Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kukuleczka

#6642806 Napisano: 24.09.2019 22:38:38
rufus napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

Ogłaszam wszem i wobec, że vouchery z Tic Tac na okulary nie da się zrealizować na soczewki, płyny, akcesoria i inne. Działają tylko i wyłącznie na okulary korekcyjne i przeciwsłoneczne emotka emotka

Było już to wcześniej napisane.  emotka emotka

ok sorry, przewertowałam wiadomosci i nie zauważyłam. Przetestowałam "na żywo" w różnych kombinacjach wiec wolałam poinformować
Aaa i jeszcze dodam, że zadzwoniłam do jednego z salonów i pani poinformowała, że pracownicy są poinformowani o trwającej współpracy z marką a zresztą kody są zakodowane tylko okulary emotka
1 ZetZ 0

zielonaszpilka

#6642808 Napisano: 24.09.2019 22:45:07
mama-l-k-m napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ja też wysłałam zdjęcie... Tak mi się na śmiesznie skojarzyło i poszło. Powiem Wam, że mnie już nic nie zdziwi. Jakiś czas temu maz robił mi fotkę do konka. Prawie się poklocilismy bo odbiegaly od mojej wizji. Wlbwznadziejne wyszlo. Wkurzona wysłałam bo skoro był już paragon... Ale serio nie liczyłam na nic. A tam telefon o wygranej. No szok...chyba z litości bo jak zobaczyli to parskneli śmiechem...

u siebie zauważyłam im więcej się staram i pracy włożę w zdjęcie to nic nie wygram - a jak na spontana zrobię bo akurat jest pogoda ok, albo wezmę produkt konkursowy na wycieczkę bo jedziemy to wtedy wpada nagroda za to zdjęcie.
Dlatego na groszka wysłałam dwa zdjęcia jedno co trochę pracy włożyłam a drugie na spontana - gdzie jeszcze rolnik który orał pole podszedł i spytał się "a co tu się dzieje??" - rozwalił nas na maksa emotka

Też tak mam często... dlatego ostatnio olewam i robię zdjęcia na minimum emotka Tak jak dzisiaj Groszka. W ogóle nie planowałam brać udziału, ale ktoś napisał dzisiaj o Groszku, zerknęłam na konkurs, wpadł mi do głowy pomysł, który mogłam zrealizować w 5 minut, kupiłam paragon i właśnie wysyłam fotę. Jak wygram to będę baaardzo zaskoczona i baaardzo zadowolona emotka Musimy wrócić do tego wątku po wynikach i zobaczymy czyja fota/tekst wygra emotka

yreks

#6642809 Napisano: 24.09.2019 22:48:10
Czy zwrotki z c4 wedel przychodza od razu? Miał ktos brak zwrotki?
0 0

pikawka

#6642811 Napisano: 24.09.2019 22:49:31
zielonaszpilka napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ja też wysłałam zdjęcie... Tak mi się na śmiesznie skojarzyło i poszło. Powiem Wam, że mnie już nic nie zdziwi. Jakiś czas temu maz robił mi fotkę do konka. Prawie się poklocilismy bo odbiegaly od mojej wizji. Wlbwznadziejne wyszlo. Wkurzona wysłałam bo skoro był już paragon... Ale serio nie liczyłam na nic. A tam telefon o wygranej. No szok...chyba z litości bo jak zobaczyli to parskneli śmiechem...

u siebie zauważyłam im więcej się staram i pracy włożę w zdjęcie to nic nie wygram - a jak na spontana zrobię bo akurat jest pogoda ok, albo wezmę produkt konkursowy na wycieczkę bo jedziemy to wtedy wpada nagroda za to zdjęcie.
Dlatego na groszka wysłałam dwa zdjęcia jedno co trochę pracy włożyłam a drugie na spontana - gdzie jeszcze rolnik który orał pole podszedł i spytał się "a co tu się dzieje??" - rozwalił nas na maksa emotka

Też tak mam często... dlatego ostatnio olewam i robię zdjęcia na minimum emotka Tak jak dzisiaj Groszka. W ogóle nie planowałam brać udziału, ale ktoś napisał dzisiaj o Groszku, zerknęłam na konkurs, wpadł mi do głowy pomysł, który mogłam zrealizować w 5 minut, kupiłam paragon i właśnie wysyłam fotę. Jak wygram to będę baaardzo zaskoczona i baaardzo zadowolona emotka Musimy wrócić do tego wątku po wynikach i zobaczymy czyja fota/tekst wygra emotka

