były o niebo lepsze, bez natłoku chińskiego szajsu, najniższą nagrodą były np. bony albo iPODy.

Czy się kasa zwraca? Nie wiem, ale finalnie hajs się zgadza. Jestem zdania, że lepiej wygrać coś porządnego raz na dłuższy czas, niż dziobać byle g* 9x w tygodniu emotka Szanujmy swój czas, pieniądze i planetę emotka

mama-l-k-m

#6643276 Napisano: 26.09.2019 10:37:53
Też mnie cieszy kiedy coś konkretnego wpada ale jakbyście widzieli radość moich dzieci na wczorajsze stado krów z Milki emotka  Gram o Alpy  - Alp ani widu za do 6 krów wpadło - chciałam nam jedną zostawić a resztę rozdać sąsiadom ale moje dzieci jedno po operacji, drugie chore, trzecie uziemione w domu bo  za mała by być sama na ogrodzie zrobiły z wielkiego kartonu oborę i trzymają tam Milkowe krowy. Dziś zabawa w pociąg 6 kartonów i śmigają a ja mogę obiad robić i nie słyszę co minutę "mama.."
Po raz pierwszy cieszą mnie te kurzołapy bo w bakusie i danio nie grałam bo tego nie jemy a czekolady z Milki zużywam do ciast. Pewnie za jakiś czas pójdą w odstawkę i będę mysleć co z nimi zrobić ale teraz w tej sytuacji sprawują się super emotka

kreatia

#6643278 Napisano: 26.09.2019 10:40:34
elmex / meridol C4 macie zwrotki?
0 0

samuraj

#6643279 Napisano: 26.09.2019 10:42:51
rufus napisał(a):

W DANIO jest jakies ograniczenie maskotek na osobe, gospodarstwo?

Nie ma,mam już wygrane kilkanaście emotka

asantesana

#6643282 Napisano: 26.09.2019 10:46:55
kreatia napisał(a):

Jeśli słałaś z orange to mnie w Henkelu na nr 4321 nie przyszła.
0 0

kreatia

#6643287 Napisano: 26.09.2019 10:51:44
asantesana napisał(a):

kreatia napisał(a):

właśnie orange. słać z innej sieci?
0 0

nana22

#6643288 Napisano: 26.09.2019 10:55:48
misiaczek144 napisał(a):

rufus napisał(a):

W DANIO jest jakies ograniczenie maskotek na osobe, gospodarstwo?

Nie ma,mam już wygrane kilkanaście emotka

3. Jeden Uczestnik może wygrać dowolną liczbę nagród w Loterii pod warunkiem spełnienia wymogówRegulaminu.
0 0

asantesana

#6643289 Napisano: 26.09.2019 10:59:39
kreatia napisał(a):

asantesana napisał(a):

kreatia napisał(a):

Oni mają notoryczny problem z orange, ale pisałam przy okazji jakiegoś innego konkursu i odpisali mi, że zgłoszenie doszło, więc ja nie dubluję, co ma być to będzie. Ale Elmex jeszcze trwa, więc może do nich napisz.
1 kreatia 0

aerdna

#6643290 Napisano: 26.09.2019 11:04:50
asantesana napisał(a):

kreatia napisał(a):

asantesana napisał(a):

kreatia napisał(a):

Oni mają notoryczny problem z orange, ale pisałam przy okazji jakiegoś innego konkursu i odpisali mi, że zgłoszenie doszło, więc ja nie dubluję, co ma być to będzie. Ale Elmex jeszcze trwa, więc może do nich napisz.

Potwierdzam, że dzisiaj nie ma zwrotek na 4321 w Orange
1 kreatia 0

kreatia

#6643291 Napisano: 26.09.2019 11:12:22
aerdna napisał(a):

asantesana napisał(a):

kreatia napisał(a):

asantesana napisał(a):

kreatia napisał(a):

Potwierdzam, że dzisiaj nie ma zwrotek na 4321 w Orange

właśnie przyszła emotka
0 0