Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

edzia21

#6682996 Napisano: 14.02.2020 23:57:06
mariolakal napisał(a):

kreatywny17 napisał(a):

Ja vs Persil 0/5 ,   POS Media Poland Sp. z o.o. ja jeszcze kiedyś Ciebie dorwę i puszczę z torbami...

Nie grałam tam, ale zwrócę uwagę na tę agencję w przyszłości...  emotka

A dlaczego masz niby "zwracać uwagę" w przyszłości? Bo ktoś napisał, że nie wygrał? Jest pierdylion innych osób, które wygrały...
0 0

Gość: mariolakal

#6682999 Napisano: 15.02.2020 00:03:28
edzia21 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

kreatywny17 napisał(a):

Ja vs Persil 0/5 ,   POS Media Poland Sp. z o.o. ja jeszcze kiedyś Ciebie dorwę i puszczę z torbami...

A dlaczego masz niby "zwracać uwagę" w przyszłości? Bo ktoś napisał, że nie wygrał? Jest pierdylion innych osób, które wygrały...

Może i jest pierdylion osób, ale kreatywny17 należy raczej do tych bardziej  "kreatywnych" /chyba, że się mylę.../  emotka
0 0

kreatywny17

#6683001 Napisano: 15.02.2020 00:23:31
mariolakal napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

kreatywny17 napisał(a):

Może i jest pierdylion osób, ale kreatywny17 należy raczej do tych bardziej  "kreatywnych" /chyba, że się mylę.../  emotka

Nie przesadzałbym z tą kreatywnością, ale bardzo dziękuję za miłe słowo:)
0 0

niewyspanamama

#6683004 Napisano: 15.02.2020 01:17:39
kreatywny17 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

kreatywny17 napisał(a):

Nie przesadzałbym z tą kreatywnością, ale bardzo dziękuję za miłe słowo:)

Osobiście uważam że jeśli ktoś jest "kreatywny" nie potrzebuje aż 5 zgłoszeń by wygrać a wystarczy 1 a dobre.
Nie znam stylu pisania ,nie oceniam emotka nie ten konkurs to inny emotka nie da się przecież wszystkiego wygrac na raz emotka  

mahuska

#6683039 Napisano: 15.02.2020 11:02:49
Czy z Oreo przychodzi mail o wygranej??
0 0

agata6

#6683040 Napisano: 15.02.2020 11:05:49
mahuska napisał(a):

Tak
0 0

mahuska

#6683042 Napisano: 15.02.2020 11:12:26
agata6 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Tak

ok dzięki, bo mi wyskoczyło cos w stulu
gratulacje itp
a po chwili , nieprawidłowy token CRF czy coś takiego i maila brak emotka Już drugi raz tak miałam:/
0 0

margobb

#6683043 Napisano: 15.02.2020 11:16:01
Brandcomm mi odpisał, żeby nie ma potrzeby opisywania słów, czyli tylko pojedyncze hasła.

Pisze o konkursie KOTY w Lidlu

jokan

#6683044 Napisano: 15.02.2020 11:19:53
margobb napisał(a):

Brandcomm mi odpisał, żeby nie ma potrzeby opisywania słów, czyli tylko pojedyncze hasła.

w ktorym miejscu szukac ewentualie Perfect Fit? U siebie nie widzialam...
0 0

margobb

#6683047 Napisano: 15.02.2020 11:23:58
jokan napisał(a):

margobb napisał(a):

Dzisiaj jadę do Lidla to dam Ci znać emotka
0 0

jokan

#6683048 Napisano: 15.02.2020 11:52:50
margobb napisał(a):

jokan napisał(a):

margobb napisał(a):

dzięki, ja byłam ale nie widziałam
0 0

fiona25

#6683051 Napisano: 15.02.2020 12:27:59
jokan napisał(a):

margobb napisał(a):

jokan napisał(a):

margobb napisał(a):

W moim Lidlu jest ponoć dodatkowy stend z promocyjnymi produktami bo w kocim dziale tylko whiskas i jakieś niekonkursowe wynalazki - tak koleżanka zeznała  emotka
Koci gracze z Lidla, pochwalicie się ile podróżnych słów z kotem udało Wam się wyszukać? Tak z ciekawości pytam, bo nie wiem czy jest sens urządzać sobie wycieczkę do Lidla...  emotka  
0 0

jokan

#6683053 Napisano: 15.02.2020 12:34:27
fiona25 napisał(a):

jokan napisał(a):

margobb napisał(a):

jokan napisał(a):

margobb napisał(a):

