Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ewa84

#6685016 Napisano: 22.02.2020 14:45:55
mampytanie napisał(a):

Czy każdy, kto wygrał, otrzymał już nagrodę z Zimowy Karnawał Nagród? Chodzi mi o kupon do itm 150 zł emotka

ja odstałam
0 0

edi999a

#6685020 Napisano: 22.02.2020 15:02:42
domika napisał(a):

Żabki moje kochane moja 3,5 letnie chrześnica uparła się na plecak Krowę z Nestle czy jakaś dobra podpowie na priv o której strzelać ?
Zalezy mi mi na jednym plecaczku a na razie bez rezultatu .

Pozdrówka!

Nie wiem, jak inni, ale mi się udało wygrać tak po prostu- po wpisaniu danych -bez kombinowania, tego dnia, czy tego, o tej godzinie wysłać, a może o innej... Dodam, że to był tylko jeden paragon (na dodatek znaleziony) 
0 0

Cytrusek

#6685024 Napisano: 22.02.2020 15:30:15
ewa84 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Czy każdy, kto wygrał, otrzymał już nagrodę z Zimowy Karnawał Nagród? Chodzi mi o kupon do itm 150 zł emotka

ja odstałam

Do mnie również dotarły
0 0

zielonaszpilka

#6685026 Napisano: 22.02.2020 15:40:48
anaesth napisał(a):

deva napisał(a):

anemone1 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

odnośnie kropki TV: wysyłałam tylko tekst bez zdjęć-wierszy-eseju-filmów-dziwactw. Było jasno napisane co trzeba napisać i w jaki sposób (że tytuł maila miał mieć konkretny tytuł i nr nagrody, że odpowiedź ma mieć kilka zdań)

W regulaminie nic nie znalazłam, że w tytule maila powinien być numer nagrody... W treści tak, ale w tytule?

Bo nie było tego w regulaminie. Dopiero w tym konkursie walentynkowym dodali , żeby w tytule maila napisać nr nagrody...

A w walentynkowym też są inne numery nagród w gazetce, a inne w regulaminie?

a który to był walentynkowy? jest w bazie?
1 mia 0

deva

#6685027 Napisano: 22.02.2020 15:46:03
anaesth napisał(a):

deva napisał(a):

anemone1 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

odnośnie kropki TV: wysyłałam tylko tekst bez zdjęć-wierszy-eseju-filmów-dziwactw. Było jasno napisane co trzeba napisać i w jaki sposób (że tytuł maila miał mieć konkretny tytuł i nr nagrody, że odpowiedź ma mieć kilka zdań)

W regulaminie nic nie znalazłam, że w tytule maila powinien być numer nagrody... W treści tak, ale w tytule?

Bo nie było tego w regulaminie. Dopiero w tym konkursie walentynkowym dodali , żeby w tytule maila napisać nr nagrody...

A w walentynkowym też są inne numery nagród w gazetce, a inne w regulaminie?

nie sprawdzałam w regulaminie
0 0

monia0303

#6685028 Napisano: 22.02.2020 15:57:33
Ktoś poda linka do tego konkursu walentynkowego z kropki bo nie mogę nic znaleźć
0 0

cudaczek121

#6685029 Napisano: 22.02.2020 16:00:34
Dziś podczas spaceru z psem zastanawiałam, czy uda mi się znaleźć jakiś kod Heineken. Nie minęło parę minut i na chodniku znalazłam taki kod emotka No to może powinnam zacząć się zastanawiać czy wygram w końcu porządną kasę w Lottoemotka

koala33

#6685030 Napisano: 22.02.2020 16:06:03
Mam pytanie do osób, które wygrały w STAR - dostaliście już jakieś przelewy? A jeśli tak, to po jakim czasie od odesłania danych? Może być priv emotka
0 0

nanajka81

#6685042 Napisano: 22.02.2020 17:04:37
koala33 napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały w STAR - dostaliście już jakieś przerwy? A jeśli tak, to po jakim czasie od odesłania danych? Może być priv emotka

wygralam tam 2 lata temu, przelew przyszedl w ostatni dzien do kiedy mieli termin je wyslac (wygralam w lutym, przyszedl w maju)
0 0

koala33

#6685043 Napisano: 22.02.2020 17:06:26
nanajka81 napisał(a):

koala33 napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały w STAR - dostaliście już jakieś przerwy? A jeśli tak, to po jakim czasie od odesłania danych? Może być priv emotka

wygralam tam 2 lata temu, przelew przyszedl w ostatni dzien do kiedy mieli termin je wyslac (wygralam w lutym, przyszedl w maju)

Ok, dzięki za odpowiedź emotka
0 0

anialistopad

#6685045 Napisano: 22.02.2020 17:50:06
Dziewczyny albedo dawało gwarancje do tych generatorów pary philipsa z konkursu E ? 
0 0

renatak0

#6685046 Napisano: 22.02.2020 18:13:58
anialistopad napisał(a):

Dziewczyny albedo dawało gwarancje do tych generatorów pary philipsa z konkursu E ? 

