Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pioge7

#6683192 Napisano: 16.02.2020 11:30:06
czy jest możliwość sprawdzenia czy kody do kina są dobre?
Koleżanka wygrala w filmowejrandce kod na bilet + 1 GRATIS
pojechała do kina, podała i nie wchodził. sprawdzały 3 osoby. Myślała że zapisała na odwrót powiedzieli, że dobrze, bo się od 5 ma zaczynać. Teraz ma jechać siostra i próbować na swój i chciała by się dowiedzieć przed kinem czy kod jest dobry, żeby nie musiała słyszeć co koleżanka w kolejce, że ino miejsce i czas zabiera ludziom...
0 0

misiamarysia

#6683219 Napisano: 16.02.2020 14:50:32
Czy jest aktualnie jakaś loteria / konkurs z Pringles? Może ktoś się orientuje?
0 0

antylopia

#6683227 Napisano: 16.02.2020 16:09:45
pioge7 napisał(a):

czy jest możliwość sprawdzenia czy kody do kina są dobre?
Koleżanka wygrala w filmowejrandce kod na bilet + 1 GRATIS
pojechała do kina, podała i nie wchodził. sprawdzały 3 osoby. Myślała że zapisała na odwrót powiedzieli, że dobrze, bo się od 5 ma zaczynać. Teraz ma jechać siostra i próbować na swój i chciała by się dowiedzieć przed kinem czy kod jest dobry, żeby nie musiała słyszeć co koleżanka w kolejce, że ino miejsce i czas zabiera ludziom...

Gdy chciałam sprawdzić swoje kody, dzwoniłam do kina i babka mi sprawdzała przez telefon.
1 pioge7 0

nelunia

#6683230 Napisano: 16.02.2020 16:21:47
Monika11 napisał(a):

Czy przychodzi jakieś potwierdzenie  na @ po wysłaniu oświadczenia na pralki Auchan ?

Do mnie nic nie przyszło
1 Monika11 0

monkakk

#6683232 Napisano: 16.02.2020 16:48:47
nelunia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Czy przychodzi jakieś potwierdzenie  na @ po wysłaniu oświadczenia na pralki Auchan ?

Do mnie nic nie przyszło

Nie przyszło nic na żaden @, więc pewnie nie ma potwierdzenia.
1 Monika11 0

jokan

#6683236 Napisano: 16.02.2020 17:14:54
Monika11 napisał(a):

Jak macie opisane paragony z Biedronki Gillette z logo UEFA Champions ? Na kupionym  żelu nie ma żadnej informacji na piance chyba też nic nie ma …...

PiankaGilette2X250  - będa wiedzieć, ze to dwa, bo to byly dwupaki z logo Uefa, innych dwupakow nie widzialam
1 Monika11 0

atanerka

#6683238 Napisano: 16.02.2020 17:29:01
magdalena-chili napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

fantagiro napisał(a):

Lisner! o północy 500 zwrotów, g.0-06 0 zwrotów emotka

trochę masakra z tym lisnerem... znów "zawodowcy", bo nie chce mi się wierzyć, że zwykli zjadacze chleba warują do północy ze stoperem w rękach w sześć minut nastukają kilkaset paragonów? wytłumaczy mi ktoś z Was ten fenomen? 
Ostatnio o godz 1:17 naiwnie weszłam na stronę, ale już było po zawodach

Afera Lisnera o zwrot 10 zł....booszee w życiu bym sobie nie zaprzątała tym głowy, że Wam się chce.......

to nie afera, zwyczajne pytanie, ot co emotka  

może jacyś hurtownicy/sprzedawcy co upolowali paragony sobie zwracają? jest tam ograniczenie na osobę? w grudniu były zwroty za ręcznik papierowy chyba MOLA i też pula zwrotów w ciągu 3 minut się rozchodziła...

dzięki @Nanajka81@ za rzeczową odpowiedź  emotka  
w regulaminie, pisanym ewidentnie przez nie-polonistę jest: " Jeden Uczestnik może otrzymać w całym okresie trwania Promocji maksymalnie zwrot za 10 (słownie: dziesięć) dowolnie wybranych Produktów Promocyjnych" 

Na początku akcji produkt promocyjny był cięzko dostępny i dla wielu potencjalnych uczestników niedostępny ( np. u mnie miasto 40 tys. i nigdzie nie była dostępna tzw. Szybka Rybka Lisner). Dlatego też, przez pierwsze około 10 dni akcji z 500 zwrotów korzystała może połowa/ lub mniej osób, natomiast od tegoż czwartku produkt ten dostępny jest w sieci Biedronka ( zatem jego dostepność znacząco się zwiększyła) a tym samym zwiększyła się liczba chętnych do promocji. Przez to też 500 zwrotów rozchodzi sie tak błyskawicznie!

jokan

#6683241 Napisano: 16.02.2020 17:42:06
czy jest jakiś aktualny konkurs Heinekena? emotka
0 0

pikawka

#6683242 Napisano: 16.02.2020 17:49:31
jokan napisał(a):

Od jutra 
0 0

antylopia

#6683243 Napisano: 16.02.2020 17:50:37
jokan napisał(a):

w zapowiedziach było info że niedługo ma coś ruszyc
1 jokan 0

Gość:

#6683244 Napisano: 16.02.2020 17:52:03
jokan napisał(a):

Tak, rusza loteria od 17 lutego, ale nie wiem czy jest dodana.
1 jokan 0

jokan

#6683253 Napisano: 16.02.2020 18:30:54
Andzik napisał(a):

jokan napisał(a):

Tak, rusza loteria od 17 lutego, ale nie wiem czy jest dodana.

dzięki, bo znalazłam dwa kapsle emotka emotka
1 pikawka 0

Monika11

#6683254 Napisano: 16.02.2020 18:32:34
Na pralki odsyłacie tylko oświadczenie nr 2 plus paragon ? A co z tą zgodą na przetwarzanie danych osobowych , o której mowa jest w regulaminie ?
0 0

magie1982

#6683255 Napisano: 16.02.2020 18:50:17
Monika11 napisał(a):

Na pralki odsyłacie tylko oświadczenie nr 2 plus paragon ? A co z tą zgodą na przetwarzanie danych osobowych , o której mowa jest w regulaminie ?