W moim Lidlu jest ponoć dodatkowy stend z promocyjnymi produktami bo w kocim dziale tylko whiskas i jakieś niekonkursowe wynalazki - tak koleżanka zeznała  emotka
Koci gracze z Lidla, pochwalicie się ile podróżnych słów z kotem udało Wam się wyszukać? Tak z ciekawości pytam, bo nie wiem czy jest sens urządzać sobie wycieczkę do Lidla...  emotka  

ktoś pisał, że jego znajoma ma 87....mi sie to wydaje strasznie mało emotka - ja nie grałam i się nie bawiłam jeszcze w to.,.i generalnie to zastanawiam sie czty grać....
0 0

fiona25

#6683054 Napisano: 15.02.2020 12:37:48
jokan napisał(a):

fiona25 napisał(a):

jokan napisał(a):

margobb napisał(a):

jokan napisał(a):

margobb napisał(a):

ktoś pisał, że jego znajoma ma 87....mi sie to wydaje strasznie mało emotka - ja nie grałam i się nie bawiłam jeszcze w to.,.i generalnie to zastanawiam sie czty grać....

87 to mało ? Kurczę, to ja jakaś przymulona jestem bo nie jestem w stanie tylu wymyślić emotka W każdym razie takich, które bez wątpienia kojarzą się z podróżami , bo takich "wątpliwych" to pewnie by się znalazło  emotka O ile na początku byłam przekonana,że zagram , tak teraz mam już wątpliwości...
0 0

@gnieszk@

#6683056 Napisano: 15.02.2020 12:43:18
jokan napisał(a):

margobb napisał(a):

U mnie jest dodatkowy stand, na którym jest Whiskas, Sheba i Perfect Fit.
1 jokan 0

alan84

#6683057 Napisano: 15.02.2020 12:43:26
tak ja pisalem ze znajoma tyle miala. ale dostalem info z forum ze ktos ma prawie 200
1 jokan 0

edzia21

#6683059 Napisano: 15.02.2020 12:47:56
Wystarczy odpalić jeden czy drugi słownik online, wpisać słowo, które ma być zaware w wyrazie...i heja. Podziwiam ludzi, którym sie chce w to bawic emotka  

bibeck

#6683060 Napisano: 15.02.2020 12:52:01
Co do konkursu z Lidla, prowadzonego przez Brandcomm, to kojarzy mi się z  teleturniejami nocnymi i zadaniami typu "co znajdziesz w lodówce ?" czyli naciąganie ludzi do ostatniej możliwej odpowiedzi emotka  

To jaką odpowiedź agencja zaakceptuje, lub nie, to wielka loteria. Może uznają każde słowo z "kot", może odrzucą ich zdaniem zupełnie nie pasujące, a może zdyskwalifikują wszystkie odpowiedzi, które zawierają wszystkie możliwe kombinacje słów z "kot" w treści?
Nie mówiąc już o samej niejasnej treści zadania, które polega na "wymyśleniu" słów, a nie podaniu istniejących, po czym w przykładzie podają już słowa istniejące.

Ta agencja i jej podejście do rozwiązania konkursu jest jedną wielką niewiadomą...
1 fiona25 0

fiona25

#6683061 Napisano: 15.02.2020 12:53:19
alan84 napisał(a):

tak ja pisalem ze znajoma tyle miala. ale dostalem info z forum ze ktos ma prawie 200

no i to jest dla mnie odpowiedź czy grać...jednak podziękuję , nie wierzę,że 200 słów z kotem ma związek z podróżami, a z tego co widzę ludzie liczą na to, że komisja słów weryfikować nie będzie, policzą i koniec. Oszczędzę sobie rozczarowań  emotka
1 benasia 0

masza

#6683088 Napisano: 15.02.2020 15:57:14
fiona25 napisał(a):

alan84 napisał(a):

no i to jest dla mnie odpowiedź czy grać...jednak podziękuję , nie wierzę,że 200 słów z kotem ma związek z podróżami, a z tego co widzę ludzie liczą na to, że komisja słów weryfikować nie będzie, policzą i koniec. Oszczędzę sobie rozczarowań  emotka

Wàtpie , żeby nie weryfikowała , a mówić to każdy może co chce  emotka
0 0