Też pytałam nikt nie odpowiedział,jedna dziewczyna pisała do Albedo,nie odpowiedzieli
0 0

anialistopad

#6685050 Napisano: 22.02.2020 19:08:15
renatak0 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Też pytałam nikt nie odpowiedział,jedna dziewczyna pisała do Albedo,nie odpowiedzieli

Ok to w poniedziałek do nich dzwonie
0 0

pikawka

#6685051 Napisano: 22.02.2020 19:12:45
nanajka81 napisał(a):

koala33 napisał(a):

Rok temu po jakimś miesiącu dostałam.
1 koala33 0

garyman

#6685093 Napisano: 23.02.2020 09:54:34
Czy do konkursu Nestle wygraj krowę można zgłaszać batoniki np. nesquick czy tylko płatki?
0 0

magdalena-chili

#6685094 Napisano: 23.02.2020 10:00:04
garyman napisał(a):

Czy do konkursu Nestle wygraj krowę można zgłaszać batoniki np. nesquick czy tylko płatki?

tu jest lista: "W Loterii udział biorą następujące produkty: Nestlé CINI MINIS, Nestlé STRAWBERRY MINIS, Nestlé CINI MINIS Crazy Crush, Nestlé NESQUIK, Nestlé NESQUIK ALPHABET, Nestlé NESQUIK DUO, Nestlé NESQUIK Cocoa Crush, Nestlé CHOCAPIC, Nestlé CHEERIOS MIODOWY, Nestlé COOKIE CRISP, Nestlé LION, Nestlé LION Wild Crush, Nestlé CORN FLAKES, Nestlé CORN FLAKES CHOCO, Nestlé CORN FLAKES HONEY AND NUT, Nestlé FITNESS, Nestlé FITNESS FRUITS, Nestlé FITNESS YOGHURT, Nestlé FITNESS CHOCOLATE, Nestlé FRUTINA, Nestlé KANGUS, Nestlé MUSLI TRADITIONAL, Nestlé MUSLI TROPICAL – produkty śniadaniowe Nestlé, posiadają na zewnętrznej stronie opakowania informację o Loterii, jednakże w Loterii biorą także udział produkty na opakowaniach, których nie ma  informacji o Loterii (zwane dalej „Produktami Promocyjnymi”). "
0 0

garyman

#6685098 Napisano: 23.02.2020 10:09:54
magdalena-chili napisał(a):

garyman napisał(a):

tu jest lista: "W Loterii udział biorą następujące produkty: Nestlé CINI MINIS, Nestlé STRAWBERRY MINIS, Nestlé CINI MINIS Crazy Crush, Nestlé NESQUIK, Nestlé NESQUIK ALPHABET, Nestlé NESQUIK DUO, Nestlé NESQUIK Cocoa Crush, Nestlé CHOCAPIC, Nestlé CHEERIOS MIODOWY, Nestlé COOKIE CRISP, Nestlé LION, Nestlé LION Wild Crush, Nestlé CORN FLAKES, Nestlé CORN FLAKES CHOCO, Nestlé CORN FLAKES HONEY AND NUT, Nestlé FITNESS, Nestlé FITNESS FRUITS, Nestlé FITNESS YOGHURT, Nestlé FITNESS CHOCOLATE, Nestlé FRUTINA, Nestlé KANGUS, Nestlé MUSLI TRADITIONAL, Nestlé MUSLI TROPICAL – produkty śniadaniowe Nestlé, posiadają na zewnętrznej stronie opakowania informację o Loterii, jednakże w Loterii biorą także udział produkty na opakowaniach, których nie ma  informacji o Loterii (zwane dalej „Produktami Promocyjnymi”). "

Dzieki ale znam tą listę. Lecz nie ma.na niej wyszczególnienia czy są to płatki czy inne produkty. W sklepie płatki i batony nazywają się tak samo A jednak cena robi różnicę. Muszę jutro zadzwonić i się dopytać. emotka
0 0

bubba

#6685100 Napisano: 23.02.2020 10:16:06
garyman napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

garyman napisał(a):

Dzieki ale znam tą listę. Lecz nie ma.na niej wyszczególnienia czy są to płatki czy inne produkty. W sklepie płatki i batony nazywają się tak samo A jednak cena robi różnicę. Muszę jutro zadzwonić i się dopytać. emotka

Nie zauważyłam aby na batonikach były naklejki promocyjne, a na większości płatków owszem. 
0 0

assal

#6685101 Napisano: 23.02.2020 10:23:35
Tylko płatki. Jest to w regulaminie, tylko trzeba doczytać do samego końca emotka
0 0

garyman

#6685106 Napisano: 23.02.2020 11:26:55
assal napisał(a):

Tylko płatki. Jest to w regulaminie, tylko trzeba doczytać do samego końca emotka

Widocznie nie doczytałem do końca. Dzięki za pomoc
0 0