Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: krseta

#6658310 Napisano: 18.11.2019 20:49:00
ivanotta napisał(a):

krseta napisał(a):

wysyła Wam normalnie heinekena? ja mam ciągle:
Wystąpił błąd, spróbuj ponownie..... 

może zbyt długie zgłoszenie?

po kilku odświeżeniach poszło;)
0 0

vivi

#6658312 Napisano: 18.11.2019 21:01:34
bingo9842 napisał(a):

Czy dziennie mozna na Heinekena wyslac dowolną ilość zgłoszeń z jednego adresu email?
Nie moge znaleźć regulaminu.

można

Regulamin
1. Każdy Uczestnik może dokonać dowolnej ilości Zgłoszeń do Konkursu 
0 0

vivi

#6658313 Napisano: 18.11.2019 21:02:58
coccinelle napisał(a):

Czy Heineken wysyła na @ potwierdzenia udziału w konkursie?

Nie wysyła

bingo9842

#6658316 Napisano: 18.11.2019 21:04:25
vivi napisał(a):

bingo9842 napisał(a):

Czy dziennie mozna na Heinekena wyslac dowolną ilość zgłoszeń z jednego adresu email?
Nie moge znaleźć regulaminu.

można

Regulamin
1. Każdy Uczestnik może dokonać dowolnej ilości Zgłoszeń do Konkursu 

Dziekuje 
0 0

Monika11

#6658318 Napisano: 18.11.2019 21:07:00
niecoccinelle napisał(a):

nie
0 0

baxter

#6658323 Napisano: 18.11.2019 21:32:37
Monika11 napisał(a):

nie

A możęcie teraz wysłac zgłoszenie? U mnie wyskakuje "bład, spróbuj ponownie" emotka
0 0

suphis

#6658327 Napisano: 18.11.2019 21:45:38
baxter napisał(a):

Monika11 napisał(a):

nie

A możęcie teraz wysłac zgłoszenie? U mnie wyskakuje "bład, spróbuj ponownie" emotka

U mnie było to samo, ale zmiana przeglądarki i poszło.
1 baxter 0

zielonaszpilka

#6658337 Napisano: 18.11.2019 22:34:44
suphis napisał(a):

baxter napisał(a):

Monika11 napisał(a):

nie

A czy w Heinekenie jedna osoba może wygrać kilka razy? Nie znalazłam nic o tym w regulaminie. Jak było w poprzednich latach?
0 0

pawelkoo

#6658339 Napisano: 18.11.2019 22:43:08
superloser napisał(a):

emotka  Czy w TYMbark można wygrać Alpy i 100zl Lidl na jeden paragon???  emotka  

Chyba tak, bo nawet na stronie tej loterii Lidla zachęcają do udziału również w ogólnopolskiej emotka
0 0

delfinka101

#6658340 Napisano: 18.11.2019 22:49:25
zielonaszpilka napisał(a):

suphis napisał(a):

baxter napisał(a):

Monika11 napisał(a):

nie

A czy w Heinekenie jedna osoba może wygrać kilka razy? Nie znalazłam nic o tym w regulaminie. Jak było w poprzednich latach?

Z roku na rok ciężej ale w pierwszej edycji wygrałam 7 razy na siebie. Ostatnio tylko 2 a poprzednio chyba 3.Zawsze na siebie

edzia21

#6658343 Napisano: 18.11.2019 22:56:47
superloser napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

superloser napisał(a):

emotka  Czy w TYMbark można wygrać Alpy i 100zl Lidl na jeden paragon???  emotka  

Chyba tak, bo nawet na stronie tej loterii Lidla zachęcają do udziału również w ogólnopolskiej emotka

Zachecac mozna  emotka  do grania i wydawania...
Nie znaczy, ze wydadzą Alpy jak 100zl do Lidla dali  emotka

Bo w sumie ten sam regulamin z zapisem 
11.10  Jedno  zgłoszenie  uprawnia  do  wygrania  maksymalnie  jednej  nagrody,  a  raz wylosowane  zgłoszenie  zostaje  usuwane  z  bazy  do  losowania  i  nie  bierze  udziału  w  dalszym losowaniu. 

W jakim celu siejesz znowu zamęt? To są 2 RÓŻNE loterie, a punkty o "usuwaniu" wylosowanych zgłoszeń odnoszą się osobno do każdej z nich. 

Gość: kermit

#6658344 Napisano: 18.11.2019 22:57:50
superloser napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

superloser napisał(a):

Zachecac mozna emotka  do grania i wydawania...

11.10  Jedno  zgłoszenie  uprawnia  do  wygrania  maksymalnie  jednej  nagrody,  a  raz wylosowane  zgłoszenie  zostaje  usuwane  z  bazy  do  losowania  i  nie  bierze  udziału  w  dalszym losowaniu. 

Wszędzie musisz szukać problemów? Skoro na stronie loterii Lidla jest napisane DODATKOWO weź udział w loterii ogólnopolskiej to chyba odpowiedź jest oczywista??

zielonaszpilka

#6658352 Napisano: 18.11.2019 23:46:53
superloser napisał(a):

kermit napisał(a):

superloser napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

superloser napisał(a):

Zachecac mozna  emotka  do grania i wydawania...