Na mój gust tylko oświadczenie i paragon, ja tak odesłałam. Skoro piszą, że to ma być oświadczenie z regulaminu.

gryszelm

#6683262 Napisano: 16.02.2020 19:33:45
Czy przychodzą wam zwrotki z "Chrupanie to wygrywanie" Carrefour, bo czekam od wczoraj i nic?
0 0

zielonaszpilka

#6683343 Napisano: 16.02.2020 21:25:03
zielonaszpilka napisał(a):

superloser napisał(a):

superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Wystarczy odpalić jeden czy drugi słownik online, wpisać słowo, które ma być zaware w wyrazie...i heja. Podziwiam ludzi, którym sie chce w to bawic emotka  

Ja też zrezygnowałam jak przeczytałam zasady. Bzdurne. Jeśli nie trzeba uzasadniać to tak jak mówisz, słownik i heja. Wpisujesz jak leci. Za 20 zł nie chce mi się w to bawić, szanse małe, zwłaszcza, że tak naprawdę kto pierwszy ten lepszy, bo przy takiej samej liczbie słów liczy się czas nadesłania. A jestem pewna, że parę osób już im całe słowniki posłało emotka

Ale tam o SŁOWNIK chodzi, Czy własne “KOTariby”?

Moim zdaniem chodzi o słowa już istniejące. Niefortunnie użyli słowa "wymyślić", ale moim zdaniem to chodzi o to, żeby odnaleźć te słowa, takie jak np. kotwica, które mają w sobie słowo "kot" i wiążą się z podróżami. Bo jeśli chodzi im o słowotwórczość to życzę powodzenia emotka  wszystko da się zmienić na kota emotka

Edit. chociaż jak czytam regulamin i widzę "Uczestnik oświadcza, że słowa zgłoszone w Konkursie stanowią przejaw jego własnej twórczej działalności,oraz nie naruszają one jakichkolwiek praw osób trzecich, w tym ich dóbr osobistych. ..." to zaczynam mieć wątpliwości czy rzeczywiście nie chodzi im o wymyślanie słów. Ale w tym momencie podali idiotyczne słowa przykładowe. Może chodzi im o jedno i o drugie? Chyba dopytam...

Podali dobre slowa pod wzgledem KONSTRUKCJI odpowiedzi. By ludzie nie uzywali wyrazow zwiazanych z kotami. Trzon to KOT a reszta to  wyobraźnia...

Może i tak emotka  Dam znać jak dostanę odpowiedź.

Dostałam odpowiedź. Słowa mają być istniejące. Ja pasuję, jestem pewna, że już całe słowniki zostały przesłane.
0 0

zielonaszpilka

#6683350 Napisano: 16.02.2020 21:40:04
superloser napisał(a):

Dostałam odpowiedź. Słowa mają być istniejące. Ja pasuję, jestem pewna, że już całe słowniki zostały przesłane.

To po co te ‘mondrości’?

Uczestnik oświadcza, że słowa zgłoszone w Konkursie stanowią przejaw jego własnej twórczej działalności,oraz nie naruszają one jakichkolwiek praw osób trzecich, w tym ich dóbr osobistych. ..."

A kto tam wie emotka  Może chodzi o to, że słowa sam wypisałeś a nie skopiowałeś czyjeś wypisane już, a może to tylko standardowy zapis regulaminowy, który zawsze zamieszczają i teraz też jest ot tak wklejony bez zastanowienia.
1 benasia 0

bubba

#6683353 Napisano: 16.02.2020 21:46:45

superloser napisał(a):

To po co te ‘mondrości’?

Uczestnik oświadcza, że słowa zgłoszone w Konkursie stanowią przejaw jego własnej twórczej działalności,oraz nie naruszają one jakichkolwiek praw osób trzecich, w tym ich dóbr osobistych. ..."

A kto tam wie emotka  Może chodzi o to, że słowa sam wypisałeś a nie skopiowałeś czyjeś wypisane już, a może to tylko standardowy zapis regulaminowy, który zawsze zamieszczają i teraz też jest ot tak wklejony bez zastanowienia.

Racja, zresztą każdy wie, że Brandcomm to nie agencja, to stan umysłu emotka emotka

baxter

#6683385 Napisano: 16.02.2020 23:27:43
Wysyłal może ktos teraz na   Konkurs "Lindt Excellence - Wycieczka do Europy"? bo u mnie nie przechodzi formularz
0 0

misiamarysia

#6683386 Napisano: 16.02.2020 23:29:06
baxter napisał(a):

Wysyłal może ktos teraz na   Konkurs "Lindt Excellence - Wycieczka do Europy"? bo u mnie nie przechodzi formularz

Wysyłałam 2 godziny temu i było ok.
1 baxter 0