O tak. Popieram. Musimy do niego wrócić i sprawdzić komu się poszczescilo emotka

gosiaczeq

#6642826 Napisano: 25.09.2019 01:00:43
a propo opisów.
Byłam ostatnio na waakcjach nad morzem, dojazd pks i jakieś tam wycieczki po okolicy.
Po powrocie poszlam kupić masło roślinne do lewiatana.
Potem się wzięłam za segregację paragonów, zwykle do odrzutu. No i mam paragon
"Kruszwica-Wwa" no to myślę sobie aa za pks..i do wyrzucenia.
W końcu szukam tego paragonu za masło..nigdzie nie ma..ogladam odrzcone.. wczytalam się w ten pks z kruszwicy..i tak myślę..czemu ja bilet na pks kupilam na swoim osiedlu ?? i wtedy mnie olsnilo emotka

ewelcia753

#6642846 Napisano: 25.09.2019 09:11:24
Czy z konkursu Koral "Bo kocham te chwile", dostajecie jakieś potwierdzenie akceptacji wysłanej pracy/zdjęcia? A jeśli tak to po jakim czasie?

Edit. chyba sobie wykrakałam, bo właśnie przyszło potwierdzenie emotka
0 0

madzia1-s

#6642849 Napisano: 25.09.2019 09:25:11
kukuleczka napisał(a):

Ogłaszam wszem i wobec, że vouchery z Tic Tac na okulary nie da się zrealizować na soczewki, płyny, akcesoria i inne. Działają tylko i wyłącznie na okulary korekcyjne i przeciwsłoneczne emotka emotka

ale na przecene dzialaja? chodzi mi o okulary przeciwsloneczne?
0 0

kukuleczka

#6642851 Napisano: 25.09.2019 09:44:02
madzia1-s napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

ale na przecene dzialaja? chodzi mi o okulary przeciwsloneczne?

Przypuszczam, że tak. W regulaminie nie ma o tym wzmianki. W ogóle w całym regulaminie nie ma żadnego info jakoby kod nie łączył się z innymi promocjami (jest tylko info, że podczas jednego zakupu można wykorzystać jeden voucher)
0 0

as32572

#6642880 Napisano: 25.09.2019 10:42:00
Będzie w tym roku loteria Coca Coli w Biedronce?
0 0

darog

#6642883 Napisano: 25.09.2019 10:50:36
superloser napisał(a):

Jeeeez 

Regulamin Smolara na loterie Lewiatana to kosmos. Ktoś chyba bezsensownie zrobił wielokrotnie copy-paste z innych regulaminów ... I powstało szambo.

Ten cały Eurocash ma zbyt wiele do ogarniecia. ABC mu sie sypie - sklepy znikaja z ulic a tylko na stronie Internetowej dużo punkcików. 

Teraz zaproszenie do Lewiatana po torby za 1,53zl  emotka  I wielokrotności zakupu to jedno zgloszenie a jednak wiecej niz jedna zdrapka do odebrania przy kasie... Czyli łoś, który zgubi sie w regulaminowych zapisach traci losy na samochód  emotka
I kolejna loteria- ZERO daty, bez numeru kasy fiskalnej oraz innych parametrów przy zgłoszeniu !!!
Wiec jak chcesz mieć szanse na finał to GRAJ w pierwszych dniach ... potem to już tylko zwiekszasz szanse na dubla. 

No i nie musisz mieć zdrapek by grać ... wystarczy jedna  emotka  jak zbiera ktoś paragony to może grać, ze hoodoo. 

brawo smolar..takie doświadczenie?...taka firma? emotka  
panie w kasach już zacierają rączki na paragony i kupony
0 0

darog

#6642884 Napisano: 25.09.2019 10:52:37
superloser napisał(a):

nswe69 napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

Czy ktoś już sprawdzał czy voucher na okulary z Tic Tac mozna wykorzystać na dowolna rzecz z strony? 