Wszędzie musisz szukać problemów? Skoro na stronie loterii Lidla jest napisane DODATKOWO weź udział w loterii ogólnopolskiej to chyba odpowiedź jest oczywista??

Jaka? Dwie oddzielne loterie. Dwie oddzielne strony do rejestracji. 
Czy masz gdzieś zapis, że wygrany paragon z Lidla upoważnia do odebrania nagrody z loterii ogólnopolskiej? 

Jeden paragon możesz zgłosić i tu i tu. Na jeden paragon możesz wygrać i tu i tu. Fragment, który cytujesz mówi tylko o tym, że jak raz wygrasz w lidlu na ten paragon to wypada on z dalszego losowania w lildu. I to samo w ogólnopolskiej, a nie tak, że jak wygrasz w lidlu to automatem też usuwają Ci zgłoszenie z ogólnopolskiej, nie siej zamętu. Dwie oddzielne loterie, ale na obie możesz zgłosić ten sam paragon (pod warunkiem, że zakupy zrobisz w lidlu emotka

olywka

#6658356 Napisano: 19.11.2019 00:02:05
Ogólnie biorąc pod uwagę, że to kolejna edycja Heinekena, a ja w każdej zaliczam niepowodzenie emotka  to mam wrażenie, że jest jakaś metoda na nich emotka , której jeszcze nie odkrylam  emotka  w tym roku muszę się bardziej postarać 

kukuleczka

#6658376 Napisano: 19.11.2019 08:18:40
olywka napisał(a):

Ogólnie biorąc pod uwagę, że to kolejna edycja Heinekena, a ja w każdej zaliczam niepowodzenie  emotka  to mam wrażenie, że jest jakaś metoda na nich  emotka , której jeszcze nie odkrylam  emotka  w tym roku muszę się bardziej postarać 

Ja nie biorę udziału. W zeszlym roku wygrywały ciągle te same osoby, pamiętam jak ludzie na fb sugerowali, że powinien być limit na jedną osobę, a oni w odpowiedziach tylko się uśmiechali. Moja znajoma wygrała 3 razy, mówiła że każdego dnia wyslala te same życzenia. Z kolei moj szwagier wygrał na życzenia typu "duzo, zdrowia, dużo miłości, duzo piwa ode mnie przyjmij", czyli bez polotu i kreatywności. Dla mnie szkoda czasu, wole bardziej wartościowe pod wzgledem nagród konkursy.

margobb

#6658424 Napisano: 19.11.2019 10:19:14
Macie daty ważności na wygranych kosmetykach? Chodzi mi o produkty Garnier z poprzednich konkursów i Neutrogena z Kauflandu. Szukam, szukam i nic nigdzie nie mogę znaleźć  ...
0 0

bubba

#6658427 Napisano: 19.11.2019 10:23:32
margobb napisał(a):

Macie daty ważności na wygranych kosmetykach? Chodzi mi o produkty Garnier z poprzednich konkursów i Neutrogena z Kauflandu. Szukam, szukam i nic nigdzie nie mogę znaleźć  ...

https://www.dolce.pl/dataprodukcji/

może ta stronka pomoże emotka
2 ZetZ, margobb 0

monkakk

#6658442 Napisano: 19.11.2019 10:33:36
margobb napisał(a):

Masz termin przydatności po pierwszym odkręceniu produktu. Zazwyczaj jest to ikona słoiczka i liczba mówiąca o miesiącach przydatności emotka
2 margobb, joan 0

tadziuuu

#6658446 Napisano: 19.11.2019 10:44:46
kukuleczka napisał(a):

olywka napisał(a):

Ogólnie biorąc pod uwagę, że to kolejna edycja Heinekena, a ja w każdej zaliczam niepowodzenie  emotka  to mam wrażenie, że jest jakaś metoda na nich  emotka , której jeszcze nie odkrylam  emotka  w tym roku muszę się bardziej postarać 

Ja nie biorę udziału. W zeszlym roku wygrywały ciągle te same osoby, pamiętam jak ludzie na fb sugerowali, że powinien być limit na jedną osobę, a oni w odpowiedziach tylko się uśmiechali. Moja znajoma wygrała 3 razy, mówiła że każdego dnia wyslala te same życzenia. Z kolei moj szwagier wygrał na życzenia typu "duzo, zdrowia, dużo miłości, duzo piwa ode mnie przyjmij", czyli bez polotu i kreatywności. Dla mnie szkoda czasu, wole bardziej wartościowe pod wzgledem nagród konkursy.

u mnie była sytuacja że jak nie wygrałem na życzenia w poniedziałek to we wtorek poszło przez Teścia i on wygrał na to samo emotka czasem mam tam odczucia że nie czytają wszystkiego tylko część i jak odpowiedź nie wyklucza się z regulaminem to przyznają nagrody emotka
1 joan 0

caramela

#6658458 Napisano: 19.11.2019 11:13:01
Odnośnie kosmetyków z Garniera, otrzymał już ktoś z konkursu "powrót do szkoły"?  jak dobrze pamiętam mają czas do jutra... 
0 0