Jeszcze czekam na swoj voucher stad pytanie

wg regulaminu nie, a w praktyce trzeba chyba poczekać na 1.śmiałka  emotka

GROSZEK - tam chyba nie ma nic o tym, że alkohol mocny na paragonie ?? tradycyjnie byle co + produkt partnerski ? bo nie brałem dotychczas wódki, a nie chciałbym spalić paragonu

Wyglada, ze mozna miec paragon "piwo Żywiec + fajki",  "połówka 40% + coca cola"

? serio? Smolar zawsze pisał, ze nie mogą być : płatności za leki, alkohol oprócz marki piwa z regulaminu, papierosów..
coś się zmieniło??
0 0

Gość: krseta

#6642886 Napisano: 25.09.2019 11:01:10
darog napisał(a):

superloser napisał(a):

nswe69 napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

Czy ktoś już sprawdzał czy voucher na okulary z Tic Tac mozna wykorzystać na dowolna rzecz z strony? 

Jeszcze czekam na swoj voucher stad pytanie

wg regulaminu nie, a w praktyce trzeba chyba poczekać na 1.śmiałka  emotka

GROSZEK - tam chyba nie ma nic o tym, że alkohol mocny na paragonie ?? tradycyjnie byle co + produkt partnerski ? bo nie brałem dotychczas wódki, a nie chciałbym spalić paragonu

Wyglada, ze mozna miec paragon "piwo Żywiec + fajki",  "połówka 40% + coca cola"

? serio? Smolar zawsze pisał, ze nie mogą być : płatności za leki, alkohol oprócz marki piwa z regulaminu, papierosów..
coś się zmieniło??

w regulaminie nawet są uwzględnione takie produkty alkoholowe, że są OK
0 0

jofe8484

#6642917 Napisano: 25.09.2019 12:06:35
Czy TIC TAC wysyła powiadomienia o wygranych wszystkie razem czy "na raty" ? emotka
0 0

agakaz2

#6642922 Napisano: 25.09.2019 12:10:52
jofe8484 napisał(a):

Czy TIC TAC wysyła powiadomienia o wygranych wszystkie razem czy "na raty" ? emotka

lecą nagrodami
1 jofe8484 0

jofe8484

#6642924 Napisano: 25.09.2019 12:13:04
agakaz2 napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

lecą nagrodami

to jeszcze jest jakaś nadzieja  ..
0 0

agnriealaa

#6642934 Napisano: 25.09.2019 12:30:31
Ciekawe co z Garage, zawsze informowali w poniedziałki, a teraz cisza... Teoretycznie mają czas do dzisiaj, ale jak odświeżam ich stronę , a tam ciągle brak zakładki z 6 etapem to tracę nadzieję emotka
0 0

zielonaszpilka

#6642936 Napisano: 25.09.2019 12:31:51
Tym razem mają 500 zestawów piw do rozdania, więc na pewno potrzebowali więcej czasu, ale ja myślę, że dziś się pojawią wyniki emotka

agnriealaa

#6642937 Napisano: 25.09.2019 12:33:41
Fajnie by było, obudziłam się z tym konkursem dopiero w ostatnim etapie, dlatego czekam z niecierpliwością czy cos moze wpadnie emotka  Chociaż chyba w tym etapie było też najwięcej zgłoszeń, ale tak czy siak, poogladalabym już galerię szczęśliwców emotka

roksana2802

#6642963 Napisano: 25.09.2019 13:20:05
FBania11 napisał(a):

Ciekawe co z Garage, zawsze informowali w poniedziałki, a teraz cisza... Teoretycznie mają czas do dzisiaj, ale jak odświeżam ich stronę , a tam ciągle brak zakładki z 6 etapem to tracę nadzieję  emotka

Pytałam na fb kiedy ogłoszą wyniki, powiedzieli, że dziś, więc chyba jest na co czekać emotka

zielonaszpilka

#6642964 Napisano: 25.09.2019 13:21:44
Pytanie o konkursowe wydatki. Prowadzicie jakieś zestawienie konkursowych wydatków? Konkursy promocyjne to często spora kasa. Zwraca Wam się to, jesteście na plusie? Ja póki co tak, ale tak mocno w promocyjne gram od niedawna, a sierpień był bogaty jeśli chodzi o wygraną gotówkę emotka A w tym miesiącu widzę, że znowu sporo zainwestowałam w konkursy i martwię się o wynik. Jak jest u Was?
0 0